Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Sinervo

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 27
1
Mahtaiskohan paria tuolia löytyä vielä jostain nurkasta? Pöytä tuli mukaan, mutta tuolit jäi eikä matkalle osuneista kaupoistakaan oo ollu apua.

2
Oliskohan ollu mitenkään mahdollista ilmottaa turistiradan muutostalkoiden ajankohdasta? Tuhlattiin ilta melko tehokkaasti kun piti alottelevan kuskin kanssa tulla alottelijoiden illalle ajamaan kun teillä tämmönen hienous on. Mutta olipahan melkonen pettymys kun paikalle tullessa puretaan rataa ilman mitään ilmotusta. Matkoihin pelkästään tuhlaantuu jo pari tuntia ja koska mukana on pieni lapsi niin yömyöhään ei ole mahdollisuutta olla.

3
Täältä löytyy myös kiinnostusta viriin. Omalla kohdalla se vaan vaatisi gt ja viri luokkaa eri päiville jotta ehtisi tuolla formulallakin ajamaan.

4
Xray / Vs: XRAY X1
« : 27.03.16 - klo: 19.43 »


Tuommoseks jäi auto bunkkerin kisan jälkeen. Melko pitkälti samalla setupilla vedetty koko kausi. Nyt joutui hieman peräpäätä muuttelemaan. Normaalisti siipi on alempana ja taka-akselin prikat paikallaan.

5
Isot kiitokset myös Aapolle että jaksoi järjestää mukavat kisat ja Kimille myös iso hatun nosto ajanoton hoitamisesta :)

6
Vaihtoehdot on siis vapaa ennakko tai yksityyppi moottori. Mielestäni yksityyppi moottori ei ole oikea ratkaisu tai
oikeastaan ei edes vaihtoehto.
Samaa mieltä ainakin nykysillä kuskimäärillä.

7
Säännöt pitäs kyllä yhtenäistää. Kerhokisasarjan "pienin" mahdollinen ennakko on hieman epäreilu eri moottoreita käyttävien kesken kun valmistajien ennakkoasteikot on melko erilaisia. Tietyillä koneilla saa melko isonkin teoreettisen hyödyn.

8
RC-kerhot ja -radat / Vs: Riihimäen P A Klubi
« : 03.08.15 - klo: 21.01 »
Ryhtiliikettähän yritettiin jo tällekkin kesälle, mutta tuo saven saanti on osottautunu melko hankalaksi. Jostain kun saataisiin useampi kuorma hyvää savea niin edistystä tapahtuisi hyvinkin nopeasti.

9
RC-kerhot ja -radat / Vs: Riihimäen P A Klubi
« : 08.04.15 - klo: 00.25 »
Kunhan rata kuivuu siihen mallii että kestää liikkumista niin sitten pitäs ruveta levittämään savet mitä saatiin haalittua. Se nökkönen ei pitkälle riitä joten jos joku tietää mistä vois saada lisää niin ilmotusta vaan niin haetaan pois.

10
Onkos tietoa pitääkö huhu paikkaansa et olis vielä toinenki kisa tulossa tälle keväälle?

11
RC-kerhot ja -radat / Vs: Hyvinkään radat
« : 24.04.14 - klo: 22.35 »
Mikäs Hyvinkään ratatilanne on? Joko pian pääsee ajamaan?

12
RC-kerhot ja -radat / Vs: PKSRCA:n Tikkurilan RC-keskus
« : 15.01.14 - klo: 22.11 »
Mahtaako kukaan olla huomenna jo puolilta päivin tai ennemmin radalla?

