Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - VHY

Sivuja: [1]
1
Moi

Olisi tarkoitus tulla harjoittelemaan huomenna torstaina noin klo 10.00 muutamaksi tunniksi. Onnistuuko, eli onko ajajakoroketta mahdollisuus saada auki?

Ville

2
Kilpailijoiden kanava / Vs: M8 Kaudella 2020
« : 08.10.19 - klo: 09.45 »
Itse kannatan näillä osallistujamäärillä luokkien ajamista eri päivinä. päivät ovat tosiaan venyneet turhan pitkiksi, samoin odottelu, pahimmillaan kahden tunnin eräväli on vähän liikaa. Kun kisat olisi eri päivinä päivää voisi lyhentää molemmista päistä ja esimerkiksi  ajaminen kisapaikkakunnalle vasta aamulla olisi mahdollista useammassa tapauksessa jos kisat alkaisi yhdeksältä tai jopa kymmeneltä. Myös aamun usein yön jäljiltä märät olosuhteet helpottaisivat. Toisaalta voisi myös ajaa hieman enemmän esimerkiksi M8E neljä alkueräkierrosta ja/tai yksi harjoitus lisää tai ehkä jopa lisää finaaleita?

Oletettavasti jonkin verran kuskeja ajaisi sitten molemmat luokat, joten yhteenlaskettu kisaajamäärä kasvaisi.

Itse pitäisin nämä mieluiten samalla viikonlopulla, varapäivän poistuminen olisi tietenkin ikävä homma, tosin ei niitä ole kovin usein käytetty. Ja mieluummin sähkö la polttis su koska sähkö rikkoo varmaan vähemmän rataa.

Ville

3
Moi

Olen yrittänyt lähettää sähköpostia mutta ne ei mene perille (Quota exceeded message delivery failed), joten kysytään täällä...

Eli onko vielä mahdollista jälki-ilmoittautua M8e luokkaan ja jos on niin mihin / miten lähetän tiedöt?

Ville

4
Tulokset / Vs: Tulokset M8 & M8e SM II, Vantaa 30.06.2018
« : 03.07.18 - klo: 09.13 »
Kiitoksia loistavista kisoista. Rata on tolkuttoman hyvä ja hienossa kunnossa. Muutokset on onnistuneita, jonkin verran vaikeammaksihan tuo on muuttunut.

Puitteet ovat loistavat myös mekkaamisen osalta, iso apu kun saa olla katon ja seinien suojassa kun vettäkin tuli ja tuuli oli hetkittäin kova.

Lisäksi plussaa saaavat loistava buffa ja Hobbyfactoryn liike paikan päällä!

Ville

5
Tulokset / Vs: M8, M8e SM Turku 26.5.2018 Tulokset
« : 28.05.18 - klo: 12.37 »
Kiitokset järjestäjille ja kanssakilpailijoille. Homma pyöri hienosti, keli oli upea ja ratakin mukava ajaa, vaikka ei suurin suosikkini olekaan.

Kaikki tulokset eivät jostain syystä päivittyneet myrcm:ään, josta niitä itse seurailin.

Ville

6
Kilpailijoiden kanava / Vs: M8 2018
« : 28.05.18 - klo: 12.29 »
Ymmärrän hyvin Hoken pointin ja itse sähkökuskina itse asiassa autoin juurikin Hokea nostamalla hänen puolestaan yhden polttisfinaalin kun itselläni oli aikaa (kahden tunnin odotus finaaleiden välillä) ja Hoken piti mekata. Tällä kertaa en ollut finaaleissa mekkaamassa, mutta sitäkin on tullut tehtyä monta kertaa.

Mutta... mielestäni ei ole sähköluokan tehtävä olla polttiksen "apuluokkana" eli ratkaisut sähkön osalta pitäisi tehdä sähkön näkökulmasta. Luokkahan on ollut hienossa nousussa osallistujamäärien osalta ja ansaitsee tulla kohdelluksi tasavertaisesti.

Nyt kävi niin, että polttikseen lisättyjen finaaleiden (sinänsä hyvä asia) vuoksi sähköluokka joutui kärsimään. En myöskään muista olleeni ikinä kisoissa, jossa on vain yksi harjoitus. Tämäkin sattuu enemmän sähköön kuin polttikseen alkuerien suuremman merkityksen vuoksi.

