Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - BMF

Sivuja: [1] 2 3
1
Meikä lähtee koskelle noin kello 17.00. Saan auton vasta sitten.

2

Monelta?
Varmaan jotain 19.00. Iltavuoro :laugh:

3
Tänään iltasella koskelle ajamaan?

4
Oisko kellään ylimääräisiä hehkutulppia myynnissä Kemissä tai lähialueella? Pikainen tarve olis saada. Jos löytyy nurkista ylimääräisiä LÄMMIN tai MEDIUM- tulppia nii muutaman vois investoida hetimmiten.
OS 3A tulppa löytyy ainakin. Lennokkikerholta löytyy varmasti muitakin, voin tarkistaa sunnuntaina.

5
Milloin seuraavat ajot koskella?
Oisko keskiviikkoiltana taas?

6
Sunnuntaina (30.5.) iltasella on ollut alustavasti puhetta käydä ajelemassa koskella. Kellonajasta ei vielä tarkempaa tietoa. Kuskeina ainakin siis BMF ja minä. Lisää huomenna...

EDIT:
Arviolta klo 18-19 ollaan koskella MINIsteröimässä tänään sunnuntaina.
Lähetään Samin kanssa tuossa 18.00 ajelemaan koskelle.

7
Tulokset / Vs: Tamiya Mini Kesä Cup Kuusaalla
« : 28.05.10 - klo: 15.59 »
Tänään hain postista SP Sport Tuned Version 2,0-2500kv moottorin. Säätimeksi laitan Castlen Sidewinder 1/10. Tähän varmaan riittäisi 1/18 Sidewinder vallan mainiosti. Sunnuntaina ois tarkoitus päästä kokeilemaan. Täytyypä mittoa dataloggerilla miten virtaa menee.

8
Voivoi! Voipi olla että menee aika myöähäseen taas, lähtö. Voipi olla että ei kerkiä ehkä ollenkaan.

9
Onko koskelle menossa huomenna ketään?

10
Myö tuumma huomenna illalla Samin kanssa ajoihin. Tulukaa muutkin.

11
Meidän vaatimattomalla kosken radalla voi ajaa 24/7.

Älkää jättäkö mahdollisuutta käyttämättä!

Millos seuraavat ajot passais?

Mennään Juupelin kanssa lauantaina demoaan lajia liedakkalaan, taas siis rysät pyynnissä!
Sunnuntaina Illalla vois olla mahdollista. Joskus 18.00 jälkeen.

12
Yleinen keskustelu / Vs: model-expo 2010
« : 27.04.10 - klo: 12.54 »
Krossirata oli hieno! Näyttävää menoa koko messujen ajan. Pääsin myös perjantaina muutaman kierroksen kokeilemaan. Pelkästään messujen vuoksi en itse paikan päälle lähde. Nyt olin lennättämässä e-Aircombattia näytöksessä, niin tuli lähdettyä. Varmasti hyvät ja mielenkiintoiset messut uusille harrastajille ja niille jotka olivat ensimmäistä kertaa. Itselle oli 5. kerta, joten eivät tarjonneet juurikaan mitään uutta. Myyjiä olisi saanut olla enemmän. Selittynee myyntipaikan hinnalla ja messujen kohdeyleisöllä.


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cHbtEovuqZ8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UGTH1kuUXLU[/youtube]


13
Taas ois mediaa tulossa koskelle keskiviikkona!

Paikallinen päälehti tulee tekeen juttua keskiviikkona 16 aikaan, tulkaa kuskitkin niin ei tartte yksin "velehdella" medialle!  :wink:

Lennokkikerhon edustus myös toivottu, saatte samalla julkisuutta toiminnallenne!

Rollo, toivotetaan mukaan kans!
Lähdetään Hietalahden kanssa huomenna Kemingrad-Leningrad junamatkalle, että ei kerkiä.

14
Käykää samalla tarkastamassa lennokkileiri vallitunsaaressa. Voi olla että jos huonot lennätyskelit, niin tulemme käymään koskella.

15
Jaa onko joku heitetty pihalle?

16
Perän ryömintää saattaa aiheuttaa "kiinalainen" gyro tai servo. Ihan meikäläisen arvauksia... Heittomerkit siksi koska esim. Futabaskatkin tehdään kiinassa.