13
RC-kerhot ja -radat / Vs: PKSRCA:n Tikkurilan RC-keskus
« : 05.01.14 - klo: 09.34 »
Hyvin pelittää myös ilman kirjautumista jos siitä on liikaa vaivaa.

pksrca.nimenhuuto.com  - ylhäältä tapahtumat valikosta tapahtumalista - sitten edessäs on suoraan jokainen päivä ainakin pariks viikoks eteenpäin josta suoraan näät jo onko osallistujia
Joka päivän kohdalta löytyy tuo lisätiedot ja ilmottautuneet mistä voit katsoa onko avaimenhaltijat pistäny kellonaikoja. Ainut "hankalampi" tuossa on se ettet suoraan nää puhekuplista kirjottajan tekstiä vaan joudut rullaamaan sivun alalaitaan jossa kirjotukset on.


14
Kilpailijoiden kanava / Vs: Uusi akkumääräys lennoille
« : 26.03.13 - klo: 20.42 »
Tammikuun lopulla lensin canarialle ja helmikuun lopulla pois, pikkuautokamat mukana. Käsimatkatavaroissa oli lipopussissa kolme akkua eikä kiinnostanu kummassakaan päässä turvatarkastajia.

15
Onkos mitään arviota koska olisi V3  säätimiä taas varastossa?

16
edit. selkis jo.

17
Eurorc.com / Vs: Anna Palautetta EuroRC:n toiminnasta
« : 20.04.12 - klo: 15.15 »
Nyt joutuu nopeudesta pistää vähä miinusta.. 17.4 tilattu ja odottaa edelleen lähetystä.. Vielä vartavasten täältä tilasin kun ajattelin että varmasti saa ennen vkl, mutta ei sitte...

Edittiä:
Asia hoidossa ja liikkeeltä oikein mallikkaasti hoidettu tilanne  :smiley:

18
RC-kerhot ja -radat / Vs: Hyvinkään radat
« : 16.04.12 - klo: 18.12 »
Sais tuo aurinko alkaa lämmittää niin päästäs joskus ajamaan. Näyttää tuota lunta olevan viel aika reilusti  :undecided:


19
http://www.robitronic.com/

Tuolla homma toimii. Eilen illalla kyselin postikuluista (16e suomeen), aamulla oli vastaus tullut kun töistä pääsin.  Tilauksen pistin n. klo 11 ja klo 14 tuli viesti jossa kerrottiin paketin olevan kuljetusfirmalla.

20
Lasketaanko lopullisiin tuloksiin kolme parasta vaiko kaikki?

22
Moro laitetaan nyt tännekin kuva ja video linkki Scania R560 sorakasetti
Todella komeeta jälkee! Vähän vaan vielä hienosäätöä, ei kht noin saa jämähtää  :wink:

23
RC-kerhot ja -radat / Vs: Hyvinkään radat
« : 29.05.11 - klo: 18.09 »
Pakko kyllä kysyä, että onko kukaan hyötynyt noista päivärajauksista? Todella syvältä kun kerranki olis aikaa päästä ajamaan ja keliki olis hyvä niin eikö ookki isojen päivä ja rata tyhjillään ja kas kummaa eikö seuraavana päivänä tuukki vettä ja taas ajot ajamatta.

Sama juttu käänettynä. Iso <-> pieni.
Kyllä vanha systeemi oli miljuuna kertaa parempi.
Eipä siellä koskaan ole ollut ruuhkaa edes sen vertaa että jonkinlaiset ajovuorot olisi joutunut ottamaan käyttöön. Sovussa on menty.

 Nooh, kortit on jaettu ja niillä mennään. Tällä systeemillä varmaan radan käyttöaste nousee pilviin, ylimääräisiä aktiiveja saa potkia pois talkoista ja seuran tulot karttuvat sille tasolle että sinne saadaan uutta katosta, aitoo, asfalttia ym tarvitavaa sälää.

Juurikin näin.. Täältä ainakin jäi kausikorttimaksut tulematta eikä pahemmin talkoot kiinnosta tämmösellä toiminnalla.

