Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Habaku

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 53
1
Bensa-autot / Vs: MAVERICK 1/5 Bensa autot??
« : 04.04.16 - klo: 20.26 »
Tota, en allekirjota laihalla hajoavaa tulppaa. Rikkaalla kylläkin. Jos on laihalla, niin ennenmin taitaa mäntä jumia, kun tulppa pimetä.

Haet uutta tulppaa, laitat kaasariin perus säädöt. Jos et niitä tiedä/ löydä netistä niin huudat täällä sitten.
Kyllä se siitä taas lähtee  :wink:

2
Yleinen keskustelu / Vs: Mitä teit tänään rc- autoosi?
« : 18.03.16 - klo: 10.37 »
Honkkari truggyyn asentelin uudemman mallisen konversiokitin. Kivempi vaihtaa pinjonia ja servo pystyasentoon. Ja nivel vetareiden tilalle kepit, ei väljiä niveliä enää.

3
Bensa-autot / Vs: Bensa autojen kokoontumis ajot 2016
« : 14.03.16 - klo: 17.11 »
Hah, kerranki ois hieman lähempänä tämmöstä juttua ! Kiinnostaa kyllä... paljonko tarvii porukkaa että toteutuu ? Itelle toi heinäkuu 15-16 sopisi alustavasti parhaiten.

4
Vapaa keskustelu / Vs: Kynäruisku maalauksia
« : 14.03.16 - klo: 10.05 »
Sairaan hieno on  :shocked:

5
Ja joskus, spurri saattaa olla hieman soikea. Eli sitä spurria kannattaa pyörittää koko kierros kun välystä säätää, niin paljastuu kieroudet yms... ja jos kierouttaa löytyy, niin välys mitataan siitä tiukimmasta kohdasta.

6
Bensa-autot / Vs: Bensa-autot
« : 08.03.16 - klo: 10.39 »
No, ite käytän jousiprikkaa

7
Bensa-autot / Vs: 2-tahti moottorin virittely
« : 26.12.15 - klo: 18.58 »
Joo, yllä olevaa tarkotin. Kävin kattelemassa gizmon sivuja niin ei löytynyt enää kuin sylinterisettejä vaan. Koko konetta ei autoihin ollut... siis portattuna. Ja 30.5cc oli kolmen laista. Ei oikein auennut mikä niistä olis se paras. Kaikissa luki full mod,  mutta yhdessä tuli kampurakin mukana ja hinta silti samaa tasoa. En usko että se on kuitentaan aivan full mod portattu. Sitten oli cnc full mod ja joku kolmas  :shocked:

Postit ihan kohtuulliset vs. Obr

8
Bensa-autot / Vs: 2-tahti moottorin virittely
« : 26.12.15 - klo: 16.16 »
Juha-matille... onko gizmon porttaama pytty/lohkot vai ite ?

9
Traxxas / Vs: Traxxas X-Maxx
« : 09.12.15 - klo: 15.55 »
Eihän se kovin pirteä voi olla 6s:llä jos painoa on akkujen kans se +9kg. Mutta voimaahan saa rahalla lisää  :wink:

10
Bensa-autot / Vs: 2-tahti moottorin virittely
« : 03.12.15 - klo: 17.00 »
Basherin lohkojen muokkaus kysymukseen yritän vastata.

Niin jos ostat heiltä valmiin koneen, jossa on toi billetti lohko ja viivalttu ja höylätty yläkerta, he ovat ne lohkotkin avartaneet yläpäälle sopivaksi.

Nyt kun ostat pelkät lohkot, joudut itse sovittamaan sen ylä ja alkerran toisiinsa ettei siellä ole pykäliä missään.

Näin niinku periaatteessa  :roll:

11
Bensa-autot / Vs: 2-tahti moottorin virittely
« : 19.11.15 - klo: 17.48 »
Itekki näin irrottelin aikanaan, kyllä pysyy suorassa.

Kampuran lyönnistä tuli myös mieleen muistuttaa kun vaihtaa laakerit ja vaikkapa uuden kampuran niin kampuran päähän kannattaa kopauttaa poistaakseen jännitykset kampuranakselin ja laakerikoolin väliltä.
Saattaa ne uudet skf:t kestää sitten pitempään. Pistepuikko on myös tässä hommassa kovasana  :wink:

12
Traxxas / Vs: Traxxas X-Maxx
« : 17.11.15 - klo: 11.58 »
Hmm... mitä enemmän tåtä katselee ja tutkii, niin 8s setuppi alkas olemaan auton kokoon nähden linjassa. Itellä alta 5 kg 1/8 truggy 6s. Tämä on kuitenki sen +8kg  :shocked:

13
Bensa-autot / Vs: Bensa-autot
« : 14.11.15 - klo: 00.17 »
Mahollisimman hyvää kannattaa käyttää. Minä käytän motul kart grad prix öljyä. On kehitetty korkeakierroksisille koneille.

