Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - tomppa82

Sivuja: [1]
1
Sähköautot / Ansmann Racing Smacker - parantelu
« : 30.12.09 - klo: 22.03 »
Eli otsikon mukaista pelia olisi aikomuksena parannella. Ei tämä paras mahdollinen ole, mutta kun se jo löytyy omasta takaa, eikä nyt oikeen olisi varaakaan parempaa aihioita ostaa, eli saa kelvata. Säätömahdollisuuksia (rengaskulmat jms.) ei juuri vakiona ole jne, puute joka on hyväksytty toki jo ostovaiheessa. Noh joo, siis pihasudittelulaite tää on, mutta eipä tällä kisoihin tulossa ollakkaan. Ei riitä aika, eikä rahat moiseen. Noh siis kuitenki jotain parantelua ois aikeissa tehdä..

Lähinnä iskaripuolta vaihtoon ja sitten joku harjaton setti ja gigaset radiot, nyt käytössä vanha Asson alkuperäisohjain (toisen autoni mukana tullu) ja Hitec-vastari. Tää Ansmannihan siis ostettiin NON-RTR-settinä, siis ei ohjaimia, noparia jms. Paikallaanhan tässä on ollu LRP Big Block-special-harjakone ja graupnerin halpis-nopari. Varmaan Speed Passionin Drift Master combo, mutta ei siitä sen enempää vielä tässä vaiheessa. Spurri ja pioni myös vaihtoon, 48p rattaat alkuperäisten (mod0,6?) rattaiden tilalle, samalla vaihtuu alkuperäinen spurripidike johonki toiseen, varmaan Kyoshon PTA2:sen pidikkeeseen, vaikka sitten hieman modifioituun sellaiseen. Saa vapaammin testailla eri välityksiä yleikoon rattailla. Alkuperäiset renkaat vaihtoon. Diffeihin (edessä ja takana, e´keskidiffiähän tässä ei olekkaan) kunnon diffiöljyt aiemmin olleiden vassujen sijaan... ja jotain pientä varmaan, noh toisaalta olihan tuossa jo tärkeimmät varmaan...

Mutta, mutta tuosta jousituspuolesta pitikin kysymäni: Siis mistä autosta saisi sopivat, kunnolliset purettavissa olevat öljyiskarit tähän? Tai oikeammin pitäisi varmaan kysymän, että mistä autoista... Etuiskarin pituus ylä- ja alakiinnityskohtien keskipisteiden väliltä mitattuna 79mm ja takaiskarin pituus 85mm.

Edit: Vaihtoehtona iskareiden pituuksien selvittämiseksi eri autojen osalta ei tässä tapauksessa ole lähteä liikkeisiin kierteleen, kuun lähimmätkin on Oulussa, reilun 220km:n ajomatkan päässä (siis yhteen suuntaan). Ja Oulussakin taitaa aika rajalliset olla liikkeillä valikoimat...

2
Polttisautot / Jouseton kytkin?
« : 09.02.08 - klo: 13.53 »
Niin siis Asson .15:sessa koneessa...

Joops, siis tälläistä: Tulipa tuossa vaan mieleen, että kun kokeilin Asson alkuperäisen koneen kytkintä purkaa, niin siinä ei ollut kytkinjousia. Siis niitä jousia, jotka vastustaa kytkinpalojen aukeamista kytkinkelloa vasten. Eikä jousia ainakaan erikseen ole varaosalistalle RC-pisteen sivulle listattuna (T3:sen ja RC10GT-polttiksen varaosat löytyy samasta listasta). Alkuperäisissä kytkinpaloissa ei ole edes paikkaa kytkinjousille.

Elikkästä kysymys kuuluukin, että onko tuollainen RTR-settien alkuperäiskytkimissä kuinka tavallista?

Ja sitten vielä toinen kysymys: Eli kannattaisi hommata toisenlaiset kytkinpalat jousineen sinne? Tai esim. kolmipalaisen kytkimen vauhtipyörä ja kytkinpalat jousineen?

3
Polttisautot / Kyosho gs-15r-kone: kytkimen osanrot?
« : 06.02.08 - klo: 01.55 »
Jeps, elikkästä otsikossa mainitun Kyoshon koneen kytkimen varaosanrot tarvisi (vauhtipyörä, kytkinpalat, kytkinkello ja sen laakerit). Tai jonkin muunkin .12-.18-kokoisen koneen kytkimen varaosanrot on OK, mikäli ovat yhteensopivia Team Infinity RTR18-koneen kanssa. Muuten ottaisin kytkimen vanhasta koneesta, mutta ei käyny Team Associatedin moottorista. Ja muutenki vähän erikoinen tuo Asson kone, kun esim. vauhtipyörää ei saa irti..

4
Polttisautot / Asso RC10 GT
« : 16.12.06 - klo: 16.58 »
Elikkäs kokemuksia ko. autosta? Olisi kannattava ostos tuollainen Asson polttis-stadiumi? Ihan pihasudittelulaitteeksi mökille jne. ajattelin. Saattaisi saada aika edullisesti käytetyn...

