Kirjoittaja Aihe: WLtoys  (Luettu 17796 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa pecu_83

 • Uusi jäsen
  • Profiili
WLtoys
« : 15.06.15 - klo: 13.36 »
Tervepä vaan kaikille!

Kokeilin haulla enkä löytänyt vielä keskustelua tästä autosta.

Olen uusi jäsen tällä foorumilla ja rc-harrastuksen pariin 20 vuoden tauon jälkeen palaava kaveri. Tai eipä sitä lapsena voinut harrastukseksi sanoa, minulla oli joku Nikko-tyylinen buggy jolla tykkäsin ajella. Olen jo useamman vuoden himoinnut kunnollista rc autoa. Ylimääräistä rahaa ei oikein ole ollut kunnolliseen, ei uutena eikä käytettynä (hyväkuntoiset käytetyt tuntuvat olevan kalliimpia kuin uudet  :shocked:). Pari vuotta sitten jo silmääni osui ekan kerran nämä kiinalaiset wltoys tuotteet. En vielä silloin uskaltanut tilata, kun ajattelin ettei niillä tee mitään.

Nyt taas selailin autoja, nettikauppoja, tätä foorumia, myyntipalstoja, tori.fi ym.. ja silmääni osui banggood.comissa tämä kyseinen auto 60€ posteineen. Googlettelin autosta tietoa ja löysin netistä tämän threadin: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2136004

Siellä käsitellään käytännössä samaa autoa, sen hyviä puolia ja heikkouksia. Lueskelin sen läpi, huomasin että varaosia on runsaasti saatavilla ja uskalsin tilata itsellekin. Tilasin valmiiksi varalle sen voimansiirron ison rattaan (spurrin?), kuulalaakerit pyörännapoihin ja toisen akun.

Kun auto tuli, laitoin sen suoraan palasiksi ja tein suositellut modit. Kuulalakerit paikalleen, rataskotelon tiivistys ja iskareiden täyttö. Tarkoitus oli täyttää vielä renkaat foamilla, jotta vanteet eivät saisi niin paljon kipeää, mutta vahingossa sulatin yhden vanteen muodottomaksi kuumailmapuhaltimella, joten jätin harmistuksissani ne vielä tekemättä. Sain vanteesta muotoiltua vielä sen verran suoran että sillä pystyy ajaan.

En tehnyt suositeltua vesisisäänajoa moottorille, mutta jonkinnäköisen sisäänajon moottorille ja molemmille akuille kuitenkin. Asfaltilla oli kiva ajella ekat akulliset, mutta ekalla soratestillä moottori meni jumiin  :angry:
Moottorille oli porukka rakennellut juurikin tästä syystä lisäsuojakoteloita, mutta itse en halunnut tehdä sellaista ettei moottorin jäähdytys heikkenisi. Noh kivet pois koneesta ja matka jatkui taas! Tein moottoriin oman ilmanputsarin ilmanvaihtokoneeseen tarkoitetusta suodatinmatosta.Tällä setupilla ajettiinkin useampi akullinen ilman ongelmia. Sitten alkoi autosta kuulua ilkeä ääni. Meni pitkään paikantaa ääni, mutta loppujen lopuksi paikansin sen spurriin. Mitään näkyvää syytä ei kuitenkaan ollut. Hetken aikaa nettiä opiskeltuani totesin hammasvälyksen puuttuvan kokonaan. Modasin moottorin kannakkeesta säädettävän ja säädin välyksen kohdalleen ja ääni hävisi.  :smiley: Taas rällättiin monta akkua. Yhden rälläyspäivän jälkeen huomasin kahdesta etuvanteesta lohjenneen reunasta palan. Sen jälkeen vihdoin laitoin foamit renkaisiin.

Nyt autolla on ajettu varmaan 10 akullista (n. 10-15min per akku ajosta riippuen), eikä vielä ole hajonnut yhtään kriittistä osaa. Tähän rahaan olen saanut runsaasti rahoille vastinetta ja heti päässyt myös ns. harrastuksen makuun kun autoa on päässyt/joutunut heti purkaan ja kasaan  :grin:Tässä pari videoo piharadalla kikkailusta:

https://youtu.be/vXHJSr-ntjE

https://youtu.be/1ueQYqT80sE
« Viimeksi muokattu: 17.06.15 - klo: 21.42 kirjoittanut pecu_83 »

Poissa Honkkari

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Uusi foorumilainen ja uusi auto WLToys A959 esittäytyy
« Vastaus #1 : 16.06.15 - klo: 09.46 »
En olisi ikinä uskonut että 60e:n autossa olisi niinku hyvin menohaluja  :shocked:
Nooo siitä se harrastus lähtee. Nälkähän kasvaa syödessä  :wink:
Traxxas E-Revo@EzRun Max5 Hw 4274Sd | Hpi Savage goes Flux | Axial Exo | Futaba 4PLS

