Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Hyrsleri

Sivuja: [1]
1
Olenko ainoa ketä nyppii turhat topicit? Tänne on viikon aikana ilmestynyt ainakin 5 uutta aihetta ja jokaiseen olisi löytynyt vastaus tai ainakin sen olisi saanut ja valmiista aiheesta. Pitäisikö tuota haun käyttöä vielä jotenkin helpoittaa tai uuden topicin tekoa jollain keinolla rajoittaa jos se on teknisesti mahdollista? Joo tiedän, että tämä(kin) on loppujen täysin turha aihe mutta tuli perv***i pakkomielle vähän avautua  :lol:


2
Keskustelua kaupankäynnistä / Alaikäiselle myyminen
« : 04.06.09 - klo: 18.00 »
Tuli tässä mieleen, että mitä mahtaa Suomen laki sanoa asiasta?

Esim. Myyn auton/tavaraa jollekin henkilölle vaikka tämän foorumin kautta. En tiedä kaverista kuin nimen ja osoitteen, saan rahat tilille ja vie paketin postiin. Sitten hyvällä tuurilla vastapuoli  on 10 wee lapsi jonka vanhemmat hermostuvat kun on ilman lupaa ostanut auton.

Asia tuli mieleen kun olin myymässä yhtä autoa ja olin puhelimitse yhteydessä kyseiseen henkilöön. No hän kuulosti lapselta ja halusin isän tai äidin numeron, jotta voin soitttaa ja ilmoittaa kaupoista. Sitten soitin LAPSI X isälle joka sanoi vaan, että hyvä kun soitit, koska pojalla ei ollut lupaa ostaa niin "kallista". Poika osteli ja ilmeisesti vieläkin ostelee tavaraa ilman vanhempien lupaa.

Eli mitä laki sanoo jos olisin vaan myynyt niin olisinko  saanut vihat niskaan kun myyn lapselle ilman huoltajan lupaa. Ymmärrän kyllä eron siinä, että onko vastapuoli 10 tai yli 15.

3
Sähköautot / Mikähän tämä auto on?
« : 01.03.09 - klo: 17.43 »
Joo eli törmäsin tälläiseen tekeleeseen paikallisella kirpputorilla :lol: Kuvaa en siitä ottanut mutta tuntomerkit ovat seuraavat: n. 70-80cm pitkä, F1 ferrari muotoilu, mun mielestä sähköauto. Ei siinä ainakaan polttiskonetta näkynyt, ei reikiä korissa koneelle tai pakoputkelle. Olisi kiva tietää autosta jotain tyyliin onko kyseessä nikkolelu tai jkoku edes vähän parempi "lelu"?

4
Sähköautot / Takavetoinen kyosho
« : 07.02.09 - klo: 21.37 »
Taitaa olla turha/tyhmä aihe mutta onko kyosholla noin vuoden vanhaa tuoring mallista autoa joka olisi takavetoinen? Kuvia en tiedä voinko laittaa, koska niitä on vain myynti-ilmoituksessa ja en kehtaa/uskalla sitä tänne linkittää...Sanokaa jos tänne voi linkittää nettimarkkinan ilmoituksen joka ei ole oma mutta siellä olisi kuvia. Olisi kiva tietää mikä auto se on ja saada vähän tarkempia tietoja siitä... :lol:

5
Sähköautot / Outo nopari
« : 11.01.09 - klo: 22.04 »
Osaisko joku auttaa tyhmää. Alla olevasta linkistä löytyy kuvat noparista mistä tarttis saada vähän informaatiota...Esim merkki ja millaista lankamäärää se kestää...Niin ja sitten tuleeko nuo valkoinen ja sininen johto moottoriin ja punainen ja musta johto akkuun? Sekä mitä varten vastarille menee joko 2 tai 3 johtoa? Tästä on tosin molemmat poikki mutta kumpi kannattaa kolvata takaisin? Niin ja pakki tässä noparissa on jos sillä tiedolla mitään tekee  :huh:
Tässä linkki kuviin: http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/2bcga+pete-outo-nopari.html

6
Sähköautot / Kyosho Baja Beetle
« : 07.01.09 - klo: 00.02 »
Pakko laittaa uusi aihe kun ei tästä tietoa löydä. Eli törmäsin kyseiseen autoon ja vois saada sen sopuhintaan omaan pihaan...Siksi muutama kysymys tuli mieleen, ensinnäkin saako näihin varmaan 10 wee vanhoihin kyösteihin mistään osia vai pitääkö soveltaa jotain mikä menee lähelle? Toiseksi mitä tälläisesta kannattaa maksaa, ainakin myyjän mukaan pitäis pelata on vaan akkua ja konetta vaille!? Viimeinen kysymys on melko turha mutta jos joku tietäisi, että millä HEXilä tämä pirssi on? Niin ja kyseessähän on se sähkömalli!

7
Vapaa keskustelu / 3.6V li-on patteri!!! Mistä saa`??
« : 19.12.08 - klo: 19.33 »
Eli ladattava 3.6V li-on, koko sormi eli AA-patteri, n. 900-2000mAmh. Eikä saa olla NiCd ta NiMH mallia. Mielellään vielä sellainen, että olis juotosliuskat päissä tosin se ei ole ehdoton vaatimus! Mistäpäin Suomea näitä mahtaisi saada ostaa?

8
Yleinen keskustelu / Kopan korjaus
« : 13.12.08 - klo: 23.43 »
En löytänyt mistään tästä aiheesta (jos olen väärässä niin kertokaa turhasta topicista)! Takaisin aiheeseen eli mul on vanha koppa muuten pirun hieno mutta kulmat kulunut puhki ja halkeillut sieltä täältä  :cry:! Onko kenelläkään ideoita millä aineella sen voisi korjata, itse ajattelin sikakittiä minkä hiois lopuksi tai vastaavaa :huh: Auto/koppa ei ole mikään kisavehje ainostaan haluaisin vähän pimpata ja korjata piha-ja metsätieautoa!

9
Yleinen keskustelu / Korien maalarit Salon seudulla?
« : 01.12.08 - klo: 23.17 »
Tuli tässä mieleen kun pitäisi ostaa autoon uus koppa niin onko Salon lähellä joku ketä osaa maalata kopan? En tarvitse mitään efekti/liekki härpäkkeitä vaan ihan perusmaalit ja detailien kiinnityksen? Joo tiedän olevani tumpelo ja joku sanoo, että laita itse mut jos maksan itseni korista kipeeksi niin en viitsi sitä itse pilata!!! Mieluummin annan "ammattilaisen" hoitaa asian!  :p Tänne vaan saa vaikka itseään mainostaa tai jos joku jonkun tuntee niin kertokaa...

Niin ja Salon seutu on Salosta 50-70km suuntaan jos toiseen...

10
Sähköautot / Apua!!! Mikä on kuvien auto
« : 18.11.08 - klo: 15.23 »
Ostin kaverilta laatikollisen rckamaa ja sieltä paljastui tämä kuvien auto :huh: Itsellä ei siitä ole paljon muuta tietoa kuin, se on 4wd nelipyöräohjauksella. Voi olla mielenkiintoinen auto ajaa jahka joskus saan sen kasattua  :lol:. Ohessa linkki kuviin, kaikki tieto ja arvaukset ovat tervetulleita!
http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/2avaa+pete-rc-auto.html

Nyt on linkki vaidettu! Unohdin tehdä siitä julkisen :embarrassed:

Sivuja: [1]