Itsehän nykyisin pyrin boikotoimaan hampurilaismestoja kokonaan. Kympillä ähky, tunti, tuhti turautus perästä ja taas on nälkä, ihme kaasupalloja. Ja kun tuntuu että nykyisin joutuu usein vieläpä odottamaan sitä pahuksen kikkelillä taputeltua mössöpannaria, ettei se oikein välttämättä ole kovin pikaa, ruuasta puhumattakaan. Tietysti joskus pitää käydä se bikmäkkäri toteemassa, ettei maku unohdu ja muistaa taas miksei rahojaan mäkkärille kanna. Oikeestaan ainoo ero on, että onko pannari pekonilla vai ilman, pekonia on kynnen kokoinen pala, mutta sen erottaa salaatista. Mielummin joku Esson megalihis parilla nakilla tms. tuote, jossa eri ainekset erottaa toisistaan maun puolesta ja tuntuu nälkääkin pitävän paremmin. Mäkkärin applepie oli yks parhaista omenapiirakoista mitä on.
Mikäli joku tietää legendaarisen Jaskan grillin (ennen eduskuntatalon takana, sittemmin Tapanilassa, nyt eläkkeellä), niin se _oli hyvä_. Valkosipuli oli Jaskan spesiaali ja jos pyys kynttä ku naapurin pojalle, ni piti vähintään seuraavana yönä nousta juomaan reilusti vettä, hajusta ei varmaan tarvi ees sanoa mitään.
Taisi haastaa jotain sittemmin Jaska nimellä ratsastaneita haastaa oikeuteenkin sieltä ek. talon nurkilta, että en siis nyt puhu niistä feikeistä. Toimintaa jatkanu likka sai jonkun aikaa Tapanilassa jatkaa Jaskan nimellä, mutta eipä ollu enää snäkäri entisellään ja nimikin vaihtui Suskin grilliksi tms.
Kampin Scanin kun kävin koeajamassa joskus vuosi(?) takaperin, niin hamppari oli ihan suht ok, vähän sellanen ylirasvanen klöntti. Ranskikset oli pahoja ja niitä oli paljon.
Ranskisten suolaus tuntuu kans olevan nykyään ongelma, terveysintoilu ei mielestäni kuulu roskaruokalaan.