Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - mcly

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 99
1
Onkohan kukaan tietoinen saako Hakkilan Klubiradalla ajaa isommalla akulla kuin 2S jos tehoa pienentää esimerkiksi ohjaimesta?

2
Team Associated / Vs: Team Associated SC10 4x4
« : 14.05.20 - klo: 17.14 »
Lähtisin myös tällä liikkeelle. Ensin tilaisin slipperiin uudet osat (jos normiajot kiinnostaa) tai ostaisin sen lukon taakse (jos bashailu on vain mielessä).

Samalla purkaisin sen takarattaiston ja tarkastaisin että siellä on kaikki kunnossa ja samalla toki putsaus jos siis oli käytetty auto.

Oletko paikallistanut tuon rutinan juuri tuonne takapäähän vai onko se vain arvaus?

Muokkaus..

Ja muista katsoa ja tarkastaa sen takadiffin shimmaus että ne rattaat on suht timmisti siellä yhdessä. Pienikin väljyys aiheuttaa isommalla käasulla rutinaa.

3
Traxxas / Vs: Traxxas E-Revo
« : 10.08.19 - klo: 15.12 »
Ei tarvii mitään tiettyjä akkuja tietyille säätimille (ESC). Paitsi tietty pitää kattoa minkä kennoista akkua säädin kestää. Kandee jostain etsiä ton säätimen manuaali jos siellä kerrotaan jotain. En siis tiedä pitääkö ton säätimen kanssa asettaa jotain eri tavalla riippuen ajaako 2S vai 3S akuilla.

4
Oliko tämän aiheen idea myydä kuljetuspalvelua vai joku muu? Ihan en pääse kärryille.

5
Yleinen keskustelu / Tuulettimien nopeuden säätäminen
« : 31.03.19 - klo: 10.27 »
Onko mahdollista saada tuulettimien säätöä toimimaan ohjaimesta jollain tapaa niin että tuulettimet ottavat virtansa AUX1 ja 2 kanavista? Ja jos ei niin miten tuon säädön saisi toimimaan ohjaimeen ?

Tai edes niin että olis mahdollisuus kytkeä ne pois ja päälle?

Tällä hetkellä käytössä oleva ohjain MT-4 ja olisiko ollut sen mukana tuleva 461 vastari..


6
Traxxas / Vs: Traxxas Summit
« : 23.11.18 - klo: 19.56 »
Kyllä sensorillisella on paljon mukavampi ajaa varsinkin tällaisella autolla millä välillä möyrii. Kaasutuntuma on parempi eikä sellainen on/off mitä sensorittomana. Mutta tietysti riippuu ajaako aina lätkä lattiassa vai ajatko maastossa ja kallioilla yms..


7
Traxxas / Vs: 1/10 Rally
« : 20.08.18 - klo: 17.23 »
Minkä kokoinen kyseisen auton kori on ? Meneekö kori myös vaikka normi Slashiin tai muuhun vastaavan kokoluokan SC autoon ?

Muokkaus..

Tarkoitan siis tota Fiestan Rally koria 74054-4 on tuo itse auto ja korin tuotekoodi 427412.

8
Yleinen keskustelu / Vs: RC10 oma Discord kanava?
« : 27.12.17 - klo: 14.18 »
Haluaisitko kertoa asiasta tarkemmin niille jotka eivät tiedä mitä Discord tarkoittaa? Voisi auttaa porukkaa ottamaan asiaan kantaa  :smiley:

9
Traxxas / Vs: Traxxas kaasu propleema
« : 28.09.17 - klo: 20.13 »
Hei, apua, auttakaas mua :gri :roll:

ny laittelin just tuon perusvastarin johot uusiks, nii ku kääntää oikealle, auto kaasuttaa, vsemmalle se taas kääntää vasemmalle :shocked:
Onko sulla ESC ja ohjaus servo varmasti oikeilla kanavilla siinä vastarissa ?


10
Traxxas / Vs: Traxxas E-Maxx
« : 25.06.17 - klo: 14.54 »
RPM tornit on hyvät. Alumiiniset toimii joissain tilanteissa mutta niissä on aina vääntymisriski.

11
DIY / Vs: Omatekoiset osat
« : 17.05.17 - klo: 21.24 »
Hei !

Näille kaikille on avattu uusi alue http://rc10.fi/index.php?board=126.0. Availkaa oman harkinnan mukaan aiheita osistanne uudelle alueelle. Tämä on hyvä yleinen aihe tuolle alueelle jos vai haluaa näyttää mitä on saanut tehdyksi.

Tämä aihe tullaan siirtämään jollain aikavälillä tuonne.

Ystävällisin terveisin,

Ylläpito

12
DIY / Uuden alueen idea
« : 17.05.17 - klo: 20.02 »
Hei !

Liittyen foorumilla järjestettyyn galluppiin http://rc10.fi/index.php?topic=99935.0, on päätetty avata uusi alue.

Alueen ideana on siis keskustella ja kysellä käyttäjien omatekemistä osista ja esitellä niitä.

Osien myymiseen pohdimme vielä ratkaisua.

Myyntialueella pätee normaalit kaupankäynnin säännöt. Mikäli omatekemien osien myynti ja lailliset rajat ovat sinulle epäselvää, on näihin tutustuttava ennen myyntiä.

Ystävällisin terveisin,

Ylläpito  / Moderaattorit

13
Traxxas / Vs: Traxxas E-Maxx
« : 15.04.17 - klo: 20.55 »
Cjaik, minkä valmistajan noi diffikupit on ? Hotracing ?

14
Traxxas / Vs: Traxxas E-Maxx
« : 10.04.17 - klo: 19.58 »
Nyt ku nuo diffit on auki niin mitä mieltä spoolin käytöstä jengi on?
Löytys yks meinaa pakista käyttöö varten  :huh:
s.heinonen kertokoon mitä kävi sen super hyper spooleille mitä se mulle koneisti  :grin:

Mut siis ainakaan 6S ajoon eivät ole tarkoitettuja. Testasin itse siis TRXn omia ja näitä s.heinosen itse koneistamia jostain super hyper metallista niin kaikki meni päreiksi tai vääntyi muodottomaksi :cry:

Mitä itse tuohon spooli ajatukseen tulee tämänkin auton osalta niin sen 10minuuttia mitä omat kesti per ajo niin ihan helmi jos sais kestämään.. eli ääni spooleille ehdottomasti.. sillä varauksella ettei ainakaan 6Sllä kestäneet.. toki kääntösäde oli pari valaanmittaa sen jälkeen mutta jos siitä ei välitä  :wink:

Testasin sillon siis taakse, eteen sekä molempiin..

15
Traxxas / Vs: Traxxas E-Maxx
« : 08.04.17 - klo: 21.32 »
Tuli tuossa pari viikkoa sitten hommattua hyvin käytetty E-Maxx,  ja nyt on täys läpikäynti menossa. Kyllä tuli Savagea ikävä diffiiä huoltaessa. Ei ihan huoltoystävällisin paketti ja komponentit merkittävästi heppoisemman oloisia kuin Fluxissa. Ei kyllä tämän perusteella tarvitse X-Maxxia ostaa. Aika sitten näyttää miten tuo mun rääkkäämänä kestää, kun ei savagekaan mikään triheadwolfin kestävä ollut.
Ja mitä noihin diffeihin tulee niin suurin osa menee rikki siitä jos ne ei ole shimmattu oikein. Cjaik:n kandeis kans muistaa se kun kasaat noita HiFi diffejäs..

Ja sitten jos haluaa samaa kokoluokaa Flux:n kanssa niin FLM:ltä saa.. Itellä oli ne käytössä loppuaikana.

