Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - nikoprkl

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 22
1
Kiitos kaikille palautteesta ja mukava kuulla, että porukka viihtyi! Näitä on myös mukava järjestää ja Aapon kanssa harvoin on joutunut ylimääräistä sähläämään kisan kulun kanssa. Iso kiitos siis Aapolle ja Fullspeedin porukalle hienoista puitteista kisalle jälleen kerran!

Seuraava kisa tullaan järjestämään keväällä. Siitä vähän lähempänä vielä lisää infoa. Tullee poikkeamaan totutusta!

-Niko, EuroRC

3
Touring renkaiden osalta on tilanne huono ja näyttää pahasti siltä että emme EuroRC:lle välttämättä kerkeä niitä saamaan ennen kisoja lisää. Eli kisoissa saa ajaa itse tuomillaan renkailla, uusilla tai käytetyillä. Ja suosittelemmekin jo ne ajoissa hankkimaan! Kisarenkaana kuitenkin tuo FTT rengas (RU0445 Rush).
Hobbyfactorylta pitäisi renkaita vielä löytyä ainakin ja pidemmältä tulevien kannattaakin heihin olla yhteydessä ja varata renkaat jo valmiiksi sinne lauantaita varten jos tarvetta on. 


**Päivitystä tilanteeseen: Näyttäisi seurannat, että perjantaina renkaita saadaan vihdoin hyllyyn, eli toivon mukaan on lauantaina uusia kumeja riittävästi kaikille halukkaille myös hakkilassa tarjolla!**


-Niko

4
ilmoittautumislinkki tosiaan korjattu nyt ja kisa tehty uusiksi, eli käykää kaikki ilmoittautumassa uudestaan, vaikka olisittekin jo ilmoittautuneet kertaalleen vanhasta linkistä!

kiitos ja anteeksi, Niko

5
Ilmoittaumislinkki on rikki. Pyritään korjaamaan mahd pian ja laitetaan uusi linkki kun toimii! Pahoittelut.


6
Tähän erien nopeutumiseen pitkin päivää olen ennenkin ehdotellut, että olisi ns. Kiertävä eräjärjestys, jolloin joka rundilla niille parhaiten rankatuille ei olisi se paras pito baanassa.

-Niko

7
Olenko ymmärtänyt jotain väärin? Eikös Rankingin ideana ole vain jakaa jengiä oikeahkoihin alkueriin? Sieltähän voi sitten omalla vauhdillaan ajaa siihen finaaliin mihin kukakin kuuluu? Mistä siis tämä järjetön(?) vauhkoaminen? Onko kyse vain kolhiintuneesta egosta vai mistä?

Itse olen aina saanut lähteä syksyllä keräilemään sieltä huonoimmasta alkuerästä, luokasta riippumatta. Tuskin tämäkään systeemi hommaa miksikään muuttaa, tiedän, että en aja koko sarjaa, eikä tuo ole minua haitannut. Oikean vauhtinen finaali on aina löytynyt.
Toki edelleen kannatan re-seedausta kisoissa, jossa on paljon enempi järkeä kuin minkäänlaisessa rankingissa, kun alkueräpaikkoja jaetaan. ;)

-Niko
 

8
Hyvä että hommia uudistetaan. Toki reseedilla kisoissa ois tästäkin selvitty aika paljon helpommalla. 😋

9
Xray / Vs: Team Xray T4
« : 24.11.19 - klo: 19.47 »
Harmittavasti auto oli noudettavissa vasta maanantaina ja tietenkin työreissussa koko viikko joten XRS -kisa piti ajaa vielä vanhalla autolla.

Maanantaina voisi aloitella kasausta. Laittakaahan XRS-kisan kokemuksella joku hyvä lähtösetuppi Hakkilan radalle (alu-versio) . Pitää varmaan tilailla vielä jotain optio-osaa esim. jousia yms...

Itse ajoin kisat seuraavilla muutoksilla ohjekirjan setuppiin:

-Edessä 2.7 jouset ja takana 2.6. öljyt vakio 500cst
-Diffissä 10k öljyt
-Takana tukivarsien pinneille .5 palat. taaemmat suoraan ylös, etummaiset yläviistoon levittämässä, eli aurausta vähentämässä puoli astetta ja nostamassa pinni linjaa 0.5mm
-Ylädekin keskikiinnikkeessä laakeri
-Akkuna matala shorty ja painoja sai lätkiä aika reippaasti sitten. suunnilleen saman verran koitin saada eteen ja taakse.


