Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Divi

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 125
1
Radiolaitteet / Radiolink RC6GS radiot
« : 12.09.23 - klo: 18.01 »
Terve,

Itellä ollut julkaisusta asti käytössä RC6GS v2. Muuten on kaikki pelannut hienosti, mutta telemetrian kanssa tuossa on semmoinen ominaisuus että ulkoisen jännitteen hälytyksen jännite ei tallennu ja vaihdu mallin mukana, vaan pysyy samana vaikka mallia vaihtaa. Tästä seuraa se että jos autoista osa on 2S ja osa esim 4S, niin hälytyksen joutuu laittaa pienimmän mukaan vaikka 6.4v.

Oisko kellään v3 mallin radiota ja voisi testata onko siinä sama vika?

2
Työreissulla Porin suunnalla joten kävin radalla keräämässä roskat ja romut pois, järjestelin putkia vähän että radalla pystyi ajaa. Kovasti alkaa olemaan kasvillisuutta, menkää nyt hyvänen aika joku ajamaan. Tunnin työllä tosta saisi jo hyvän harrastus paikan, siellä on tosi hyvä savirata menossa hukkaan.
3
Yleinen keskustelu / Vs: Kuvia omista Rc-autoista
« : 01.09.13 - klo: 15.12 »
Alkais olla pikkuhiljaa ajovalmis tuo kivikkojyrä, vähä vaatii vielä hifistelyä jousien säätöjen suhteen. Runkolevyt on 2mm alumiinikerroslevyä eli 0,2mm alumiinikerrosten välissä 1,6mm polyeteeniä. Mukavan kevyttä mutta pirun jäykkää matskua. Edessä akselilla servo, becci ja akku, y-linkin päällä nopari. Takana akselilla vastari ja servo eli jousitettua massaa ei ole kuin moottori, laatikko ja runko.

Resepti:
- SCX-10 laatikko, kardaanit ja akselit
- Edessä alumiiniset ohjauspalat, c-hubit ja CVD-vetarit
- Proline Powerstroke iskarit progressiivisilla jousilla
- HB Roverit (ei leikelty, valkonen seos ja vakio foamit)
- Hitec Optic-6 radio FrSky 2,4ghz moduulilla ja vastarilla.
- CC Sidewinder 2
- CC BEC 10A
- Integy Lathe 55t 14/87 välityksillä
- Savöx SC-1256TG edessä (20kg 0.15sec)
- Savöx SC-0251MG takana (16kg 0.18sec)
- Zippy Flightmax 1500mah 3S lipot

Servot omissa tikuissaan eli täysin erikseen ohjattavissa. XR-10 akselit kun kattelisi niin sais kaasutkin omiin tikkuihinsa, se olis jo aika ameriikkaa  :cool: Mutta paljon on opeteltavaa nykysetupissakin ennenku sitä oikeesti osaa ohjastaa kivikossa järkevästi. Talven aikana vois koittaa vähän puntaroida ja painoa saada alemmas. Samoin renkaille vois tehdä hyvää kylkien hionta ja kavennus, seosta en taida vaihtaa punaseen kuitenkaan.

4
Sähköautot / Vs: Vintage Touring Racing, VTR-10
« : 24.09.11 - klo: 22.28 »
Ylistaron kisassa kerkes vanhalla luuskalla CS:ällä, 4000mah 25c kiinalipolla, ja amatöörikuskilla (eka vtr-kisa) A-fin kuudenneksi, eikä autokaan ollut T3'11 vaan useamman vuoden vanhempi ressukka. Väittäisin myös että late ois voittanu tuolla mun CS:llä tai vaton hobbywingillä siinä missä jupen nosramillakin. Kyllä näillä välityksillä homma on paljon enemmän kuskista ja säädöistä kiinni kuin moottorin merkistä, ja hyvä näin.

Terveisin talvikautta odotteleva..  :azn:

5
Sähköautot / Vs: Vintage Touring Racing, VTR-10
« : 20.09.11 - klo: 22.45 »
SP stock club racelle ääni täältä. kestää muistaakseni 10,5t asti.

6
Sähköautot / Vs: Vintage Touring Racing, VTR-10
« : 18.09.11 - klo: 22.26 »
eiköhän tuon ainaki reiskaan saisi sovitettua, toisinki parman 34 fordin, iskarit pökkää etusäleiköstä läpi ja akseliväli jää pari senttiä lyhyeksi.

7
painoilla enimmät ja esikiristyksellä loput. etu/taka ei oo niin kriittinen kuhan sähköt on sijoteltu suunnilleen siten miten valmistaja on tarkottanu. Useimmissa tuuppikrosseissa esim moottori on mahdollisimman takana ihan syystä, samoin etuvetosissa edessä koska painoa pitää saada tarpeeksi vetäville pyörille. toki poikkeuksiakin löytyy esim atomic carbon S2 jossa moottorin sijoittelulla on _käsittääkseni_ haettu tasapainoa ilmalentoihin, tosin siinäkin moottori on auton takaosassa pidon vuoksi.