14
Bensa-autot / Vs: Kopio Losi 5ive-T on täällä
« : 10.11.15 - klo: 21.34 »
Kiitti arska, tuo on varmasti se mitä tässä kaivattiinkin !!

15
Bensa-autot / Vs: Kopio Losi 5ive-T on täällä
« : 10.11.15 - klo: 14.29 »
Joo, just tein saman tyylisen systeemin kuin bajoissakin olen nähnyt. Korkkiin tai tankkiin laitan tollasen letkuliittimen jonka tein jarrusatulan ilmausnipasta ja pienestä kaasuletkunliittimestä jonka juotin nippaan. Tuo setti sitte pultataan vaikkapa o renkaan ja prikan kanssa  paikkalleen, letku vedetään johonki sopivaan paikkaan ja jotain systeemiä ajamaan putsarin virkaa letkunpäähän.

16
Bensa-autot / Vs: Kopio Losi 5ive-T on täällä
« : 09.11.15 - klo: 13.48 »
Juu, jotakin tuolle pitää kyllä tehdä. Kiitti !!

17
Bensa-autot / Vs: Kopio Losi 5ive-T on täällä
« : 09.11.15 - klo: 09.10 »
No jatketaan tyhmiä kysymiä... miten sen sitten voin tehdä ? Bajoissa näkyy olevan paljonkin korkkiin ĺaitettu letkuliitin ja se on vedetty aikas korkealle ja päässä ilmeisesti jokin suodatin.

18
Bensa-autot / Vs: Kopio Losi 5ive-T on täällä
« : 08.11.15 - klo: 16.43 »
No niin, sisään ajot ajettu pienessä vesisateen tapasessa ripsuttelussa. Ei vielä ainakaan ilmennyt mitään ihmeellistä, paitsi että toi billetti tankinkorkki ei ilmeisesti ole tuollasenaan hyvä.  Välillä siis loppui bensan virtaus ja kun käytin korkkia löysällä niin taas päästiin. Elikkä mitäs sille nt pitikään tehdä... isontaa ilmareikääkö ?

Ja toi putki mikä tuli mukana on kyllä aika ylävireinen, pituuttakin vain 49cm, mielestäni aikas lyhyt kyllä.
Voisko joku mittailla omaansa esim bartolonen pituus kiinnostaa !!

Mutta joo, eiköhän tolla talven pärjää ihan tollasenaan.

19
Juu, varsinen kilpailu varmaankaan ei tulisi itelläkään kyseeseen. Mutta kyllä haluja/ kiinnostusta olis kuitenkin käydä edes se 1 kisa ajamassa. Saa nähdä koska.

20
Bensa-autot / Vs: Kopio Losi 5ive-T on täällä
« : 05.11.15 - klo: 10.35 »
Nyt vasta luin tämän. Ööh minä en aloittanut tätä ns. " keulimista "  kuulosti vaan siltä että losi on heti paketista toooodella huippu laite jota se ei todellakaan hintaansa nähden ole.
Mulla on tässä vajaan 10v aikana ollu aikas monta autoa... tämä on eka kopio. Yllättäen kaikki epäkopiotkin on hajonneet jostakin kohtaa jossakin vaiheessa, aika outoa ilmeisesti joidenkin mielestä  :shocked:

Mutta aiheeseen. En ole autolla vielä ajanut/ käynnistänyt. Tämän teen tulevana viikonloppuna.  Lukemasta viisastuneena pistin auton atomeiksi heti kun se saapui.
Diffit otin heti käsittelyyn niistä kun on puhetta piisannut. Laatikko/ auto ei ollut mistään kohtaa märkänä öljystä yms eli siltä osin kaikki oli kunnossa. Toki diffit sisälsi edelleen jotain muuta öljyä kuin mitä sinne pitäis laittaa. Eli ei turha aukasu kuitenkaan. Eteen pistin 7000,  keskelle 10000 ja taakse 5000 jos en väärin muista.

Diffin ulostulo o- renkaiden tilalle ostin kunnolliset stefat rc car onlinesta ja mukana tuli myös ohkasempia prikkoja että sai diffin pyörimään paljon herkemmin kuin tehtaan systeemillä. Oli tosi jäykkä. Toki alkuperäsenkin saa herkisteltyä  laittamalla ohkasemman prikan o- renkaan ja rattaan väliin mutta toi stefa setti on hyvä.

Pytyn käytin irti ihan uteliaisuuttanittä onko niille aukoille mitään tehty. Nooh olihan niitä selvästi kairattu ja aagtelinkin antaa olla näin talvea vasten ihan tollasenaan. Pakoputken lähtölaippaa vähän kohdistus kairasin paremmaksi ja nyt ei ole pykälää missään.

