Vertical Hobby

Kirjoittaja Aihe: Riihimäen UA:n pienoisautokerho  (Luettu 79288 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #360 : 17.12.18 - klo: 09.49 »
Aikalailla vilkas ja vauhdikas syyskauden viimeinen ajopäivä on takana. Vaikkakin Joulu on jo melkein ovella, niin taisi olla lähes tulkoon kauden kävijäennätys :azn:

Muutenkin taitaa kulunut syyskausi ollut aika lailla ennätyksellinen siinä mielessä, että noin äkkiseltään laskettuna Riksun kerholla on uusia harrastajia aloittanut reilu kymmenkunta sekä reilu puolenkymmentä hieman taukoa pitänyttä harrastajaa :azn: Lisäksi lähes joka viikonloppu kerholla on käynyt harrastuksesta kiinnostuneita tutustumassa ja kokeilemassa ajamista. Tästä on hyvä jatkaa kevätkaudelle pienen Joulutauon jälkeen :azn:

Kerho jää nyt siis Joulutauolle ja nyt voidaan kaikki keskittyä kirjoittelemaan viimeiset joululahjatoiveet pukille sekä keskittyä pipareiden, torttujen ja kinkun syöntiin :azn:


Seuraava kerho
Uusien ja vanhojen menopelien kestävyyden ja vauhdin testaamista jatketaan vauhdikkaiden kerhopäivien merkeissä Riksun radalla heti sunnuntaina 6.1.2019 klo 9:50 alkaen. Tervetuloa!


Kiitokset kaikille kerholaisille ja kerholla kävijöille kuluneesta syyskaudesta ja Rauhallista Joulua ja Vauhdikasta Uutta Vuotta 2019 kaikille!

T: Pepe ja Kari

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #361 : 18.12.18 - klo: 16.22 »
Jäsenmaksut kaudelle 2019
Nyt olisi taas oiva hetki hoitaa ensi kauden jäsenyys RiiUA:han, joka on siis kalenterivuosikohtainen. Lisätiedot löytyy täältä: https://www.riiua.net/miten-jaseneksi

Virallisissa kisoissa virallisia luokkia ajaville ja alaikäisten mekaanikoille seuran jäsenyys on pakollinen, jotta voi hankkia tarvittavat lisenssit niin kuljettajalle kuin mekaanikollekin. Muutoin se on vapaaehtoinen, mutta toki erittäin suositeltava kaikille kerholla ajaville :wink:

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #362 : 03.01.19 - klo: 23.19 »
Kerho alkaa pienen tauon jälkeen ensi sunnuntaina 6.1.2019 klo 9:50-16:00 - tervetuloa!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #363 : 09.01.19 - klo: 12.01 »
Aloittelijoiden vartti
Ensi sunnuntaina voitaisiin pitää Aloittelijoiden vartti, aiheena auton säätäminen ja perussäätötyökalut (jos tälle on tarvetta) TAI vaihtoehtoisesti pienoisautoilun säännöt ja kisapäivän kulku.

Kerhokisat ja kerhokisajärjestelyt
Kevään kerhokisat lähenee pikku hiljaa ja jos vanhat merkit paikkaansa pitää, niin ne tulla tupsahtaa eteen yllättävän nopeasti  :wink: Eli olisi hyvä pikku hiljaa alkaa valmistautumaan kerhokisoihin ja niiden tekemiseen kaipaillaan taas aktiivista osanottoa. Tarjolla olisi hommia mm.:

Kisavalmisteluihin
- sponssien haalimiseen. Kuka ottaisi pallon tästä?
- lehtijutun kirjoittamiseen ennen kisoja alueen isoihin paikallislehtiin (mm. Hämeen Sanomat, Aamuposti). Kuka ottaisi pallon tästä?
- buffettivalmisteluihin ennen kisoja. Kuka ottaisi pallon tästä?
- kisojen luomiseen Ernon avuksi ajanottojärjestelmään. Kuka ottaisi pallon tästä?

- ratatalkoot tietty edellisenä iltana kaikille kerholla kävijöille

Kisapäivälle
- Buffettiin hoitamaan buffetin myyntiä. Kuka olisi halukas?
- Ajanottoon Ernon avuksi. Kuka olisi halukas?
- Katsastukseen. Kuka ottaisi pallon tästä?
- Kisaoppaaksi avustamaan ja neuvomaan aloittelijoita ja vähemmän harrastaneita kisapäivän tiimellyksessä. Kuka ottaisi pallon tästä?

(Kisapäivän toimihenkilöille yleensä buffettipalvelut olleet käytössä vastineeksi  :wink:)


Kerhoautovastaava
Kuka olisi halukas ottamaan kerhoauton hoitaakseen? Lähinnä, jos siitä jotain menee rikki, että saadaan se ajokuntoon, jos kerholle tulee tai kerholla on innokkaita kerhoautolla ajajia. Kovin usein ei onneksi mene rikki eli ei mikään iso homma ole kyseessä.


Seuraava kerho
Kerho taas tulevana sunnuntaina 13.1.2019 klo 9:50-16:00. Tervetuloa!

« Viimeksi muokattu: 09.01.19 - klo: 12.05 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #364 : 16.01.19 - klo: 21.09 »
Seuraava kerho
Kerho jälleen tulevana sunnuntaina klo 9:50-16:00 Harjunrinteen koululla, Riihimäellä kisaviikonlopusta huolimatta ihan normaalisti :azn:

Tervetuloa kurvailemaan Riksun radalle!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #365 : 21.01.19 - klo: 17.15 »
Sunnuntain ajelut on taas ajeltu ja vajaan viikon verran joutuu odottelemaan seuraavaa kerhoa, mutta hyvää kannattaa odotella  :wink: Myös uusia tuttavuuksia oli löytänyt Riksun radalle kurvailemaan ja hyvinhän se ajo lähti sisällä mattoradalla sujumaan  :azn:

Aloittelijoiden vartti
Ensi sunnuntaina pidetään Aloittelijoiden vartti, aiheena: Pienoisautoilun säännöt ja kisaaminen sekä kisapäivän kulku. Kaikki halukkaat tervetuloa kuulolle! Oiva tilaisuus käydä asiat läpi ennen tulevia kerhokisoja  :wink:

Kerhokisat
Kuten oli kerholla puhetta, niin kerhokisat kaipailevat lisää porukkaa ennakkovalmisteluihin ja kisapäivälle. Mukavasti onkin jo muutamat ilmaisseet halukkuutensa :azn: Mulle voi ilmoittautua kaikki halukkaat.

Seuraava kerho
Seuraava kerho viikon päästä sunnuntaina klo 9:50 - 16:00. Tervetuloa!


Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #366 : 21.01.19 - klo: 20.12 »
FTT-sarjan 2. osakilpailu Kuusankoskella
Edellisenä viikonloppuna ajettiin Kuusankoskella Fintrack Tour -sarjan 2. osakilpailu. Luokat kisoissa olivat TSS-10 eli stanu, TSP-10 eli pro stock eli poro ja TSM-10 eli viri. RiiUA:n kuskit olivat erittäin hyvässä vireessä kisoissa  :azn::

TSS-10
Joonis voitti TSS-10 luokan ja Joenna otti A-finaalin kuudennen sijan. Oscar voitti B-finaalin sijoittuen 10:ksi lopputuloksissa.

TSP-10
Leevi voitti TSP-10 luokan.

TSM-10
Joel otti TSM-10 luokan kolmannen sijan. Leevi sijoittui A-finaalin kahdeksanneksi. Jona oli C-finaalin 4:s.

Onnittelut kaikille!


Tarkemmat tulokset kisoista löytyy täältä: http://rc10.fi/index.php?topic=105809.0

Kuvia lauantain kisapäivästä: https://rctarrat.com/img/Events/20190119_FTT2_Kuusankoski/
« Viimeksi muokattu: 23.01.19 - klo: 13.00 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #367 : 26.01.19 - klo: 15.55 »
Kerhoilua luvassa jälleen huomenna klo 9:50-16:00 sekä Aloittelijoiden vartissa kisailuasiaa. Tervetuloa!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #368 : 28.01.19 - klo: 22.43 »
Taisi olla kauden ennätys kävijämäärässä tai hyvin lähellä - otettiin käyttöön viides ajovuorokin ja hyvin oli väkeä lauteilla joka vuorolla :azn:


Aloittelijoiden vartti
Aloittelijoiden vartissa käytiin sunnuntaina pienoisautoilun sääntöjä ja kisajuttuja läpi innokkaiden isien ja lasten kanssa. Lisäilin vielä noita kisaamiseen liittyviä asioita kilpailukutsuun: http://rc10.fi/index.php?topic=105267.msg828194#msg828194

Ensi kerralla voitaisiin pitää Aloittelijoiden vartti, aiheena Auton säätäminen ja perussäätötyökalut. Jos jollain on halua, että ruuvataan käytännössä oma tai lapsen auto säätöihin samalla, kun käydään säätöasioita läpi, niin hihkaiskaa kerholla!


Pondereita kerhokisoihin
Kari selvittää saadaanko hankittua lisää pondereita kerhokisoihin. Jos löytyy ylimääräisiä lainaan kisapäiväksi, niin hihkaiskaa tai laittakaa viestiä, niin saataisiin kaikille ponderit kisoihin - nyt on aloittanut sen verta paljon uutta porukkaa, että lisäpondereille olisi tarvetta!


Seuraava kerho
Seuraava kerho on viikon päästä sunnuntaina 3.2.2019 klo 9:50-16:00. Tervetuloa!
« Viimeksi muokattu: 28.01.19 - klo: 22.49 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #369 : 31.01.19 - klo: 00.39 »
Ilmoittautuminen kerhokisoihin on nyt avattu:

http://rc10.fi/index.php?topic=105267.msg828222#msg828222

Tarkemmat tiedot kerhokisoista ja ilmoittautumisesta löytyy kerhokisojen kisakutsusta. Kaikki mukaan kisailemaan!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #370 : 03.02.19 - klo: 20.57 »
Päivät vauhdikkaat ajelut ajeltu.

Aloittelijoiden vartissa käytiin auton säätöasioita tänään läpi ja jos et päässyt tänään mukaan, niin ei hätää - käydään säätöasiat halukkaiden kanssa läpi jollain tulevalla kerhokerralla. Ensi kerralla ei pidetä aloittelijoiden varttia, vaan valmistaudutaan tuleviin kisoihin.

Muutama uusi tuttavuus oli myös tänään ajamassa ja tutustumassa harrastukseen - hienoa ja tervetuloa uudelleen!


Kerhokisat

Kerhokisat pidetään siis sunnuntaina 24.2.2019 eli silloin ei ole kerhoa, mutta ajellaan mukavan leppoisassa kerhokisahengessä hieman pidempi päivä kuin normaalisti. Ratatalkoot on edeltävänä iltana eli lauantaina 23.2.2019 klo 16:00-19:00, jolloin tehdään rata ja laitetaan kisapaikka sunnuntain kisoja varten valmiiksi. Käynti sekä talkoisiin että kisoihin on normaaleista kerhopäivistä poiketen koulun pääovista. Alakerran varikkotilat eivät ole kerhokisoissa käytössä, vaan silloin meillä on varikko koulun aulassa.

Ilmoittaudu mukaan kerhokisoihin
Jos et ole vielä ilmoittautunut kerhokisoihin, niin käyhän ilmoittautumassa vaikkapa samantien :azn: Tässä suora linkki ilmoittautumiseen:

bit.ly/ratamestari2019-2


Ponderitarpeet ja numerotoiveet voi kertoa mulle kerholla, tai laittaa YV:tä, mailia tms.

Lisäapuja kisajärjestelyihin
Jonkin verran on ilmoittautunut lisää mukavasti kisajärjestelyihin porukkaa, ja vielä toki olisi tarjolla mm. buffettivalmisteluihin, buffettiin kisapäivälle, lehtijutun tekoa ennen kisoja jne. Näitä ei tarvitse huolehtia toki yksin. Eli räpylää rohkeasti pystyyn vaan, jos vähänkään löytyy itseltä tai kotipuolesta jeesiä näihin hommiin, niin ei jää kisojen järkkääminen samoille harteille :wink: Kisoja järjestämällä katetaan osa harrastuksen kuluista ja hankinnoista, jotta voidaan pitää harrastaminen jatkossakin edullisena.


