Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Judenza

Sivuja: 1 [2] 3 4 5
31
Traxxas / Traxxas Stampede
« : 11.10.05 - klo: 16.02 »
Jepjep eli nyt tarttis saaha tietää että saanko uuden speden vakio servosaverin jostain? Vai onko jotain parempaa olemassa ja mistä saisi? Kävi eilen aika paha kolari jossa meni vakio saveri säpäleiksi ja iskari vääntyi, menin liimaamaan saverin superattackilla kokoon mutta en tajunnut että siellä oli ilmeisesti ollut jousi. Päättelin jousen olemassa olon siitä että tänään hajosi ihan pienessä kolhaisussa vakio ohjausservo, vaihdoin tilalle vakio kaasuservon ja sekin hajosi noin 5min ajon jälkeen, sitten löysin vielä pakista hpi sf-1 perus servon joka sekin hajosi muutaman minuutin kuluttua. Eli nuo servot eivät saaneet kuin pienet tällit jollaisia vakio ohjausservo kesti lukemattomia kertoja saverin ollessa ehjä. Olipa taas päivä  :|

32
Sähköautot / LiPo akut autokäytössä.
« : 04.10.05 - klo: 20.56 »
Jaa joo niin juu, anteeksi hidas sytytykseni  :mrgreen:

33
Sähköautot / LiPo akut autokäytössä.
« : 04.10.05 - klo: 14.14 »
Mihis se kuudes kenno sit tulee?

34
Sähköautot / LiPo akut autokäytössä.
« : 04.10.05 - klo: 10.58 »
Moro!

Sellainen kysymys lipoista että pystynkö rakentamaan lipoista 5 2000mah kennolla pakan jossa on 6000mah ja 7.4volttia?

35
Sähköautot / Nikkojen virittäjät?
« : 03.10.05 - klo: 10.00 »
Mulla löytyy kaapista joku vanha tamiyan monsteri rekka kokoa 1:12 jossa käheet kaasutus äänet ja päälle kytkettävä neliveto, 2 vaihteinen laatikko ja tasauspyörästö (!!!). Auto on vuosimalliluokkaa ~90, akkuna 9.6 voltin "levyakku", joskus aikoinaan siinä oli rattiradio mutta vandaali kun olin niin tuhosin sen, nyt samoilla mhz oleva tikku  :wink:  Auto on kestänyt mielettömiä tällejä ja jäänyt jopa auton alle (ei renkaan vaan pohjan) eikä muuta ku vanne haljennu -> liimaa ja takas baanalle  8)  Auton huipuista en tiedä tarkasti mutta ainakin n.35km/h se meni skootterin vieressä, sit lähti lapasesta, kaikki nikot kyllä pesee 10-0.

Toinen nikkoni on nikko akrobat eli tollanen vähän ralliauton näköinen missä on takana paksu kääntyvä antenni joka pyöräyttää auton kaadossa takaisin renkailleen tai vauhdista saa auton heittämään flipin ja renkailleen maahan  :mrgreen:
Ja toinen nikko on Python 4 monsteri joka on suht kookas (n. stampeden kokoinen) josta löytyy huippuja kiitettävästi (n.25km/) nikolle ja tasauspyörästö (takaveto).
Sitten löytyy sellanen 2 puoleinen tycon neliveto auto missä ei periaatteessa ole kattoa vaan voi ajaa kummalla puolella vaan, toisella puolella rata-auto look ja toisella truck look.
Ja toinen tyco on sitte semmonen 6 pyöräinen jonkun kuusukkulan näköinen auto jossa on neliveto JA TÄMÄ KULKEE! pieksee vakiokuntoisen stampeden lähdössä ja huipuissa :D Vaikea vain ajaa kun ohjaus tapahtuu bobcat tyyliin eli molemmat tikut ylös ni mennää suoraa eteen ja sit ku vasenta kääntää pelkästään ni käännytään oikealle ja päinvastoin.
Ja sit on joku halpahalli lelu vuodelta 91 kun omilla säästörahoillani ostin ja maksoi muistaakseni huikeat 30mk, tähän tuli joskus nuorena kyhättyä vanhan leluporakoneen akku ja kulki niin perhanasti, ja jatkoi sitä kulkuaan täydellä vauhdilla autotielle auton menneen ilmeisesti kantomatkan ulkopuolelle ja sen keula jäi paikallisbussin renkaan alle, aika kasassa on  :lol:

On tuolla vielä jotain noita pienempiä unknow halpahalli autoja jotain 8kpl joidenka toiminnasta ei ole tietoa. Ja sitten ne rc taivaassa olevat lukemattomat jo tuhotut ja hävitetyt lelurc:t  :twisted:

EDIT: Kaikissa nikoissa ja tycoissa ja tuossa tamiyassa on samanlaiset 9.6voltin "levyakut" eli koottu aa kokoisista akuista ja kaikki samassa tasossa "levynä".

