Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Näpäkkä

Sivuja: [1]
1
RC-kerhot ja -radat / Vs: Salon crossirata
« : 23.04.19 - klo: 22.26 »
Ollaan tulossa etelä-pohjanmaalta tuttavien luokse vierailemaan saloon ja oli ajatuksena ottaa rc kamat mukaan et pääsee vähä treenaamaan. Onko teidän porukasta tulossa torstai iltana joku radalle et sais sähköä laitteille.? :) 1/8 sähkökrossilla tarkotus hurjastella, kun ei olla saatu kauhavalla vielä valmiiksi asti omaa rataa tälle vuotta. Tuossa lueskelin teidän aikatauluja niin perjantaina ei ilmeisesti saa ajella ollenkaan?

2
Kuinka sielä saa ajella ja tarviiko soitella kenellekkää. Portit oli ainaki sununtaina kiinni ku käväsin. Oon uus harrastaja ja intoo täynnä.

3
Yleinen keskustelu / Vs: Noobikysymykset
« : 16.06.17 - klo: 23.17 »
Kertokaahan viisaammat että kuinka lämpöseksi tommonen harjaton moottori saa lämmetä ennenku aletaan olemaa riskirajoilla. Autona 2wd slash ja 60A kiinacombo.

4
Yleinen keskustelu / Vs: Korin maalausta
« : 23.02.17 - klo: 15.19 »
Onko porukalla kokemusta toimiiko noi plasti dip maalit näissä rc koreissa kuinka. Pysyykö hyvin kiinni vai onko niis liian kovia liuottimia seas jokka vahingoittaa sitä muovia.

5
Traxxas / Vs: Traxxas Slash 2wd
« : 20.02.17 - klo: 21.10 »
Varmasti pitää paikkansa mutta näyttäis hintaki hyppäävän aika kivasti ku vetäviä nurkkia on enempi. :undecided: nooh harrastushan ei oo ikänä ilmasta.

6
Traxxas / Vs: Traxxas Slash 2wd
« : 20.02.17 - klo: 17.36 »
Oon hankkimas ensimmäistä rc autoa ittelle ja pojalleni ja iskin silmäni slashiin. Nyt oon yrittäny opiskella että mitä kaikkee täytyy ottaa huomioon jos tollasen ostaa. Täs keskusteluja selailles oon saanu kuvan että tuo tavallinen harjallinen titan12t moottori ei oo mikään luotettavin kumppani. No nyt kysyisinkin että saako ton xl5 noparin perään tehokkaampaa harjallista vai meneekö raha hukkaan, järkihintaista nopari/moottorivaihtoehtoo saa ehdottaa. Auto tulis ihan pihapyöritykseen ja tehoa sais nyt olla senverran ettei aivan yhessä illassa kyllästyisi.

PS oon todellakin keltanokka näissä mutta kiinnostusta ja innostusta olis oppia lisää. :azn:

Sivuja: [1]