Kirjoittaja Aihe: JQRACING EUROOPAN KAUPPA TAKAISIN SUOMESSA + ENNAKKOTILAUS KAMPANJA  (Luettu 9753 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

JQRacing Europe kauppa on avattu ja Ilari Langenoja pyörittää sitä Suomesta.

Euroopan nettikaupan avajaisten kunniaksi laitettiin ennakkotilaus kampanja pystyyn Ultimate Racing moottoreista ja pakoputkista ja Savöx servoista. Kampanja on voimassa 28.03.2021 asti, jonka aikana saat -15% normaali hinnoista. Tuotteet toimitetaan huhtikuun aikana.

JQRacing tulevaisuudessa ei tule olemaan enää autovalmistaja. JQRacing on RC-tiimi, RCGP-tiimi, brändi, joka tuottaa sisältöä kuten videoita, oppaita tms. liittyen RC-autoiluun sekä nettikauppa, joka myy mm. osia, moottoreita, servoja, renkaita ym.

Uusia autoja ei enää tuoteta, mutta autoja löytyy vielä varastoista ja ne myydään pois. JQRacing osia ja tukea tulee saamaan niin kauan, kun tarvetta on! Nyt kun ostat Black edition nitro-auton, saat mukaan ilmaiseksi sähkö konversio kitin.

JQRacing tiimillä suomessa palvelun taso paranee, sillä Ilari toimii Suomesta ja myy osia kisapaikoillakin. Nyt kannattaa siis vanhojen JQRacing kuskien pysyä mukana ja uusien liittyä.

JQRacing tiimi ajaa nyt vielä JQRacing autoilla ja Mayako auton tullessa voi jo osa vaihtaa siihen. Toivomme että JQRacing kuskit jatkavat samassa tutussa tiimissä ja vaihtavat Mayako autoon, kun heille se parhaiten sopii.