36
Sähköautot / Purkulaite
« : 24.09.05 - klo: 15.37 »
juge2: Täydessä 3300 akussa on nimensä mukaisesti 3300mA eli 3.3A, 1000mA = 1A  :wink:

37
Traxxas / Traxxas Stampede
« : 21.09.05 - klo: 16.24 »
Löysin tänään ihan hemmetin hyvän bashaus paikan stampedelle, sijaitsee helsingin hakkilassa, vissiin jotain jätemaata tjsp. Iso alue mikä on sellasta tamppaantunutta savea tai vastaavaa, paljon nuorten poikien tekemiä hyppyreitä mistä hyppivät polkupyörillä jne, spede kulkee siellä niin pirun hyvin ja saa helposti sellasia 3 metrin loikkia  :P  Harmittaa vaan kun jäi ajot lyhyeksi johtuen käytössä olevista akuista (2x 1700mah nosram sportpack jotka on pilattu väärillä latauksilla joskus kauan sitten), on tuossa yks uusi 3600mah nosramin nimh akku mut ei oo sopivaa laturia (tosin tilauksessa nyt ja myös yksi 1800mah nicd nosram tulossa). Sitten joskus kun rahaa on niin lipoja kehiin pari pakettia ja harjaton säädin + motti  :mrgreen:

38
Traxxas / Traxxas Stampede
« : 19.09.05 - klo: 13.27 »
Suuret kiitokset sinulle SuperBeast! Eipäs olekaan paha homma muuttaa spede rustyksi, täytyy ennen joulua pistää tavaraa tilaukseen  :P

39
Traxxas / Traxxas Stampede
« : 19.09.05 - klo: 11.42 »
Mitäs osia vaaditaan siihen että stampeden saa muokattua rustleriksi? Hinta-arvio? Tai pelkkä madalluskin riittää jotta tulee samantyyliseksi kuin trucki, miten toteutettavissa?  :wink:

40
Sähköautot / Laturia
« : 16.09.05 - klo: 14.06 »
Munki pitäs saaha nimh akkuihin kykenevä laturi ja hintaa sais olla max 50e joten ehdotelkaas  :wink:

41
Traxxas / Traxxas Stampede
« : 16.09.05 - klo: 01.14 »
Nyt on uudella stampedellani otettu ensimmäiset ajot ja ihan kiitettävästi tuntuu tehoa olevan vaikka sisätiloissa vaan ajoinkin, en raaskinut sateeseen lähteä. Mottina on nosram vision 17x2 2mm ennakolla, noparina nosram patriot reverse ja loput kamat on vakioita. Tuosta vekottimesta tuntuu näiden "lämmittelyjen" jälkeen tulevan vielä parhaimmat riemut koko rc auto kiinnostukseni aikana (n.12 vuotta, 3 vuotta siitä kunnon rc autoilla eikä leluilla) ja nikoilla sun muilla sentään irtosi jo sellaset ilot ettei paremmasta väliä  :wink:  Jos speden kestävyys on sitä mitä puhutaan niin seuraavista kolmesta vuodesta vähintään, tulee elämäni hauskimpia  :mrgreen:

42
Traxxas / Traxxas Stampede
« : 08.09.05 - klo: 19.02 »
Doddii nyt on sitte ittelleniki tulossa tuliterä spede, 2x 3600 nosramin pötköakkua, laturi jonka merkkiä ja mallia en muista mutta 62e hobbylinnassa, mikko suositteli, nosramin power hawk reverse nopari ja nosramin vision 17x2 kone  8)
Kysymykset kuuluvatkin: jaksaako stampede mennä riemukkaasti tuolla koneella? Entä mikä pinioni olisi hyvä tuolle koneelle ja mikä spedessä on vakiona? :roll:

43
Sellainen kysymys et onko suomesta mistään saatavilla säädintä jolla on hintaa alle 100e, on vesitiivis ja moottorirajoitus 12 tai pienempi? Ja pakkikin pitäisi olla  :?

44
Sähköautot / Mikä moottori?!?!
« : 08.09.05 - klo: 14.30 »
Tässä samassa aiheessa voisin kysäistä että jaksaako tuollainen esim 17x2 lankainen kone liikuttaa stampedea hyvin? Entä mitä nuo x1 x2 x3 käytännössä tarkoittavat?

Kiitoksia :)

45
Terve!

Olen nyt siirtymässä polttiksista sähköihin ja hankinnassa on truck/2wd monsteri (stampede todnäköisesti) ja haluaisin vastauksia moottorikysymykseen.

