RC Center

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - tapsa92

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 ... 106
61
Sähköautot / Vs: Modifioidut sähkikset
« : 23.09.12 - klo: 17.06 »
Miten joku rc-harrastelija voi hyvällä omatunnolla sanoa esim. paikallisesta rc-puljusta kotiin kannettuaan vaikkapa 1:8 kokoista sähköbuggya "modifioiduksi" jos laittaa siihen lähinnä jotain vähän tavanomaista isompaa akkua, moottoria ja hieman tarkoituksesta poikkeavaa rumaa koria päälle ja kehtaa vielä väittää että "modifioitu".. Huoh. Modifioiduksi voisin itse väittää sellaisia vehkeitä missä on vähän jotain uniikimpaa palikkaa kiinni kuten teetetyt vähän massasta poikkeavammat CNC-sorvatut pohjalevyt ja/tai jotain muuta "hieman" uniikimpaa kuin paikallisen perus rc-puljun bulkkikama..

62
Bensa-autot / Vs: JariV:n räpellykset (omia projektejani)
« : 23.09.12 - klo: 16.57 »
Vihdoinkin jotain konkreettisia todisteita siitä ettei kaikki hienot DIY vehkeet katoa jonnekkin upporikkaiden lasikaappeihin pölyttymään, hienoa.

63
Yleinen keskustelu / Vs: Kuvia omista Rc-autoista
« : 23.09.12 - klo: 13.19 »
Miksi pitää käyttää noin avonaisia koreja ? Mua ei itseäni henk. koht. innostaisi alkaa joka ajokerran jälkeen kitkemään kaikkea sitä p**kaa korin alta, menee ikä ja terveys..

64
Bensa-autot / Vs: JariV:n räpellykset (omia projektejani)
« : 23.09.12 - klo: 13.17 »
Kuitenki menny jo arabiemiraatteihin jollekkin sheikille.

65
Sähköautot / Vs: Mamba Monster
« : 21.07.12 - klo: 17.28 »
Mitäs. Minun MMM sydeemistä katkasin lakkasi toimimasta? Menee suoraan päälle, kun laittaa akut kiinni?

Kotelon avaat, kuumennat johdot kolvilla pois ja tinaat juotoskohdat yhteen tinalla. Ta-da, ei tarvitse enää katkaisinta ja nopeudensäätimesi on hieman toimintavarmempi.

66
HPI / Vs: HPI Savage Flux HP
« : 15.06.12 - klo: 18.52 »
En suosittele 6S setillä iskemään kaasua pohjaan... Viimeksi kun ajelin HongNor X2CRT Pro:lla asfaltilla ja renkaina oli bowtiet, iskin kaasun pohjaan ja vedin about 100 metrin päässä olevasta lievästä mutkasta auton ulos suoraan naapurin pensaikkoon... :D Toinen etu-rengas lensi about 15-20 metrin päähän autosta ja piti alkaa tilaamaan uusia renkaan muttereita..

67
Vapaa keskustelu / Vs: Mitä Juot Nyt
« : 02.06.12 - klo: 18.42 »
Smirnoff vodkaa.

68
Traxxas / Vs: Traxxas E-maxx
« : 21.05.12 - klo: 19.13 »
Todennäköisesti, RPM osat on paljon laadukkaammasta materiaalista valmistettuja kuin alkuperäiset osat.

69
Vapaa keskustelu / Vs: Kynäruisku maalauksia
« : 18.05.12 - klo: 19.38 »
130 tuntia ei ole vielä mitään.

70
Bensa-autot / Vs: Bensa autojen kuvia
« : 18.05.12 - klo: 19.08 »
Hienot renkulat.

71
Yleinen keskustelu / Vs: Kuvia omista Rc-autoista
« : 15.05.12 - klo: 20.58 »
Krossarit yleensä on likaisia.

72
Miksi noin vanha asso ? Tuppaa hajoilemaan turhan helposti. Itselläni oli TC3 pro malli vai mikä nyt olikaan, osia meni hirrrvittävät määrät.. Tukivarsia sai olla repullinen mukana jos halusi ajella kokonaisen päivän.

73
Sähköautot / Vs: Polttis -> Sähkö konversiot
« : 13.05.12 - klo: 23.03 »
Mjaa mulla oli alumiiniset hubit sekä edessä että takana aikoinaan, jos en nyt ihan väärin muista. Ei pahemmin muovisia osia löytynyt muutenkaan X2 CRT Pro mallissa.

74
Vapaa keskustelu / Vs: Mitä Juot Nyt
« : 13.05.12 - klo: 22.59 »
Nøgne Ø #100 (10% barley wine- olut)http://www.alko.fi/tuotteet/fi/781776

75
Radiolaitteet / Vs: Kopropo eurus ja kopropo ex-1 kiy
« : 08.05.12 - klo: 21.17 »
Mitä tuo mahtaa maksaa ? On kyllä todella upea mankka ! Jos omistaisin rc-vehkeitä niin tuo tulisi samantien hankittua.