8
100-500g alueella tuo näyttää 0,1g tarkkuudella joten oletan sen olevan oikea jakoväli. sitä mistä tuo arpoo nuo 0,01g tarkkuudet, en tiedä. Mutta eipä nuo 40e muchmoret ole sen tarkempia :wink:

9
tyyppi unohti päivittää allekirjotuksen :D "Kone: 1090T BE, CH IV Formula, 8gt 1600 CL7, HD5970, NH-D14"

10
Sähköautot / Vs: LRP Sphere TC Spec noparin sensorijohto
« : 16.09.11 - klo: 17.48 »
Speed Passionin noparit pyörittää myös sensoritonta.

11
joo mutta ne lähtökohdat.. meikäläisen autossa heitot oli yli 150gr kun ekan kerran heitin vaa'alle. Tollon työpöydälläkin sai autoa jo huomattavan paljon paremmaksi. En sitä sano etteikö se vaateriin laitettu setuppiboardi olisi vielä parempi, mutta työpöydälläkin saa paljon aikaan kun pitää perusasiat mielessä.

12
jos niin tarkasti rupee hieromaan niin toki, mutta kyllä tavan työpöydälläkin jo paljon paremmaksi autoa saa kun vähä hieroo vaakojen kans. Kukaan kuitenkaan missään pottupellossa rupee touring autoa säätämään. Tai mistä mä tiedän :grin:

13
ja alusta asti jos alkaa niin toki ensin puntarit piiloon ja auto piikeille, siinä sähköjä, painoja ja akun paikkaa muuttamalla suunnilleen tasapainoon, sitte jatkaa vaton ohjeilla.

14
Yleinen keskustelu / Vs: Pääsin LiveRC:n etusivulle!!!
« : 14.09.11 - klo: 22.02 »
oisko tosta voinu ilottaa tuola video topikis? tuskin kuitenkaan ihan uuden ketjun vertaa aiheuttaa keskustelua.

15
Sähköautot / Vs: Vintage Touring Racing, VTR-10
« : 13.09.11 - klo: 22.23 »
bb ei sen pakosti tarvi vanha olla ettei ennakkoa saa nollille. tämmöinen on esim LRP Sphere TC-Spec / Nosram Matrix Evolution ISTC

ps. listaan voi vaihtaa mun säätimeksi SpeedPassion stock club race

16
Tämän kaikki löytäis kyllä halutessaan muutenki, ja näinhän se homma toimii kaikkien muidenki tavaroiden kanssa.  :wink:
Muchmore
Merkitön

ps. ei toi bluebeetle ihan noin kallis ole ;)

17
Turistin pyörä sopii ihan nätisti vaa'alle.
Kun laitoit turistin ekaa kertaa vaaoille, niin huomasitko jotain yllättävää? Ts. oliko vaaoista apua?
jep, painopiste kun on ihan missä sattuu niin näyttäähän ne ihan hulluja. ei muutaku painopistettä parantamaan että saa jousipaineetkin säädettyä niin ettei alusta oo ihan kyljellään ;)

18
spottasin kans muchmoren kuvattomana ebaysta noita tilates :D päädyin kuitenki kromisiin hieman pienempiin ;) nää on siis suurinpiirtein luottokortin kokosia, hieman pienempiä jopa. Turistin pyörä sopii ihan nätisti vaa'alle.

19
Sähköautot / Vs: Vintage Touring Racing, VTR-10
« : 13.09.11 - klo: 18.35 »
Varmasti Parman 57 Chevy, ite tilasin juuri yhden parman korin Phil's Hobbyshopista, noin 20e postit ;)

20
Yleiseen osioon sillä näitähän saa eri painoisia, myös polttisgrossihifistelijälle  :grin:

Tunnetuimpia rc-käyttöön tarkoitettuja lienee Muchmoren brändäämät vaa'at. Itselle tuli tänään postissa tommoset kiinanpojan vaa'at paikalliseen postiin kannettuna... 4x 0.01x100g/0.1x500g LCD Dual Mini Digital Jewelry Scale
Mukana tuli nahkaset suojapussukat, kantonarut, paristot, ja ite vaa'at suojakansineen. Varsin miellyttävät ja simppelit käyttää, komeet on taustavalot ja näytöstä saa apinaki selvän. Menee itestään kiinni aikanaan eli ei voi pakkiin unohtua päälle. Mitää häjyä en keksi sanoa.  :shocked:
Pikasesti piti toki testata miten hyvin ne pelaa, sanoisin että on ihan riittävän tarkat mun käytössä.  :wink:

3kpl 2€ kolikoita:
25,39gr
25,37gr
25,37gr
25,34gr

Rei'ittäjä:
154,8gr
154,8gr
154,8gr
154,8gr

KUVIA:

21
Yleinen keskustelu / Vs: Kuusiokoloavaimet
« : 13.09.11 - klo: 10.35 »
2006 tilatut Integyt edelleen käytössä 1,5mm avainta lukuunottamatta. Tosin se pinjoninruuvi jolla integyn katkaisin, teki samoin myös kahdelle hudylle. En voi muutakuin suositella noita Integyn avaimia!