Ville

Jos nitrot ja sähköt jaetaan eri päiville, tulee suuria ongelmia osallistujamäärien takia.

Mikäli kisassa on esim vain 30 ilmoittautunutta niin karusti voidaan laskea että ajamassa on 10 kuskia, nostamassa 10 ja mekaanikkoina 10

Tämä ei vaan yksinkertaisesti riitä ellei lähes jokaisella ole omaa henkilökohtaista mekaanikkoa.

Molemmat ajaa samana päivänä niin nostot saadaan hoidettua tuskattomammin ja sähköporukasta tulee jopa kavereita mekaanikoiksi nitrokuskeille.

7
Kilpailijoiden kanava / Vs: M8 2018
« : 25.05.18 - klo: 17.00 »
Itse olen samaa mieltä kuin Micsa tuossa yllä, kun kyse on kiinteästä radasta niin siellä voi yleisesti ottaen käydä ennen kisaa ajamassa niin paljon kuin sielu sietää.

Ville

Tuossa tulee sitten se, että ne ketkä ovat jo edeltävänä päivänä ajanut ovat ihan eri lähtöviivalla kuin vain sunnuntaina ajavat. Sillä olen tuon kannalla, että molempia ajetaan kokoajan ns. eteenpäin. Toki kaikkia ei voi miellyttää oli kisat sitten minkälaiset tahansa, mutta kuitenkin kaksipäiväinen kisa olisi tällähetkellä se järkevin, oli se formaatti sitten mikä tahansa.

8
Kilpailijoiden kanava / Vs: M8 2018
« : 25.05.18 - klo: 12.14 »
Itse mielummin erottaisin sähkö- ja polttisluokat omille päivilleen. Turha siellä on kahta päivää olla. Lisäksi tämä mahdollistaisi sen, että voisi halutessaan ajaa molemmat luokat.

Ville


9
Kilpailijoiden kanava / Vs: M8 2018
« : 25.05.18 - klo: 12.12 »
Kyllä tässä aletaan olla sen kaltaisessa tilanteessa, että kun polttikseen lisättiin finaaleita, niin päivässä ei kertakaikkiaan riitä edes tällä kuskimäärällä aikaa koko shown läpiviemiseen järkevällä tavalla. Nyt seurauksena vain yksi harjoitus (joka on ehdottomasti liian vähän) ja liikaa kuskeja alkuerissä sähköluokassa.

Osallistujiahan on nyt yhteensä 63.

Tällä setupilla tuntuisi järkevämmältä ajaa polttis ja sähköluokat eri päivinä. Etenkin sähköluokka kärsii nyt paljon. Harjoituksia saisi olla se kaksi ja sähköluokassa neljä alkueräkierrosta olisi luontevampi koska luokka on enemmän "alkueräpainotteinen" kuin polttis.


Ville

Ajanoton kommentteja :

Mitä ollaan valmiit jättämään pois nykyisestä aikataulusta, jos lisätään esim yksi erä sähkökaseihin ?
Koska sitten päivä venyy "meluaikojen" ulkopuolelle.

Nykyistä aikataulua ei pidä lukea kuin raamattua, koska onko kertaakaan M8-kisoja ajettu esim. ilman teknistä kymppiä/kymppejä ?

Viimetipan muutokset ajanoton kannalta on ...syvältä.

T.Timppa

10
Kilpailijoiden kanava / Vs: M8 2018
« : 25.05.18 - klo: 11.38 »
Tuo kuskien määrä M8E alkuerissä on kyllä liian iso. Varsinkin, kun sähköluokissa alkuerien merkitys on suurempi, kuin polttiksessa.

11
Tänään olisi tarkoitus tulla Espoosta päin harjoittelemaan joskus klo 16 eteenpäin. Oletan että koroke on auki(?)

Ville

12

Eli keräämällä yhteistyökumppaneita jotta ei tarvitse kuskeja rokottaa. Ihan niin kuin Jussi tuossa ylempänä kirjoitti. Puhelin kouraan ja soittelemaan tai jopa mennä hattu kourassa kyselemään. Tää vaan vaatii hiukan aikaa ja tekemistä.