Poissa ihanamakke

 • Uusi jäsen
  • Profiili
Vs: Uusi foorumilainen ja uusi auto WLToys A959 esittäytyy
« Vastaus #2 : 16.06.15 - klo: 19.19 »
Tervepä terve. Olen itsekin miettinyt, että alkaisin turinoimaan WLtoys-autoista, ja nimenomaan näistä a9x9 vehkeistä.
Itsellä "oikeana pikkuautona" HPI:n Bullet MT 3.0 ja nyt sain keväällä emännän pikkuveljeltä A949 rallivehkeen lahjaksi. Nyt jo ajotunnit on A949 puolella ja hauskaa on riittänyt.
Rcgroupsin foorumilla on järkky määrä tietoa ja kuvia yms. Osat maksaa senttejä, ja aluosia saa eurokaupalla kottikärryllisen.
Itse heitin tuon buggymallin gummit alle ralliautooni, niin tuli sellainen pihasoralla ajettava. Pikkasen joutu muovipulkkaa rälläköimään, että mahtuvat kääntyilemään, ja korista isontamaan kaaria.
Hauskaa on ollut ja tulee olemaan.
Laitan jonkun kuvankin, kun ehdin.

Poissa ihanamakke

 • Uusi jäsen
  • Profiili
Vs: Uusi foorumilainen ja uusi auto WLToys A959 esittäytyy
« Vastaus #3 : 17.06.15 - klo: 19.20 »
Muutaman videon sain latailtua puhelimesta.

Nämä siis isommilla gummeilla kuvattuja.

On se hauska vehe

https://www.youtube.com/playlist?list=PLUZB_M9U3z7M97JBJNnP99sk_zrmldfCe

Poissa Zufee

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Uusi foorumilainen ja uusi auto WLToys A959 esittäytyy
« Vastaus #4 : 17.06.15 - klo: 20.01 »
Vähä holtitonta menoa  :grin: Hieman kun joustoa olisi enemmän, ettei kaiken aikaa ole katollaan.  :laugh:

Poissa pecu_83

 • Uusi jäsen
  • Profiili
Vs: Uusi foorumilainen ja uusi auto WLToys A959 esittäytyy
« Vastaus #5 : 17.06.15 - klo: 21.41 »
Jonkinnäköisen buumin sain täällä meilläpäin aikaiseksi kun 2 serkkua ja pikkuveli tilasivat myös A9*9:t kokeiltuaan ja nähtyään tota mun autoa  :grin: Eli ainakin täällä Hämeenlinnan seudulla on kohta jo 4 tälläistä  :azn:

Tossa ralliversiossa eli 949:ssä on vissiin eri tukivarret ja olka-akselit, kuin näissä muissa A9*9 sarjalaisissa, mutta hyvin pitkälle nää on kaikki samoja vehkeitä.

Jos muokkaan otsikon yleisesti keskustelua WLToys A9*9 autoista?

A949:


A959:


A969:


A979:


Ilman koria:

Poissa pecu_83

 • Uusi jäsen
  • Profiili
Vs: WLToys A9*9
« Vastaus #6 : 03.07.15 - klo: 22.23 »
Tilasin monsterimallin renkaat tähän kun tosiaan sulatin sen yhden vanteen vähän helskaksi ja ajattelin että niillä saisi vähän maavaraa ja maasto-ominaisuuksia lisää. Kuinka väärässä olinkaan  :grin: Auto alkoi vaan nostaan tassua ja olemaan puolet ajasta katollaan  :laugh: Siispä vanhat kumekset takaisin ja uusia samanlaisia tilalle kun pinnat loppuu..

Hyvältä se kyllä näytti monsterirenkailla. Onko tämä nyt sitten sellainen Truggy??  :huh:
Poissa lameli

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: WLToys A9*9
« Vastaus #7 : 03.07.15 - klo: 22.35 »
Lämpeskö mosa tai säädin pahasti noilla rattailla?

Poissa pecu_83

 • Uusi jäsen
  • Profiili
Vs: WLToys A9*9
« Vastaus #8 : 03.07.15 - klo: 22.52 »
Lämpeskö mosa tai säädin pahasti noilla rattailla?

Ei. Tosiaan nuohan on tuossa monsterimallissa alla vakiona, eikä siinä ole mitään eroa sähköissä.

Poissa lameli

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: WLToys A9*9
« Vastaus #9 : 03.07.15 - klo: 22.53 »
Okei.

Poissa pexi76

 • Jäsen
  • Profiili
Wltoys l969
« Vastaus #10 : 03.01.16 - klo: 19.10 »
Jou..