Seuraava kerho

Seuraava kerho on jo viikon päästä tai eihän siihen enää ole edes viikkoa - eli ensi sunnuntaina 10.2.2019 klo 9:50-16:00 - tervetuloa!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #371 : 08.02.19 - klo: 19.04 »
Viikon verran olisi aikaa ilmoittautua tuleviin kerhokisoihin eli rohkeasti kaikki mukaan kisailemaan ja ilmoittautumaan!

Kerho tulevana sunnuntaina klo 9:50 - 16:00. Tervetuloa!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #372 : 11.02.19 - klo: 20.40 »
Jälleen yksi kerhokerta kokemusta rikkaampana :azn:


Ilmoittaudu nyt kerhokisoihin!
Jos et ole vielä ilmoittautunut kerhokisoihin, niin se kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Ilmoittautumisaikaa on lauantaihin 16.2. klo 22:00 asti. Kaikki rohkeasti mukaan kerhokisoihin!

Ilmoittautuminen onnistuu alla olevan nettilomakkeen kautta:

bit.ly/ratamestari2019-2

ja jos tarvitset ponderia kisapäiväksi, niin siitä voi laittaa mulle viestiä YV:llä tai maililla tai hihkaista kerholla. Samoin voipi toimia, jos on toivetta numerolle - muuten arvotaan joku hyvä numero  :wink:

Ajantasaiset tiedot kerhokisoista löytyy kerhokisojen kisakutsusta: http://rc10.fi/index.php?topic=105267.0


Seuraava kerho
Seuraava kerho pidetään ensi sunnuntaina 17.2.2019 klo 9:50-16:00 ihan normaaliin tapaan. Tervetuloa niin uudet kuin kokeneemmatkin ratin kääntäjät kruisailemaan Riksun radalle!
« Viimeksi muokattu: 11.02.19 - klo: 20.56 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #373 : 14.02.19 - klo: 10.07 »
Muistuttelen kerhokisoihin ilmoittautumisista - rohkeasti mukaan vaan! Ilmoittautuminen päättyy lauantaina klo 22:00.

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #374 : 15.02.19 - klo: 16.21 »
Jos teiltä löytyisi lainaan kerhokisojen ajaksi ylimääräisiä pondereita, niin olisi tosi hyvä, koska sen verran hyvin on uutta porukkaa tulossa kisoihin, että pondereita kaivataan lisää seuran pondereiden lisäksi. Kiitokset jo etukäteen! Ponderit voi tuoda ensi sunnuntaina mulle tai Karille ja ne saa takaisin heti kisojen jälkeen.

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #375 : 17.02.19 - klo: 21.22 »
Ensi sunnuntaina kerhokisat
Ensi viikon sunnuntaina ei ole normaalia kerhoa, vaan silloinhan meillä on kuin onkin

KERHOKISAT :azn:

Ja kerhokisathan alkavat jo aamulla aikaisin eli ovet avataan jo klo 7:00. Ensimmäinen harjoituskierros alkaa klo 8:00. Tarkempi aikataulu kerhokisojen kisakutsussa: http://rc10.fi/index.php?topic=105267.msg826519#msg826519.

Suosittelen olemaan aamulla heti paikalla, niin ehtii laitella varikkonsa ja autonsa ihan rauhassa kuntoon. Varikko on koulun puolella (ei siis pukuhuoneissa, joissa normaalisti ollaan), joten omat varikkopöydät, tuolit ja jatkojohdot mukaan! Kulku kerhokisoihin tapahtuu koulun pääovista.

Jos joku ei ehtinyt vielä ilmoittautumaan, niin mulle voi laittaa viestiä, YV:tä tai sähköpostia.


Ratatalkoot lauantaina 23.2. klo 16:00-19:00
Ennen kerhokisoja kuitenkin laitellaan kisapaikka kuntoon eli pidetään RATATALKOOT LAUANTAINA 23.2.2019 KLO 16:00-19:00. Kulku ratatalkoisiin koulun pääovista (ei siis mistä kuljetaan yleensä treeneihin). Ratatalkoot on kaikille kerholla kävijöille. Tervetuloa talkoilemaan!
« Viimeksi muokattu: tänään kello 00:42 kirjoittanut Pepess »