Kirjoittaja Aihe: VRC PRO FINLAND KLUBI  (Luettu 8724 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa VRC PRO

  • Aluevalvoja
    • Profiili
VRC PRO FINLAND KLUBI
« : 12.01.17 - klo: 13.30 »
VRC PRO:n yksi suomalaisista viime vuosien menestyjistä on ollut Markku Honkanen. Markku, tutummin ”Hoke” toimii myös tämän VRC PRO alueen yhtenä valvojana.
Hoken edesottamukset ovat näkyneet myös vuoden 2016 MM kisoissa, Maailmanmestaruudet 1:8 nitrobuggy ja Short Coursen 13.5T luokasta, Las Vegasin vaativalta radalta. Nämä ovat kyllä kovinta tulosta, joita Suomesta on virtuaalisessa RC ympäristössä saavutettu.
Hokella on myös VRC PRO simulaattorin sisällä Klubi joka on tarkoitettu suomalaisille simulaattorin käyttäjille ja kantaa nimeä VRC PRO FINLAND. VRC PRO simulaattorilla ei vielä ole mahdollisuutta rajoittaa yksitttäistä kilpailua maakohtaisesti, joten on erityisen tärkeää että kaikki jotka haluavat ajaa "SM" kisoja, liittyvät klubiin missä on ainoastaan suomalaisia jäseniä. Jos ja kun sinä olet liittynyt VRC PRO yhteisöön käyttäjätilin luonnilla, niin klikkaathan itsesi myös kyseiseen klubiin. Sen löydät tätä linkkiä klikkaamalla:

VRC PRO FINLAND (VPF)

Tähän klubiin liittyminen tuo Suomalaiset rc harrastajat yhteen virtuaalisessa ympäristössä, ja siihen liittyminen helpottaa huomattavasti myös tulevista kerhokisoista tiedottamista. VRC PRO Klubin omistajalla on käytössään ns."tiedota kaikkia jäseniä" osio hallintapaneelissaan jonka kautta hän pystyy informoimaan koko klubia yhdellä klikkauksella. Toki, tähän RC10 osioon tulemme tekemään oman kilpailukalenterin, johon ilmestyy voimassa olevat kilpailut.
Tällä tavoin saamme Suomalaisen RC harrastaja porukan ”saman katon alle” ja voimme tulevaisuudessa vaikuttaa myöskin siihen että VRC PRO:n sisällä järjestetään VRC PRO FINNISH NATIONAL CHAMPIONSHIP joissain vaiheessa kuluvaa vuotta. Kumminkin nämä "Suomenmestaruus" kilpailut olisi hyvä ajoittaa syksyyn, juuri ennen Maailmanmestaruuskisoja.

« Viimeksi muokattu: 14.01.17 - klo: 10.19 kirjoittanut VRC PRO »

Poissa VRC PRO

  • Aluevalvoja
    • Profiili
« Viimeksi muokattu: 10.04.17 - klo: 15.11 kirjoittanut JUPEHU »