Auto oli todella helppo ajaa ja piti hyvin vauhdin joka paikassa. Tuloksena kuski huomioon ottaen ihan kelvollinen 6. sija virissä. :)

-Niko


 

10
Fullspeed RC:n kisat hakkilassa syksyllä 2019

FORS #1   16.11.
Xray Racing Series Onroad   23.11.
WJ #1  30.11.-1.12
FTT 7.-8.12

Hyvä!

Mitä luokkia ajetaan Xray Onroad-kisoissa? Ajetaanko myös mattisluokat (C-12 ja GT-12) turistiluokkien lisäksi?

Ajetaan kaikki ftt luokat (myös FWD) sekä C-12 ja GT-12 jos vaan tarpeeksi kuskeja tällä kertaa niihinkin löytyy.

-Niko

11
FTT RUSH rengas sarja ??

Luonnollisesti. Ei siellä muillakaan ajaa saa?

-Niko

12
Kilpailijoiden kanava / Vs: M8 Kaudella 2019
« : 02.10.19 - klo: 14.44 »
M8- ja M8e-luokkien yksityyppirenkaiden kilpailutukset
Lajiryhmän päätös: Valitaan tehdyn testauksen perusteella kausille 2020-2021 M8- ja M8e-luokkien yksityyppirenkaaksi HB Gridlock V3 Pink compound (Tuotenumero HB204494).

Tässä vielä odotellaan valintaperusteita. Tuplasti kalliimpi rengas kuitenkin valittiin kahdesta samanlaiseksi testeissä  todetusta. Varmastikin montaa harrastajaa tämä kiinnostaa?

-Niko

13
Kutsu takaisin. Fullspeedin osalta tarkasteltiin vielä muita vaihtoehtoja ja löydettiin uusi, myöhäisempi ajankohta kilpailulle joka jättää enemmän aikaa tutustua uusin renkaisiin/moottoreihin ja ajaa mahdollisia kerho/lämppärikisoja.

Uusi avauskisan ajankohta on 7.-8.12.2019.
Niin siis oikea syyhän oli se että uusi Reiska tulee vasta marraskuussa.

Kai siellä vielä vanhallakin pärjäisi..  :laugh:
Mutta tuskinpa sentään SM sarjan kalenteri sen mukaan liikkuu miten uusia autoja tulee. Ainakin omasta näkökulmasta siirto oli mieluinen juttu ihan vaan kokoajan lykkääntyvien rengas- ja stanukone valintojen takia. Ei liene ois kenellekkään mukavaa jos kisan avausta ennen ei olisi sääntörenkaiden ja koneiden testaamiseen lainkaan aikaa?

-Niko

14
Xray / Vs: Team Xray T4
« : 12.09.19 - klo: 14.23 »
Marraskuun alussa tulee uusi T4.

-Niko

15
Xray / Vs: XRay XB8E
« : 20.04.19 - klo: 11.56 »

17
Kisat tosiaan ajeltu ja haluaisinkin vielä erikseen kiittää Fullspeed RC:tä saumattomasta yhteistyöstä kisan järjestämisessä. Ja tottakai myös suurkiitos kaikille osallistuneille! Teitä oli enemmän kuin osasin toivoakaan.

Paikalla saadun palautteen perustella tämä ei jäänyt ainutkertaiseksi tapahtumaksi vaan paikanpäällä tehtiin jo päätös tehdä uusi kisa syksyllä!
Toivoisinkin vielä palautetta ja kehitysehdotuksia tähän ketjuun, jotta saadaan seuraavasta kisasta vielä parempi!

Tuossa vielä eiliseltä multifoton ottamia, aikasta hienoja räpsyjä: https://www.multifoto.fi/xray19

-Niko

18
Yleinen keskustelu / Vs: Noobikysymykset
« : 14.02.19 - klo: 09.13 »
Onko KENELLÄKÄÄN Muulla Ollut Ongelmia  hobbywing quicrunsäätimen päivitysten kanssa. Laitoin säätimen säätöpalikkaan kiinni ja ajattelin tarkistaa setupit , palikka ilmoittaa että pelasi upgrade your software. No säätöpalikka kiinni piuhaan ja usb linkki ohjelma käyntiin, sieltä uusin softa. Yllätys yllätys sama ongelma toistuu ja säätöjä ei edelleenkään voi muuttaa. Melkoista kuraa alkaa hw olemaan kerpele

Ei se HW kuraa ole. Sulla on vaan väärä säätöboksi. 3in1 boksi ei quicrun sarjan kanssa ole yhteensopiva. Quicrunit toimivat vain lediboksilla.

