Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - drillmaster

Sivuja: [1]
1
Polttisautot / radan tekemiseen vinkkejä
« : 15.08.05 - klo: 21.45 »
Saimme Hämeenlinnaan luvan polttiscrossi radan rakentamiselle kaupungilta, ja haluaisimme kerätä tämän topicin alle neuvoja / vinkkejä ihmisiltä jotka ovat joskus olleet mukana vastaavanlaisessa projektissa, tai muuten vaan tietävät asiasta.

Meidän ratamme tulee sijoittautumaan vanhaan hiekkakuoppaan, missä on tasainen hiekka pohja, ja mietimmekin pitäisikö pohja silti sala-ojittaa, onko siitä hyötyä esim.kuivumiseen sateen jälkeen?
Samoin olemme pähkäilleet aitaa, pitäisikö sen olla verkko vai lauta?
Haluan vielä mainita että rakennamme virallisen kokoisen radan paikallisen autourheiluseuran nimissä, joten millään piikkilanka-aita viritys vinkeillä on turha tätä topiccia pilata!

Asiallista keskustelua odottaen -mika-

2
Yleinen keskustelu / Ratojen ilkivalta
« : 12.06.05 - klo: 11.54 »
En löytänyt haulla tietoa, joten perustetaan nyt sitten uusi topicci...
Eli olemme rakentamassa Hämeenlinnaan yhteistyössä paikallisen autourheilu seuran kanssa polttis crossi rataa, ja alueella johon rataa aloitamme rakentamaan on aikaisemmin tehty silloin tällöin ilkivaltaa...
Kysynkin nyt, että kuinka muilla radoilla on tämä ilkivallan teko estetty.Paikallisella autourheilu seuralla (AAU) nousi juuri tämä ilkivalta seikka esille, onko ratoja suljettu esim.verkottamalla alue suljetuksi?
Meillä aitaaminen saattaisi onnistua crossiradan alueelta, mutta olemme neuvotelleet myös vieressä olevan asfalttialueen vuokraamisesta, jolloin koko alueen pinta-ala olisi kokoluokkaa 1.5ha...ei ehkä viitsi alkaa aitaa tekemään koko alueelle... :|
Toki muitakin neuvoja radasta saa tänne laittaa :mrgreen:

-Mika-

3
Tervetuloa Hirvilampi Offroad (HOFF) crossiradalle Hämeenlinnan Hirvilammen RC-Puistoon!

Rata on tarkoitettu 1/8 ja sitä pienemmille sähkö- ja polttomoottorikäyttöisille RC-autoille. Rata soveltuu hyvin Buggy-, Truggy- ja SC-tyylisille autoille, myöskin 2WD-ryhmän kalustolle. Radan profiilissa löytyy vaihtoehdot niin aloitteleville kuin jo kokeneemmillekin kuskeille. Ajajakorokkeen juurella on tarjolla pöytätilaa mekkausta varten. Kiinteää sähköä ei valitettavasti ole tarjolla, joten oma iso akku latausta varten mukaan. Radalla on varsinkin kerhopäivisin (sunnuntait klo 12->) käytössä Robitronicin ajanottojärjestelmä.

Mikäli radalla on paljon eri kokoista kalustoa, otetaan käyttöön ajovuorot, 1/8- ja 1/10-kokoisten autojen vuorotellessa 15min välein. Jos radalla on ennestään pelkästään isompaa/pienempää kalustoa, on kohteliasta kysyä sopiiko sekaan, vai mennäänkö vuorosysteemillä. Hyvässä hengessä asioista sopien pysyy ajaminen mukavana ja kalusto ehjänä.

Rata-aluetta hallinnoi Ahveniston Autourheilijat ry, ja sitä ylläpidetään talkoovoimin käyttäjien toimesta. Talkoista ym. tapahtumista pyritään ilmoittamaan tähän viestiketjuun.

! No longer available

Rata on avoinna:
Ma-Pe 12-20
La 10-19
Su 12-19

Radan käyttö on AAU:n jäsenille ilmaista.
Ei-jäsenille kertamaksu 5€, koko kausi 40€.
Samalla maksulla käytössä myös asvalttirata.

Ratamaksu maksetaan kerhon pienoisautoilijoiden tilille:
Ahveniston Autourheilijat ry
FI 17 5680 0020 2032 26
BIC: OKOYFIHH
Viestiksi oma nimi ja “ratamaksu”.
Kopio kuitista mukaan radalle, sähköinen versio riittää.

Hirvilammen RC-Puisto löytyy osoitteesta Hirvilammentie 38 (Google Maps), Hämeenlinna.

Pidetään alue siistinä (roskia ei jätetä maastoon), kierrosajat nopeina ja kisailu reiluna!

Sivuja: [1]