6
Valitan tätä Off toppiccia, mutta kun toi vapaa keskustelu on lukittu, niin hankala laittaa tätä sinnekkään.

Mielestäni ylläpito teki oikean ratkaisun lukitessaan koko osion vähäksi aikaa. Alko toppiccien taso vapaan keskustelun olemaan jo vähän sitä luokkaa, että odottelinkin jotain toimia ylläpidolta niiden hillitsemiseksi.  Tapahtuneesta on vaikea syyttää ketään, vaan useampi foorumilainen on omalta osaltaan varmasti vaikuttanut tähän päätökseen. Halluan vain sanoa tällä viestillä sen, että meidän jokaisen kannattaisi vähän ensin miettiä, mitä kirjoitellaan jatkossa, ettei vastaavaa pääsisi enää tapahtumaan.

Ja lopuksi toivon, että ylläpito ei tätä toppiccia ala ihan heti lukitteen tai poistaan.. :D

7
Sähköautot / Matrix V10.Pro-koneen akselin paksuus?
« : 18.11.04 - klo: 17.40 »
Onko Matrixin V10.pro-stanuissa 3mm vai 3.17mm paksu ankkurin akseli? Oma mittaus näyttäis 3mm akselia (kahdesta eri yksilöstä normaalilla työntömitalla mitattu). Ois tarkoitus pistää toi Matrixin stanu-ankkuri kuulalaakeroituun virikannuun, mutta toi ankkuri-akselin paksuus epäilyttää... Eikös automosissa oo normaalisti 3.17mm ankkuriakselit? Tarkoitus ois pistää tosta Matrixista ankkuri johonki kuulalaakeroituun virikannuun, mutta toi ankkurin akselin paksuus vähän epäilyttää. Pitäiskö hankkia ihan Matrixin oma virikannu vai voisko tuon laittaa ihan minkä tahansa kuulalaakeroidun 540-kokoluokan koneen kannuun?

8
Käsittääkseni vastarin ei tarvi olla samaa merkkiä kuin radion, jos käytetään samalla taajuusalueella toimivia laitteita ja sama taajuksisia kiteitä. Vai olenko ihan väärässä?  :? Mites sitte kiteiden kanssa, pitäiskö ohjaimessa olla k.o ohjainvalmistajan oma kide ja vastarissa k.o vastarivalmistajan oma kide vai pitääkö molemmissa käyttää joko ohjainvalmistajan tai vastarivlmistajan kidettä jotta toimis niinkuin pitää?

Sitte vielä: Jostain oon joskus kuullu sellaista, että Hitecin kitet ois yhteensopivia Futaban radioiden kanssa. Onko näin, vai onko tämä huhupuhetta?

9
Vapaa keskustelu / Minkälaista musiikkia kuuntelet?
« : 20.04.04 - klo: 16.37 »
Elikkäs, kun nyt on kaikenlaista elokuva-, moottoripyörä- ja 1:1-keskusteluja käyty, niin tulipa tuossa mieleen, että mitä musiikkia kuuntelette? Ja mikä mahtaa olla paras biisi? Itse kuuntelen melkein mitä vain, lukuunottamaatta keskiraskasta ja raskainta heviä ja nykyräppiä... Suosikkibiisiä mulla ei oikeastaan ole, hyvä kappale kun voidaan määrittää niin monella eri tavalla...

10
Sähköautot / rc-rekka... Mutta mistä?
« : 12.11.03 - klo: 23.10 »
Tietääkö kukaan, missä myytäis jotain rc-kuormureita tai rc-rekkoja? Pitäis mieluiten kotimaasta löytyä... Kaveri ois mahdollisesti jotain rc-kuorma-autoo tai rc-rekkaa hankkimassa. Ei sais olla mikään leluvehje, vaan kunnon rc. Sähkiks mieluiten...

11
Sähköautot / Sähkömoottorien erot?
« : 12.10.03 - klo: 15.33 »
Rc-autoihin, lennokkeihin yms. on myytavä aika montaa eri moottoria. Kiinnostais näin aloittelijana tietää mitkä ovat yleisimmät erot eri moottorien välillä. Sen tiedän, mitä lankamäärä-lukema meinaa. Ja siihen liityen vierekkäisten lankojen määrän vaikutuksen moottorin ominaisuuksiin. Mutta kiinnostais, mitä nää sarjanumerot, kuten 400, 500, 600 ja 700 moottorista kertovat? Onko esimerkiksi 500-sarjan 15-lankainen pienempitehoinen kuin 600-sarjan 15-lankainen ja onko niillä jotain muuta eroa? Koko mahdollisesti? Max.kierrosmäärässä eroa? jne... :?:

12
Vapaa keskustelu / Veneet
« : 06.10.03 - klo: 22.12 »
kertokaas viisaammat, etä mitä tarvis tollaseen sähkömoottoriveneeseen? Servot, radiolaitteet (ohjain, kiteet yms.), moottori, akku, nopeudensäädin?, peräsin, potkuri, runko (=vene itsessään) ainakin. Muuta tarpeellista? :?:    :?

Sivuja: [1]