Isi päätti ostaa itselleen joululahjan ja lähdin alkuun tälläisellä leikkikalulla.. Ihan mukava härveli cruisailla markettipeleihin tottuneelle, mutta kun vauhtia on monin verroin enemmän ja auto täynnä muoviosia, niin on kaikenlaista damegea sattunut.. En mihinkään ole täysiä törmännyt, mutta toki hyppinyt piha-ajossa pikku hyppyreissä.. Tässä hieman listaa..

1. Ensin karkasi toisesta vetoakselista tappi pyörän päästä.. Hain hobbyfactorista tappisarjan ja ensin liimasin uuden tapin kiinni akseliin ja se kestikin siinä ehkä 7sekuntia. Uusi tappi kehiin ja tällä kertaa laitoin vanhaa kunnon jeesus teippiä hahlon ulkopuolelle pari kierrosta ja näin on tappi pysynyt paikallaan jo ehkä 10akullisen verran.. :) Uudet vetarit toki on tilauksessa, mutta liekö näitä saatavana vahvempina versioina? tai liekö kellään tietoa käykö jonkun muun vehkeen vahvemmat vetarit siihen?

2. Seuraavaksi katkesi ohjauksesta oikeanpuoleiseen raidetangon sisempään päähän tuleva ohjaustanko.. Tämä lienee yksi heikko lenkki mallissa, niin heppoiselta osa vaikuttaa.. Kun ajamaan piti päästä varaosaa odotellessa, niin tein 1,5mm paksusta muovista levyn ja ruuvasinnsen ohjaustangon ja raidepäiden ruuvien väliin.. Hyvin on kestänyt sekin patentti, mutta ohjaus ei tietenkään ole aivan niin herkkä kuin alunperin..

3. Takajousi alkoi vääntyä jo parinnakullisen jälkeeen ja alkoi takellella.. Yläpään kääntäminen toisinpäin auttoi tällä kertaa.. Nyt on alkanut toinen etujousi takeltaa, eli täytyy uusia nekin.. Nämä orkkikset ovat melko karvalakit ja niissä on käsittääkseni vain jousivaimennus, ei öljyä.. Löytyisiköhän tähän kenties pituuden mukaan etsien jostain toisesta mallista jousi\iskarit vai löytyykö tähän virityspalikkaa, eli tehokkaampaa vaimennusta?

4. Toinen eturengas alkoi pyöriä huonommin ja sen kun otin irti, niin muoviosia tuli vastaan.. Eli sisäpään kiinnitys oli täysin mäsänä.. Uudet pyörätkin täytyy siis eteen hommata.. Ovatko nuo kuinka standardeja vanteet näissä rc autoissa, vai pitääkö metsästää orkkis vannetta?

Olen melko noviisi siis Rc harrastuksessa, mutta jostain on lähdettävä.. Pojan kanssa tykätään omilla autoilla pihaa jyrätä.. Hänellä on vanha Nikon Buggy -80luvun puolesta välistä, mutta maavara onneton pihasuditteluun.. Tilasin hänelle juuri Rock Crawlerin, niin pääsee hän kohta varmasti kaikista monttosista ylitse :)

Ostin tuon Wltoysin Hobbyfactorista Helsingistä, mutta heillä ei oikein ole mitään varaosia hyllyssä.. Toki Ebayn kautta löysin varaosia ja jenkki nettikauppoja, mut onko teillä vinkkiä mistä osia kannattaa tilata tai hakea ihan hyllystä pk-seudulta tai lähialueilta.. Ehkä jos olisin googletellut vähän enemmän ennen ostoa, niin ehkä olisin laittanut vähän enemmän pätäkkää kehiin ja ostanut vahvemman pelin, mutta ei nuo osat ainakaan maailmalla kovin kalliita ole tuohon, mutta odottavan aika on pitkä..  :roll:
jee

Poissa mcly

 • Ylläpitäjä
  • Profiili
Vs: Wltoys l969
« Vastaus #11 : 07.01.16 - klo: 07.54 »
Hei !

