Kirjoittaja Aihe: Riihimäen UA:n pienoisautokerho  (Luettu 86190 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #360 : 17.12.18 - klo: 09.49 »
Aikalailla vilkas ja vauhdikas syyskauden viimeinen ajopäivä on takana. Vaikkakin Joulu on jo melkein ovella, niin taisi olla lähes tulkoon kauden kävijäennätys :azn:

Muutenkin taitaa kulunut syyskausi ollut aika lailla ennätyksellinen siinä mielessä, että noin äkkiseltään laskettuna Riksun kerholla on uusia harrastajia aloittanut reilu kymmenkunta sekä reilu puolenkymmentä hieman taukoa pitänyttä harrastajaa :azn: Lisäksi lähes joka viikonloppu kerholla on käynyt harrastuksesta kiinnostuneita tutustumassa ja kokeilemassa ajamista. Tästä on hyvä jatkaa kevätkaudelle pienen Joulutauon jälkeen :azn:

Kerho jää nyt siis Joulutauolle ja nyt voidaan kaikki keskittyä kirjoittelemaan viimeiset joululahjatoiveet pukille sekä keskittyä pipareiden, torttujen ja kinkun syöntiin :azn:


Seuraava kerho
Uusien ja vanhojen menopelien kestävyyden ja vauhdin testaamista jatketaan vauhdikkaiden kerhopäivien merkeissä Riksun radalla heti sunnuntaina 6.1.2019 klo 9:50 alkaen. Tervetuloa!


Kiitokset kaikille kerholaisille ja kerholla kävijöille kuluneesta syyskaudesta ja Rauhallista Joulua ja Vauhdikasta Uutta Vuotta 2019 kaikille!

T: Pepe ja Kari

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #361 : 18.12.18 - klo: 16.22 »
Jäsenmaksut kaudelle 2019
Nyt olisi taas oiva hetki hoitaa ensi kauden jäsenyys RiiUA:han, joka on siis kalenterivuosikohtainen. Lisätiedot löytyy täältä: https://www.riiua.net/miten-jaseneksi

Virallisissa kisoissa virallisia luokkia ajaville ja alaikäisten mekaanikoille seuran jäsenyys on pakollinen, jotta voi hankkia tarvittavat lisenssit niin kuljettajalle kuin mekaanikollekin. Muutoin se on vapaaehtoinen, mutta toki erittäin suositeltava kaikille kerholla ajaville :wink:

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #362 : 03.01.19 - klo: 23.19 »
Kerho alkaa pienen tauon jälkeen ensi sunnuntaina 6.1.2019 klo 9:50-16:00 - tervetuloa!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #363 : 09.01.19 - klo: 12.01 »
Aloittelijoiden vartti
Ensi sunnuntaina voitaisiin pitää Aloittelijoiden vartti, aiheena auton säätäminen ja perussäätötyökalut (jos tälle on tarvetta) TAI vaihtoehtoisesti pienoisautoilun säännöt ja kisapäivän kulku.

Kerhokisat ja kerhokisajärjestelyt
Kevään kerhokisat lähenee pikku hiljaa ja jos vanhat merkit paikkaansa pitää, niin ne tulla tupsahtaa eteen yllättävän nopeasti  :wink: Eli olisi hyvä pikku hiljaa alkaa valmistautumaan kerhokisoihin ja niiden tekemiseen kaipaillaan taas aktiivista osanottoa. Tarjolla olisi hommia mm.:

Kisavalmisteluihin
- sponssien haalimiseen. Kuka ottaisi pallon tästä?
- lehtijutun kirjoittamiseen ennen kisoja alueen isoihin paikallislehtiin (mm. Hämeen Sanomat, Aamuposti). Kuka ottaisi pallon tästä?
- buffettivalmisteluihin ennen kisoja. Kuka ottaisi pallon tästä?
- kisojen luomiseen Ernon avuksi ajanottojärjestelmään. Kuka ottaisi pallon tästä?

