Kirjoittaja Aihe: Aktiivinen crossi luokka pääkaupunkiseudulla  (Luettu 2919 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Gnort

  • Tulokas
    • Profiili
Aktiivinen crossi luokka pääkaupunkiseudulla
« : 26.01.23 - klo: 15.52 »
Moi
Miettinyt tässä RC autoihin palaamista ja haussa olisi luokka missä pystyis samalla rungolla ajamaan mahdollisimman monipuolisesti ajamaan. Jotenkin toi Crossi tuntuis hyvältä aloittaa, monipuolisen ajettavuuden vuoksi. Aika sama mikä paikka ni pystyy ajelemaan.

Sähkö valintana, koska talvella harrastuksen jatkamiseksi sisällä ajaminen sähköllä taitaa olla ainoita vaihtoehtoja. Siten myös matto/sisä setuppi olis kiinnostavia. Ainakin Vantaalla oli sisärata missä pystyis ajamaan ympäri vuoden. Mut tavoite ettei aina kun haluaa ajaa tarvis matkata Vantaalle (oma sijainti Espoo).

Kalustoksi 1/10 tai pienempi, jolla pystyy ajamaan pihassa ja mahdollisesti osallistumaan "ns jokkis kisoihin". Tästä mietin että onkos tossa sähkö 1/10 crossi luokassa millainen aktiivisuus pääkaupunkiseudulla? 2wd vai 4wd?

Vai onko parempi panostaa 1/10 rata-autoon ja siihen sit asfaltti ja matto asetukset, jos kilpa-ajot kiinnostaa. Sit varmaan iltaisin parkkipaikoille muovitötteröiden kaa harjoittelemaan?

Stock truck vaikuttaa mielenkiintoiselta, mutta sellaisen ajeleminen takapihalla ei välttämättä oo se sykähdyttävin kokemus.

Ajatuksia tai ehdotuksia jostain ihan muusta autoluokasta?
Crawlerit ei nyt ainakaan vielä o iskeny, vähän enemmän tarvis olla vauhdin puolella.
« Viimeksi muokattu: 27.01.23 - klo: 18.23 kirjoittanut mustikka »

Poissa Ruusperi

  • Fullspeed RC
    • Profiili
Vs: Aktiivinen crossi luokka pääkaupunkiseudulla
« Vastaus #1 : 27.01.23 - klo: 09.59 »
Ympärivuotiseen kisakäyttöön 1/10 sähkökrossi tai touring on molemmat hyviä valintoja. Touring kisoja on niin paikallisesti Vantaalla kuin ympäri suomea FinTrackTour sarjassa. Krossissa talvella paikallinen FORS sarja, muuallakin suomessa ajettava Winter Jumps sekä kesäisin Maastosarja.

Fullspeedin Hakkilan sisäradalla ajetaan viikkokisoja joka torstai erittäin matalalla kynnyksellä. Pihakäyttöön oikein mikään rata kisa-auto ei ole parhaimmillaan, poislukien tietenkin crawlerit. Suosituimmat luokat juuri nyt on 2wd krossi ja stock rekka.

Mutta varmasti 4wd 1/10 sähkökrossilla voi ajaa pihallakin ja vauhtia riittää. Sama auto toimii sisäradalla (putsauksen jälkeen) ja pääsee ajamaan kilpaa.

-Aapo / Fullspeed RC
« Viimeksi muokattu: 27.01.23 - klo: 18.23 kirjoittanut mustikka »

Poissa Gnort

  • Tulokas
    • Profiili
Vs: Aktiivinen crossi luokka pääkaupunkiseudulla
« Vastaus #2 : 03.02.23 - klo: 08.42 »
Iso kiitos vastauksesta.
Toi 2wd krossi vaikuttaa aika hyvältä. Haastaa ajamista ja ehkä inasen vähemmän säädettävää ku ainakin 2 liukukyytkintä poissa pelistä. Taidan seuraavaks syventyy siihen, josko tässä päästäis lukemisesta tekemiseenkin  :grin: