Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - OBELISK

Sivuja: [1]
1
Sähköautot / Nikkojen virittäjät?
« : 28.03.05 - klo: 00.25 »
En ole oikean auton perää laittanut siihen mutta tulihan sinne viritelyä akku porakoneen moottori ja kaksi tycon akkua ja rattaat muutin metallisiksi. Kyllähän se vauhtia toi siihen ennen kuin se halkesi alustan liian muokkauksen takia :D

2
Yleinen keskustelu / Rock crawling?
« : 18.03.05 - klo: 16.13 »
Mulla on tälläinen aloittelian kysymys miten saadaan ne kaksi servoa toimimaan? Onko sellaisia vastaanottimia missä on 2 servolle paikka ja mistä niitä saa?

3
Yleinen keskustelu / Itse tehty Rc-auto!
« : 02.06.04 - klo: 21.00 »
Minullakin olisi oma rc-auto projekti se on vasta suunittelu vaiheilla koska aijon tehdä kyseisen projektin koulussa koska siellä on hyvät välineen :D . Ainoa neuvo on että se kannataa suunitella todella hyvin nimittäin kaveri kerran yrittänyt rc-auton tekoa ja kun ajatteli kaiken päässään niin mönkään meni koko projekti :(

4
Sähköautot / Kannattaako ostaaa DuraTrax Evader BX RTR ?
« : 19.03.04 - klo: 18.23 »
Eikö kukaano ole edes kuulut tuosta autosta no sanokaa jotkut minua kokeneemmat onko tuo hyvä tuossa on linkki http://www.duratrax.com/cars/dtxd22.html auton koti sivuille.

5
Sähköautot / Kannattaako ostaaa DuraTrax Evader BX RTR ?
« : 18.03.04 - klo: 20.10 »
Kysyisin hyviä huono ja puolia vai kannattaako unohtaa kokonaan tuon osto

Sivuja: [1]