- ratatalkoot tietty edellisenä iltana kaikille kerholla kävijöille

Kisapäivälle
- Buffettiin hoitamaan buffetin myyntiä. Kuka olisi halukas?
- Ajanottoon Ernon avuksi. Kuka olisi halukas?
- Katsastukseen. Kuka ottaisi pallon tästä?
- Kisaoppaaksi avustamaan ja neuvomaan aloittelijoita ja vähemmän harrastaneita kisapäivän tiimellyksessä. Kuka ottaisi pallon tästä?

(Kisapäivän toimihenkilöille yleensä buffettipalvelut olleet käytössä vastineeksi  :wink:)


Kerhoautovastaava
Kuka olisi halukas ottamaan kerhoauton hoitaakseen? Lähinnä, jos siitä jotain menee rikki, että saadaan se ajokuntoon, jos kerholle tulee tai kerholla on innokkaita kerhoautolla ajajia. Kovin usein ei onneksi mene rikki eli ei mikään iso homma ole kyseessä.


Seuraava kerho
Kerho taas tulevana sunnuntaina 13.1.2019 klo 9:50-16:00. Tervetuloa!

« Viimeksi muokattu: 09.01.19 - klo: 12.05 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #364 : 16.01.19 - klo: 21.09 »
Seuraava kerho
Kerho jälleen tulevana sunnuntaina klo 9:50-16:00 Harjunrinteen koululla, Riihimäellä kisaviikonlopusta huolimatta ihan normaalisti :azn:

Tervetuloa kurvailemaan Riksun radalle!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #365 : 21.01.19 - klo: 17.15 »
Sunnuntain ajelut on taas ajeltu ja vajaan viikon verran joutuu odottelemaan seuraavaa kerhoa, mutta hyvää kannattaa odotella  :wink: Myös uusia tuttavuuksia oli löytänyt Riksun radalle kurvailemaan ja hyvinhän se ajo lähti sisällä mattoradalla sujumaan  :azn:

Aloittelijoiden vartti
Ensi sunnuntaina pidetään Aloittelijoiden vartti, aiheena: Pienoisautoilun säännöt ja kisaaminen sekä kisapäivän kulku. Kaikki halukkaat tervetuloa kuulolle! Oiva tilaisuus käydä asiat läpi ennen tulevia kerhokisoja  :wink:

Kerhokisat
Kuten oli kerholla puhetta, niin kerhokisat kaipailevat lisää porukkaa ennakkovalmisteluihin ja kisapäivälle. Mukavasti onkin jo muutamat ilmaisseet halukkuutensa :azn: Mulle voi ilmoittautua kaikki halukkaat.

Seuraava kerho
Seuraava kerho viikon päästä sunnuntaina klo 9:50 - 16:00. Tervetuloa!


Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #366 : 21.01.19 - klo: 20.12 »
FTT-sarjan 2. osakilpailu Kuusankoskella
Edellisenä viikonloppuna ajettiin Kuusankoskella Fintrack Tour -sarjan 2. osakilpailu. Luokat kisoissa olivat TSS-10 eli stanu, TSP-10 eli pro stock eli poro ja TSM-10 eli viri. RiiUA:n kuskit olivat erittäin hyvässä vireessä kisoissa  :azn::

TSS-10
Joonis voitti TSS-10 luokan ja Joenna otti A-finaalin kuudennen sijan. Oscar voitti B-finaalin sijoittuen 10:ksi lopputuloksissa.

TSP-10
Leevi voitti TSP-10 luokan.

TSM-10
Joel otti TSM-10 luokan kolmannen sijan. Leevi sijoittui A-finaalin kahdeksanneksi. Jona oli C-finaalin 4:s.

Onnittelut kaikille!