16
Traxxas / Vs: Traxxas E-Maxx
« : 08.04.17 - klo: 21.29 »
Mitäs hittoo... Kui tosa on neljä paikkaa vaik kolme kanavaa??  :shocked:
En ole ihan saletti mutta eiks TRX:nkin vastarissa ole se bat kohta mihin kai sais suoraan annettua virtaa jos se ei ESC:n kautta tule..

17
Traxxas / Vs: Traxxas E-Maxx
« : 08.04.17 - klo: 21.27 »
Hjea...

Mulla juuri parhaillaan diffit auki ja rakennan kokonaan uusiksi.

Metallikuoret
Uudet laakerit
Uudet mömmöt
Jne...

Vielä ku saisi uudet vetarit ku tahtoo nuo muoviset antaa periks aika ajoin...
Noista metallikuorista ja kasaamisesta kuvia tänne !!  :wink: Ja aika nopsaa noiden huolto menee kun alkaa oppimaan mistä kannataa avata jos haluaa päästä pienellä vaivalla  :smiley: On ne kyl pienemmät kun Fluxissa mutta molemmat saa helposti rikki jos yrittää  :smiley:

18
Traxxas / Vs: Traxxas E-Maxx
« : 08.04.17 - klo: 19.45 »
Mulla ei ole kokemusta tuosta radiosta mutta voisi kuvitella olevan aika saman tuntuinen kuin TRX:n oma.. Toki etuna varmaan ettei säätöjä tarvii tehdä niiden virheiden ja punaisten valojen perusteella  :wink:

Myös kannattaa huomata, että tuo on 3 kanavainen.. Että jos haluat joskus tuuletinta ja valoa yms.. niin kanavat loppuu aika nopsaa kesken.

19
Team Durango / Vs: Team Durango DEX210
« : 08.04.17 - klo: 19.41 »
Ikeasta hommattu kunnon puuha-alusta :)


Näyttää pirun kätevältä..  :smiley:

20
Polttisautot / Vs: Foorumille palautetta
« : 08.04.17 - klo: 19.26 »
Ensin pahoittelu jopsis:lle kun taas taitaa Jerryllä olla jostain paha mieli. Pyydän siis Jerryä olemaan ihan vaan hiljaa jos ei ole mitään jäkevää sanottavaa  :sad:

Se miksi apua ei aina saa, en osaa sanoa. Luultavasti viesti ei ole tavoittanut kohde yleisöä. Kyllä täällä kaikki vastaa parhaansa mukaan jos vaan viestin näkee. Sen uskon.

Kaikilla on aina jostain kokemusta ja tälläkin foorumilla ihmiset neuvovat mitä luultavimmin oman tai kuullun kokemuksen pohjalta. Ei kukaan tästäkään lajista kaikkea tiedä mutta ihan sama täällä pätee kuin muuallakin. Luettu kannattaa aina ensin itse järkeillä.

Mikäli näet että joku aihe tai aihealue olisi syytä avata auttaakseen muita käyttäjiä niin kannattaa ehdottaa http://rc10.fi/index.php?topic=82734.0

Sähköpuolella moni lukee ja vastaa aina näihin aloittelijan kysymyksiin..

Voisit siis koittaa polttis puolella tätäkin http://rc10.fi/index.php?topic=36963.0


Lisäys vielä tuohon, että täällä olisi joku oma aihe alueensa missä nämä asiantuntijat vastaisivat oman kokemuksensa pohjalta ei vaan ajanut asiaa. Suurin ongelma tässä oli näiden henkilöiden ajankäytöstä. Ihan mahdotonta vastata sillä sykkeellä mitä kysymyksiä tuli. Ja sen idea pitäisi olla juurikin nopeiden vastausten saaminen. Suurimmalle osalle aiheesta ei ollut hyötyä kun viestejä oli niin monta ettei sieltä enää löytänyt niitä "oman mielenkiinnon omaavia" kysymyksiä tai niiden vastauksia. Saatika jos aihe pysyisi kuukauden/vuoden... Ei kuullosta fiksulta.