Harvoin näkee näin luokatonta kommenttia. Eli sinä ilmoitat täällä että muiden (eli käytännössä saman pienen porukan joka jo nyt käyttää tolkuttoman määrän omaa aikaansa kisojen ja harrastusmahdollisuuksien järjestämiseen) pitäisi käyttää vielä lisää aikaansa erittäin turhauttavaan cold callingiin jotta sinun ei tarvitse maksaa kymppiä (tai mikä se korotus nyt on) enempää.

Luuletko että kyseisillä henkilöillä on loputtamasti aikaa tai että heidän aikansa on ilmaista tai että heillä ei ole muuta elämää?

Sinulla on täysi oikeus perustaa seura, hankkia puitteet ja järjestää kisoja vaikka ilman osallistumismaksuja.

Englanninkielessä on tälle nykyään niin yleiselle asenteelle hieno termi jota vastaavaa ei Suomen kielessä taida olla: Entitlement.

entitlement
noun

the belief that one is inherently deserving of privileges or special treatment.
"no wonder your kids have a sense of entitlement"


13
Kisojen ja harrastusmahdollisuuksien ylipäätään järjestäminen vaatii paljon rahaa ja työtä. Itse olen korotuksen kannalla ja toivon että korotetaan vielä lisää jos se auttaa järjestämään laadukkaita kisoja ja harrastusmahdollisuuksia.

Kuten vanha sanonta kuuluu, ei voi kuvitella saavansa mersua ladan hinnalla.

Jos se oikeasti on jollekin kiinni noin mitättömistä summista niin sitten tämä ei valitettavasti ole oikea harrastus.

Ville

14
Kilpailijoiden kanava / Vs: M8 2018
« : 29.03.18 - klo: 20.09 »
Onko tietoa ajetaanko M8 PM kisojen yhteydessä M8E luokkaa? Pitäisi lyödä kalentereita lukkoon niin olisi hyvä tietää.

Ville

15
Kyllä harmittaa kovaa pyytetöntä työtä tekevien aktiivien (erityisesti Remppa) puolesta lukea tälläista roskaa. Mielipiteitä radan pinnasta varmaan on puoleen ja toiseen mutta tällaisia itkupotkuraivareita ei odottaisi keneltäkään yli 3 vuotiaalta.

Ville

17
Kiitokset järjestäjille, rata oli upeassa kunnossa ja onneksi sääkin suosi vihdoinkin.

Ainoa pieni miinus siitä, että sähköpuolen olisi mielestäni voinut jakaa kolmeen alkuerään, oli vähän ruuhkaista alkuerissä.

Ville H

18
Hyvä että päästään ajamaan koko rahalla. Kaikilla on aina omat aikataulunsa jne. ja mikä tahansa vaihtoehto on aina jollekin huono. Teet mitä tahansa niin aina joku valittaa.

19
Kilpailukutsut / Vs: SC Summer Cup I, 7.5.2016 Tammisaari
« : 01.05.16 - klo: 22.23 »
Radalle pääsee kyllä treenaamaan melkein milloin vain, tosin en voi takaa että kerhon omaa porukkaa tai ajanottovälineitä on paikalla. Ilmoittautuneita on vielä todella vähän, eli ilmoitukset sisään kiitos!

Eli varmuuden vuoksi, ennenkuin ajan sinne asti, alkavalla viikolla voi siis päiväsaikaan harjoitella milloin vain?

20
Tulokset / Vs: M8 SM III, Vantaa 16.8.14
« : 18.08.14 - klo: 09.26 »
Jos tuon katsotaan kieltävän telemetrian niin sitten sen täytyy katsoa kieltävän myös ponderin ("Any other electronic system placed in the car is not allowed").

21
Joo siellä on siinä takaosan aidassa muutama inhottava aukko josta auton saa tuikattua sinne lampeen.

22
Voiko radalle tulla huomenna lauantaina 28.4 ajamaan? Mihin aikaan? Espoosta asti tulossa joten ei viitsisi turhaan ajaa sinne asti.

Ville

Sivuja: [1]