EA Import

Kirjoittaja Aihe: OmG servot tulleet! MEGA ALE!!  (Luettu 2033 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa VERTICAL Hobby

  • Aluevalvoja
    • Profiili
    • VERTICAL Hobby
OmG servot tulleet! MEGA ALE!!
« : 10.07.15 - klo: 01.06 »
Olemme nyt lisänneet uudet OmG servot verkkokauppaan.

OmG on tehtaan oma merkki, jolla saat nyt huippuservoja suoraan tehtaalta. Olimme mukana luomassa brändiä tehtaalle, joka lähti vähän vitsinä, mutta otettiin todesta ja olleet nyt todella suosittuja Aasiassa, Australiassa, Jenkeissä ja nyt tulossa tosissaan myös Eurooppaan..

Useat huippupilotit ovat ottaneet nyt nämä kisakoptereihin/lennokkeihin ja autoihin ja edullinen hinta tehdasmerkillä on tehnyt näistä suosittuja myös normiharrastajien piireissä. Me saadaan nämä vielä tehtaalta ns. nettohinnoin, kun olemme olleet mukana kehitystyössä ja hinnat ovatkin meillä nyt alle "kiinanhintojen". Niin ja nämä huippupilotit ei sitten ole näitä top 10 kuskeja, joille pitäisi maksaa mustikoita ja mansikoita, vaan nousevia tähtiä. Vielä mennään siis minimibudjetilla.

Nyt siis huippuservoja ilman brändilisää ja meiltä vielä alle suositushintojen!

Mutta ei tässä vielä kaikki..

Nyt kymmenelle ensimmäiselle asiakkaalle 20% alennusta OmG servoista!
Syötä verkkokaupassamme alennuskoodi "ohmygod" ja verkkokauppa antaa vielä 20 % alennusta (vain siis kymmenelle ensimmäiselle).

Sitten alle vielä vähän tunteisiin perustuvaan mainontaa (niillä kun ostospäätös kuulemma tehdään ja spekseillä vain vahvistetaan sitä) :
Niin ja ne speksit löytyy sitten tuosta:
http://www.verticalhobby.com/kauppa/omg-m-64.html

Voidaan vielä lisätä, että OmG servot taitavat olla Suomen myydyin servo.. Olemme myyneet niitä jo n. 5000 kpl!. Eli melkeestä kaikilla niitä jo on, kuvissa paljon kissoja (kauniita ja söpöjä) ja huippu servoja edullisesti -> Ostopäätös
Ja nopeimmille vielä MEGA edullisesti  :shocked:

Jos tämä mainos meni jo vähän yli, niin facebook sivuillamme neutraalimpi:
https://www.facebook.com/verticalhobby
http://www.vertical.fi
Huipputuotteet edullisesti suoraan valmistajilta maahantuojan verkkokaupasta. Yli 50 euron toimitukset ilman toimituskuluja!.  Noutovarastomme auki arkisin klo 10 (pe 12)-17:30