-Niko

19
Tulokset / Vs: Lopputulokset FinTrack Tour 1. - LTCC 2018
« : 05.11.18 - klo: 12.34 »
Kiitoksia jälleen hienosti vedetyistä kisoista, joissa ei järjestelyistä paljoa moitittavaa löytynyt.

Messutunnelma on aina mukavampaa, kuin vain pienessä sisähallissa keskenään pelailu.

Olen myös 110% tuon reseedauksen kannalla. Lauantaina sitä ei ollut, ja siitä kyllä kärsi aikalailla. Sunnuntaina oli jo paljon mukavampaa, kun nostettiin edes se yksi eräs ylemmäs sieltä viimeisestä.

Finaaleissa oli mukavaa, tasaväkistä kisaamista molempina päivinä, kiitokset siitä kilpakumppaneille. 

Timo napsi vähän kuviakin lauantaina:

https://www.facebook.com/pg/eurorc/photos/?tab=album&album_id=2332852016756726

-Niko


20
Tulokset / Vs: Tulokset: 12TrackTour I 2017 Vantaa
« : 28.11.17 - klo: 09.59 »
Kiitokset juu kisoista, hyvät oli puitteet ja rata!

Itse koitin kanssa Viriä tuon päälajin ohessa ja vauhtiakin olisi kai ollut hyvin A-finaaliin asti, mutta enpä saanut autoa toimimaan koko päivänä, enkä oikein siihen keskittymään kerennytkään, kun oli tiukkaa kisaa gt puolella.
Jotain autossa on rikki, täytyy se tutkia jahka motivaatio jostain löytyy. Sen nyt kuitenkin joutuu myös toteamaan, ettei vain riitä aika ajaa kahta luokkaa tulevissa kisoissa, eli eiköhän vaan GT puolella jatketa.

GT menikin ihan mallikkaasti ja oli kiva huomata, että finaaleissa pysyi jo läppiajoissakin A-P:n vauhdissa. ainakin aina ekat minuutit. Sitten omat vermeet alkoi hyytymään ja A-P pääsi karkaamaan horisonttiin. Täytyis kai joskus ihan pitää treenipäivä ja etsiä syy tuolle, miksi auto hyytyy vaikka laitteet pitäis aika samat olla ku muillakin..

Janisetäkin pääsi lopputuloksissa vielä rankaisemaan, kun (varmaan treenin puutteesta johtuen tämäkin) menin pidottamaan vähän liian pitkään renkaita ja auto alkoi kaatamaan pidosta vikassa finaalissa.

Mutta hauskaa oli ja toivottavasti seuraaviin kisoihin saadaan vielä enempi kuskeja paikalle!

kiitos vielä Fullspeedille hyvin järkätyistä kisoista.

-Niko

21
Siirretty modejen / ylläpidon toimesta.

yt. iippppppppo - mode

22
turha viesti mitä en näemmä saa poistettua :)

23
Kiitokset mainioista kisoista. Ei ole koskaan jäänyt kyllä Oulun kisoissa homma puitteista kiinni. Taaskin oli rento meininki ja kisajärjestelyt A+ tasoa. Kumpa vielä muuttaisitte sieltä 400km etelän suuntaan, niin olisi ihan täydellistä!  :grin:
Kisa oli tiukkaa ja erot pieniä. Toimiva rata kilvanajoon siis. 

Oma kisakin (nelkku) meni kohtuullisesti, Laina autolla ja nolla treenillä. Harmittavan lähelle jäi A-finaalikin (noin 0.5sek?), mutta mukavaa oli ja tosiaan kisa tiukkaa ja reilua. Sai siellä Beessäkin ihan tosissaan ajaa sijoituksista.

-Niko

24
Traxxas / Vs: TRX-4 Scale and Trail Crawler
« : 15.06.17 - klo: 08.44 »
Takapihalla mönki tommonen tänä aamuna..  :shocked:

-N

Teitkö autolle jotain esiruuvailuja vai akku kiinni ja suoraan ajoon?

Toki vaan akku kiinni ja kovaa ajoa. :)
Tosi vähän kerenny ajamaan, mutta viikonloppuna toivottavasti kerkiää paremmin ja voi jotain viisasta tuosta sitten raportoidakin..