76
HPI / Vs: HPI Savage Flux HP
« : 08.05.12 - klo: 16.02 »
Tekin on loistava valinta. 4S akut riittää, 6S on jo liikaa. Jos 6S kiinnostaa niin mielummin about 1700kv moottori.

77
HPI / Vs: HPI Savage Flux HP
« : 06.05.12 - klo: 20.25 »
Paremman tiedon puutteessa sanoisin että tolla Tapsa92:lla ei oo kaikki marmorikuulat vakassa joten voipi jättää ihan omaan arvoonsa hänen kommenttinsa.
Tuolla tavalla kun hehkuttaa MGM:ää vaikka se on selvästi ala-arvoisempi tuote kaiken kaikkiaan kuin MMM, tässä alkaa jo päässä kehkeytymään sellainen idea että Tapsa92 on jonkin näköinen "sukulaissuhde" MGM:ään.
Tuotanoin, eikö tuo mene jo vähän liian pitkälle "tuplaesa1" ? Noin loukkaavaa tektstiä en ole koskaan huomannut kenenkään kirjoittelevan itsestäni, vaikka omat mielipiteeni ei välttämättä kaikkia ilahduta.
Suosittelen kääntymään jonkun ammattiauttajan juttusille kun tuollaisia letkautuksia päästelet pelkkien foorumikirjoitusten perusteella. Löysää vähän sitä vannetta sun pään ympärillä.

En oikein ymmärrä ihan OV:n asennettakaan, miksi pitää olla noin vihamielinen ja raivostunut toisten mielipiteistä ja mieltymyksistä ? Jos mä olen jotain mieltä jostain asiasta niin mä sanon sen suoraan enkä ala teeskentelemään ja mielistelemään.

Ei ole mitään yhteyksiä MGM:n, mä vain henkilökohtaisesti tykkään kyseisen valmistajan tuotteista koska omat suhteellisen vähäiset kokemukseni on hyviä ja koska rapakon takana huomattavan monet harrastajat ovat tyytyväisiä kyseisen valmistajan toimintaan, muunmuassa rc-monster foorumien kirjoittelijat ja ihan jotkut rc10 jäsenetkin.

Mutta joo nyt meni taas pahasti offtopikin puolelle, valitettavasti jotkut ihmiset näyttää vaan olevan niin jääräpäisiä juntteja että pitää vääntää rautalangasta kun ei muuten mene asiat perille.

78
Mjahas taas tällaisia trolleja.

79
Sähköautot / Vs: M8e ?
« : 05.05.12 - klo: 15.32 »
Tekin on hyvä setti jos etsii laadukkaampaa moottori / nopari comboa, hintakaan ei hirvitä ja takuuasiat hoituu helposti. Lisäksi tekinin tuotteet on parhaasta päästä ohjelmoimisen ja ominaisuuksien kannalta, mulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa tekinin tuotteista.

Jos mulla olis joku sähkö buggy tai truggy niin tekiniä hankkisin ehdottomasti, mulla oli aikaisemmassa hongnorin truggyssä tekinin RX8 combo, toimi erittäin hyvin.

Niin ja jos 4-pole konetta tai kokonaista comboa etsit ja ei ole muutamista kympeistä kiinni, niin tekin on hyvä vaihtoehto.

Kuten sanoin jo aikaisemmin...

80
HPI / Vs: HPI Savage Flux HP
« : 05.05.12 - klo: 01.33 »
Kerro mulle mistä saat 100% varmuudella toimivan noparin tästä maailmasta, mitä "ei saa hajalle" ? Et saa sellaista mistään. Mielummin kallis nopari kuin nopari mikä pitää vähän väliä lennättää melkein maailman toiselle puolelle ja maksaa postikuluja järjettömästi ja odotella että se nopari joskus ehkä "korjataan", eikä sekään tarkoita sitä että saisit varmasti toimivan noparin takaisin.

Mua ei pahemmin huvittaisi itseäni se että auto seisoo viikkoja hyllyssä turhaan sen takia että täytyy ostaa keskinkertaisia osia autoon mitä saa olla vähän väliä korjaamassa, paikkaamassa tai vaihtamassa...

81
Sähköautot / Vs: M8e ?
« : 04.05.12 - klo: 22.20 »
Tekin on hyvä setti jos etsii laadukkaampaa moottori / nopari comboa, hintakaan ei hirvitä ja takuuasiat hoituu helposti. Lisäksi tekinin tuotteet on parhaasta päästä ohjelmoimisen ja ominaisuuksien kannalta, mulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa tekinin tuotteista.

Jos mulla olis joku sähkö buggy tai truggy niin tekiniä hankkisin ehdottomasti, mulla oli aikaisemmassa hongnorin truggyssä tekinin RX8 combo, toimi erittäin hyvin.