Mikäli jonkun henkilön mielipiteeseen uskoo, mikään ei estä kysymästä häneltä vaikka YV:llä.. henk. koht.. tai vaikka kirjoittaa aiheeseen itsessään "Mitä mieltä joku tietty henkilö on".. Toki kaikki saavat vastata mutta voi pyytää jotain henkilöä ottamaan kantaa asiaan.


-Ylläpito

21
Traxxas / Vs: Traxxas E-Maxx
« : 04.04.17 - klo: 21.23 »
Täysin samaa mieltä  :smiley:

Enemmän ohjaimen vaihdossa on kyse ajotuntumasta ja mahdollisista säädöistä.

22
Traxxas / Vs: Traxxas E-Maxx
« : 04.04.17 - klo: 21.08 »
Ensin pahoitteluni ettei kyseiset kuvat ole otsikon autosta mutta idea täysin sama ohjaimen kanssa oli auto sitten mikä vain  :smiley: Samoja sensoreita käytin myös E-Maxx:ssa.

ESC


Moottori


Ohjain


Tuosta yhdestä sensorista mulla ei ole tähän hätään kuvaa mutta voin sen toki laittaa jos tarve.

23
Traxxas / Vs: Traxxas E-Maxx
« : 04.04.17 - klo: 20.40 »
Heiii...
Näyttäs oleva myynnis tällänen mankka; Sanwa MT-4
Mitä mieltä jäbät on maxi käyttöön?
Itse ajoin ja ajan nykyäänkin tuolla.. Mielestäni todella hyvä  :wink:

Miten mahtaa vaan ottaa hobbywingistä mitään lämpötilaa tai muuta infoa?
Vastariin on mahdollista laittaa kiinni 2 lämpösensoria.. Ne tulevat moottorin ja ESC:n ulkopuolelle kiinni ja hyvin toimivat.  Voin laittaa kuvia tänään myöhemmin perus asennuksesta.. ?

Nopeuden seuraaminen on sitten vähän kyseenalaista. Mitä sä teet jonkun monsterin nopeudella.. Meneekö se vaikka 60, 70 vai 80km/h.. Ei ainakaan herätä kenenkään mielenkiintoa Espoossa jos monsun nopeudella alat keuliin  :cheesy: Ne pelit on sit erikseen millä otetaan viimisiä huippuja irti..

Nopeuttakin toki pystyy seuraamaan vakio anturilla jos näkee vaivan  :wink: Se ottaa Spurrista sen kierroslukeman ja muuntaa nopeudeksi. Toinen vaihtoehto on sellainen sensori joka ottaa magneettikentästä tuota nopeutta. Mulla on tällainen sensori mutta oman Tekin T8 moottorin kanssa se ei huomaa magneettikenttää kunnolla kun kannu on niin paksu.   

Itse päädyin siihen, ettei nopeutta ehdi vauhdissa katsomaan eikä se ihan hirveästi itseäni kiinnosta. Jos päädyt tuohon ohjaimeen ja haluat testata multa sitä magneettikentän sensoria niin saat  :smiley:

24
Traxxas / Vs: Traxxas E-Maxx
« : 04.04.17 - klo: 11.28 »
Heiii...
Näyttäs oleva myynnis tällänen mankka; Sanwa MT-4
Mitä mieltä jäbät on maxi käyttöön?
Itse ajoin ja ajan nykyäänkin tuolla.. Mielestäni todella hyvä  :wink:

25
Traxxas / Vs: Traxxas E-Maxx
« : 22.03.17 - klo: 17.26 »
Ei oo semmonen edes...
Taitaa olla toiseks vanhin trx kapula  :roll:

Ottaa vaa hermoon aina säädel asetuksii niil valoilla ja ohjepuulla  :evil:

Jos tää lähtee uuteen nousuun ni joku radiopäivitys olis kyllä saatava, suuntaa tai toiseen....