Tarkemmat tulokset kisoista löytyy täältä: http://rc10.fi/index.php?topic=105809.0

Kuvia lauantain kisapäivästä: https://rctarrat.com/img/Events/20190119_FTT2_Kuusankoski/
« Viimeksi muokattu: 23.01.19 - klo: 13.00 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #367 : 26.01.19 - klo: 15.55 »
Kerhoilua luvassa jälleen huomenna klo 9:50-16:00 sekä Aloittelijoiden vartissa kisailuasiaa. Tervetuloa!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #368 : 28.01.19 - klo: 22.43 »
Taisi olla kauden ennätys kävijämäärässä tai hyvin lähellä - otettiin käyttöön viides ajovuorokin ja hyvin oli väkeä lauteilla joka vuorolla :azn:


Aloittelijoiden vartti
Aloittelijoiden vartissa käytiin sunnuntaina pienoisautoilun sääntöjä ja kisajuttuja läpi innokkaiden isien ja lasten kanssa. Lisäilin vielä noita kisaamiseen liittyviä asioita kilpailukutsuun: http://rc10.fi/index.php?topic=105267.msg828194#msg828194

Ensi kerralla voitaisiin pitää Aloittelijoiden vartti, aiheena Auton säätäminen ja perussäätötyökalut. Jos jollain on halua, että ruuvataan käytännössä oma tai lapsen auto säätöihin samalla, kun käydään säätöasioita läpi, niin hihkaiskaa kerholla!


Pondereita kerhokisoihin
Kari selvittää saadaanko hankittua lisää pondereita kerhokisoihin. Jos löytyy ylimääräisiä lainaan kisapäiväksi, niin hihkaiskaa tai laittakaa viestiä, niin saataisiin kaikille ponderit kisoihin - nyt on aloittanut sen verta paljon uutta porukkaa, että lisäpondereille olisi tarvetta!


Seuraava kerho
Seuraava kerho on viikon päästä sunnuntaina 3.2.2019 klo 9:50-16:00. Tervetuloa!
« Viimeksi muokattu: 28.01.19 - klo: 22.49 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #369 : 31.01.19 - klo: 00.39 »
Ilmoittautuminen kerhokisoihin on nyt avattu:

http://rc10.fi/index.php?topic=105267.msg828222#msg828222

Tarkemmat tiedot kerhokisoista ja ilmoittautumisesta löytyy kerhokisojen kisakutsusta. Kaikki mukaan kisailemaan!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #370 : 03.02.19 - klo: 20.57 »
Päivät vauhdikkaat ajelut ajeltu.

Aloittelijoiden vartissa käytiin auton säätöasioita tänään läpi ja jos et päässyt tänään mukaan, niin ei hätää - käydään säätöasiat halukkaiden kanssa läpi jollain tulevalla kerhokerralla. Ensi kerralla ei pidetä aloittelijoiden varttia, vaan valmistaudutaan tuleviin kisoihin.

Muutama uusi tuttavuus oli myös tänään ajamassa ja tutustumassa harrastukseen - hienoa ja tervetuloa uudelleen!


Kerhokisat

Kerhokisat pidetään siis sunnuntaina 24.2.2019 eli silloin ei ole kerhoa, mutta ajellaan mukavan leppoisassa kerhokisahengessä hieman pidempi päivä kuin normaalisti. Ratatalkoot on edeltävänä iltana eli lauantaina 23.2.2019 klo 16:00-19:00, jolloin tehdään rata ja laitetaan kisapaikka sunnuntain kisoja varten valmiiksi. Käynti sekä talkoisiin että kisoihin on normaaleista kerhopäivistä poiketen koulun pääovista. Alakerran varikkotilat eivät ole kerhokisoissa käytössä, vaan silloin meillä on varikko koulun aulassa.

Ilmoittaudu mukaan kerhokisoihin
Jos et ole vielä ilmoittautunut kerhokisoihin, niin käyhän ilmoittautumassa vaikkapa samantien :azn: Tässä suora linkki ilmoittautumiseen:

bit.ly/ratamestari2019-2


Ponderitarpeet ja numerotoiveet voi kertoa mulle kerholla, tai laittaa YV:tä, mailia tms.

