EA Import

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - TeemuR

Sivuja: [1]
1
Tulokset / Syyloma treenit tikkakoskella!
« : 16.10.05 - klo: 21.15 »
Pidetänä syyslomalla viikolla treenit tiistaina ja torstaina klo12 eteenpäin, kaikki mukaan! Rata on kiintejä joten mattoja ei tarvitse rullailla. radalla tullaan perimään ~4euron ratamaksu.
ajopaikka: Tikkakosken kirjaston yläkerrassa.

kysy lisää yv:llä tai s-postilla teemu.rytsy(a)luukku.com ((a)=@)

2
Sähköautot / akkujen "sisään ajo"
« : 26.09.03 - klo: 19.31 »
Ostin vaasassa uudet akut. Niin kannattaisiko minun "sisään ajaa" akut? Eli ladata niihin jotai 500 Mah, kun ajan niilla vasta ehkä mantsälässä. Ja jos jätän nyt lataamatta niihin yhtään mitään, ja lataan vasta sillon mäntsälässä ne, niin voiko ne kärsitä tassä odotellessa? Ovathan ne olleet lataamatta kertaakaan jo vaasasta asasit.

3
Tulokset / Ensi vuoden kilpailu numerot?
« : 16.09.03 - klo: 18.14 »
Ovatko ensi vuoden numerot suoraan tämän vuoden SM kisoijen tulosten mukaan? vai onko siinä jotain juttuja? Siis luokissa TJ ja TS-10.

4
Joo, eli tänne vois kirjotella kaikkea iheeseen liittyen. Kun tuli itsekin tollanen biili hommattua...

Ja heiti alkuun pari polttis touring alottelian kysymystä: onko normaali/haitallista jos ne taka vantti ruuvit heiluu eteen taakse suunassa? Eli kun ottaa niistä kiini ja heilutta. Vielä toinenkin kysymis: Edessä kun on ne kuusiokolot pyörän takana( ne jotka tulee näkyviin kun ottaa pyörän pois ), niin mitä niillä säädetään, kamberiako, vai pallojen väljystä?

5
Vapaa keskustelu / Rc-auto ja naulain varastettu
« : 04.08.03 - klo: 12.21 »
Pisti silmään tällainen lehti artikkeli keskisuomalausesta:

Rc-auto ja naulain varastettiin

Laukaa
Keskisuomalainen

Rakenteilla olevaan omakotitaloon
murtauduttiin lauantaina aamuna
aamukahden ja kymmenen välisenä aikana.
  Vars vei talosta radio-ohjattavan auton ja
paneli naulaimen.


Tietääkö kukaan millanen auto oli kyseessä? Eli jos joku epäilyttävä kaveri tulee kauppaamaan halpaa autoa, niin kannattaa varmistaa sen alkuperä.

6
Kilpailijoiden kanava / Laukaan jälkipelit
« : 26.07.03 - klo: 21.15 »
hihii, olinmpas ennen VesaK:ta :wink:

Kisat meni kaikinpuolin mukavasti omalta osaltani. Kiitos laukaalaisille mukavasta kisasta. Itse en huomannut mitään suurenmpia häslinkejä, niin järjestelyssä, kuin yleensä kaikkien ajossa. Yksi vain jäi kaivamaan siitä viimeisetä TS A-finaalista, se kun nimeltä manitsematon henkilö ( en mainitse nimiä jotta kukaan ei suuttuis minulle aivan totaalisesti) "työnsi" kärki kuljettajan pois radalta. Mutta ei siitä sen enmpää, älkääkä hermostuko tuosta maininnasta, jos jotain se kiusaa niin ilmottakoon niin muokkaan viestiä. Sitten niitä perinteisiä:

+Seppo selostamassa++
+aikatauli piti loistavasti
+kuulutus pelasi
+puhvetti, ja sen korvapuustit, nam
+oma ajo ensimmäisessä finaalissa
+sää suosi

-......hömmmm... ei mitään miinuksia, näin äkkiseltään keksi


p.s: Miisää oli Tuukan vauhiti mikä oli hyvinkäällä?

7
Vapaa keskustelu / ilmoiutusten "katoaminen"
« : 08.07.03 - klo: 21.42 »
Tämä kysymys on suunnattu lähinnä moderaattoreille: Miksi ilmoitukset osion aiheet katoavat, jos ne on uppaamatta tarpeeksi kauan. Tähän törmäsin kerran kun olin uppaamassa omaa ilmoitustani, mutta sitä ei löytynyt mistään, ede haku toiminnolla. :?

8
Polttisautot / kyoshon alumiini palat?
« : 25.06.03 - klo: 18.25 »
Onko noista alumiinista kytkin palista mitään hyötyä? Tai onko ne yhtään paremmat, kun tavalliset? Kun kyoshon luotteleossa kehutaan ne maasta taivaaseen. Onko kellään näistä kokemusta?

9
Onko täälä muitakin polttis krossaajia näillä nurkilla? Olisi kiva saada ajoseuraa polttis puoleltakin. Minulla on siis Hyvä( se on ihan oikesasti hyvä) krossirata, se on 140-150 metriä pikä ja jotain 2-3metriä leveä,rippuen kohdasta. Siinä on noin 10-20 (en ole mitannut) metriä pitkä pääsuora ja 2 hieman isomppaa hyppyriä ja yksi hieman pienenpi.Siinä on 1,5 metriä koreka ajokoroke johon mahtuu 2 ajajaa ja jos on pienenpää väkeä niin 3:mekin. Voin laittaa radasta joitain kuvia jos jotain oikeasti kiinostaisi tulla ajamaan tänne meille. Ajo ohjeita voin antaa sitten jos joku haluaa tulla. yhteyttä voi ottaa minuun YV:llä ta s-postilla(posti on tossa alla) tai tässä aiheessa.