Ilman putsariksi ostin turtlen aluboxin, sekun vaikutti ihan pätevältä setiltä ja bajan filtterillä. Siihen voi sittenvirigellä pipercrossia tai muuta sukkaa kesällä.

Muuta päivitystä en laittanut vielä, enkä aio kovin paljoa laittaakaan. Jotin tietysti joutuu vahvistaan mutta sen näkee sitten kun alkaa kunnolla ajamaan.
 Auton mukana tulevat alurunko jäykkärit ja ohjauslikkien levyn toki laitoin kiinni. Ja joo tein pohjaan 5mm alumiinista diffibokxien kohdalle vahvikkeet. Näitähän saa ostettuakin mutta värkkäsin ne ite.

Katotaan viikonloppuna mitä tapahtuubi


21
Traxxas / Vs: Traxxas X-Maxx
« : 04.11.15 - klo: 17.37 »
Joo, hieno onpi. Ei terve kestä kyllä tuota ostaa. Mitä taas liittimiin tulee kun Ämtee kyseli  niin castlen 6.5mm bulletit kestää sen 200A (saa myös 8mm 250A )  :shocked: , EC5 on sen 150A

22
Juu... kohtuu kaukana on jyväskylä torniosta. Varsinkin jos yksin kustantaa. Hmm... toisaalta nämähän vie jo niin tuhottomasti tilaa autosta että yksinpä se melkeen on matkustettava.
Täällä ei rataa ole eikä varmaan tule ellei yksityinen henkilö satu alkaan harrastaan ja omistaa samalla kunnon palstan johon radan voisi kyhätä. Eli harrastajia todella vähän. Ei kannata kunnalta kysellä mitään.

Ketuttaa kyllä nämä välimatkat.


23
Pohjoisin paikkakunta missä kilpailuja järjestetään ?

24
Bensa-autot / Vs: 2-tahti moottorin virittely
« : 22.09.15 - klo: 14.59 »
Minun muistin mukaan nyt kun sanoit tuon niin se tulee juurikin siihen se katkos. Mutta oota varmistus.

25
Bensa-autot / Vs: 2-tahti moottorin virittely
« : 22.09.15 - klo: 14.20 »
Tota noin katot että männänrenkaan katkos ei tule minkään aukon kohdalle. Sillon mäntä on oikein päin. Muistaakseni sen voi noin testata... :roll:

26
Bensa-autot / Vs: Kopio Losi 5ive-T on täällä
« : 18.09.15 - klo: 12.38 »
Hmm nieminen parjaa kopion servoja... ihan on kyllä enemmänkin alkuperäsen ongelma. Eikä ole kuultu vaan luettu tämän foorumin topicista :) kuten sekin että diffeistä on litkut olleet pihalla kun auto on saatu. Moottori alimitotettu 4wd :lle. Ja listaa voisi jatkaa.
Onko se sitten sitä ns. kuuluisaa laatua  josta kannattaa maksaa enemmän, tätähän voidaan sitten miettiä ihan itekseen ilman tappelua.

27
Bensa-autot / Vs: 2-tahti moottorin virittely
« : 17.09.15 - klo: 23.33 »
Kyllä se JariV kevennettyjä vauhtiksia testaili ja ihan dynottikin jos en ihan väärin muista. Kaippa se jotain kaasun vastaavuuteen auttoi. Eihän se tehoon varsinaisesti vaikutakaan.
Ite en moisia ole moista tarpeelliseksi nähnyt.
Eiköhän toi moottori ja pakarin yhteispeli kuitenkin sen isoimman vaikutuksen tee.

28
Bensa-autot / Vs: 2-tahti moottorin virittely
« : 17.09.15 - klo: 22.10 »
Sähköpostilla kysyin niin pytty paketti ei sisällä neulalaakeria. Käykö vanha neulalaakeri tilalle vai mistäs kannattaa metsastää uusi?

Elikkä vanhahan kyllä pitäs käyä. Mutta jos haluaa varmistaa että sekin on ehjä niin uutta löytyy vaikka ihan suomesta eurorc: lläkin näytti olevan cy ja zenoah + stefoja jos niitä tarviit.

29
Bensa-autot / Vs: 2-tahti moottorin virittely
« : 17.09.15 - klo: 18.47 »
Hmm paha mennä sanomaan. Varsinkin näissä 2t laitteissa vaikutukset on yleensä monen asian summa jonka sitten siinä auton etenemisessä huomaa. Vois sanoa että mitä viritetympi kampe niin vaikuttaa enemmän.

(Kirotus virheet korjattu)

30
Bensa-autot / Vs: 2-tahti moottorin virittely
« : 16.09.15 - klo: 22.26 »
Ei ole muistissa, mutta juurikin vanha mallina niin tulee oikea.

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 53