Kirjoittaja Aihe: SC Summer Cup III, 8.7.2017  (Luettu 3464 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Hidastelija

 • Turun Urheiluautoilijat ry
  • Profiili
SC Summer Cup III, 8.7.2017
« : 09.07.17 - klo: 21.54 »
Kilpailun tulokset löytyvät myrcm palvelusta täältä. Lisäksi ohessa ränkinglistat.

Kiitokset vielä kaikille kilpailijoille.

Paikalla C1S F1

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: SC Summer Cup III, 8.7.2017
« Vastaus #1 : 09.07.17 - klo: 22.39 »
Kiitokset kaikille kilpailijoille. Oma kisa meni nyt niin ja näin pistetään se nyt vaikka treenin putteen piikkiin. Päivä oli aikataulutettu mielestäni inan liian tiukaksi, hyvä kun kerkesi akut vaihtaa ja taas ajamaan tai nostamaan  :police: .
  Korokekäyttäytymisestä sen verran, että siellä ei pitäisi päästellä kirosanoja solkenaan tai puhella mitään muutakaan ylimääräistä. Toisia pitää kunnioittaa ja antaa heidän ajaa rauhassa, jos oma ajo ei suju niin mielummin sit puree hammasta ja askel taakseppäin. (Kyllä olen itsekkin tähän sortunut ja kantapään kautta opetellut olemaan edes vähän hiljempaa.)
  Muuten päivä oli mitä hienoin. Hyvät järjestelyt tai no buffasta en edes kerinnyt käymään sekä sää oli mitä mainioin :cool: Erityis kiitokset Turun jätkille, että saatiin 5tähden majoitus TUA areenalta.
  Nokialla nähdään Petri Tuomainen #40
« Viimeksi muokattu: 09.07.17 - klo: 22.45 kirjoittanut C1S F1 »
GSB-Racing - Sanwa - ARC - HotRace

Poissa Kipsi

 • PRCA
  • Profiili
Vs: SC Summer Cup III, 8.7.2017
« Vastaus #2 : 10.07.17 - klo: 08.35 »
No niin.

Normaalisti olisin erittäin tyytyväinen kutossijaan, nyt vähän kaksjakoiset tunnelmat kun lähtöpaikka oli viides, ja vauhtia olis ollu omasta mielestä parempaankin, no omia mokia ja pari teknistä juttua vaikeutti ajamista törkeesti alkuerissä ja kolmessa ekassa kisalähdössä, Juuso pääsi heti ekassa erässä karkaamaan edelle kun auto vaan ei kääntynyt mutkiin muutenku jarrulla, oli todella hankala ajaa kun auto teki pompuista omia liikkeitä ja jatkoi suoraan. Syykin löytyi vasta kisan lopulla kun huomattiin että servosaverin lukitus oli pyörinyt kokonaan auki. viimeisessä erässä sitten auto olikin kunnossa ja vauhti sen mukaista, no tämä on kilpailua ja ei tuo kuudes sija nyt huono ole. Kiitos kilpakumppaneille, hyvää kisaa oli kuitenkin.

Miinuksia sen verran, että radan kunto oli ihan järkyttävä, siinä ei hirveesti pysty kilvanajosta nauttimaan kaveria vastaan kun ajat rataa vastaan kilpaa, ja siitä pitkä miinus että taukoja ei ollut järkätty aikatauluun. Huutoäänestyksellä tää asia saatiin kuitenkin korjattua ja hyvä näin. Muuten homma pelas ja kelikin suosi jotenka kaikenkaikkiaan hyvä päivä.

Tästä jatketaan Nokialla seuraavan kerran, katsotaan siellä mihin oma vauhti piisaa.

Vielä loppuun Onnittelut Ylisen Mikolle, oli kovaa tekemistä. Kolme kisaa , kolme voittoa ja homma paketissa.

K.Pakkala
Sc4-10
#10
TLR SCTE 3.0  #7 - TLR 22SCT 3.0 #6
-Team Mattopiste-

Poissa _jtr_

 • Veteraani
  • Profiili
Vs: SC Summer Cup III, 8.7.2017
« Vastaus #3 : 10.07.17 - klo: 14.17 »
Kiitos kisoista järjestäjille ja kilpakumppaneille. Sarja on ajettu jo yli puolenvälin ja kaikki kisat on ajettu vähintän hyvissä, välillä jopa loistavissa keliolosuhteissa! Mä en ainakaan rekisteröiny mitään suurempaa huutelua vaan korkeintaan pientä mutinaa lauteilla joka ei edes kohdistunut muihin vaan lähinnä turhautumista omaan suoritukseen vaikeissa olosuhteissa. Kisassa toki pärjättiin taas osaamisella, mutta aika isossa roolissa oli myös rataolosuhteet. Yhdistelmänä iso rata joka vaikea kattaa nostajilla, SC-autoilla todella haastava pinta joka monesti viskoi autoja täysin kuljettajasta riippumatta ulos radalta ja tähän lisättynä isot putket jotka aiheuttaa sen ettei edes nelkulla pääse ilman apua takaisin radalle. Kehitysajatuksena Turun porukalle heitän tässä samalla harkintaan voisiko tulevaisuudessa miettiä jotakin muuta ratareunusta tai että tarvitaanko joka kohdassa reunusta ollenkaan.

