Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - -Janne-

Sivuja: [1]
1
Palaisin tähän parin kuukauden takaiseen keskusteluun FTT-sarjan kehittämisestä.

Minusta kilpailukausi voisi hyvin olla myös kalenterivuoden mukaan menevä (=aloitus tammikuussa), mutta tällöin sisäkauden pitäisi minusta jatkua syksyllä. Ei ole mitään järkeä tunkea kisoja ylitiiviisti kevääseen, ja sitten jättää koko syys-joulukuu hyödyntämättä. Jokainen vuosi on opettanut että syksyllä sateiden ja iltojen pimetessä jengillä on selvästi halua ajaa sisällä, eikä FTT-kisojen odottaminen tammikuuhun asti ole mielestäni järkevää. Toki syksyllä voidaan järjestää warmup- ja kertsikisoja, mutta monen vuoden evidenssi huomioiden en laskisi sen varaan että niillä saisi syksylle riittävästi.

Tää kuulostaa ainakin mun korvaan todella loistavalta idealta, kannatan! Keväällä sisäkisoja, kesällä ulkona ja kausi päättyy syksyllä sisälle.

2
Ostetaan / 1/12 Pan car Setup system
« : 16.04.21 - klo: 13.03 »
Ostetaan siis mattikselle setup system, mieluiten Hudylta.

-Janne Koivisto
janne.koivisto(at)hotmail.com
Nolla neljä viisi 6310212

3
Ostetaan / Muchmore MM-TW renkaanlämmittimet
« : 24.03.21 - klo: 05.39 »
Ostan Muchmoren MM-TW kuppimalliset renkaanlämmittimet touring-autoon.

janne.koivisto(at)hotmail.com
Nolla neljä viisi 6310212

4
Otan yhden itseä mietityttäneen asian esille tähän akku ja painokeskustelun keskelle. En tiedä onko joskus tätä kokeiltu ja onko asiaan jo perusteltu vastaus olemassa -> Näin lajin ”vanhoilla” päivillä aloittaneena kun kilpailu on se ykkösasia jonka vuoksi tulee ajettua omien poikien kanssa, on jäänyt vähän harmittamaan se miksi TSP luokkaa ei ajeta ollenkaan kesällä? Karsiiko se aloittelijoiden määrää jos TSP luokka ajettaisiin kesällä TSS kisojen tilalla? Itsellä ei kädet ja pää riitä ajamaan TSM luokkaa niin olisi kiva ajaa täysi kausi tuossa TSP luokassa. Kuitenkin moni stanukuski harjoittelee ulkona 13.5t moottorilla kun radat tuntuvat turhan pitkiltä 21.5t moottorille.

-Janne Koivisto

5
Arvoisa msttisväki. Kattelin tuossa kalustoa pari välivuoden jälkeen autojani ja mietin mitä säännöt tätä nykyä ovat, stanukiila loistava uudistus, saako siinä käyttää gt:n 13.5 mosaa vai tuleeko 17.5 ostoslistalle? Käykö bittydesingin gt3 "porche" gt12 luokkaan? Onkohan Vesa Yli tai joku muu jaksanut vääntää kattavat ohjeet (videot) gt12 ja stanukiilan kisakuntoon saattamiseksi? minulla on ollut Hobbykingin halpis servo ja se ei tahdo mahtua paikoilleen. Voisitteko kunnianarvoisat tietäjät suosittaa mattikseen servoa? Parasta olisi jos jollakulla olisi ylimääräinen, ei tarvitse olla uusinta uutta, mutta ehja ja mahdollisesti HV akulle sopiva. Onkohan tänä vuonna kisoja/toimintaa ja seuraako kukaan tätä forumia?