Tässä vähän lisää näistä..

http://rc10.fi/index.php?topic=91576.msg774327#msg774327

http://rc10.fi/index.php?topic=85109.msg737066#msg737066

http://rc10.fi/index.php?topic=83181.msg725456#msg725456

Yhdistelen näitä aiheita jossain vaiheessa niin saadaan parempi ketju ja apu yhdessä aiheessa  :wink:
[Team Durango DESC10] Sanwa MT-4, Tekin RX8 Gen2, Tekin T8 G2 2650kv, Savôx 1258TG

Poissa pexi76

 • Jäsen
  • Profiili
Vs: Wltoys l969
« Vastaus #12 : 07.01.16 - klo: 21.50 »
Kiitos.. Osan näistä jutuista olinkin jo löytänyt :)
jee

Poissa pexi76

 • Jäsen
  • Profiili
Vs: Wltoys l969
« Vastaus #13 : 07.01.16 - klo: 21.56 »
Tuonne lisään kuvia ja videoita matkan varrelta.. Isin wltoys l969 ja pojan Nikko Buggy.. Jatkoa seuraa eräällä toisella erikoisella monsterilla sekä Rock Crawlerilla jahka se maailmalta saapuu..

https://photos.google.com/share/AF1QipMBIkDlaB4cnsHDeFV-wX99BJuREf3Gd_9xJSGg3wQP_--J6qZSn0BqYa2fDoknWg?key=djBiZXhhSmpyQ1JyWks5Si1BRE1TTWU1bThVd19n
jee

Poissa pexi76

 • Jäsen
  • Profiili
Vs: Wltoys l969
« Vastaus #14 : 05.02.16 - klo: 22.20 »
No niin.. Pieniä haasteita matkalla.. Autolla on ajettu surutta sisällä ja ulkona.. Lumen sulamisen jälkeen olen laittanut wd40 sähkölaitteiden,  mut voisiko tähän olla jokin fiksumpikin aine? En tiedä mikä aiheuttaa pätkimistä, mutta välillä veto loppuu kokonaan vaikka akkua on jäljellä. Vihdoin tänään moottorin, kun luulin, että vika on siinä. Meinaan vika tilassa moottorille tuli virta, mut moottori ei pyörinyt.. Nyt ajoin uudella motilla äkillisen ja toisella akulla se alkoi pätkimään taas, eli vika ei välttämättä olekaan moottorissa.. Liekö se sit säätimessä vai mistä vikaa yrittäisi etsiä..?
jee

Poissa pexi76

 • Jäsen
  • Profiili
Vs: Wltoys l969
« Vastaus #15 : 05.02.16 - klo: 22.23 »
Sellainen vielä.. Eilen kun tulimme illalla myöhään sisään ja laitoin auton kuivumaan ja otin kopan jne irti, niin jäi akku ottamatta irti ja vaikka olin kyllä sammuttavinani sen, niin ehkä luukuteltessa ilman koppaa oli mennyt päälle.. Laturi ei enää laraa akkua.. 7.4v lipo ja jännite nyt 2,5v.. Lisäksi se on pehmeä. Ilmeisesti siitä tuli entinen? Mihinkä nuo rikkinäiset lipot voi laittaa? Paristo vai akkukeräykseen?
jee

Poissa mcly

 • Ylläpitäjä
  • Profiili
Vs: Wltoys l969
« Vastaus #16 : 06.02.16 - klo: 16.07 »
Sellainen vielä.. Eilen kun tulimme illalla myöhään sisään ja laitoin auton kuivumaan ja otin kopan jne irti, niin jäi akku ottamatta irti ja vaikka olin kyllä sammuttavinani sen, niin ehkä luukuteltessa ilman koppaa oli mennyt päälle.. Laturi ei enää laraa akkua.. 7.4v lipo ja jännite nyt 2,5v.. Lisäksi se on pehmeä. Ilmeisesti siitä tuli entinen? Mihinkä nuo rikkinäiset lipot voi laittaa? Paristo vai akkukeräykseen?
Oliko koko akun jännite 2.5V vai 2,5V per kenno ? Ja onko se ihan pehmeä sohjo jo ? Jos per kenno on 2,5 ja akku on ulkopuolelta kunnossa niin voi yrittää Nimh lataustoiminnolla herättää kennot niin, että Lipo lataus lähtee toimimaan. Jos taas akku on ulkoapäin ihan entinen niin ehkä kandee viedä kierrätykseen. Ja lataukset AINA lipo pussissa ja omalla vastuulla  :smiley:

« Viimeksi muokattu: 06.02.16 - klo: 16.10 kirjoittanut mcly »
[Team Durango DESC10] Sanwa MT-4, Tekin RX8 Gen2, Tekin T8 G2 2650kv, Savôx 1258TG

Poissa Ipperu

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Wltoys l969
« Vastaus #17 : 20.02.16 - klo: 23.34 »
Sellainen vielä.. Eilen kun tulimme illalla myöhään sisään ja laitoin auton kuivumaan ja otin kopan jne irti, niin jäi akku ottamatta irti ja vaikka olin kyllä sammuttavinani sen, niin ehkä luukuteltessa ilman koppaa oli mennyt päälle.. Laturi ei enää laraa akkua.. 7.4v lipo ja jännite nyt 2,5v.. Lisäksi se on pehmeä. Ilmeisesti siitä tuli entinen? Mihinkä nuo rikkinäiset lipot voi laittaa? Paristo vai akkukeräykseen?

