Kirjoittaja Aihe: Etsimme uutta asiakaspalvelijaa/myyjää  (Luettu 6426 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Hobbyfactory

  • Aluevalvoja
    • Profiili
Etsimme uutta asiakaspalvelijaa/myyjää
« : 15.12.22 - klo: 13.40 »
Etsimme uutta asiakaspalvelijaa/myyjää!

Kiinnostaako työ RC-autojen parissa Suomen johtavassa RC-autojen kaupassa? Etsimme uutta asiakaspalvelijaa/myyjää vahvistamaan tiimiämme. Työpaikka sijaitsee Vantaan Hakkilassa. 

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu ja myyntityö sekä sähköpostilla, puhelimessa että myymälässä. Olet vastuussa asiakaspalvelusta ja tulet toimimaan meidän Vantaan tiloissa myyntitehtävissä, vastaamaan puhelimeen ja sähköposteihin, kuin myös muihin asiakaspalvelun kanaviin. Tehtäväsi on siis lyhykäisyydessään huolehtia siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä!

Etsimme henkilöä jota kiinnostaa Radio-ohjattavat laitteet. Sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija kaikissa RC-autoihin liittyvissä asioissa, vaan koulutamme sinut asiantuntijaksi. Meille tärkeintä on, että sinulla on intoa RC-autoihin, asiakaspalveluhenkisyyttä, halu kehittyä, sekä valmiutta itsenäisesti hoitaa asiakaspalvelua useammassa kanavassa. Sinulla on apuna työkaverit ja me yhdessä pidätte huolen siitä, että asiakaspalvelukokemus on aina loistava asiakkaiden asioidessa meidän kanssa. Tavoitteemme on ratkaista jokainen asiakaspalvelutilanne niin, että asiakas on tyytyväinen ja ongelmaan on löydetty ratkaisu.

Työ on täysipäiväistä ja olet töissä myös silloin tällöin lauantaisin. Työt sijoittuvat pääsääntöisesti kello 9 ja 19 väliin ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työaikaasi.
Odotamme sinulta Suomen ja Englannin kielen taitoa ja Ruotsin kielestä saa plussaa.

Hobbyfactory on yritys joka aktiivisesti kehittää toimintaa. Meillä on kaksi myymälää ja kansainvälinen verkkokauppa, joista jokainen on tärkeä yritykselle. Vantaan tiloissa työskentelee lisäksesi 5 täysipäiväistä työntekijää, jotka ohjeistavat ja auttavat sinua kehittymään ja ratkaisemaan ongelmatilanteita. Pääset mukaan kehittämään RC-autoilua ja parantamaan hienon harrastuksen mielekkyyttä. Olet mukana tiimissä, joka aktiivisesti kehittää liiketoimintaa. Meillä on vahva suunta ja suunnitelma kasvuun.

Jos kuvaus herätti mielenkiintoa työtä kohtaan, pistä meille hakemusta tulemaan. Lähetä hakemuksesi Max Söderlundille osoitteeseen Max@Hobbyfactory.fi. Haastattelut aloitamme 21.12 alkaen ja paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.