Aikataulu oli sopiva eräkierrosten suhteen kun välit oli 60min, mutta tosiaan täytyy olla vähintään yksi, ehkä kaksi taukoa jonka aikana myös kahta luokkaa ajavat kuskit ehtii syömään ja huoltamaan sekä kaluston että itsensä. Kiitos kun kuuntelitte kilpailijoita ja lisäsitte aikatauluun ruokatauon.

Omaan nelossijaan olen ihan tyytyväinen vaikka podiumi on tavoitteena joka kisassa. Finaalit lähti liikkeelle huonolla tuurilla kun kakkospaikalla viimeisellä kierroksella tuli tilannetta Maulan kanssa. Mikko tuli mutkaan paremmalla linjalla ja pääsi haastamaan ohitusta jossa jo koitin antaa periksikin kääntämällä ulos, mutta Mikon linja levisi samaa tahtia ja autot tarttuivat portaalla toisiinsa ja minä olin nurin. Mikko jäi hienosti odottamaan mutta Juuso ja Martti meni tilanteessa ohi ja lunastivat erästä hyvät pisteet. Toinen finaali oli huono omien virheiden takia, kolmas ok ja neljännessä olikin pakko ottaa all in joka ei tuottanut tulosta radalla jossa murjominen ei toimi.

Oma kisapäivä oli mukava ja fiilis oli porukalla taas hyvä, Nokialla nähdään ja siellä jos jossakin tuo tavoiteltu podiumi voi olla aika tiukassa.. 😜 Onnea Mikolle mestaruudesta jo tässä vaiheessa. Koitetaan nostaa loppukesä omaa tasoa että jatkossa pääsee haastamaan voitoista.

-Jussi Rinne-

Poissa miyl

 • PRCA
  • Profiili
Vs: SC Summer Cup III, 8.7.2017
« Vastaus #4 : 10.07.17 - klo: 22.51 »
Kiitos kaikista onnitteluista ja kiitos Turun kisan järjestäjille.

Lähdin kisaan samalla asenteella kuin Jyväskyläänkin, eli yritetään haastaa kotiradan pojat ja katsotaan
rauhassa mihin sijoitukseen yltää. Toimi Jyväskylässä ja toimi nytkin :-)

En ole koskaan ennen noin paljon autoa ruuvvannut edestakaisin yhtä kisaa varten, mutta lopulta auto oli todella hyvä. Oma ajo ei ollut ollenkaan niin rentoa ja rauhallista kuin Jyväskylässä, johtuen lähinnä radan haastavuudesta, mutta ei huonoakaan.

Ja kehaisen/vinkkaan vielä akin koria (kehut eivät johdu siitä, että Aki sponssaa mua avokätisesti)
Akin kisakori on hieman kevyempi kuin normikorit, aerodynaamisesti hyvä ja auto on kaunis kun se voittaa. Suosittelen. Maksamaton mainos päättyy.

Nähdään Nokialla, jossa katkaistaan tämä "kotiradalla ei paikalliset voita" ketju. :-))

- MikkoY #3

Poissa mamyllyn

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: SC Summer Cup III, 8.7.2017
« Vastaus #5 : 11.07.17 - klo: 19.20 »
Kiitokset Turkulaisille mukavan kisapäivän järjestämisestä!

Päivä alkoi kokeilemalla minkälaisella varmuudella ja vauhdilla haastavassa kunnossa olevan radan pääsee kiertämään korrilla ja se meni aika hyvin oikeastaan alusta saakka. Kahden Mikon vauhti oli todella villi ja miehet ajoivat kohtuullisen vähillä virheillä alkuerät.

Finaaleissa onneksi taisi oma vauhti hieman nousta ja huomasin vihdoin pysyväni kaksikon takana ekasta erästä lähtien. Taisin saada tarpeeksi imua ja pääsin sitä kautta hyvään ajorytmiin sekä muutama paikka meni usein hyvin:

- Keskellä oleva sykkerö
- Näitä seuraava hyppy

Kuten vielä edellisissä kommenteissa oli mainittuna, niin Mikon, Jussin ja Mikon keskenäiset taistelut helpottivat omaa tekemistäni. Kiitokset pojat kakkospaikasta ja Nokialla jatketaan  :evil:

T: Pohjia pitkin.