Onks tää ihan ok konkaksi?
https://www.amainhobbies.com/novak-glitch-buster-receiver-capacitor-nov5626/p47992
Suoraanhan tossa ei ole kerrottu kuinka iso konkka toi on mutta eiköhän tuo riitä. Ja voi olla, että toimii ilmankin TRX:n kanssa mutta ehkä pelaisin tolla varman päälle.

Mikä moottori/ESC sulla oli ? Se vakio harjaton Mamba ?

26
Traxxas / Vs: Traxxas E-Maxx
« : 21.03.17 - klo: 21.03 »
Riittääkö yksi semmmonen konkka tuohon vastariin?
Oon tilaamas huomenna amainista tuon nyt sitte.

Tuliki seuraava ongelma vastarin kanssa... Ku oon ajanu traxxin omilla nyte ja olis kaks kapulaa, kaks autoo ja vaa yks vastari  :huh:

Onko mitää kokemusta siittä traxxin bluetooth ohjaimesta että sais luurilla asetella niitä säätöjä  :huh:
Pitäs riittää ja noi TRX:n vastarit ei muutenkaan ole niin herkkiä kuin Sanwat.

Tuosta sinihammas versiosta ei mulla ole tietoa.. ja itellä ehkä oli aina ne säädöt "täysillä" muutenkin..  :smiley: Toki sit näkis nopeutta yms.. mikä on ihan kiva juttu. Onko sulla se kapula mihin saisin iphonen kiinni ?

27
Traxxas / Vs: Traxxas E-Maxx
« : 21.03.17 - klo: 14.56 »
Joo siinä mun eli mclyn vanhassa Maxxissa oli Savöx 1231sg (32kg). Mä sen Maxxin oon myynyt jo aikaa sitten :grin: Oisko peräti ollu 2015 kesällä :roll:
Tähän vois laitta etsintäkuullutuksen jos joltais se löytyis  :azn:

28
Traxxas / Vs: Traxxas E-Maxx
« : 21.03.17 - klo: 14.46 »
Joo.. 24% tulee kuluja tuohon.. eli dollarit euroiksi ja sitten kertoo 1,24:llä..

Tuosta servosta siis saadaan hinnaksi n. 80€.

Ainahan sitä voi kysäistä Suomi puljuistakin jos sattuis löytyy tai voivat tilata. Nopeasti katsottuna en löytänyt 6.0V servoa noilla väännöillä.. Vastaavia oli 7.4V mutta se on sit hieman eri tarina riippuen muusta kokoonpanosta.

29
Traxxas / Vs: Traxxas E-Maxx
« : 20.03.17 - klo: 21.09 »
Cjaik: Pitäskö kesällä yrittää sopia jotain la-su päivää Petikon ajoille ?


Fiilistelypätkä omista "ajoista" Petikossa  :azn: Tuplavoltissa pamahti vakio diffit.. varmaan kuulee äänestäkin  :grin:

https://www.youtube.com/watch?v=hlEmtgX4qWA&t=82s

Ja sitten yks perus testi aikoinaan ennen auton myyntiä..

https://www.youtube.com/watch?v=ClryCXBg6D8


30
Traxxas / Vs: Traxxas E-Maxx
« : 20.03.17 - klo: 21.08 »
Näinhän se olikin  :smiley:

Näyttää toi 1231SG olevan Amainissa olevan nyt 69,99$. Ja vääntöä on reilusti enemmän kuin tuolla 1267SG:llä.

Toi 1267SGkin vois teoriassa käydä perusrenkaiden kanssa jos pystyt ajamaan sitä tuolla 7.4V. Mutta jos vastari pystyy vaan 6.0V niin sitten ostaisin kyllä mielummin tuon 1231SG:n.

Se oli mulla ongelma kun ei ollut 7.4V vastaria niin paremman tehon sai tolla 1231SG:llä.

Eli jos hommaat niin ääni tuolla 1231SG:lle. Se on toki hitaampi kuin tuo 1267SG mutta oli minusta ihan riittävä. Ja ehdottomasti SG = Steel Gear.Sivuja: [1] 2 3 4 ... 99