RC Center

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ezmi

Sivuja: [1]
1
Bensa-autot / Vs: HPI Baja 5B
« : 06.03.11 - klo: 13.34 »
Homma hoidossa, Kiitti Tonij!!Nyt Bajamiehet huomio: http://rc10.fi/index.php?topic=55341.0

Ei tykänny kiinanmuovi suomen talvesta joten auto seisoo tallissa odottamassa uutta rinkulaa alle.

2
Onkos muut muuten saaneet ari-mikaelilta rahat takaisin?
Tulihan ne kaikki kerralla tosin pitkän odottelun jälkeen

Samoin täällä, rahat on saatu takaisin.

3
Juu sama homma täällä, jätkä saa vielä pari viikkoa aikaa toimittaa tavarat tai palauttaa rahat. tuli kahden viikon keikka ja en ole kotona mutta loppukuusta poliisin puheille jos ei kotiin palatessa ole homma hoidettu. Eipä tuo mulle ole edes viitsinyt yhteenkään viestiin vastailla joten odotukset ei todellakaan ole kovin korkealla.

tiistaina viimeksi. Kun lupasi lähettää tiistaina niin kysyin onko tulossa. Vastasi vaan että työkiireitä on ja älä hermostu kyllä tavara tulloo. Plus siihen perään joku kymmenen huutomerkkiä. Mutta lähdin reissuun viikoksi ja annan kaverille aikarajan siihen asti joko toimittaa tuote tai maksaa rahat takaisin. Sitten lähtee rikosilmoitus jo poliisille! Eiköhän 18 päivää pitäisi riittää siihen että ehtisi postiin.

4
Mites tuo nimimerkki ari-mikael? Moniko siltä on ostanu tavaraa? Eipä tunnu enään kiinnostavan vastailla sähköpostiin tai yv viesteihin kaupanteon jälkeen. Perjantaihin annoin aikaa toimittaa ostokseni jonka jälkeen on sitten varmaan alettava muihin toimenpiteisiin. melkein nelisenkymmentä kauppakohdettahan tuolla näyttää olevan laitettuna alkaen vuoden -09 lopusta eteenpäin. Kait joku on ollut kyseisen hemmon kanssa tekemisissä.

5
Bensa-autot / Vs: HPI Baja 5B
« : 25.06.10 - klo: 16.02 »
Kokeilenpa kuitenkin tuota CY:n pyttyä, menköön nyt tuo näin harjottelukappaleena kun ei koskaan ole tarvinnut purkaa noita koneita. Jos vielä alkaa kettuilemaan niin hommaan sitten zenoahin moottorin.

6
Bensa-autot / Vs: HPI Baja 5B
« : 23.06.10 - klo: 23.09 »
Tietääkös joku viisaampi täällä, mikä sylinterinkansi käy tuohon King Motorin 29cc koneeseen? Viikonloppuna päästelin krossimontulla bajalla kun yhtäkkiä loppu kulku, eikun kotiin tutkimaan missä vika. Siinä sitten ihmettelin että onpas sytytyspuola (vaimikälie oikea nimi sille) kummallisen korkealla vauhtipyörästä kunnes huomasin että kansi on halki edestä pakoputken juureen asti.

Kannattaako tohon hommata uusi kansi vai oisko jotain "järkevämpää" ratkaisua? Itsellä kun ei ole näistä bajahommista enempää kuin tämä parin kuukauden kokemus.

7
RC-kerhot ja -radat / Raaseporin harrastajat.
« : 08.05.10 - klo: 19.53 »
Löytyykö täältä Raaseporin suunnalta rc-autoilijoita ja ajopaikkoja (soramonttuja jne...).

8
Bensa-autot / Vs: HPI Baja 5B
« : 27.04.10 - klo: 00.02 »
Juu, oli hienon näköistä menoa montulla. Oma KM baja saapui näköjään seurannan mukaan tänään suomeen joten kai sitä vielä tällä viikolla pääsee räpläämään (kiitokset vaan -rcmh- opastuksesta tuon hommaamisessa  :wink:).

9
Yleinen keskustelu / Akut ja laturit
« : 02.02.07 - klo: 19.38 »
Tuli hommattua Graupner ultramat 14 laturi ja nyt alkoi mietityttämään että pystyykös sillä lataamaan myös starttiboksissa käyttämäni bilteman 2.5Ah:n geeliakun? Entä kuinka suuri latausvirta ois passeli 2200mAh vastarin akulle?

10
Hobao / HoBao Hyper 2.0
« : 10.10.06 - klo: 10.30 »
Lainaus käyttäjältä: "Niko"
Lainaus
Eturenkaat eivät siis koskaan käänny liikaa


Puhuu herra jonka auto puskee mun autoon verrattuna  :mrgreen:


Tukivarresta tarvitsee dremelöidä lähinnä vain takaosasta. Etuosasta myös, mutta vanne syö siihen tilaa.

Lisäksi tarvitsee dremelöidä servosavertukilevystä, jotta ohjauslinkki servosta mahtuu kääntymään täysillä, sekä servosaverin muovitolpista, jotta ohjauslinkkien päät eivät osu ko vipuihin.