Voit viedä  käytetyt lipot vaikka kodinkoneliikkeeseen,  esim Gigantti.
Carson X10e | Trx Stampede 4x4 VXL | Trx Slash 2wd | Trx e-revo vxl TSM 1/16 |

Poissa pecu_83

 • Uusi jäsen
  • Profiili
Vs: WLToys A9*9
« Vastaus #18 : 21.02.16 - klo: 22.50 »
Päivitetääs tätä pitkästä aikaa. Ei taida olla näitä eksynyt monenkaan talliin, kun ei keskustelua ole.

Itse olen pitänyt omaani erittäin huonolla huollolla ja raskaalla kaasukädellä. Kestävyys onkin ollut todella positiivinen yllätys. Tämä on pahimmillaan ammuttu skeittirampista suoraan taivasta kohti täydestä vauhdista ja pystysuoraan tasaiselle alas muutaman kerran ja kerran vahingossa betoninurkkaan sillä seurauksella että vanteen keskiö murtui irti. Toisen kerran loppukesästä hajosi kriittinen osa kun ajoin täydestä vauhdista pompun kautta kaveria sääreen jolloin katkesi etuiskaritorni.

Aluksi yritin tiivistellä diffin kotelointia, mutta aina sinne pääsi jostain hiekkaa ja kivenmuruja, joten diffin rattaat alkoi näyttää jo todella huonoilta. Heitin moottorinpuoleisen kotelon roskiin ja aloin ajaa avoimella diffillä, joka osoittautui oikeaksi ratkaisuksi. Tämän jälkeen auto toimi taas pitkään moitteetta. Tänä talvena piikkirengas sessioissa rattaat alkoivat kuitenkin luistaa ja tuli ensimmäisen uusimisen aika. Laitoin sitten samalla rautarattaat, kun sellaiset oli otettu velipojan autoon hyllyyn varalle.

Varaosaiskaritorni on alumiinia muovisen tilalle:


Kyllä se kauan kestikin välinpitämättömyyttä:


Upgrade. En tiedä oliko hyvä veto siirtyä rautarattaisiin:


6 wronic ruuvia per rengas ja auto on todella hyvä ajaa jäällä:

Poissa mcly

 • Ylläpitäjä
  • Profiili
WLtoys
« Vastaus #19 : 22.02.16 - klo: 08.56 »
Täällä voisi keskustella kaikista tämän merkin automalleista. Katsotaan sitten jos niitä on käyttäjillä enemmänkin, että erotetaanko aiheet malleittain  :smiley:
[Team Durango DESC10] Sanwa MT-4, Tekin RX8 Gen2, Tekin T8 G2 2650kv, Savôx 1258TG

Poissa pexi76

 • Jäsen
  • Profiili
Vs: WLtoys
« Vastaus #20 : 05.03.16 - klo: 00.27 »
Nyt kun nämä aiheet yhdistyi, niin laitan tähän omia modauksia javahvistukaia kyseiseen malliin. l969.

Toissapäivänä petti ylätukivarren uniball. Niissä alkoi olla aika paljon välystä.  https://photos.google.com/share/AF1QipMBIkDlaB4cnsHDeFV-wX99BJuREf3Gd_9xJSGg3wQP_--J6qZSn0BqYa2fDoknWg/photo/AF1QipNgJHs8UOnwShWiZYbbdYkbUOf3TOhu9gngszxx?key=djBiZXhhSmpyQ1JyWks5Si1BRE1TTWU1bThVd19n

Väsäsin vahvemmasta uniballista uuden pään tukivarteen. eli katkaisin tukivarresta pätkä, porasin reiän ruuville ja kiersin uniabllin kiinni.. https://photos.google.com/share/AF1QipMBIkDlaB4cnsHDeFV-wX99BJuREf3Gd_9xJSGg3wQP_--J6qZSn0BqYa2fDoknWg/photo/AF1QipODD31wJWj7NAjgBz2y0MHe6Id7GZf7cRy8JlK0?key=djBiZXhhSmpyQ1JyWks5Si1BRE1TTWU1bThVd19n

Samalla niistä tuli myös säädettävät :) https://photos.google.com/share/AF1QipMBIkDlaB4cnsHDeFV-wX99BJuREf3Gd_9xJSGg3wQP_--J6qZSn0BqYa2fDoknWg/photo/AF1QipNRyzs6gLBx5CMesuOJ6BJxTQD9f642-mAwTCO3?key=djBiZXhhSmpyQ1JyWks5Si1BRE1TTWU1bThVd19n