Itse kanssa hommasin vehkeet osallistuakseni joskus näihinkin kilpailuihin ja päädyin tuohon gt12 luokkaan näin alottelijana. Stanua tulee ajettua turisteilla, niin tuntui tuo luokka luonnollisemmalta. Tuota stanukiila kokoonpanoa en edes miettinyt, koska siinä ei täällä vissiin juuri kisailla. Itse päädyin ainakin tuohon Sanwa PGS-HR SXR servoon, näyttää olevan maailmalla huippukuskien käyttämä ja varmasti pätevä kampe 😊

6
Voiskohan joku nyt ottaa virallista kantaa tuohon Vantaan kilpailuun? Sitä ei varmaankaan ajeta, vai kuinka?

7
Olemme tänään päättäneet peruuttaa FTT kilpailut 28-29.11 viikonlopulta vallitsevan tilanteen vuoksi.
Kilpailut siirretään varapäiville 02.-3.1.2021

Kilpailunjohtaja
Sami-Pekka Laine

Ollaankos kisaa tälle päivämäärälle vielä järkkäämässä, siirtämässä, vai perumassa kokonaan?

8
RC-kerhot ja -radat / Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« : 15.11.20 - klo: 21.45 »
Mites onko halukkaiden mahdollista pyörittää kerhoa? Tälläkin hetkellä muut urheilulajit pyörii normaalisti, missä kuitenkin mennään poski poskea vasten.

10
Säännöissä sanotaan korien kohdalla että Zooracingin Dogsbollox ZR-0005 kori olisi hyväksytty.
Korin minimipaino pitää kuitenkin olla 85 gramma. Eli 0,5mm Dogsbolloxilla ei voi kuitenkaan ajaa koska painaa 55 grammaa?

Tuo tuotenumerohan minkä laitoit ei suoraan kerro korin paksuutta vaan yleisesti Dogsbolloxin. Tuotenumeron perässä pitäisi olla vielä -05 tai -07 niin se kertoisi paksuuden. Mutta tosiaan millä tahansa sitten ajaakaan niin paksuus pitää olla se 0.7 että painorajan voi saavuttaa.

11
Yhtä tyhjän kanssa antaa päivämäärä päätöksille, jos kyseisen päivän jälkeen ei viikkoon mitään kukaan kerro.

12
RC-kerhot ja -radat / Vs: Hyvinkään radat
« : 06.08.20 - klo: 11.48 »
Heippa, koskeeko hinta jokaista perheenjäsentä, vai onko esim. lapsille eri hinta? Meiltäkin kolme kuskia tulee kerralla.   :azn:

13
RC-kerhot ja -radat / Vs: Hyvinkään radat
« : 13.05.20 - klo: 19.48 »
Onko krossiradan valmistumisesta minkäänlaista aikataulu arviota?

Tutkailin tossa HyUa:n nettisivuja ja HyUa pienoisautoilijoiten FB-sivuja ja siellä ei ole mitään
päivitystä...oikeastaan yhtään mistään.

Olisi kiva jos nekin pysyisivät ajantasalla...ja sitä kautta uudet harrastajatkin löytäisi paremmin mukaan.
Teemulla jotain mahdollisuutta vaikuttaa noihin? Tai yhteyksiä viestittää eteenpäin.

Juu samaa käynyt joskus ihmettelemässä..

14
Tervehdys! Oliko teillä siellä minkään näköstä kioskia, ruokailua, mikroa, tms. Osaa sitten vähän ennakkoon varautua.

T. Janne Koivisto

15
Täällä mentiin stanu-koneella 3.23 välityksellä ja pelkällä tuulettimella, hyvin pelasi eikä lämmöt noussut liikaa. Tällä myös saavutettiin päivän nopein kierros kyseisessä luokassa, joten ei ole valittamista  :azn:

Renkaista jäi heti positiivinen kuva kun niillä pääsi ekaa kertaa ajamaan kisakauden alussa. Eilisessä kisassa kuitenkin vasemman puolen renkaat eivät tykänneet uudesta rataprofiilista ja vaativatkin liimausta jo aika-ajoihin mentäessä.