Lisäapuja kisajärjestelyihin
Jonkin verran on ilmoittautunut lisää mukavasti kisajärjestelyihin porukkaa, ja vielä toki olisi tarjolla mm. buffettivalmisteluihin, buffettiin kisapäivälle, lehtijutun tekoa ennen kisoja jne. Näitä ei tarvitse huolehtia toki yksin. Eli räpylää rohkeasti pystyyn vaan, jos vähänkään löytyy itseltä tai kotipuolesta jeesiä näihin hommiin, niin ei jää kisojen järkkääminen samoille harteille :wink: Kisoja järjestämällä katetaan osa harrastuksen kuluista ja hankinnoista, jotta voidaan pitää harrastaminen jatkossakin edullisena.


Seuraava kerho

Seuraava kerho on jo viikon päästä tai eihän siihen enää ole edes viikkoa - eli ensi sunnuntaina 10.2.2019 klo 9:50-16:00 - tervetuloa!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #371 : 08.02.19 - klo: 19.04 »
Viikon verran olisi aikaa ilmoittautua tuleviin kerhokisoihin eli rohkeasti kaikki mukaan kisailemaan ja ilmoittautumaan!

Kerho tulevana sunnuntaina klo 9:50 - 16:00. Tervetuloa!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #372 : 11.02.19 - klo: 20.40 »
Jälleen yksi kerhokerta kokemusta rikkaampana :azn:


Ilmoittaudu nyt kerhokisoihin!
Jos et ole vielä ilmoittautunut kerhokisoihin, niin se kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Ilmoittautumisaikaa on lauantaihin 16.2. klo 22:00 asti. Kaikki rohkeasti mukaan kerhokisoihin!

Ilmoittautuminen onnistuu alla olevan nettilomakkeen kautta:

bit.ly/ratamestari2019-2

ja jos tarvitset ponderia kisapäiväksi, niin siitä voi laittaa mulle viestiä YV:llä tai maililla tai hihkaista kerholla. Samoin voipi toimia, jos on toivetta numerolle - muuten arvotaan joku hyvä numero  :wink:

Ajantasaiset tiedot kerhokisoista löytyy kerhokisojen kisakutsusta: http://rc10.fi/index.php?topic=105267.0


Seuraava kerho
Seuraava kerho pidetään ensi sunnuntaina 17.2.2019 klo 9:50-16:00 ihan normaaliin tapaan. Tervetuloa niin uudet kuin kokeneemmatkin ratin kääntäjät kruisailemaan Riksun radalle!
« Viimeksi muokattu: 11.02.19 - klo: 20.56 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #373 : 14.02.19 - klo: 10.07 »
Muistuttelen kerhokisoihin ilmoittautumisista - rohkeasti mukaan vaan! Ilmoittautuminen päättyy lauantaina klo 22:00.

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #374 : 15.02.19 - klo: 16.21 »
Jos teiltä löytyisi lainaan kerhokisojen ajaksi ylimääräisiä pondereita, niin olisi tosi hyvä, koska sen verran hyvin on uutta porukkaa tulossa kisoihin, että pondereita kaivataan lisää seuran pondereiden lisäksi. Kiitokset jo etukäteen! Ponderit voi tuoda ensi sunnuntaina mulle tai Karille ja ne saa takaisin heti kisojen jälkeen.

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #375 : 17.02.19 - klo: 21.22 »
Ensi sunnuntaina kerhokisat
Ensi viikon sunnuntaina ei ole normaalia kerhoa, vaan silloinhan meillä on kuin onkin

KERHOKISAT :azn:

Ja kerhokisathan alkavat jo aamulla aikaisin eli ovet avataan jo klo 7:00. Ensimmäinen harjoituskierros alkaa klo 8:00. Tarkempi aikataulu kerhokisojen kisakutsussa: http://rc10.fi/index.php?topic=105267.msg826519#msg826519.