24
RC-kerhot ja -radat / Vs: Hyvinkään radat
« : 25.05.11 - klo: 19.50 »
Pakko kyllä kysyä, että onko kukaan hyötynyt noista päivärajauksista? Todella syvältä kun kerranki olis aikaa päästä ajamaan ja keliki olis hyvä niin eikö ookki isojen päivä ja rata tyhjillään ja kas kummaa eikö seuraavana päivänä tuukki vettä ja taas ajot ajamatta.


25
RC-kerhot ja -radat / Vs: Hyvinkään radat
« : 12.05.11 - klo: 20.18 »
Muistaako kukaan turistikuski suunnilleen mimmosia kierrosaikoja hyvinkäällä ajellaan tsm autoilla?

26
Keskustelua kaupankäynnistä / Vs: Risut & ruusut
« : 14.04.11 - klo: 17.52 »
Reilun kauppiaan ruusu nimimerkille Anzi, tavarat tuli jopa nopeammin kuin raha liikkuu kahden pankin välillä!

Erityismaininnan ansaitsee myös Seppomikael, jolta saa huippulaatuiset kiinnitystarvikkeet reiluin hinnoin, joskus jopa yllättävän reiluin ;)

Kappas, täältä myös ISO PLUSSA näille henkilöille. Todella nopeat toimitukset ja tavara on sitä mitä luvataan  :smiley:

27
Yleinen keskustelu / Vs: Korin maalausta
« : 27.03.11 - klo: 19.36 »
Onko nämä maalit http://www.hobbyfactory.fi/tuotteet/rc-autot-oljyt-kemikaalit-ja-maalit-maalit-ruiskumaalit valmiita kynäruiskuun ruutattavaks vai pitääkö ohennella? Jos pitää, niin millä?

28
Radiolaitteet / Vs: Radion tuunaus.
« : 09.02.11 - klo: 14.03 »
Mahtaakohan mistään löytyä enää M8 ruoriin tuninki tarroja? :tongue:
Sininen/kiiltävä alumiinivanne löytyy jo ratin paikalta :cool:

http://www.rcidcustom.com tuolta löytyy vaikka minkälaisia : )

29
Keskustelua kaupankäynnistä / Vs: TULLI?!
« : 28.01.11 - klo: 20.23 »
                                                                                       Joo, olen ottanut selvää. Meni vaan laskut vähän pieleen ja summa meni yli 58 sentillä. Ja en ole tiennyt, että minun pitäisi matkustaa tuhat kilometriä tai maksaa jollekkin joka on hinnoitellut palvelunsa miten sattuu. Ja sinun kommenttisi ei ollut kyllä kirjoittamisen arvoinen. Ja seuraavakin kommentoija: ei se sinun aikasi niin arvokkaalta vaikuta, kun on aikaa täällä kirjoittaa turhia ja suotta lyödä lyötyä. Ja kysymys ei ole rahasta, vaan ihmisten eriarvoistamisesta; etelän pellet saa kaiken halvemmalla ja helpommalla vain asuinpaikkansa vuoksi... Kiva. Eiköhän tullut jo avauduttua tarpeeksi, jos vaikka menis saunaan päästään loput höyryyt pois. Kiitos ja anteeksi!

En tiedä missä asut, mutta kun puhut tuhannesta kilometristä niin ilmeisesti aika pohjoisessa. Ei sun tarvitse mitään tuhatta kilometriä ajaa kun voit sillä tullilapulla käskeä lähettää paketin ILMAISEKSI lähimpään toimipaikkaan jonka löydät http://www.tulli.fi/fi/yhteystiedot_ja_palaute/pohjoinen/pohjoinen_toimipaikat/index.jsp

30
Keskustelua kaupankäynnistä / Vs: Amainhobbies
« : 17.12.10 - klo: 22.33 »
Hyvin tuntuu toimivan. Torstai päivänä tilasin auton ja tänä aamuna UPS soitti ja kyseli sotua tullausta varten ja maanantaina pitäs auto saada :)

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 27