Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Breweri

Sivuja: [1]
1
Kyosho / Inferno... mikä? Tunnistusapua tarvitsen!
« : 05.06.14 - klo: 17.22 »
Päivää että pätkähti! Kaveri hankki jostain vanhan kyoshon ja itse tunnistin sen infernoksi vaan malli on vielä hakusassa.

Oisko US Sports? Miten näitä ylipäätänsä erottaa toisistaan kun en ainakaan itse pikaisella googlettamisella vastausta löytäny? Moottori oli löysällä ja pyörähti pääratas sileäksi niin ois hyvä tietää minkälaista ostaa. Varmaan kuitenkin metallinen kannattanee ostaa?

2
RC-kerhot ja -radat / Rovaniemen RC-autoilijat
« : 15.08.07 - klo: 22.42 »
Peräänkuulutan tässä Rovaniemiläisiä RC-autoilijoita. Jotain jannuja spottasin tuossa yks ilta Nivavaaran kentältä mutta muuten on ollut melkoisen hiljaista. Huhuja olen kuullut että aikanaan ah niin suosittu sisäautoilukin olisi kadonnut mutta kaipa se jollain vielä sisimmässä sykkii... ei muuta kuin auton ostoon ja pihalle sitten ajamaan!  :cool:
(OT: täällähän tosiaan aikanaan sijaitsi suomen pisin sisäautorata)
Huudelkaahan itsestänne niin voitais käydä vaikka bashailemassa tai muuten vain hörsimässä kaffetta. Itsellä siis nuo offipuolen hommat lähinnä sydäntä, ajokkina GT10 sport joka alkaa jo muovautumaan oman maun mukaiseksi kaikkine tukirakenteineen ja räpellyksineen...

Rohkeesti vaan kättä pystyyn jos vaikuttaa Rovaniemellä tai lähiseuduilta, hophop! :grin:

Sivuja: [1]