Suosittelen olemaan aamulla heti paikalla, niin ehtii laitella varikkonsa ja autonsa ihan rauhassa kuntoon. Varikko on koulun puolella (ei siis pukuhuoneissa, joissa normaalisti ollaan), joten omat varikkopöydät, tuolit ja jatkojohdot mukaan! Kulku kerhokisoihin tapahtuu koulun pääovista.

Jos joku ei ehtinyt vielä ilmoittautumaan, niin mulle voi laittaa viestiä, YV:tä tai sähköpostia.


Ratatalkoot lauantaina 23.2. klo 16:00-19:00
Ennen kerhokisoja kuitenkin laitellaan kisapaikka kuntoon eli pidetään RATATALKOOT LAUANTAINA 23.2.2019 KLO 16:00-19:00. Kulku ratatalkoisiin koulun pääovista (ei siis mistä kuljetaan yleensä treeneihin). Ratatalkoot on kaikille kerholla kävijöille. Tervetuloa talkoilemaan!
« Viimeksi muokattu: 18.02.19 - klo: 00.42 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #376 : 18.02.19 - klo: 15.20 »
FTT-sarjan 3. osakilpailu Vantaan Hakkilassa
Edellisenä viikonloppuna ajettiin Vantaan Hakkilassa Fintrack Tour -sarjan 3. osakilpailu. Rata oli kohtalaisen jouhea ajettava, kuten kaikki tämän kauden radat ovat olleet ja viimeistelty hienoksi sinisillä välialueilla. RiiUA:n kuskit kisailivat jälleen ansiokkaasti kisoissa :azn::


TSS-10
Joonis voitti TSS-10 luokan ja varmisti näin ollen kauden 2019 TSS-10 luokan sekä yleisen sarjan (ei ikärajaa) että Nuorten (alle 18v) Suomen mestaruudet ottamalla kaikista ajetuista osakilpailuista voitot. Onnittelut! Artti nousi podiumille ollen kolmas.

Oscar voitti B-finaalin ja Joenna ajoi B-finaalin kakkoseksi.


TSP-10
TSP-10 luokkaa ennen kisoja johtanut Leevi ajoi podiumille ottaen kolmannen sijan TSP-10 luokassa. Artti oli 17:s, Janne oli 23:s.


TSM-10
Virissä ennen kisoja kakkossijalla ollut Joel puolestaan sijoittui 5:ksi, mutta sarjaa johtanut kuljettaja sijoittui 12:ksi, joten tiukkoja taistoja on luvassa tulevissa osakilpailuissa.

Leevi oli 7:s, Jona 19:s ja Janne 27:s.


Onnittelut kaikille ja tsemppiä tuleviin kisoihin!


Tarkemmat tulokset kisoista löytyy täältä: http://rc10.fi/index.php?topic=105957.0

Kuvia lauantain kisapäivästä: https://www.rctarrat.com/img/Events/20190216_FTT3_Hakkila/
« Viimeksi muokattu: 19.02.19 - klo: 15.54 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
« Viimeksi muokattu: 25.02.19 - klo: 23.27 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #378 : 21.02.19 - klo: 12.51 »
RATATALKOOT LAUANTAINA 23.2. KLO 16:00-19:00


RATATALKOIDEN TYÖLISTA
- Radan ja uuden rataprofiilin teko
   . levitetään matot
   (. poistetaan kaikki ratateipit paitsi ei pääsuoran matossa olevaa teippiä eikä lähtöpaikkateippejä (harmaat teipit))
   . mollien putsaus ja kunnostus, mollien teippien kunnon tarkistus ja teippien uusinta tarvittaessa
   . mattojen ja radan imurointi
   . rataprofiilin merkkaus liidulla
   . rataprofiilin teippaus ja mollien laitto, mollien paikkojen merkintä liidulla
   . lähtöpaikkojen merkkaus teipeillä radan reunaan puuttuvilta osin (liidulla merkataan lähtöpaikat sitten kisoissa ennen finaaleja)
   . laitetaan pehmusteet ja suojat sekä ajajakorokkeet (metalliset eri korkuiset sekä normaali penkki) paikalleen (niputetaan yhteen teipillä)
   . nostopaikkojen merkkaus kylteillä
   . lähtöpaikkojen (alkuerät ja finaalit) ja ajanottolinjan merkkaus

