Melkeen 100% voisi veikata, että EPA löytyy (kyllä joku siitä olisi huudellut, jos ei löytyisi).
Potikkaa/liukua pystyy hyödyntämään paljon pelkkää kytkintä paremmin. Kytkimelle pystyy yleensä ohjelmoimaan vain 2 tai 3 asentoa kytkimen tyypistä riippuen. Potikassa ovat nämä kaikki väliasennot ihan samalla tavalla, kuin mitä esim. varsinaisissa tikuissa. Jos siis työkoneessa on servoja, joiden asemaa tarvitsee säätää, niin tällöin potikka käskee servoa juuri haluttuun asemaan n:llä eri tavalla, kytkin vain niihin kahteen tai kolmeen. Sama koskee myös sitä, jos vastaavan kanavan takana on nopari. Potikalla saat ryömittyä koko nopeusalueen läpi molempiin suuntiin (tietysti vaatii reverse-noparin, toisaalta kuka näihin vermeisiin ostaa pelkkää forward noparia, paitsi ehkä kompuraan tms.),kytkimellä vain taas esiasetetut nopeudet. Niin juu, 2-asentoinen kytkin ei sitten omaa noparikäytössä vapaata tai pakkia ollenkaan, eli potikka pieksee tässäkin asiassa.
Kopteri/lennokki-radiot toimivat äärimmäisen hyvin näissäkin laitteissa, jos vaan nielevät tätä nykyistä 2.4 GHz:ä. Toimivathan ne muutkin taajuudet, mutta tästä ei ainakaan tule sanomista. Nämä ns. computer-radiot ovat siitä näppäriä, että kaikenlaisia miksauksia löytyy vaikka kuinka. Tarvittaessa saat siis useamman kanavan seuraamaan yhtä tikkua. Esimerkkinä tästä on omassa CAT:n "bobcatissa" kauhan tasaus, jonka saa kytkettyä päälle/pois. Tällöin kauhan asento seuraa puomin asentoa siten, että kauha pysyy suorassa/halutussa asennossa. Sitten löytyy esim. puolittajat, joilla saat kytkimellä tikun liikeradan esim. 50 % vakiosta ts. tarvittaessa tarkemman ohjauksen. Expoilla saa taas eksponentiaalisen liikeradan, eli vaikka alussa hyvin tarkan/hitaan liikkeen ja tikun ääriasentoa lähestyttäessä nopean vasteen. Näiden lisäksi löytyy vielä yleensä n-kappaletta kaikkia mahdollisuuksia, joiden hyödyntäminen on yleensä vaan viitsimisestä kiinni (lue: kun vaan jaksaisi perehtyä ohjekirjaan ja kokeilla). Computer-radioissa on yleensä myös tämä elevon/v-tail tjsp. mix, jolla esim. tällaista skid steer-tyyppistä konetta saa ohjattua yhdellä tikulla.
Lisäksi computer-radioissa on poikkeuksetta muistipaikkoja, joilla saa eri mallien asetukset muistiin.
Mää olen tätä toitottanut n-kertaa ja toitotan vieläkin. Ostakaa kerralla kunnon radiot, joissa on mieluummin liikaa kanavia ja liikaa ominaisuuksia. Kyllä niille käyttöä löytyy. Pätkääkään ei ole harmittanut, vaikka maksoi itsensä kipeäksi noista omista.