Radalla ajaessa tuli alatukivarren pultti navan kiinnikkeestä läpi. Onneksi siinä on kaksi paikkaa päällekäin, joten siirsin kiinnityksen ylempään reikään. Samalla toki renkaan pystykallistuma muuttui.. https://photos.google.com/share/AF1QipMBIkDlaB4cnsHDeFV-wX99BJuREf3Gd_9xJSGg3wQP_--J6qZSn0BqYa2fDoknWg/photo/AF1QipPoWKvK1mvLWytpZ_H1VIoukCkrOBPEQZ0FFXB8?key=djBiZXhhSmpyQ1JyWks5Si1BRE1TTWU1bThVd19n

Moottori lakkasi myös toimimasta ehkä 30-40 akullisen jälkeen. Oli saanut kuraa, vettä ja lunta. Tilasin sisarusmallin moottorin, eli l959 mallista. Muuten homma ok, mutta ratas piti vaihtaa orkkiksesta.. https://photos.google.com/share/AF1QipMBIkDlaB4cnsHDeFV-wX99BJuREf3Gd_9xJSGg3wQP_--J6qZSn0BqYa2fDoknWg/photo/AF1QipMmLLauFhJsKmexj7GbGvPpYhNkIZfHunM5NGrB?key=djBiZXhhSmpyQ1JyWks5Si1BRE1TTWU1bThVd19n

Yksi etuvanne halkesi. Tilasin uudet ja täytin niiden tyhjät raot liimalla paremman kestävyyden takia. Orkkismuovi reunukset jotka on laakerin ympärillä on melko ohutta muovia.. https://photos.google.com/share/AF1QipMBIkDlaB4cnsHDeFV-wX99BJuREf3Gd_9xJSGg3wQP_--J6qZSn0BqYa2fDoknWg/photo/AF1QipOVh5WYH62TUqwU4BlykQHqXwnqj1g4VxUMkdub?key=djBiZXhhSmpyQ1JyWks5Si1BRE1TTWU1bThVd19n

Takatukivarren kiinnike repeytyi lähes irti ja sitä olen pari kertaa jo korjaillut.. Uudenkin voisi tilata, mut sama kohtalo sitäkin varmaan odottaa.. https://photos.google.com/share/AF1QipMBIkDlaB4cnsHDeFV-wX99BJuREf3Gd_9xJSGg3wQP_--J6qZSn0BqYa2fDoknWg/photo/AF1QipPsb504AcO9xvxeBOQJBmeOOYb6LGlCc-Ea-mYg?key=djBiZXhhSmpyQ1JyWks5Si1BRE1TTWU1bThVd19n

Tuollanen kiinnike takarungon ympärille  https://photos.google.com/share/AF1QipMBIkDlaB4cnsHDeFV-wX99BJuREf3Gd_9xJSGg3wQP_--J6qZSn0BqYa2fDoknWg/photo/AF1QipNnPz6QDkq_dyMENd0nJEM2Y-0TmMVB3ZuObuYK?key=djBiZXhhSmpyQ1JyWks5Si1BRE1TTWU1bThVd19n

Ja paljon sikaa.. Nyt on kestänyt.. https://photos.google.com/share/AF1QipMBIkDlaB4cnsHDeFV-wX99BJuREf3Gd_9xJSGg3wQP_--J6qZSn0BqYa2fDoknWg/photo/AF1QipNZCX5RJ8xVR-eWJUIZUD1eVGWD2yi6C5xNujJz?key=djBiZXhhSmpyQ1JyWks5Si1BRE1TTWU1bThVd19n

Väljiä tukivarsia alkoi olla liikaa.. Ebaysta uniball niveliä ja eikun kasaamaan..https://photos.google.com/share/AF1QipMBIkDlaB4cnsHDeFV-wX99BJuREf3Gd_9xJSGg3wQP_--J6qZSn0BqYa2fDoknWg/photo/AF1QipODWb9QaZgWxxi2rUUBLX4QflTjmh8H5vhDpqsy?key=djBiZXhhSmpyQ1JyWks5Si1BRE1TTWU1bThVd19n

Tuolla raidetangon sisempi ja ulompi pää.. Ei oo väljää enää ja nyt pystyy jo säätämäänkin :)https://photos.google.com/share/AF1QipMBIkDlaB4cnsHDeFV-wX99BJuREf3Gd_9xJSGg3wQP_--J6qZSn0BqYa2fDoknWg/photo/AF1QipMecHNtq_e35zwVuMsQcW818ntPF77qXQ9cykgm?key=djBiZXhhSmpyQ1JyWks5Si1BRE1TTWU1bThVd19n
jee

Poissa pexi76

 • Jäsen
  • Profiili
Vs: WLtoys
« Vastaus #21 : 02.04.16 - klo: 23.02 »
Päivitetäämpä tänne vähän taas.. Wltoys l969 on ollut talossa nyt reilu 4kk.. Auton hinta on tainnut tulla maksettua pariin otteeseen.. :)

2 moottoria on mennyt mätkalla joista toinen tänään. Onneksi tiesin, että myyjäliikkeessä oli rinnakkaismalli l959 jossa on sama moottori, varaosa autona, niin sain siitä uuden moottorin. Taas kulki hetken.