- Ajanottolaitteiston laitto (ajanotto, tulostin)
   . ajanoton sijaintipaikka sama kuin edellisissä kisoissa. Johdot täytyy suojata (vetää esim. seinää pitkin ylös)
   . kuparilatan asennus ja johtojen kolvaus (ajanottopoppoo huolehtii kolvausvälineet mukaan ratatalkoisiin!)

- Äänentoistolaitteiden laitto
  . kaiutin, mikrofoni, soitin/vahvistin, langaton mikki. Kaiuttimen sijainti sama kuin edellisissä kisoissa, matto tai lankku eteen suojaksi.

(- Videotykin laitto
  . Videotykin asennus, valkokankaan asennus ja kaapelien veto Karin opastuksella)

- Katsomon teko
  . katsomoon penkit koulun puolelta kahteen riviin
  . ovet katsomoon toinen toisiaan vasten auki (pitää laittaa vasta kisapäivänä)

- Tulostaulun teko
  . tulostaulun teippaus tuloslappujen ripustamista varten. Sijaintipaikka sama kuin edellisissä kisoissa

- Katsastuspisteen valmistelu
  . tuolit, pöydät, pöytäliinat, kyltit, katsastusvälineet
  . sammutusvälineet ja hiekat
  . ilmoittautumislistat, katsastuspöytäkirja, katsastusohjeet, erälistat ja aikataulut, numerotarrat, vuokraponderit, kynä, toimitsijamerkit

- Buffettitilan valmistelu
  . buffettipöydät, tuolit sekä kahvilapöydät ja tuolit, roskikset ja kyltit. Sijainti sama kuin viime kisoissa.
  . palkintopöytä/-pöydät. Sijainti sama eli buffetin vieressä / takana. Mahdollinen rajaus/eristys teipillä.

- Varikkotilan valmistelu
  . Varikkotilan rajaaminen sekä kyltit

- Muuta
  . Muut kyltit ja pikkupuuhat sekä paljon hyvää mieltä  :azn:

Olkaa ajoissa paikalla, niin päästään ajoissa myös pois  :azn:

Jos tulee mieleen jotain, niin saa hihkaista, niin lisätään työlistalle  :grin:

Käynti talkoisiin koulun pääovista!
« Viimeksi muokattu: 21.02.19 - klo: 23.43 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #379 : 21.02.19 - klo: 18.36 »
Hankimme seuralle lisää transpondereita, kun olemassa olevat ponderit eivät yksistään enää riittäneet kerhokisoja silmällä pitäen, koska uutta porukkaa on todella mukavasti aloittanut kerholla ja tulossa myös kerhokisoihin  :azn:.

Kerhokisoissa ponderin saa kisapäiväksi vuokrattua 5 euron nimellishintaan.

Jos lähtee ajamaan isompia kisoja, kuten FTT:tä ja on RiiUA:n jäsen, niin silloin on mahdollista saada seuran ponderi lainaan.