17
:lol:
Nuo kolme viimeistä kuvaa kyllä menee sinne Priceless-kategoriaan.  :grin:

Pahus! BMF:n keltanen kaara näyttää menevän niin hallitusti kahdella renkaalla, kun taas ne kaks muuta kuvaa näyttää että minun mini ei ollu ollenkaan menossa hallitusti.  :lol:

Hyviä kuvia mister Cameramään ottanu. Kiitokset siitä.  :smiley:
Joo juuri tuota yritin että saadaan näyttäviä kuvia! :laugh:

18
No niin niitä kuvatuksia


19
Pystyyköhän enempää vastustamaan kuin tänään? No varmaan pystyy, mutta tiukkaa tekee...


Laitan kuvia näkösälle kun niitä saan.

20
No niin! Sain houkuteltua yhden uuden sedän käymään koskella.

21
Neljän jälkeen saapuu lennokkisetalegioona näillä näkymin.

22
Meikä vois joskus neljän jälkeen tulla lauantaina.

23
pystykuva-tv

24
Olikos lauantaina ajoja? Jos mie töitten jälkeen tulisin käymään vaikka koskella?

25
siivettömiä  :grin:)...  :smiley:

Lentokone on ns. kiinteä siipinen ja hekoja voidaan kutsua myös liikkuva siipiseksi, siipi se on roottorin lapakin  :lol:
hehe! :tongue: Juurikin tätä hain että siivet ne on helikopterissakin, ne vain pyörii siinä. :grin:

26
Niinno, muuten sopis melkeinpä mikä päivä vain, mutta keskiviikkona olisi rovaniemeltä siivettömiä lentohärpäkkeitä tulossa koskelle ja oli vähän puhetta että vois vielä säätää niitäkin (syteen tai saveen  :grin:)...  :smiley:
kuumailmapalloja?

27
Mulle vois sopia perjantai mahdollisesti.  Mahdollisesti ois vapaapäivä, niin vois mennä ajelemaan ihan päiväseltään. Tosin Mini taas on purettuna kappaleisiin ja Lokomosta on edelleen iskaritorni poikki. No pikku vikoja, heleppo korjata!

28
Touring ja krossiluokissa saa laittaa koneet ja muut mielensä mukaan, minissä siitä ei saa mitään hyötyä, päinvastoin, karsii vaan itsensä ulos säännöistä.
Miksi sitten osia joilla ei saavuteta hyötyä ei saisi vaihtaa? Miksi sitten osia joilla saavutetaan hyötyä (esim. iskarit nämä+iskareiden öljyt). Näiden vaihtamisen jälkeen kottero maksaa jo noin 120e. Edelleenkin olen silti mieltä jos ja kun kisoja järjestetään koskella niin ajetaan samoilla säännöillä kun oulussa. Voidaanhan ajaa sitten vaikka toinen kilpailu missä saa ajaa "laittomalla" minillä.

29
Minissä erän pituus on 5min, ja koneet maksaa noin 4e MAX kappale. Jos alotusbudjetti on säädetty tiukalle niin en jotenki ite nää mitään järkeä että tarvii hommata lipot ja BL-kamat 90e autoon. Ei se hiilimylly kenenkään budjettia voi kaataa. Sitäpaitsi, mikään auto toimi 15+ min kumirenkailla yhteensoittoon ajettuna.

No, nämä nyt on vaan meikän mielipiteitä. Homma on yleensä vaan suht paljon selkeempää kun jokainen ei yritä keksi pyörää uudelleen näissä luokkia koskevissa säännöissä. ;) Kemin kisassa tuskin on ongelmia vaikka laittais 3.5 lankasen miniin, mä voin lainata kyllä halukkaalle.

Mistä saa koneita 4 euroa tai halvemmalla kuin kipale? Lipo-akkujen hinnat tuskin on este budjetissa. Järjellä on järjetöntä yrittää "leluautoon" laitettavien osien hintaa perustella, maksoi ne mitä tahansa.  :grin: Jos kerran luokkia koskevia sääntöjä turha keksiä uudelleen niin eikö olisi järkevä ajaa näillä säännöillä http://www.tamiyaeurocup.co.uk/index.php?option=com_content&view=article&id=67&Itemid=75? Nämä oli sitten meikäläisen omia mielipiteitä.

30
Miks miniin pitää laittaa hiiletön setti?
Milliampeerilla pidemmälle. Hyötysuhde on huimasti parempi. Hiilellisillä ajettaessa vehkeet muistuttaaa enempi radio-ohjattavaa sähkölämmintä. :tongue:


Sivuja: [1] 2 3