Niin ja jos 4-pole konetta tai kokonaista comboa etsit ja ei ole muutamista kympeistä kiinni, niin tekin on hyvä vaihtoehto.

82
HPI / Vs: HPI Savage Flux HP
« : 04.05.12 - klo: 18.21 »
Noniin, vielä sen verran että tulihan sieltä vaihteeksi jotain positiivistakin kommenttia MGM nopareihin liittyen. Suosittelen ehdottomasti Futaban tai Savöxin servoja, Sanwaltakin voisi löytyä joku sopiva. Kannattaa kerralla hankkia vähän parempi servo, joku +20kg vääntävä voisi olla ihan passeli tuohon tarkoitukseen. Nopeudella ei niin suurta merkitystä fluxin kokoisessa autossa. Ei kannata harjattomalla moottorilla varustettua hankkia, ovat kalliita ja epävarmempia kuin perinteiset.

Hitecin tai Bluebirdin servoja en voi itse ainakaan suositella, niihin ei kannata koskea. Lisäksi ainakin hitec on turhan kallis laatuun nähden.

83
HPI / Vs: HPI Savage Flux HP
« : 04.05.12 - klo: 18.07 »
Harmillinen tuo takuusysteemi kieltämättä.

En ole itsekkään mikään hemmoteltu miljonääri kakara, itseasiassa olen työtön tälläkin hetkellä ja 20v joten en ihan ymmärrä tuota letkautustasi.. Mulla ei ole edes ajokorttiin eikä oikeaan autoon varaa, eikä melkeen mihinkään muuhun vähänkään arvokkaampaan esineeseen tai asiaan joten mua ei oikein naurata. Vanhemmilta en ole saanut mitään taloudellista tukea pitkiin aikoihin, ovat korviaan myöten asuntoveloissa. Sulla, Mordexilla ja monella muulla rc-autoilijalla on asiat moninkertaisesti paremmin ainakin taloudellisesti joten teillä ei pitäisi olla mua enempää valitettavaa tämän asian suhteen.

Mä olen ollut itse todella tyytyväinen MGM:n palveluun aina, joten miksi mun pitäisi vaihtaa valmistajaa jos en näe tarvetta siihen ? Jokaisella on erilaiset mielipiteet kaikesta, mun mielipide on se että MGM tekee loistavia tuotteita takuusta huolimatta.

Teidän mielestä näin ei ehkä ole mutta ei silti tarvitse haukkua jotain merkkiä pystyyn yksittäisen tapauksen takia. En minäkään castlea erityisemmin itsekkään vihaa vaikka MMM onkin mun mielestä surku-hupaisa nopari hajoamisten suhteen, moneen castlen tuotteeseen olen ollut jopa tyytyväinenkin.

Mä en jatka tätä keskustelua enempää ettei mene väärään suuntaan tämä keskustelu, menkää te isot miehet leluinenne vaikka purkamaan turhautumistanne ja kiukkuanne vaikka jonnekkin hiekkalaatikolle tai ottakaa vaikka näin perjantain kunniaksi muutama bisse ja kattokaa lätkää.

84
HPI / Vs: HPI Savage Flux HP
« : 04.05.12 - klo: 17.17 »
Uutta tilalle ja baanalle  :afro: Vai eikö rahat riitä ? Rc-autoilu on kallista, elämä on.

85
Vapaa keskustelu / Vs: Mikä olet koulutukseltasi?
« : 04.05.12 - klo: 17.14 »
LVI-asentaja

86
Vapaa keskustelu / Vs: Mikä ilahduttaa tänään?
« : 04.05.12 - klo: 07.32 »
20v synttärit tänään.

87
Vapaa keskustelu / Vs: Mikä ilahduttaa tänään?
« : 02.05.12 - klo: 23.45 »
Tylsä ja vanha idea. Ilahdutti se että sai jäädä kotiin nukkumaan aamulla.

Oon lähettäny jo yli 400 viestii!!! :smiley:

Hui, olen lähettänyt jo yli 3200 viestiä foorumille (kiinnostavaa).

88
Elektroniikka, tietokoneet.

89
Sähköautot / Vs: Polttis -> Sähkö konversiot
« : 27.04.12 - klo: 22.31 »
Näihin vehkeisiin uppoaa todella helposti 1000eur, sekään ei meinaa riittää.. Toki riippuu osien laadusta, mutta painotan sitä että halvalla ei saa hyvää jne. Pari kolme kertaa on itsekkin tullut aloiteltua tollanen muutaman satasen budjetti projekti, ei ole koskaan tulleet valmiiksi. Niin ja parhaimmillaan ne autot on lojuneet sitten nurkissa useita kuukausia, pahimmillaan puolisen vuotta.

90
Sähköautot / Vs: Polttis -> Sähkö konversiot
« : 27.04.12 - klo: 21.34 »
Joo, mulla on tactylit kaikissa kolmessa, toimii!
 

+10 tästä :afro:

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 ... 106