Löytyiskös joku vapaaehtoinen ottamaan jatkossa ajanoton huolehdittavakseen, niin saataisiin treeneissä ja kerhoajeluissa myös ajanotto toimintaan? Yksistään sitä ei tartte osata viritellä, ainoastaan huolehtia se kerholta talteen ja seuraavalle kerhokerralle aina paikan päälle. Ajanotto viritellään yhdessä aina, kun rata tehdään aamulla ja kerätään päivän päätteeksi pois radan purun yhteydessä. Ajanottosysteemi tarvikkeineen mahtuu salkkuun. Mulle voi ilmiantaa itsensä  :wink:

Jälki-ilmoittautuminen kerhokisoihin päättyy huomenna perjantaina, joten vielä ehtii, jos mukaan haluaapi. Mulle voi laittaa viestiä tai YV:tä tai mailia.
« Viimeksi muokattu: 21.02.19 - klo: 18.53 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #380 : 21.02.19 - klo: 19.53 »
Ajanottovastaaviksi löytyi jo vapaaehtoiset - hienoa  :grin: Jannet hoitaa homman  :azn:
« Viimeksi muokattu: 21.02.19 - klo: 21.12 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #381 : 22.02.19 - klo: 13.37 »
MUISTUTUS - RATATALKOOT HUOMENNA LAUANTAINA KAIKILLE KERHOLLA KÄVIJÖILLE KLO 16:00-19:00. TERVETULOA!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #382 : 23.02.19 - klo: 11.15 »
Kerhokisat lähenee eli huomenna sunnuntaina ei ole normaalia kerhoa, vaan silloin on kerhokisat ja ovet aukeaa jo klo 7:00.


RATATALKOOT OVAT TÄNÄÄN KLO 16:00 - 19:00 KAIKILLE KERHOLLA KÄVIJÖILLE!

TERVETULOA TALKOILEMAAN KISAPAIKKA KUNTOON SUNNUNTAIN KERHOKISOJA VARTEN!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #383 : 23.02.19 - klo: 18.28 »
Suuret kiitokset runsaslukuiselle talkoopoppoolle - saatiin ennätysajassa rata ja paikat huomista varten valmiiksi  :azn:

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #384 : 25.02.19 - klo: 19.46 »
Suuret kiitokset kaikille kisajärjestelyihin osallistuneille - yhdessä tekemällä saatiin hienot kisat aikaan ja myös harrastuksesta ja lajista kiinnostuneita tutustumaan sekä seuraamaan kisoja :azn:

Tulokset ja kuvat kisoista löytyy täältä: http://rc10.fi/index.php?topic=105995.0


Paitoja ja lippiksiä RC-kerholaisille
Kisoissa tuli kyselyjä kerhopaitojen saatavuudesta ja siitä taisinkin jo syksyllä mainita, että uutta kerhopaitaa on suunnitteilla jne. Nyt kun kausi on saatu hyvään vauhtiin ja paljon uusia harrastajia, niin voitaisiin tätäkin asiaa alkaa edistämään hieman aktiivisemmin. Eli ajatuksena lyhykäisyydessään olisi suunnitella uudet t-paidat ja lippikset kerholaisille uudella kerhologolla, joka syksyllä tehtiin. Näihin olen myös alustavasti syksyllä kysellyt mahdollisia sponsseja, joista muutamat RC-liikkeet ilmaisivat kiinnostuksensa, jolloin esim. paitojen hintaa saadaan hieman edullisemmaksi. Jos jollakulla löytyy intoa kysellä lisäsponsseja tai haluaa sponssata näitä, niin muhun voi olla yhteydessä.

Kyselisinkin nyt kiinnostusta näiden tilaamiseen kaikilta halukkailta eli kuinka monta t-paitaa, lippistä (lippismalli ja väri todennäköisesti sama kuin meidän junnuilla, mutta RC-kerhon logolla, t-paidat todennäköisesti Fruit of the Loomin paitoja). Näitähän voi tilata useita itselle, junnuille, mekaanikoille, mummeille ja vaareille, kummeille ja kavereille jne. Ja huomioikaa myös se, että paitatilauksia ei tehdä joka vuosi, koska niitä pitää tilata tietty vähimmäismäärä (luokkaa 20kpl), joten voi ehkä varautua mahdolliseen juniorin kasvuun tai että on vaihtopaitaa tms.). Laitelkaa viestiä YV:llä tai maililla tai muulla tavoin tai vaikka kerholla, niin kartoitan ensin määrät, jonka perusteella pyydän sitten tarjoukset jne., jotta saadaan homma eteenpäin ja paidat ja lippikset tilaukseen.