Poissa Emppuli

 • Turun Urheiluautoilijat ry
  • Profiili
Vs: SC Summer Cup III, 8.7.2017
« Vastaus #6 : 12.07.17 - klo: 12.14 »
Paljon kiitoksia järjestäjille ja onnittelut menestyneille!
Lisäksi kiitokset kipille/ulvilan tiimille telttapaikasta ja avusta säätöjen kanssa.

Rata oli armoton tuupparille, viides sija oli iso yllätys. Varma pääsy a-finaaleihin ja kärjen varmasti suurempi vauhti mahdollistivat geometrian kanssa räpläämisen. Ilman häröä haritusta ja camberia ei hommasta olisi tullut yhtään mitään. Omasta sijoituksesta sai vääntää finaaleissa ja hyvä niin, nautin. Loppujen lopuksi isoin haaste oli korvien välissä, ajorytmin kasassa pitäminen oli vaikeinta.

Sää oli upea ja porukalla hyvä fiilis, päivä oli todella hieno!

Vantaalle tulen kauden päätökseen hakemaan pisteet sarjataulukkoa varten, siellä nähdään :azn:
Mäkinen, #38

Poissa Janne A

 • Veteraani
  • Profiili
  • finRC.com
Vs: SC Summer Cup III, 8.7.2017
« Vastaus #7 : 12.07.17 - klo: 22.48 »

Poissa SepiMies

 • Turun Urheiluautoilijat ry
  • Profiili
Vs: SC Summer Cup III, 8.7.2017
« Vastaus #8 : 17.07.17 - klo: 20.40 »
Turun SC-kisat olisi sitten paketissa. Kiitokset kaikille järjestelyihin osallistuneille, itse tein radan eteen sen, mitä tehtävissä oli, mutta pettymykseksi se hajosi varsin pahasti.

Itse kisa alkoi odotetusti, Ylinen oli todella kovassa vauhdissa, mutten itsekään jäänyt turhan kauas. Alkuerissä vedettiin aivan samaa vauhtia ja ajanotosta Ilkka kertoikin eroa olevan huikea 1 sekunnin tuhannesosa  :laugh:. Itse sain kuitenkin erät ajettua hiukan varmemmin loppuun asti ja paalulta finaaleihin, kuitenkin tietäen, että aivan limiitillä saa ajaa jos voiton haluaa. Ekassa finaalissa olikin hyvää vauhtia kunnes rytmi katosi hetkeksi ja pienen virheen saattelemana kolmanneksi. Kärjen sai vielä ajettua kiinni ja viimeisessä hypyssä sai sisälinjan kiinni. Ulostulossa kuitenkin itse ihan vähän leveäksi tai Jussin auto kääntyi hiukan tiukemmin josta seurauksena kevyt osuma Jussin takakulmaan ja tottakai Jussin auto nurin etusuoran alkuun. Itseni tulkitsin syylliseksi ja kiltisti odottamaan samalla katsoen, kun Juuso ja Martti menee ohi. Maaliin sijalla 5. Seuraavatkin finaalit sujui vauhdillisesti kohtalaisen hyvin, mutta jostain syystä aina kun autolla oli mahdollisuus päätyä nurin, se myös päätyi. Kuitenkin 2 erää peräkkäin toiseksi ja kakkossija alkoi jo näyttämään varmalta. Kunnes viimeisessä finaalissa meni aivan kaikki persiilleen ja auto kieri koko ajan jokaisesta kivestä ja pompusta nurin. Maaliin sijalla 5. ja rappusilla kuuli Martin yltäneen toiseksi, joten sinne suli se kakkossijakin. Tämän jälkeen oli pakko lähteä hieman etäämmälle rata-alueesta "puhaltamaan" eikä fiilis ollut noussut vielä yhtään palkintojen jakoonkaan. V**utti ja rankasti vaikka nykyisin SC4 luokassa pitäisi olla 3. sijaan ihan tyytyväinen, mutta kun finaaleissa pienikin virhe kasvoi aina suureksi, niin vähemmästäkin hajoaa pää :laugh:.

Onnittelut vielä Yliselle jälleen yhdestä voitosta ja samalla sarjamestaruudesta. Tuntuu mies olevan tällä hetkellä voittamaton. Mutta sarjan kakkossijasta käydään vielä kovaa vääntöä, joten Nokialla jatketaan.

Kiitokset vielä Tekno RC sekä RcCenter

-Mikko M. #2-
Tekno RC Team Driver
SCT410.3, EB48.3, NB48 2.0, Losi 22SCT 3.0