Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Kimmo S

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7
91
Sisäkausi alkaa olemaan Hakkilassa paketissa. Viikonloppuna on vielä lauantaina viimeiset aloittelijarallit (harkkaradalla  9-12) sekä FORS-sarjan viimeinen osakilpailu (turffiradalla koko päivä). Tervetuloa kisaamaan sekä seuraamaan kilpailuita!

Maanantaina 29.4. on viimeinen aloittelijailta sisällä Hakkilassa, missä pääsee kokeilemaan kerhon autoja ilmaiseksi. Kesällä aloittelijaillat jatkuvat Fullspeed RC Areena Vantaan Vauhtipuistossa maanantaisin 18-19.

Vauhtipuistossa 1/8-rata on jo auki ja turffiradallekin saadaan varmasti pian hyppyrit paikoilleen. Lue lisää radoista kerhon sivuilta https://www.fullspeedrc.fi/vantaan-vauhtikeskus  ja https://www.fullspeedrc.fi/ratamaksut#arena 

92
Huoltajaliput lähetetty, kisaajien liput lähtevät huomenna tai viimeistään perjantaina. Hieman työläs tämä systeemi, eli ei ihan heittämällä lähde iso kasa lippuja. ;)

93
Hyvät rallit oli taas. Hieno taas nähdä näin monta junnukuskia radalla! Tulokset löytyy myrcm:stä osoitteella http://tinyurl.com/y5qa4f3z ja tämän alta jompikumpi sarja ja sieltä vasemmalta Qualy sekä Final.

Kevätkauden viimeiset aloittelijarallit 27.4. FORS-kisojen kanssa samaan aikaan. Saadaan kunnolla kisafiilistä kun on halli täynnä kisaajia.


94
Lauantaina 6.4. iso harkkarata on varattu Aloittelijaralleille  9-12.

Kauden viimeiset rallit järjestetään FORS-kisojen yhteydessä 27.4. Lue lisää keron sivuilta! https://www.fullspeedrc.fi/aloittelijarallit

95
Kokeillaan seuraavissa ralleissa, että tarvittaessa saa ponderin lainaan kerholta ilmaiseksi! Eli kaikki mukaan vain, vaikka ei olisikaan omaa ponderia.

96
Aloittelijaillat pyörivät Hakkilassa huhtikuun loppuun saakka. Kelien salliessa siirrymme ulkoradoille ja aloittelijaillat jatkuvat siellä kelivarauksella.

Muistakaa myös seuraavat aloittelijarallit, 6.4. la klo 9-12.

97
Seuraavat rallit 6.4. lauantaina. Tervetuloa!

PS. pariin kohtaan oli jäänyt väärää tietoa, että seuraavat rallit olisi jo 16.3., pahoittelut tästä.

98
Kuvia 23.2. kisoista

99
Kilpailukutsut / Fullspeed RC Aloittelijarallit 16.3.2019
« : 23.02.19 - klo: 18.09 »
.

100
Kilpailukutsut / Fullspeed RC Aloittelijarallit 16.3.2019
« : 23.02.19 - klo: 18.07 »
Oli mahtava nähdä kisoissa 10 junnukuskia lauteilla. Kaikki ajoivat hyvin ja kisaaminen oli aika rehtiä! Kiitos kuskeille!

Omia kierrosaikoja voi tarkastella myrcmstä. Valitse vasemmalta alhaalta Final-kohta, josta näkee kahden viimeisen kierroksen tulokset:
Buggyt & SC:t http://www.myrcm.ch/myrcm/report/en/44700/228083
Kiekkakisa: http://www.myrcm.ch/myrcm/report/en/44700/228084

16.3. kisataan taas!

101
Jos SC-kuskeja ei tule enempää, niin yhdistetään buggyt ja SCt samaan, niin kaikki pääsee kisaamaan.

102
Lisätty ilmoittautumislinkit!

Uutena juttuna 2019 kaudelle Aloittelijaralleihin on lisätty kiekkakisa-luokka, jossa kilpaillaan leikkimielisesti vain itseään vastaan. Kiekkakisa sopii hyvin ensimmäiseksi kilpailuksi mihin ottaa osaa.

