Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - TheArska

Sivuja: [1]
1
Polttisautot / 1/10 polttistouring (TP-10)
« : 26.02.09 - klo: 18.31 »
Ajattelin perustaa yleisen topikin 1/10 ratapeleille(1/10 touring, tp-10) merkkiin/malliin katsomatta, samaan tyyliin kuin C8 ja GT autoilla on. Täällä voi jauhaa näistä yleisempiä asioita jotka ei välttämättä niin merkki/malli kohtaisia ole, esim. koreista, renkaista, varusteista, uutuuksista, autoista joille ei ole omaa ketjua yms.,mitä nyt mieleen tulee..(ja toki kuvia omista vehkeistä, siis autoista voi laittaa)


Itse hankin täksi kesäksi asfaltille myös 1/10 kokoisen vehkeen jolla voin hinkata foumia asfalttiin, tämä on vähän niinkuin paluu rc harrastukseni alkupuolelle, ensimmäisiä rc autojani oli kyosho fw-05t(sen jälkeen menty vähemmän assulla) ja nyt hankin fw-05rr:n, vaikka mallinimi on lähes sama ei autoissa silti ole kuin pari yhteistä osaa, itse asiassa tuossa fw-05rr:ssä on enemmän yhteisiä osia v-one rrr:n kanssa. Käsittäkseni myös alusta geometria on sama.
Tässä pari kuvaa autosta, Kyosho FW-05RR, optiona hiilari iskaritornit ja pari muuta(näkymätöntä) pikku nippeliä. (näitä ei taida suomesta montaa löytyä..?)
http://www.kyoshoamerica.com/cars/index.php?part_num=31583


2
Sähköautot / Kyosho dnano
« : 05.03.08 - klo: 19.58 »
Kyosholta olis piakkoin tarjolla taas pikkuautoja..mini-zetat on jo isoja näiden rinnalla. Näille saisi kunnon radan jo omaan kämppäänkin, mittasuhde on siis 1/43 ja ulkonäössä ainakaan ei ole valittamista, tosi yksityiskohtaisia ja realistisen näköisiä.
Ohjain on mallia 2.4 giganen..
..ja korivalikoima on hyvä ainakin mun makuun, varsinkin toi porche 962 ja mazda 787B, johon itse päädyn jos ostan moisen vehkeen, pitäs päästä pienet kiesit ottaa ennen ostopäätöksen tekoa..
http://www.dnano.jp/collection/m787blm91.html
http://www.dnano.jp/products/potential.html
http://www.redrc.net/category/products/cars/electric-on-road/
...kohta sitä voi ajella kavereiden kanssa mattorata kisoja kotisohvalla istuen  :grin:

3
Polttisautot / O´Donnell Z01-B 1/8buggy
« : 30.10.07 - klo: 21.04 »
Tällainenkin olisi tulossa markkinoille..
http://www.redrc.net/2007/10/odonnell-z01-b-18th-scale-buggy/
jos joku haluaa kokeilla sellaista mitä muilla ei ole niin tossa vois olla vaihtoehto...
ja tullaankohan näitä suomessa näkemään, eli oliskohan mikään pulju ottamassa myyntiin? ..tuon merkin tulppaa ym. ainakin saa..vaikka eihän se mitään merkkaa..
Kivaltahan tuo näyttää, niin kuin ne kaikki..kommenttia..

Sivuja: [1]