Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - hth1

Sivuja: [1]
1
Radiolaitteet / "hajoitinko" Traxxas vastarin?
« : 10.08.17 - klo: 22.03 »
Terve. Ns kiireessä vahingossa laitoin noparin liittimen väärin päin Traxxasin TQi link 6518 vastariin. Luulin että nopari kärvähti mutta se on ehjä mutta mikään nopari ei toimi nyt tuossa kakkos portissa? Ei mene edes noparin flekti päälle ja nopareissa (2kpl hobbywing koitettu) palaa vain punainen valo? Toisilla radioilla molemmat toimii. Koitin etsiä vastausta mutta en sellaista löytänyt. Kiitos etukäteen vastauksista :azn:

T:Hannu

2
Schumacher / voi poistaa
« : 01.07.16 - klo: 13.47 »
Voi Poistaa

3
Tervehdys.Sain  vahingossa kiireessä Traxxasin vastarista (6519) antennin pään poikki.Jäi turhan tiukan antennipillin sisälle kun sitä koitin saada sitä pois sieltä.Vanhoissa MHz vastarijohdossa riitti kun kolvai esim vain johdot yhteen ja matka jatkui. En ole näihin niin paljoa perehtynyt eli näissä ei varmaan voi jatkaa ym? Katkesi juuri ennen loppukohtaa jossa on metalliosa johdon päällä. Nyt kantama vain n 10m:(   
Toinen kysymys kun itsellä on tarpeeton Fly Skyn 2.4 vastariModel FS-GR3E niin pystyykö "bindaa" toisen valmistajan vastarin tohon Traxxasin ohjaimeen? Kun toi fly sky:n ollut tarpeettomana kaapissa vuosia niin saisi senkin käyttöön. Kiitos etukäteen vastauksista ja jelpistä.Koitin etsiä täältä tietoa mutta en löytänyt muuta kun oli juttua korjaamisesta/johdon vaihtamisesta mutta eri merkkien yhteensopivuudesta en tietoa löytänyt...  sokeako?

4
Sähköautot / Maxam harjattoman noparin ohjelmointi
« : 13.08.15 - klo: 16.21 »
Ns pihasuttaus autoon tuli hankittua käytetty Maxam 60a nopari jota en saa toimimaan.Noparissa ei ole mitään set nappia tai vastaavaa.Vain virtakytkin.2 valoa,nro 2 ja 1.Kun laittaa virrat päälle molemmat valot syttyy vihreänä ja piippaa pari kertaa ja sit alkaa ykkös valo vilkuttaa punaista! Nopas paikka liittimelle? 2 napainen mut luulen et se mahd flektiä varten? Ilmeisesti rtr autosta purettu.Onko kellään tietoa/kokemuksia et sais resetoitua/ohjelmoitua jotenkin? Kiitos etukäteen

Sivuja: [1]