Kiekkakisassa kuskit kisaavat vain itseään vastaan, jotta etenkin pienimmät kisaajat huomioiden kaikki voisivat olla voittajia. Kisaan lähdetään lähtöruudukosta normaaliin tapaan, ja tavoite on ehtiä 5 minuutin aikana saavuttaa itselleen asetettu kierrosmäärätavoite. Aina kuitenkin kun radalla on useampi auto samaan aikaan, tulee kunnon rinta rinnan kisaamista sijoituksistakin. Kiekkakisaan voi osallistua millä tahansa autolla, mutta mielellään tehot reilusti rajoitettuna. Kiekkakisa on perustettu etenkin Rallikoululaisia varten.


103
Lauantaina 23.2.
 • Harkkaradalla ajetaan aloittelijaralleja 9-13 välillä.
 • Turistiradalla on käytössä tämän ajan heikompi luupin boksi.

104
Kevätkaudella 2019 järjestetään seuraavat aloittelijarallit.

 • 23.2. la klo 9-12 EOS-harkkaradalla
 • 16.3. la klo 9-12 EOS-harkkaradalla
 • 127.4. la osana FORS-kilpailuita. Tarkempi toteutusmuoto vielä avoinna.

Konsepti myös uudistuu hieman ja kisoihin lisätään lisää leikkimielisyyttä. Tästä lisää myöhemmin!

Lisäätietoa kerhon sivuilla osoitteessa https://www.fullspeedrc.fi/aloittelijarallit/

105
Aloittelijaillat pyörivät normaalisti joka maanantai klo 18 myös 2019 talvella! Tervetuloa kokeilemaan.
https://www.fullspeedrc.fi/aloittelijaillat/

Tammikuun lopussa starttaa ensimmäinen rallikoulu, pari paikkaa vielä vapaana!
https://www.fullspeedrc.fi/rallikoulu/

Aloittelijarallit järjestetään 2019 kolme kertaa:
 • 23.2. la klo 9-12 EOS-harkkaradalla
 • 16.3. la klo 9-12 EOS-harkkaradalla
 • 27.4. la osana FORS-kilpailuita. Tarkempi toteutusmuoto vielä avoinna.


Liitteenä kuva testiradalta tammikuun ensimmäisestä aloittelijaillasta.

106
Jätetään joululomien myötä vielä Rallikoulun 28.12. kerta pitämättä.

107
2018 vuodenvaihteen poikkeusajat

Vaikka aloittelijailta on lomalla, tästä huolimatta omalla autolla voi käydä ajamassa harkkaradalla normaaliin 5e tarjoushintaan!

14.12. Rallikoulu, irtokerta normaalisti
17.12. Aloittelijailta LOMALLA
21.12. Rallikoulu LOMALLA
24.12. Aloittelijailta LOMALLA
28.12. Rallikoulu, LOMALLA
31.12. Aloitelijailta LOMALLA
4.1. Rallikoulu, irtokerta normaalisti
7.1. Aloittelijailta, normaalisti

Huomioikaa harjoitusalueen joulutarjous! Nyt koko Joululoman harjoittelurata kaikille jäsenyydestä riippumatta vain 5€/perhe per päivä!

108
Eilisestä itsenäisyyspäivästä huolimatta Rallikoulu järjestetään myös tänään, tervetuloa!

109
Tosi hyvät ajot oli eilen, kiitos kaikille! Saatiin varmaan siinä sivussa aikaiseksi tämän syksyn kävijä ennätyskin!

Rallikoulun ensimmäinen kerta järjestetään jo tämän viikon perjantaina!

Saamme autot hyviin säätöihin jo ensi perjantaiksi. Otetaan ensimmäinen kerta silloin! Vielä pari autoa vapaana, joten olkaa yhteydessä jos haluatte mukaan! Irtokerrat ovat 10e/kerta, ja tämä sisältää ratamaksun, eli ajoja ennen tai jälkeen harkkaradat ovat käytettävissä omalla autolla!

110
Tervetuloa taas maanantaina klo 18-20 Hakkilaan tutustumaan rc-autoiluun! Harjoittelualueen pienemmällä radalla pääseee kokeilemaan radalla ajamista ilmaiseksi omalla autolla tai kerhon laina-autolla. Isompi harjoittelurata on avoinna omille 1/10 autoille viiden euron hintaan! Hakkilan sisäratojen osoite on Vanha Porvoontie 231 Vantaa, C1 rappu, 3 krs. Tervetuloa!