-Niko

25
Traxxas / Vs: TRX-4 Scale and Trail Crawler
« : 11.06.17 - klo: 10.03 »
Tehdas määrää hinnat, joita toiset osaa noudattaa ja toiset ei..

-Niko

26
Traxxas / Vs: TRX-4 Scale and Trail Crawler
« : 08.06.17 - klo: 23.53 »
Eipä näitä vielä hetkeen saa. Valitut kaupat saivat yhden kappaleen promo ja testi tarkoituksiin. Myytävät versiot tulevat näillä näkymin noin 3 viikon päästä hyllyihin.

-Niko

27
Traxxas / Vs: TRX-4 Scale and Trail Crawler
« : 08.06.17 - klo: 08.45 »
Takapihalla mönki tommonen tänä aamuna..  :shocked:

https://youtu.be/DEkBolYwQzU

-N

28
Tulokset / Vs: LOPPUTULOKSET FTT 4 LMM/ ÄÄNEKOSKI
« : 14.03.17 - klo: 20.04 »
Kiitos järjestäjille hienoista puitteista ja kisoista! Tainnut jo aiemminkin kehua, mutta on teillä vaan hienot puitteet harrastaa siellä susirajalla!

Kanttiinissakin oli hintataso fiksu ja palvelu pelas eikä eväät loppuneet. Hotelli Hirveekään ei ollut lainkaan niin hirveä kuin muutama vuosi takaperin. :D

Ainoa miinus mitä keksin, on tuo matala koroke, joka haittaa tässä harrastuksen vaiheessa näemmä yllättävänkin paljon jo ajamista. :) Olisi varmasti auttanut, jos koroke olisi edes ollut keskellä, eikä niin sivussa.

Kisaaminen oli jälleen tasokasta ja vauhtierot tosi pieniä, Taisi olla virissä ja porossa molemmissa noin 20 kuskia, jotka taistelivat verisesti pisteistä A-finaaliin, muutaman nopeimman toki erottuen selkeästi joukosta, kuten pitääkin. :)
Eli hauskaa oli ja uudestaankin varmasti taas Äänekoskelle eksyn, siirtyy se koroke tai ei. :)

-Kiitos ja anteeksi, Niko

ps. Mukavaa huomata, että Touring vetää taas uusiakin kuskeja ja stanussakin paljon junnuja eikä vaan samoja vanhoja naamoja vuodesta toiseen. Oikea meininki!

29
En ole koskaan ymmärtänyt tätä pärstäkerrointa eräjaoissa. Itse saan aina tuolta alimmista eristä lähteä vaikka ikinä en kisoissa sinne vauhin puolesta kuulu. Ja se on ihan ok, kun on selkeet säännöt siitä, että rankingilla mennään.
Mut mikä ihme siinä on nii vaikeeta, että se ei voi olla sitten selkeän tasapuolinen kaikille vaan aina kaverit ja sukulaiset nostellaan? Ja miksi suomessa ei vaan voi olla oikeesti toimivaa reseedia käytössä? Ois ihan kaikille kivempaa tämäkin touhu..

-Niko

En ota erälistoihin kantaa mutta nopealla silmäyksellä esim. Niko sua on nostettu porossa korkeampaan erään kuin minne kuuluisit? Miksei touringissa oteta käyttöön toisen harjoituksen reseediä koska tolla rankingilla ei välttämättä ole mitään tekemistä kuljettajan nopeuden kanssa.. Anteeksi OT, tästä voinee jatkaa jossakin muussa topikissa.

Sitä iteki ihmettelin ku porossa on yks erä nostettu vaikken oo poroa ajanu vuosiin. Virissä huonoin erä vaik lahden kisoissa olin B-fin puolivälis. :)

ja edelleen. Ei mua haittaa, ihmettelen vaa yleisesti ku säännöt on nii kummalliset.

-Niko

30
En ole koskaan ymmärtänyt tätä pärstäkerrointa eräjaoissa. Itse saan aina tuolta alimmista eristä lähteä vaikka ikinä en kisoissa sinne vauhin puolesta kuulu. Ja se on ihan ok, kun on selkeet säännöt siitä, että rankingilla mennään.
Mut mikä ihme siinä on nii vaikeeta, että se ei voi olla sitten selkeän tasapuolinen kaikille vaan aina kaverit ja sukulaiset nostellaan? Ja miksi suomessa ei vaan voi olla oikeesti toimivaa reseedia käytössä? Ois ihan kaikille kivempaa tämäkin touhu..

-Niko

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 22