Kirjoittaja Aihe: Team Associated SC10  (Luettu 291773 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Asso_JK

  • Fullspeed RC
    • Profiili
Vs: Team Associated SC10
« Vastaus #810 : 30.03.22 - klo: 17.42 »
Hep!!5-vuotta viimeviestistä.

Löytyiskö Asson omistavia. Millä diffiöljyillä ootte painanut?

Poissa Roudari

  • PRCA
    • Profiili
Vs: Team Associated SC10
« Vastaus #811 : 01.04.22 - klo: 10.31 »
Hep!!5-vuotta viimeviestistä.

Löytyiskö Asson omistavia. Millä diffiöljyillä ootte painanut?

Mä myin oman SC10:n pois joskus reilu viisi vuotta sitten, mutta sisäradalla (betonilla) ajoin aikanaan 5k diffiöljyllä. Todennäköisesti 10k olisi ollut parempi, mutta asiantuntemus ei silloin riittänyt muutosten tekoon  :cheesy:

Minkälaisella alustalla sinulla on tarkoitus ajaa? Pihasudittelua vai ratahommia?
Ensimmäinen RC-auto oli Graupner (Kyosho) Renault Alpine 310, vuonna 1982. Siitä se alamäki alkoi.

Poissa Asso_JK

  • Fullspeed RC
    • Profiili
Vs: Team Associated SC10
« Vastaus #812 : 01.04.22 - klo: 12.08 »
Tällä olisi ajatus heittää tohon 2wd:hen 30k peräöljyt ja iskareihin taisi olla valittu ohjekirjan jäykkyydet, oisko ollut 350 ja 400. Peräöljyssä puntaroin paljon meenkö ohjeen vakio 4k:lla vai reilummalla, pelotti että lukko ei lukita 4k:lla...ehkä turhaan. Oskari Matilainen oli youtubeessa ajanut yhden kisan tällaisella 30k öljyillä, iskareissa tais olla 600 (näkyy videolla).

Testattu oletetulla vakiosetupillla Hakkilan vihreällä matolla ja asfaltille rakenentulla omalla radalla. Vakiona ei ilmeisesti perässä kuin rasvat, joten perä ei lukittanut kummallakaan pinnalla, tosin osasyy saattaa olla auton reilu kallistelu pitävällä alustalla, jolloin pitoero vaan liian suuri renkaiden välillä. No ehkä nyt alkaa lukko lyödä kiinni, mut kallistelu jatkuu - asfaltilla myös puski rajusti. Puskemiseen voi osasyy olla tällainen sekarengastus joka alla, tollaiset pinnirenkaat taipuneen alla asfaltilla ja pitoa ei löydy.

Tulevaisuudessa hieman kiinnostaisi kokeilla kisaamista, kunhan saa sellaisen perustatsin ajoon. Luokkana tämä SC kiinnostaa buggyjä enemmän, kun ovat enemmän "oikean" auton kaltaisia, joskin jokin rallycross-tyyppinen koppa iskisi näin eurooppalaisen silmään ehkä vielä enempi.

Alustat valitettavan sekalaiset: hiekkakentästä asfalttiin... :D Yksi setup ei taida riittää. Lisäksi Hakkilassa tulee varmaan käytyä.