Tässä video aloittelijaillasta parin viikon takaa!
https://www.facebook.com/FullspeedRC/videos/605427956589013/

111
Fullspeed Rallikoulu alkaa tammikuussa!

Vihdoin saimme kerholle uudet autot Fullspeed Rallikoulua varten! Rallikoulussa pääsee opettelemaan rc-autoilua kerhon autoilla ja ohjaajien opastuksella. Rallikolussa voi käydä kunnes on valmis hankkimaan oman auton ja aloittamaan omatoimisen harjoittelun. Kurssimuotoinen Rallikoulu starttaa tammikuussa, mutta jo joulukuussa pääsee kokeilemaan rallikoulukonseptia perjantaisin 18:30-19:30, kun hiomme konseptia kuntoon ensi vuotta varten. Koska autoja on rajallinen määrä, perjaintain irtokerroille tulee ilmoittautua etukäteen. Tästä lisää vielä lähipäivinä. Kiinnostuksen rallikoulua kohtaan voi ilmaista jo nyt ottamalla yhteyttä kimmo.sukanen@iki.fi tai esim. maanantain aloittelijaillassa!

112
Muistutukseksi tännekin, jotta voi mainostaa tutuille ja tuntemattomille kerhon aloittelijailtoja. Turffi- ja turistirata ovat normaalisti kaikkien käytössä samalla kun  aloittelijaillat pyörivät harkka-alueella joka maanantai klo 18 alkaen, tervetuloa testaamaan ilmaiseksi kerhon autoja pienellä harkkaradalla. Isompi harkkarata on aloittelijailloissa kaikkien käytössä 5e/krt!

Tällä kaudella meillä on erittäin toimiva järjestely uusille harrastajille! Pienellä harkkaradalla voi rauhassa harjoitella auton hallintaa, kunnes kokee olevansa valmis ajamaan isommalla harkkaradalla. Isommalla harkkaradalla saa aloittelijailloissa ajovinkkejä sekä apua oman auton huoltamiseen.

113
Jep! Eilen maanantaina 18 alkaen pidettiin ensimmäinen syksyn aloittelijailta. Uusi harkkarata toimi oikein hyvin ja hauskaa oli! Aloittelijaillat jatkuvat tästä viikottain, tervetuloa!

Muistakaa myös ensi lauantain Grand Opening 2018 22.9. klo 12-15, jolloin radat ovat ilmaiseksi testattavissa ja kerhon autoja pääsee myös kokeilemaan. Tämän lisäksi ohjelmassa on kahvia ja pullaa sekä rc-kirppis, jolta voi vaikka löytyä sopiva auto talven harrastuksiin!

https://www.facebook.com/FullspeedRC/videos/1210852395721427/

114
Tässä videopätkä harkkaradan viimeistelyä vaille valmiista profiilista: https://www.facebook.com/FullspeedRC/videos/615841908817328/

115
Harkka- ja aloittelijaradalla alkaa näyttää hyvältä ja kiitokset talkoojeesistä kaikille! Talkoilen vielä sunnuntaina 12-17 välillä harkkaradalla, niin tulkaa vaikka akkujen latauksen välissä puoleksi tunniksi jeesailemaan.

Ohjelmassa vielä

Siivoilua:
- Mustan hiiltyneen läntin putsaaminen harkkaradan korokkeen vierestä.

Harkkaradalla:
- hyppyreihin matot
- rataputkien kiinnittäminen toisiinsa ja velkrolla mattoon
- Mollien kiinnittäminen velkrolla mattoon

Aloittelijaradalla:
- Pikku pöytähyppyri pääsuoralle
- ehkä pikku kääntöpöytä


116
Juurikin näin. Koitetaan laittaa huomenna kuvia näkyviin, jahka saadaan profiilit viimeisteltyä! Huomenna talkoillaan vielä 12 eteenpäin ratoja kuntoon.

117
Aloittelijaillat jatkuvat Hakkilassa tuttuun aikaan kello 18 alkaen. Muistakaa myös Hakkilan grand opening 22.9., joilloin myös on kerhon autot kokeiltavissa 12-15 välillä.

Facebookista tiedote aloittelijailloista:
Hakkilan sisäratojen aloittelija-konsepti kuitenkin uudistuu talvikaudelle 2018!

Aloittelijailta jatkuu sisäradalla aina maanantaisin klo 18 alkaen, mutta laajennetulla ohjelmalla! Jatkossa tulee olemaan paremmin saatavilla apua ja opetusta oman auton huoltamiseksi, ja myös touring-radalle tullaan järjestämään säännöllisesti mahdollisuuksia päästä kokeilemaan kerhon autoja.

Krossiradan tutustumiskonsepti muuttuu myös, sillä saamme kaksi uutta rataa käyttöömme. Pienemmällä aloittelijaradalla pääsee rauhassa ilmaiseksi ottamaan tuntumaa rc-autoiluun omalla tai kerhon autolla. Tämän lisäksi omilla autoilla pääsee kaikki tutustumaan harjoittelurataan edullisella 5e/krt hinnalla.

