VIHTI miniland

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Sähkömies

Sivuja: [1]
1
Yleinen keskustelu / Lrp vs. speedpassion?
« : 10.01.11 - klo: 17.12 »
Tervehdys!
Eli varmaankin jo paljon puitu aihe, mutta kyselen kuitenkin mielipiteitä/tietoa ko. merkkisistä säätimistä.Eli kyseessä säätimen hakua 1/10 touring autoon ja askarruttaa säädinten erot.Eli liikutaan tuossa 120-150e hintaluokassa ja valintaviivalle ovat päätyneet merkkeinä LRP ja Speedpassion.Kokemuksia,mielipiteitä,kiitos!

2
Sähköautot / Käytetyn touring auton hankinta ja hinta?
« : 03.01.11 - klo: 20.09 »
Tervehdys kaikille!
Olisi tarkoitus hankkia 1/10 touring-auto käytettynä ja kaipaisin asiantuntijoiden arviota käytetyn ajokin hinnasta.Eli "oikea" hinta suhteessa uuteen ja kannattaako hankkia laatumerkin vanhempi "premium versio" vaiko sijoittaa rahat uuteen "karvalakkimalliin"? Olen katsellut lähinnä X-Rayn T-sarjaa ja kiinnostaisi tietää esim.T2/T3 erot, kun saatavilla on edullisempi T3R malli, eli hankkiako uusi T3R vaiko esim. käytetty T2/T3.Kiitos vastauksista.

3
Sähköautot / Virimoottori Tamiya Race-Touaregiin??
« : 05.03.07 - klo: 11.38 »
Terve!
Osaisiko joku viisaampi neuvoa, mikä olisi viisas viritysmoottori Tamiyan Race-Touaregiin??Mukana tullut elektroninen nopeudensäädin on mallia TEU-101BK.Minkähänlaisen moottorin mahtaa nopari kestää??Olivat jollain jenkkisaitilla laittaneet Trinity Chameleon moottorin ko.härveliin,lieneekö hyvä valinta?Kiitos tiedoista etukäteen!

Sivuja: [1]