10
Polttisautot / Uusi HoBao/Ofna
« : 11.06.03 - klo: 13.59 »
Tuossa selailin nettiä ja löysin ofnan netti sivun. Sielä oli uusi Ofna krossari,on aika vinhan näkönen. Käykää kattomassa: http://www.ofna.com/95.html . Myös  Rc-nitron sivuilla on juttua tuosta autost: http://www.rcnitro.com ---> ofna 9.5

11
Polttisautot / Crossi vateiden "keittäminen"
« : 08.06.03 - klo: 13.02 »
Kuulin tuossa että crossi vanteita ( 1/8 )kannattaa keittää että niistä tulisi kovempia/sitkeempiä. Mutta kuinka kauan niitä pitäisi keittää? Viimeksi kun keitin, niin keitin niitä n.4-5 minuuttia, mutta yksi vanne halkesi hieman :?

12
Tulokset / Saarlampi Cross?
« : 24.05.03 - klo: 00.19 »
Niin, onko tosta tulossa mitään kutsua, missä voi ilmoittautua?

13
Polttisautot / 1/8 krossit ja kallistuksen vakaajat?
« : 02.05.03 - klo: 22.04 »
Kannattaako laittaa tommoseen 1/8 poltti korossiin (HoBao) noita vakaajia, onko niistä mitää hyötyä? Millä tavalla ajo ominaisuudet muuttuvat? Jäykkä vaiko löysä, kumpi kumpaan? Kiitos vastauksista.

14
Vapaa keskustelu / kasaus vai ajaminen ?
« : 01.05.03 - klo: 15.52 »
haluasin kysyä kumpi on milestänne kiintosempaa: kasaaminen vai ajaminen, vai onko yhtä mukavaa? Itse anakin pidän kummastakin, ajamaan aina kun mahdollista ja eilenkin meni .klo 15.30 aamu 2 kasatessa uutta autoa(HoBao) :mrgreen: , eikä vieläkään valmis. joten kumpikin yhtä milekkäitä hommia.

15
Tulokset / sadekelin renkaat?
« : 20.04.03 - klo: 13.36 »
Mielipiteitä hyvistä sadekelin renkaista (tourig) niiltä ketkä joskus steella ovat ajaneet. mitkä ovat parhaat renaat sateelle?  Entä mitenkä suojaatte sateella radiot/noparin niin ettei tartte olla joka erän jälkeen uutta ostamassa?

kiitos

16
Tulokset / FinTrac pisteyts?
« : 03.03.03 - klo: 20.49 »
mitenkä noi FinTrac pisteet jaetaan? eli niinku kunka moni saa pisteitä ja montako pistettä ensimmäinen saa ja montako toinen .jne... kuinka monta pistettä viimenen pisteiden saaja saaja. (voisko sen vielä epä selvemmin kysyä? :mrgreen:  )

17
Vapaa keskustelu / mini-z vene on syntynyt!
« : 04.02.03 - klo: 13.57 »
käykää kattomassa! http://www.kyosho.co.jp ja sieltä new produgts

18
Sähköautot / 3300 akun tirinä
« : 22.01.03 - klo: 18.12 »
Eli: ostin MedAsecilta sanyon 3300 akut, kasasin ne ihan normaalisti käyttäen juotosnestettä. Kun laitoin ne ensimmäisen kerran lataukseen ja jonkun ajan kuluttu (silloin oltiin 3356Mah:ssa) ne alkoivat tiristä oudosti. Voisiko tämä johtua käyttämästäni juotosnesteestä??(tirinän alkaessa mittasin lämpötilan ja se oli: 43c)

19
Sähköautot / kiteet
« : 17.01.03 - klo: 16.40 »
käykö sanwan kiteet hiteciin?  pikaista apua!

kiitos jo etukäteen vastanneille!

20
Vapaa keskustelu / lennokit, onko muillakin?
« : 31.12.02 - klo: 10.53 »
onko kelään muulla foorumin käytäjällä kun mulla lennokia  (siis ihan rc koneita eikä mitään tiimarin kumimoottori koneita)

(täähän on vapaa-keskustelu) :lol:

21
Sähköautot / renkaiden liimaus
« : 09.12.02 - klo: 21.04 »
kyselisin vähän miten liimaatte renkaanne(tourig renkaat) kun itse olen pilannut 8 renkaat saamalla jollain ihmeellä ne kuhmuralle :oops: . millä liimalla kanattais? minne liimaa laitetaan saumaan vai vanteeseen ja sit rengas vanteelle? hä?
neuvoja kaivataan

22
Vapaa keskustelu / Miten kuvan saa liitettyä viestiin?
« : 25.11.02 - klo: 16.03 »
niin, miten saan kuvan liitettyä viestiin, jos ei ole mahdollista laitaa linkkiä? Mulla on digi kamera  :) mutta ei omia koti sivuja :cry:

Sivuja: [1]