Mitä nämä moottorimerkinnät tarkoittavat? Eli esim tämä kone: http://www.jr-hobby.com/shop/catalog/product_info.php?cPath=31_35&products_id=571

Mitä nuo merkinnät tarkoittavat ja kuinka tehokas tuo moottori on?

Anteeksi tietämättömyyteni  :|

46
Hobao / HoBao Hyper 2.0
« : 25.05.05 - klo: 21.49 »
No sanotaan et olin radalla ehkä 3/5 osan ajasta  :lol:  Joo taidetaa Hokelle vähän kuittailla   :P

EDIT: Ainiin joo ja Jartsaltaki meni  :mrgreen:

47
Polttisautot / Xray XB8
« : 25.05.05 - klo: 21.25 »
Joo Hoke veti aika pahasti hypyn  :|

48
Hobao / HoBao Hyper 2.0
« : 25.05.05 - klo: 21.16 »
Tänää eka kerta radalla ja kohelsin oikee urakalla   :D  Mm. pilli irtos 4 kertaa, rengas lähti ohittamaan, about joka mutkassa yli, about kierroksen ajoin ilmanputsari irti ku huomasin sen vasta sit ku auto sammu toisen kerran jne jne  :oops:  No mut oon ihan vasta-alkaja ni kai mua täytyy vaan ymmärtää  :roll:
Pirun hauskaa kyllä oli  :mrgreen:

49
Hobao / HoBao Hyper 2.0
« : 23.05.05 - klo: 19.01 »
Sain auton käyntiin ja säätöihin ja nyt on vedetty piharälläystä n.5 tankillista, nyt pitäs auto jaksaa pestä (aivan yltäpäältä kurassa ja pölyssä) ja jaksaa jarrut säätää ku pelkkä takajarru käytössä  :)  Olipa taas ihanaa pitkästä aikaa  8)  Joku päivä täl viikol täytyy lähtee lavankoon ku ei viime viikonloppuna saanu aikaseks lähtöä.

50
Hobao / HoBao Hyper 2.0
« : 18.05.05 - klo: 22.50 »
Terve! Nyt pitäisi talven jälkeen kaivaa kamat teloilta ja painua vauhtikeskuksen radalle kaahaamaan, koskas on porukkaa menossa koska tarvin todennäköisesti asian tuntevaa apua siellä jotta saan tuon säätöihin ja käyntiin ensinnäkään, viime yrityksellä ei ollut tarpeeksi aikaa kun ei käynnistynyt niin en ehtinyt perehtyä  :roll:

51
Vapaa keskustelu / SUOMEN PARAS BÄNDI
« : 11.03.05 - klo: 17.27 »
Nightwish, teräsbetoni, darude... Lähinnä nää kotimaiset metalli ja trance artistit.

52
Vapaa keskustelu / AIRSOFT
« : 11.03.05 - klo: 10.47 »
Joku 3-5v sitte tuli tota softausta harrastettua ahkerasti n. puolen vuoden ajan, sitten loppu mielenkiinto. Siitä puuttuu sitä "jotakin", ilmeisesti jännitystä. Kaveri porukan kanssa sitte eksyin kokeilemaan painballia isolla porukalla vuokrakamoilla, ja siitä pelistä tykkäsin, siinä oli oikeasti pelko perziissä koko ajan koska niitä panoksia oikeasti pelkää  :P  Sitä sitte tuli harrastettua vähän päälle vuoden ja loppu sitte ku mopo tuli. Tehokas tapa paintballissa jännityksen ylläpitämiseen on jättää pelkkä t-paita ja boxerit haalarin alle (ohut kangas haalari ilman vuorta), ei ole epäilystäkään osuko vai ei ku on kerran ampunu ja osunu, vastapuolen pelaaja nimittäin tipahti siitä lähes aina  :mrgreen: Ja ihan metsissä tätä pelattiin, oli pirun hauskaa  8)

53
Vapaa keskustelu / Virukset
« : 11.03.05 - klo: 10.30 »
Mulla on ollu ~10 vuotisen atk harrastuksen aikana 2-4 virusta yhteensä  :wink:  Taitolajihan se koneen puhtaana pitoki on.

