Vertical Hobby

Kirjoittaja Aihe: Uusia tuotteita pienille RC-autoille (Kokoluokat Kyosho Mini Z, 1:27 ja 1:24)  (Luettu 1014 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa LapSnapper

  • Aluevalvoja
    • Profiili
    • LapSnapper
Julkaisimme tänään kaksi uutta tuotetta pienille RC-autoille kokoluokkiin Kyosho Mini Z, 1:27 ja 1:24. Molemmat uudet tuotteet sisältävät kaiken tarpeellisen kierrosajanmittauksen järjestämiseksi Android-matkapuhelimella tai -tabletilla.

LapSnapper Personal Lap Timer for RC Tiny (Kyosho Mini Z, 1:27 ja 1:24) on tarkoitettu yhden tai useamman kuljettajan harjoittelun aikaiseen kierrosajanmittaukseen. Tuotepaketti sisältää LapSnapper Personal Lap Timer-ajanmittausohjelmiston, dekooderin, transponderin ja 1.2 m leveän maalilinjan. Järjestelmää on mahdollista laajentaa rajattomasti lisätranspondereilla ja muilla LapSnapper-lisätarvikkeilla. Tuotteen hinta on 149.00 €.

LapSnapper Pro Lap Timing System for RC Tiny (Kyosho Mini Z, 1:27 ja 1:24) on tarkoitettu harjoitteluun ja kisailuun. Tuotepaketti sisältää LapSnapper Pro-ajanmittausohjelmiston, dekooderin, 2 kpl transpondeita ja 1.2 m leveän maalilinjan. Järjestelmää on mahdollista laajentaa rajattomasti lisätranspondereilla ja muilla LapSnapper-lisätarvikkeilla. Tuotteen hinta on 239.00 €.

Tiedoksesi myös, että julkaisemme lähitulevaisuudessa tuotteet myös 1:8 ja 1:5 kokoluokan autoille. Tuotteet tulevat pohjautumaan teknisesti hiljattain uudistuneisiin transpondereihin ja tuplamagneettiraitoihin.

Lisätietoja LapSnapper-tuotteista: http://www.lapsnapper.com/shop-rc-cars/

Ajanmittauksen hoitaa LapSnapper (www.lapsnapper.com)