1 servo heitti henkensä ja kun tuossa on se omanlaisensa, niin siihen ei saa ilman modausta vahvempaa laitettua. nyt on toinekin servo ruvennut oireilemaan. Ostin tänään tuosta varaosa autosta myös servon varalle.

Iloa ei toki pitkään kestänyt ja Jokiuoman puistossa kumpareiden yli hyppiessä lähti takatukivarren ruuvi irti. En tiedä oliko jäänyt löysälle, mutta ajot loppui kun ei ollut ruuvari mukana. Illalla vielä lähdettiin pojan kanssa kisaamaan ja tälle kertaa ilmeisesti vastaanotin hajosi ensimmaisen kerran, kun ei ota yhteyttä radioon.. Tai sitten radio hajosi. Yksi radio olisi hyllyssä ja olisi myös noparikin hyllyssä, mutta kun tuohon eii käy kuin omansa, niin en käynyt muuttamaan kytkentöjä.

Ajossa hajonnutta.
- Takarungon kiinnike joka tulee takatukivarteen kiinni. Uusittu
- Eturunko johon tulee tukivarret kiinni. Ruuvien kiinnikkeet niin löystyneet, että eturenkaiden säätö oli haaste.
- Useita vetareita. Näistä karkaa tappi yleensä ulkolaidalta.
- Takajouset uusittu kerran. Vääntyneet ja väljistyneet. Toki näissä ei ole minkäänlaisia iskareita, niin melkein pitäisi etsiä uudet jouset iskareilla..Ehkä se ajokin olisi vähän rauhallisempaa sen jälkeen :)
- Etunapa. Alatukivarren kiinnitysruuvi tuli läpi radalla ajaessa.


Olen kokeillut sitä 5-6 kertaa myös 3s akulla ja menoa tulee melkoisesti lisää. Aivan liikaa ajo-ominaisuuksiin nhden, mutta on se silti hauskaa.. ;)

Edelleen tätä voi suosia ropaajille tai sellaisille jotka ajaa harvakseltaan.. Aktiivikäytöön vähän liian heikkolaatuinen ;) Nyt on myös Traxxasin Slash tullut taloon ja se kulkee WL toysin kanssa 2S lipolla rinta rinnan. . Pojan kanssa ollut hyvi kisoja :) 
jee

Poissa AriRu

 • Jäsen
  • Profiili
  • xsara tuningboard
Vs: WLtoys
« Vastaus #22 : 29.11.16 - klo: 18.26 »
Hommasin 7v pojalle a949 ralliauton joululahjaksi. Ite testailin ja hyvin kurvaili. Itselläni on isompi 1:12 wltoys l202..
Miten on kestäny porukoilla ajaa. Mitä osia pitää ostaa jemmaan?  Vaikuttas että etupään osat ei tässäkään kestä hirveästi, mutta onneksi puskuri suojaa.
« Viimeksi muokattu: 30.11.16 - klo: 06.12 kirjoittanut AriRu »
WlToys L202

Poissa pecu_83

 • Uusi jäsen
  • Profiili
Vs: WLtoys
« Vastaus #23 : 20.02.17 - klo: 12.30 »
Sen verran päivitystä, että autolla on ajettu talven aikana muutamat akulliset ja hyvin pelittää  :smiley:

Poissa JuMu

 • Uusi jäsen
  • Profiili
Vs: WLtoys
« Vastaus #24 : 09.12.17 - klo: 15.39 »
Hei. Minulta löytyisi jonkin verran uusia varaosia wltoys a9xx autoihin. Kyselkää jos tarvetta osille.

Poissa Ipperu

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: WLtoys
« Vastaus #25 : 10.12.17 - klo: 13.47 »
Youtubessa on videoita, joissa A959:n vakiomotin tilalle on päivitetty harjallinen 540 kokoinen motti tai Trx Titan 12t  niin vauhtia on tullut mukavasti lisää, yli 35mph. Aika paljon tuollaiseen "kärryyn"... :cheesy:
« Viimeksi muokattu: 10.12.17 - klo: 13.51 kirjoittanut Ipperu »
Carson X10e | Trx Stampede 4x4 VXL | Trx Slash 2wd | Trx e-revo vxl TSM 1/16 |

Poissa Jarno85

 • Uusi jäsen
  • Profiili
Vs: WLtoys
« Vastaus #26 : 14.01.18 - klo: 21.44 »
Tervehdys!