22
ja huono poweri rikkoo seuraavankin emon. niin ja pakettikoneiden emoissa on konkat mallia ilotulite, kannattaa kasata kone osista, liikkeet myy asennuspalveluakin jos ei tahdo itse kasata.

23
jos joku on tuumaillu aquatuningilta tilaamista niin omat kokemukset:

+ paypalilla on helppo ja nopee ja kiva maksaa
+ romut tuli nopeesti saksanmaalta
+ valikoima mutso pueno
+ toimituskulut pienet

- toimitus upsilla, eli tarttee olla kotosalla ku kuriiri tuo ovelle. Ihan jees sinänsä mutta jos ei kolmella jättöyrityksellä satu oleen kotona niin tarvii hakee lähimmästä toimipisteestä, seinäjoelta katottuna lähinnä tampere eli ei kovin lähellä. Itellä meinas olla aikatauluropleemaa tän homman kanssa, joillekkin tuo saattaa sopia paremmin kuin perinteinen postista nouto sillon ku itelle sopii.

24
virtalähteen merkki/malli?

25
onko hyvä alusta driftaamiseen? mitkä noi renkaat on? näyttää sopivan kovilta. onko prolinet?

26
Miniautokäytössä joutudaan kuitenkin valitsemaan myös koon ja painon mukaan tolkullisia ratkaisuja. Voitte sulatella näillä sitten niitä speksejänne ja liittimiänne.

Tätä yritin jo aikaisemmin sanoa.
Kun akussa on suoraan bulletit ei tarvitse pohtia liittimiä.
Ja ei saa unohtaa liittimen painon johtoihin aiheuttamia kiihtyvyyksiä, jotka ovat merkittäviä.

Tuolla keveydellä on ilmeisesti myös varjopuolensa kuten kärähteneet komponentit jne :) Joku täällä jo kertoi saaneensa bulletit oikkariin tai kytkettyä väärinpäin. Tuon estämiseksi liittimiä tai niiden runkoja nyt yleensä käytetään.. Hyvä että olette samaa mieltä, että bullet on hyvä liitin. Sehän löytyy EC sarjan liittimistäkin :D


bulletit voi myös asentaa niin ettei niitä saa kytkettyä väärinpäin, samoin liittimet voi asentaa niin että ne saa kytkettyä väärinpäin. Toisaalta onko sillä nyt mitään väliäkään, jos on niin tunari että kytkee väärinpäin niin maksaa oppirahat ja kattoo tarkemmin ens kerralla. Tää liitinhomma on enivei makuasia.

27
Yleinen keskustelu / Vs: 8-vuotiaalle aloituspakkaus?
« : 07.09.11 - klo: 07.10 »
sen verta pitää oikasta nottei hobbykingistä noparia kannata miniin, sieltä kun ei tunnu saavan hiilikoneen nopareita vaan pelkkiä harjattomia ja niitähän ei miniin laiteta. ;)

28
Yleinen keskustelu / Vs: Kuvia omista Rc-autoista
« : 05.09.11 - klo: 21.58 »
pikku sneakshottia :Dsitä en tiedä tuleeko tuo koskaa liikkumaan metriä pidempään, saati tuleeko se liikkumaan radalla. Ei oikeen tuo kori istunu suoraa reiskan päälle, ois iskaritorni puskenu konepeiton kyljistä läpi, moottori tunkee pihalle kyljestä jne jne jne.. saa nähdä mitä tuosta tulee, takaveto ainaki..  :grin:

29
Yleinen keskustelu / Vs: 8-vuotiaalle aloituspakkaus?
« : 05.09.11 - klo: 08.32 »
Minille ääni asuinpaikan takia!

30
Kyllä: Densiin menee vaikka neliömetrin johdin
Kyllä: Deansin juotospinta-ala on suurempi kuin johtojen pinta-ala, eli riittävä
Kyllä: Deans on purettavissa ja käytettävissä uudelleen
Kyllä: Deansiakaan en ole missään autossa sulattanu, enkä moisesta kuullut.

Enkä väitä ettäkö EC olis p*ska, vaan että eihän deansista kannata pois vaihtaa kun ei siinä ole yksinkertasesti yhtään mitään vikaa. :)

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 125