Suurin uudistus on, että liittymällä kerhon jäseneksi, aloittelijarata on ympäriviikon ilmaiseksi käytössä ja harjoittelurata edullisella 5e/krt hinnalla! Muille aloittelija-alue on käytössä normaaleilla ratamaksuilla.

Ohessa vielä video harjoitteluradalle valmistuvan Wall Riden ensi testeistä!
https://www.facebook.com/FullspeedRC/videos/331960050885668/

118
Talkoot aloittelija-alueella!

Etenkin lauantaina 12-14 välillä tarvittaisiin aloittelija-alueelle 5-6 talkoilijaa, jotta saadaan levitettyä testiradalle tennarit! Yhdestä rullasta varmaan saadaan riittävästi mattoa peittämään EOSin sivulle jäävä betonialue.

Talkoilen myös tänään töiden jälkeen aloittelija-alueella, tervetuloa jeesaamaan!

Hanskat ja ruuvin vääntimet mukaan.

Työlistalla seuraavaa:
 • Tennareiden levittäminen
 • Harkkaradalle laidat
  • laidat vasempaan ja oikeaan reunaan
  • Jatketaan harkkaradan pitkää laitaa aloittelijaradan yli seinään asti.
 • Tehdään kunnon kulkuväylä harkkaradalle pittialueen päästä siirtämällä radan laitaa hieman radalle päin.
 • Aloittelija-autojen pelitikaapin roudaaminen aloittelija-alueelle
 • Sähköjen vetäminen aloittelijakaappiin latureita varten.
 • Yleistä siivoamista, etenkin mustan hiiltyneen läntin putsaaminen eos-radan korokkeen vierestä.
 • Ikkunoiden pesu

Ensi viikolle jää
 • Aloittelijaradan korokkeen rakentaminen
 • Likaisen patterin maalaaminen valkoiseksi
 • Harkkaradan korokkeen kaiteiden viimeistely
 • Korkokkeiden maalaaminen
 • Uusien rataelementtien valmistus
 • Profiilin teko

119
GRAND OPENING 2018 lauantaina 22.9.!

Tervetuloa tutustumaan Fullspeedin Hakkilan sisäratoihin!

Potkaistaan syyskausi 2018 kunnolla käyntiin pitämällä avajais häppeninki lauantaina 22.9.! Radat ovat ilmaiseksi kokeiltavissa koko päivän (9-22), joten tervetuloa käymään!

Ohjelmassa 12-15 välillä
 • Tarjolla kahvia ja pullaa.
 • RC-kirppis (*)
 • Kerhon autot kokeiltavissa aloittelijaradalla
 • Infoa uusille harrastajille.

osoite: Vanha Porvoon tie 231, C1-rappu, 3. kerros

Tule vaikkaa vaan piipahtamaan ja tutustumaan paikkaan.


TERVETULOA!

*) Avajaisten rc-kirppis
Tervetuloa myymään tavaroita rc-kirppikselle! Kirppiksen pelisäännöt ovat:
 • Kirppis on virallisesti auki 12-15, mutta tavarat voivat olla myynnissä koko lauantain.
 • Myyntialue on truffiradan ja verkkoseinän välinen alue.
 • Myyntipaikka on ilmainen.
 • Oma pöytä tai viltti tms. mukaan
 • Kukin vastaa omista tavaroistaan, niiden myymisestä, maksujen keräämisestä sekä pois siivoamisesta.
 • Jos et itse päivystä pöytäsi vieressä, jätä pöydälle lapulla esimerkiksi mobile pay -numerosi.
 • Myyntipaikka tulee olla siivottuna sunnuntaihin mennessä.

120
Maanantain aloittelijaillassa oli taas hyvä meno! Omat ja kerhon autot kiersivät turffirataa usean kuskin voimin. Aloittelijaillat jatkuvat vielä kaksi kertaa ulkoradalla, jonka jälkeen siirrymme Hakkilan sisäradalle.

Ensi talvikaudelle saamme Hakkilaan uuden aloittelija-alueen, joka sisältää kaksi uutta rataa! Näin aloittelijoille löytyy hyvin tilaa harjoitella myös ruuhka-aikoina! Lisäksi liittymällä kerhon jäseneksi, aloittelija-alueelle pääsee ajamaan edullisella 5e kertamaksulla!


Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7