Kaiken kaikkiaan itsellä ja pojalla jäi positiivinen kuva ensimmäisestä FTT kisasta ja odotellaan innolla sarjan seuraavaa osakilpailua  :azn:

T. Janne Koivisto

16
No siinä tapauksessa! Pahoittelut, ei ole osunut kyseinen ilmoitus eteen. Nyt yhden kommentin siitä löysin Ftt facebook sivulta kommenttikentästä.

17
Oulussa ei ajeta FTT-kisoja 2020 keväällä eikä kesällä, eli sen suhteen ei ole päällekkäisyyksiä. Ajankohta saattaa vielä siirtyä viikolla eteenpäin. Tästä kuitenkin ilmoitetaan lähiaikoina.

Talvikauden kilpailut:
- FTT I 7.-8.12.2019 Vantaa
- FTT II 25.-26.1.2020 Kuusankoski
- FTT III 15-16.2.2019 Äänekoski
- FTT IV 28.-29.3.2020 Oulu
- FTT V 11.-12.4.2020 Raisio

Mites tämä listaus?

18
Kuulostaa mielenkiintoiselta kisalta, mutta FTT-sarjaa ajavalle etelä-suomalaiselle ei ajankohta voisi olla enään surkeampi  :shocked:

20
Olisi ollut mielenkiintoista tulla, mutta näin nopealla aikataululla ei edes töistä kerkeä pyytämään vapaata  :undecided:

21
Meillä oli kanssa hauskaa ja kiitos siitä  :azn:

Itte ajoin tuossa stanun b-finaalissa uudella koneella ja pojalla oli vielä vanha mylly autossa. Eipä niin ittellä, eikä meiän keskenäisellä ajolla ollu oikeen mitään eroja huomattavissa vanhaan comboon.  Tällä kertaa oma ajo vaan meni alkuerissä reisille ja a-finaali jäi harmittavasti välistä  :undecided:

Jatkossa on kyllä älyttömän vaikea valita stanun ja rekkaluokan välistä kumpaan keskittyy  :grin: Se tuli todistettua että oma pää ei kyllä taivu kahen luokan ajamiseen  :police:

22
Xray / Vs: Team Xray T4
« : 04.10.19 - klo: 00.04 »
Xray T4'20 - Alu on nyt sitten ennakkotilattu...

Taitaa olla eka kerta, kun tilaan mitään ennen tarkempaa tuotejulkistusta...

Täälläkin jo mielenkiinnolla odotellaan mitä paketista tulee löytymään  :grin:

Xray T4'20 - Alu on nyt sitten ennakkotilattu...

Taitaa olla eka kerta, kun tilaan mitään ennen tarkempaa tuotejulkistusta...

https://www.minicars.se/sv/artiklar/xray-t4-2019-spec-1-10-touring.html

Onko keskimoottori konversiosarjakin jo tilattu ??

Tätä en ymmärtänyt, miten ’19 vuoden auto liitty asiaan?  :huh:

23
Eikö niistä moottoreista voi sanoa kumpaan päädyitte niin saisi sen pois alta? Renkailla ei niin suuri merkitys ole kun pitää kisoista kuitenkin ostaa uudet.

kumpaas veikkaat...?  :)

Eiköhän se Hobbywing olisi parempi ja helpommin saatavissa  :laugh: Mutta ei viitsisi sitä turhaan ostaa jos nyt meneekin ihan metsään  :shocked:

24
Eikö niistä moottoreista voi sanoa kumpaan päädyitte niin saisi sen pois alta? Renkailla ei niin suuri merkitys ole kun pitää kisoista kuitenkin ostaa uudet.

25
Tamiya / Vs: Kilpuri rekkaluokkaan
« : 13.06.19 - klo: 12.44 »
Kyllä! Täällä kanssa yksi rekka on kohta loppusuoralla  :grin:

Sivuja: [1]