Olikohan tarpeeksi vaikeasti selitetty :D


Voiskohan noista dremelöitävistä kohteista saada kuvat kaikkien nähtäville? Nehän selittäisi paljon paremmin mistä pitää ottaa ja kuinka paljon.  Itseäkin tuo alkoi kiinnostamaan.

11
Polttisautot / Failsafe ei jarruta.
« : 30.08.06 - klo: 20.57 »
Juu, näin kai se on.  Kiitokset vaan Duster1:lle ja kumppaneille sitkeästä yrityksestä korjata tämä  :oops: vika :oops:.

12
Polttisautot / Failsafe ei jarruta.
« : 30.08.06 - klo: 20.10 »
No nyt sain sitten toimimaan... kyllä nyt hävettää isompaakin miestä... tulis kuula ja tappas...

Faili oli sitten kytketty ohjaukseen eikä kaasuun. tänään se vasta selvis kun ohjaus alko pätkimään. Ja mukamas olin NIIN varma että piuhat on oikeen päin PRKL!

13
Polttisautot / Failsafe ei jarruta.
« : 27.08.06 - klo: 19.49 »
Juu, kyllä on.

14
Polttisautot / Failsafe ei jarruta.
« : 27.08.06 - klo: 18.15 »
Joo, kokeilin tänään uusilla paristoilla ja vaihdoin failin ohjausservoonkin, mutta eipä tuo vieläkään toimi. Heittää servon kyllä "veteläksi" kun katkaisee lähettimestä virrat mutta ei liikauta sitä mihinkään ennalta asetettuun asentoon.

15
Polttisautot / Failsafe ei jarruta.
« : 25.08.06 - klo: 21.47 »
Tjaa, no mulla on käytössä vielä se alkuperäinen neljän AA pariston patteriboksi ja siinä jotku marketin patterit. Pitäis kyllä ostaa kunnon akkupaketti. Täytyy kokeilla tota ohjaus-servoakin sitten vielä.

16
Polttisautot / Failsafe ei jarruta.
« : 25.08.06 - klo: 21.11 »
Juu tuo sama faili. Oon kyllä yrittäny juuri tuolla tavalla asettaa toimintaan sekä jarrulla, vapaalla ja kaasullakin mutta aina se jättää kaasua päälle jonkin verran jos katkaisen täydeltä kaasulta lähettimestä virrat.

17
Polttisautot / Failsafe ei jarruta.
« : 25.08.06 - klo: 17.45 »
Hmm... Hain sitten päivällä uuden failsafen mutta eipä näytä olevan minkäänlaista vaikutusta tällä uudellakaan. Jotenkin tuntuu siltä että servo liikahtelee ihan samala lailla, oli failsafe sitten kytkettynä väliin tai ei.

18
Polttisautot / Failsafe ei jarruta.
« : 24.08.06 - klo: 22.23 »
Futaban servo.

19
Polttisautot / Failsafe ei jarruta.
« : 24.08.06 - klo: 22.02 »
Juu eipä oo vaikutusta onko kaasulla vai jarrulla, aina sama suunta. Taidanpa käydä huomenna rc-sabella espoossa vaihtamassa toimivaan.

20
Polttisautot / Failsafe ei jarruta.
« : 24.08.06 - klo: 21.12 »
Niissä liittimissähän on pykälät, ettei mene edes väärinpäin. Ja piuhojen väritkin näyttäisi menevän ihan yksiin. Kummallista...

21
Polttisautot / Failsafe ei jarruta.
« : 24.08.06 - klo: 20.57 »
Enpä ole vaihtanu.

22
Polttisautot / Failsafe ei jarruta.
« : 24.08.06 - klo: 17.02 »
Ostin hyper7 rtr:ään ofna micro failsafen ja laitoin kiinni, tein säädön mukana tulleen ohjeen mukaan eli ohjaimesta jarru pohjaan ja set nappi pohjaan kunnes vilkkuminen taukosi. No eipä tunnu toimivan, servo kääntyy kaasun suuntaan vaikka pitäis jarruttaa, rikkikö? Vai onko tällä nyypällä nyt joku asia jääny tajuamatta ton failsafen säädössä?

23
Polttisautot / Hyper 7 tyhjäkäynti.
« : 19.08.06 - klo: 14.29 »
Vika korjattu. Käänsin pari pykälää sitä servossa olevaa muoviläpyskää missä kaasulinkki on kiinni, nyt toimii.

24
Polttisautot / Hyper 7 tyhjäkäynti.
« : 19.08.06 - klo: 09.35 »
Otin ilman putsarin pois ja huomasin että kaasarin kurkku näköjään sulkeutuu siihen n. 1mm rakoon kun painaa jarrun pohjaan ja aukee vähän kun jarrun löysää. Eli se tyhjäkäynnin säätö toimii vaan kun pitää jarrun kiinni. Pitäskö jotain kaasulinkkiä säätää?

25
Polttisautot / Hyper 7 tyhjäkäynti.
« : 18.08.06 - klo: 23.09 »
Ostin juuri hyper7 tq rtr paketin, ja nyt tässä sisään ajellessa kummastuttaa tuo tyhjäkäynti. Pitääkö sen olla niin että kun lyö jarrut päälle niin vasta silloin moottorin kierrokset laskee alas. Jos löysään jarrun niin auto lähtee hitaasti liikkeelle. Kuuluuko olla noin?

Sivuja: [1]