Kirjoittaja Aihe: Mikko Mäkelän muistoa kunnioittaen  (Luettu 5361 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa micsa.fi

 • RIP
  • Profiili
Mikko Mäkelän muistoa kunnioittaen
« : 15.11.23 - klo: 11.52 »
Saimme sunnuntai-iltana 5.11.2023 musertavan suru-uutisen. Hyvä ystävämme Mikko ”Micsa” Mäkelä oli päivällä kuollut Meilahden sairaalassa 47-vuotiaana.

Micsa oli intohimoinen RC-harrastaja ja rehti kilpakumppani joka ajoi useita luokkia: Rataa, krossia, polttiksia, sähköautoja. Micsa harrasti loppuun saakka, aina kun vointi salli. Micsa kävi vielä alkukesästä ETS-kisoissa Hollannissa, mutta joutui toisen Saksan kisan loppukesältä perumaan viime hetkellä. Hollannin Apeldoornin ETS-kisassa Micsa sijoittui hienosti Stock-luokassa seitsemänneksi. Viime talven kotimaisessa FTT ProStock -sarjassa Micsa sijoittui toiseksi.

Micsa toimi Fullspeed RC:n varapuheenjohtajana kaudella 2014-2015 ja sähkötouringin FTT-sarjan luokkayhteyshenkilönä vuosina 2019 - 2020. Micsa toimi myös useissa Fullspeedin järjestämissä kilpailuissa projektipäällikkönä ja muissa vastuutehtävissä. 

Micsa oli aina asiallinen, avulias, hyväntahtoinen ja vastuullinen. Micsa oli kaikille mukava kaveri ja hyvä seuramies RC-piireissä. Micsa oli valveutunut ihminen ja innokas keskustelemaan kaikenlaisista asioista; yhteiskunnasta, tekniikasta, politiikasta, sijoittamisesta jne.

Micsa oli hurjan kiinnostunut uusista asioista, toimintojen kehittämisestä ja optimoinnista. Meitä oli Micsan kanssa joukko samanhenkisiä kavereita, jotka kerta toisensa jälkeen innostuimme optimoimaan milloin mitäkin. Meidän WA-ryhmän nimi eli ajan hengessä. Viimeksi Micsa vaihtoi nimeksi Fullspeed Energyoptimizer.

Micsa sairasti syöpää joka pysyi hoitojen avulla pitkään kurissa ja Micsa pystyi elämään melko normaalisti. Loppukesällä ja alkusyksystä vointi heikkeni. Marraskuun alussa Micsa sai tietää lääkäreiltä että lokakuun hoidot eivät olleet enää tehonneet.

Micsan poismeno on meille valtava menetys. Olemme kaikki oppineet Micsalta paljon ja hänen muisto tulee aina elämään lämpimänä mielissämme.

Micsan perheeseen kuului vaimon lisäksi 3 kouluikäistä tytärtä.

Micsan siunaustilaisuus pidetään Kirkkonummen kirkolla lauantaina 9.12.2023 klo 12. Kaikki Micsan harrastuskaverit ovat tervetulleita sanomaan Micsalle jäähyväiset.

Kim Elfström
Lasse Ilvessalo
Juho Koskivuo
Markku Seppälä
Wacky Stack Racing Team

Poissa Pepess

 • Veteraani
  • Profiili
Vs: Mikko Mäkelän muistoa kunnioittaen
« Vastaus #1 : 15.11.23 - klo: 13.16 »
Syvimmät osanottomme omaisten ja läheisten suureen suruun.

Poissa HLuomanen

 • Ylläpitäjä
  • Profiili
  • Kotisivu
Vs: Mikko Mäkelän muistoa kunnioittaen
« Vastaus #2 : 06.12.23 - klo: 16.00 »
Osanottoni, ja kiitos tiedosta ylläpidon puolesta. Tuli itsekin ajeltua Mäkelän kanssa samoissa corrikisoissa 2011-2013. Hän rehki varmaankin kahta luokkaa kärkikahinoissa, itse kun rämmin uutena tulokkaana siellä tuuppien D-finaalin hännillä niin ei ehtinyt varsinaisesti henkkoht tuttavuutta syntyä. Koetetaan laittaa micsan jäsenprofiili johonkin asialliseen asentoon täällä. En vielä tiedä onko siihen jo valmiiksi mietitty protokolla.
Kauhavan UA, Short Course 2WD (SC2-10) harrastelija vuodesta 2010