54
Vapaa keskustelu / Kuinka Moni Laskee????
« : 04.03.05 - klo: 14.32 »
Viimeksi taisin stigalla laskea 12vuotiaana, mutta silloin kyllä meni kelkkoja 2kpl/talvi  :)  Tuli harrastettua mm. melkein pystysuoraa ja todella pitkää mäkeä stigalla alas ja alhaalla odotti ~2m korkea snoukka hyppyri -> komeet ~4-5m korkeet lennot ja hirvee mäjähdys sinne jäiselle asvaltille. Romurallia sellasessa piiiiitkässä mutka mäessä mikä menee metsässä, molemmilla puolilla sellaset loivat jotain 0.5m korkeet reunat ja niitten takana melkein pystysuoraa rinnettä mikä on täynnä puita, no ainahan meistä joku joutu sinne puurinteeseen. Tuli monta kertaa noista mäistä lähdettyä bulanssilla hyksiin  :roll:  Mut kerranhan sitä vaan eletään  :P

55
Polttisautot / HPI Nitro Rush Evo
« : 21.02.05 - klo: 23.19 »
No tällä hetkellä on pieniä ongelmia tohon käynnistykseen liittyen, talon viimenen toimiva roto lähti savagen mukana sinulle, broidi rikko sen rushin mukana tulleen  :)  Pitää ostaa roto lähiaikoina ni pääsee kokeilemaan, ja olisi Toni todella hyvä jos pystyisit edes katsomaan sitä, itselläni ei oikeen taito vielä ole kunnossa näiden kanssa  :roll:

56
Polttisautot / HPI Nitro Rush Evo
« : 21.02.05 - klo: 21.09 »
Sen tiedän että toi t-15 kone riittää tohon todella hyvin, tehokkaampaa en ole siihen laittamassakaan.

57
Polttisautot / HPI Nitro Rush Evo
« : 21.02.05 - klo: 17.38 »
Kaivoin tämän vanhan topicin esille koska on ongelmia oman rushini kanssa. Autohan on siis alkukesästä ostettu 2004 ja pikkubroidin leluna oli, ongelmana onkin että auto ei ole KOSKAAN toiminut niinkuin sen olisi pitänyt, tehdassäädöilläkään se ei käyntiin ole koskaan lähtenyt. Ajattelin silloin kesällä säästää mikon turhalta takuutyöltä koska ajattelin että saan tuon itsekin kuntoon vaan toisin kävi. Olen nyt tullut siihen tulokseen että kaasarissa on ainakin jotain vikaa koska luisti toimii miten haluaa, ja auto ei ole lähtenyt kun 3 kertaa elämänsä aikana käyntiin, jokaisella kerralla ajettu tankillinen sisäänajoa ja siihen jäänyt, ekalla startilla oli ongelmana että kaara tempasi jengat tappiin heti kun starttasi...  Säätää olen yrittänyt vaikka kuinka ja tuossa pari kolme kuukautta sitten broidi sitten kyllästy ja päätin ostaa auton häneltä pois,  nyt himottaa laittaa se kuntoon ja ottaa siitä itselleni toinen kunnon auto. Konetta/kaasaria en ole ruvennut purkamaan takuun menettämisen pelossa, mikolle täytynee laittaa mailia takuuasioista lähiaikoina...  Lisätään tähän vielä että autoa on siis nykyään enää mahdotonta saada käymään.

Ja nyt vihdoinkin siihen ASIAAN elikkäs mitäs koneita tähän autoon menisi heittämällä? Vetostartti pitäs olla, helpposäätönen ja huoleton käyttää koska autosta tulisi pelkästään mökki/hiekkakenttä lelu, tehoa koneessa ei niin hirveästi tarvitse olla, kuhan sutii ja liikahtaa ripeesti  8)  Hobaon hyper .12 konetta olen katellut mutta onko siitä mihinkään? Jos en nimittäin takuun kautta tota saa kuntoon niin sitten vaihtoehdoksi jää uuden koneen osto, tuon kanssa en enää tappele.  :|

58
Mitään ei ole viety mutta nyt kun tämän topicin lukasin niin käynpäs hakemassa hobaon starttiboxin tuolta rakennukselta sisälle lukkojen taakse.. (rakennetaan tätä taloa, vielä puolet vaiheessa ja vasta eristetty ja tehty lämpimäks)  On tuolla rakennuksella mukava aina lämpimässä hobao startata ja lähteä kaahailemaan, ilmanvaihto siellä kuitenkin on jo täysin kunnossa  8)
Muuten on kaikki kamat kyllä täällä mun huoneessa ja autot tossa hyllyn päällä.

59
Jees nyt oli linja poikki 2 viikkoa ja tänään tuli syy esille: olivat vaihtaneet joitain keskusyksiköitä joista yksi oli ollut meidän ja sen takia yhteys poikki. Enää ei kyllä harmita ollenkaan ku nyt on 8mb sisään ja 1mb ulos  8)

60
Hobao / HoBao Hyper 2.0
« : 14.02.05 - klo: 15.30 »
Mistäs muuten sais rallygame korin joka sopisi hyperiin? Olen kesällä suunnitellut ajelevani myös asvaltti radoilla, niin voisi rallygame korin ja renkaat hankkia  :wink:

Sivuja: 1 [2] 3 4 5