Laitan myöskin paitasuunnitelman nähtäväksi, kun se saadaan valmiiksi.

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #385 : 25.02.19 - klo: 23.34 »
Seuraava kerho

Seuraava kerho on ensi sunnuntaina eli 3.3.2019 klo 9:50 - 16:00 ja silloinhan ajellaan kerhokisoihin tehdyllä uudella profiililla:Tervetuloa niin uudet kuin kokeneemmatkin kuskit kurvailemaan matot rullalle :grin:

Käynti treeneihin kerhokisoista poiketen kaupungintalon viereisestä kulmasta, josta yleensäkin treeneihin kuljetaan.

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #386 : 02.03.19 - klo: 14.52 »
Kerho huomenna. Tervetuloa!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #387 : 03.03.19 - klo: 21.03 »
Sunnuntain ajelut takana ja uusia harrastajiakin tuli kerholle kurvailemaan :azn: Tänään ajeluiden lomassa säädettiin useampi auto ajettavimmiksi ja kuskit tykkäsivät eli ilmeisesti joku säätö osui kohdilleen :wink:

Ja vaikutti tuo kerhokisoihin tehty uusi profiilikin tänään jopa hivenen mukavammalta, kun sitä pääsi taas uudestaan ajelemaan :azn: Hyvin löysivät kuskit myös päivän aikana mollien lisäksi ajolinjat ja taisipa parhaimmillaan olla samassa vuorossa 8 autoa yhtäaikaa radalla  :azn:

Ajelut ja säätelyt jatkuu jälleen viikon päästä eli kerho seuraavan kerran ensi sunnuntaina 10.3. klo 9:50-16:00. Tervetuloa niin uudet kuin kokeneemmatkin huristelijat Riksuun!

Ja tosiaan muistutuksena, että jos haluaa käydä ajamassa Hakkilassa Fullspeed:n radalla/radoilla, niin RiiUA:n kerholaiset pääsevät sinne samalla hintaa kuin Fullspeed:n jäsenetkin :azn: Muita yhteistyötahoja, joiden kanssa on sovittu eduista kerholaisille ja joista siis RiiUA:n kerholaiset pääsevät myös halutessaan hyötymään on mm. RCtarrat.com, Hobby Factory ja EuroRC. Näistä kannattaa kysellä tarkemmin kerholla.
« Viimeksi muokattu: 03.03.19 - klo: 21.17 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #388 : 10.03.19 - klo: 17.54 »
Uusia harrastukseen tutustujia oli tänäänkin ja kerhoauto kiersi myös rataa  :azn:

Myös ajanotto viritettiin pienen tauon jälkeen taas käyttöön ja pyritään laittamaan jatkossakin, niin saa tiirailla omia aikoja.

Muistutuksena, että halutessaan saa liittyä RiiUA:n jäseneksi, joka on enemmän kuin suositeltavaa - seura mahdollistaa meille kaikille edullisen harrastamisen sekä hankintoja, joita olemme kaikkien iloksi hankkineet (mm. ajanottolaitteet yms.) sekä yhteistyöetuja. Jäsenyys on kalenterivuosikohtainen. Lisätiedot: https://www.riiua.net/miten-jaseneksi

Seuraava kerho viikon päästä su 17.3.2018 klo 9:50-16:00. Tervetuloa!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #389 : 17.03.19 - klo: 20.34 »
Mukava päivä jälleen takana ja nähtiinpä radalla runsaslukuisten nelipyöräisten lisäksi myös kolmipyöräinen ja kaksipyöräinen rataa kiertämässä  :grin:

Ajot jatkuvat viikon päästä eli sunnuntaina 24.3.2018 klo 9:50 - 16:00. Tervetuloa!