Avovaimo osti pojilleen noita markettien Nikko autoja, ja siitä sitten itsekin sain kipinän kokeilla jotain radio-ohjattavaa aikuisempaan makuun. En ole aiemmin omistanut  RC-tuotteita, mutta  aina on pieni kiinnostus ollut. Kovin paljoa en ajatellut rahallisesti panostaa. Nettiä selaillessa tulikin vastaan Wltoys 9xx sarja. Ja hintakin oli todella edullinen verrattuna muihin RC-autoihin. Tilasin ebaysta a979b auton. Tuo 'b' tarkoittaa hieman päivitettyä versiota. Muutamia heikkoja kohtia korjattu ja luvattu huippunopeudeksi 70km/h!! Kolmisen viikon päästä paketti tuli ja heti kokeilemaan autotallissa. Yllätyin kyllä suuresti kuinka tehokas auto olikaan. Mietin että kuinkahan mahtaa auto kulkea, kun lunta  oli satanut monta senttiä ja aura-autokaan ei ollut vielä käynyt teitä ajamassa. Hyvinhän se kulki ja lumi lensi metrien kaaressa 😂 tehoa siis löytyy! Mutta nyt sitten kun olin ajanut kymmenkunta akullista, alkoi jo savu nousemaan.  receiver/ESC oli syyllinen. Ei tainnut olla kosteuden/veden kestävä. Tilasin nyt uuden taas kiinasta, ja samalla latauspussin niin kuin täällä foorumilla suositellaan. Oon miettinyt myös uusien akkujen ostoa, kun yhdellä akulla ei aja kuin 5-10min.

Millaista akkua suosittelisitko? Tämä original akku on 7,4v ja 1500mah.

Pakko vielä sanoa että on kyllä todella hauska ajettava ja ehkä jopa ylitehokas auto. Se siitä varmaan hauskan ajettavan tekeekin. Kesää odotellessa, ja toivottavasti löytyy jostain ajoseuraa ja vaikka offroad ratakin täältä Rovaniemen suunnalta.

Poissa JuMu

 • Uusi jäsen
  • Profiili
Vs: WLtoys
« Vastaus #27 : 15.01.18 - klo: 18.19 »
Mulla ois uusia akkuja noihin wltoys 9xx autoihin. Samoin latureitakin löytyy useampi kymmenen. Saat reilusti alle kiinan hintojen nuo akut. Lisäksi olisi tukivarsia yms. Reilummin. Laita yv:tä jos kiinnostaa.

Poissa Jpl2

 • Uusi jäsen
  • Profiili
Vs: WLtoys
« Vastaus #28 : 31.01.18 - klo: 11.02 »
Mulla ois uusia akkuja noihin wltoys 9xx autoihin. Samoin latureitakin löytyy useampi kymmenen. Saat reilusti alle kiinan hintojen nuo akut. Lisäksi olisi tukivarsia yms. Reilummin. Laita yv:tä jos kiinnostaa.
Mulla olis kiinnostusta kanssa akuille, olikos ne  7.4V 1400mAh. Tuli pojalle hommattua WLtoys No. 12428 ja siinä  1500mAh. Itsekkin innostuin ja tilasin WLtoys A959 - B 1, sitä vielä odotellaan saapuvaksi.

Poissa iemelrc

 • Jäsen
  • Profiili
Vs: WLtoys
« Vastaus #29 : 08.03.18 - klo: 11.30 »
Moro. Mulla oli viime vuonna useampi näitä wltoys perus 1:18 malleja. Hyvältä autot vaikutti ja tehoa löytyi sekä todella halpa hintaisekseen. Oikeestaan ainoat miinukset mulla oli, että söi moottoreita turhan nopeasti. Kävi varmaan liian kuumana mut sitten kun muutamien ajokertojen jälkeen joutui vaihtaa moottoria ja hyllyssä rikkoutuneita moottoreita oli kymmenkunta niin päätin lopettaa ja siirtyä traxxaseihin. Sitten diffeissä oli ongelmaa että siellä oleva valkoinen kiekko joka ottaa vetarin päässä olevan tapin vastaan, niin tämä tappi tahtoi pyöristyä ja samalla pyöristää diffissä olevan kulmikkaan aukon. elikkäs diffi ja moottori oli ongelmana. Kiinnostas tietää miten teillä on kestäny tuo -B mallin moottorit ja diffit kun B-mallia ei ole itsellä ollut?
« Viimeksi muokattu: 08.03.18 - klo: 13.31 kirjoittanut iemelrc »