Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Sysoosi

Sivuja: [1]
1
Traxxas / Vs: Traxxas Stampede
« : 26.08.08 - klo: 19.34 »
Kävinpä nyt suttailemassa ulkona, kun ehjät spurrit tuli postissa. Eihän tolla nyt kaasu pohjassa viitti kauheen usein ajaa :grin:. Muutenkin kestävän oloinen, kun pyöri vähän väliä katon kautta ympäri ilman ongelmia.

2
Traxxas / Vs: Traxxas Stampede
« : 24.08.08 - klo: 20.09 »
Mielenkiintoiseksi menee... laakeri on kunnossa, samoin tuo akseli, ratas ja slipperin runko. Ihan kuin juuri tuo slipperin runkoa paikoillaan pitävä tappi olisi painunut koteloa vasten ja siitä syntyi tuo kitka.

EDIT: Jep jep, nyt se pyörii taas, pitää laittaa tuonne toiselle puolelle shimmi, jos se vaikka on siitä kiinni.

EDIT2: Ei tarvinnut edes sitä, mikähän tuohonkin tuli? Itse veikkaan, että ylikuumeni (miksi?) ja antoi sen verran periksi, että toi tappi söi itsensä muovin sisälle.

3
Traxxas / Vs: Traxxas Stampede
« : 24.08.08 - klo: 19.46 »
Laatikko on auki, mutta en tosiaan tiedä miten tuo slipperin viimeinen osa (lähinnä laatikkoa) lähtisi irti. Mistäs uusia kytkimiä saa, jos tämän saan joskus hajalle? Towerista en löytänyt rustlerille sopivaa.

4
Traxxas / Vs: Traxxas Stampede
« : 24.08.08 - klo: 19.21 »
Nyt kävi niinkin mielenkiintoinen tapaus, että Rustlerin voimansiirto meni epäkuntoon ensimmäisellä akullisella (käytetty auto). Sisältä on ennestään muoviosat vaihdettu teräksisiin, mutta jostain syystä tuo slipper shaft eli kytkimen akseli (se mihin spurrikin kiinnittyy) on jumissa. Harjaton kone tietenkin väänsi samalla spur gearin uuteen uskoon, mutta onneksi muuta ei hajonnut. En ymmärrä mikä tuossa on enkä nyt tiedä miten sen saisi irti. Osaako joku auttaa vähäosaista?

Sivuja: [1]