Kirjoittaja Aihe: Sanwa Uutiset!  (Luettu 11401 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Rc-Navetta

  • Aluevalvoja
    • Profiili
    • Rc-Navetan Verkkokauppa
Sanwa Uutiset!
« : 06.12.15 - klo: 22.18 »
Moips.

Selvennän nyt vielä, kun hiukan on aiheesta kyselyä tullut niin Hobbypartner Oy on Sanwan virallinen maahantuoja. Meidän kautta myös huollot jne.

Sitten se uutinen, joka otsikossakin mainittiin. Meillä on verkkokaupassa Sanwa-tuotteissa kivaa alea nyt Joulukuun kunniaksi, sieltä vaan äkkiä edullisesti tilaamaan tarpeita ja vaikkapa vinkkiä Joulupukille kans. ;)

Alennuksia pääsee tsekkaamaan listana osoitteesta:
http://rckauppa.fi/index.php?manufacturers_id=66&page=1&sort=4d

Terkuin
Jarno

Ps. Uusia tuotteitakin on tullut varastoon kivasti parissa viikossa.
Sanwa - OS-Engines - Hobao - HongNor - Himoto - Savöx - Axial - Byron fuels - G-Force - Gens Ace - Traxxas - Tamiya - SAB
www.rckauppa.fi

Poissa Rc-Navetta

  • Aluevalvoja
    • Profiili
    • Rc-Navetan Verkkokauppa
Vs: Sanwa Uutiset! Sanwa Super Vortex-PLUS ZERO
« Vastaus #1 : 19.04.16 - klo: 22.10 »
C1S F1 kirjoitteli tämmöisen. Oli niin mielenkiintoinen ja meidän markkinoihin sopiva niin pakkohan se oli kopsata.
Alkup:
http://rc10.fi/index.php?topic=95991.0

Sanwa Super Vortex-PLUS ZEROSain Rckaupalta testaukseen Sanwan tekemän nopeudensäätimen, jossa on sisäänrakennettu vastari (RX-472). Ulkoseisesti laite on hieman kookkaampi, kuin vaikkapa G-Forcen TS-160, jonka takia sitä ei välttämättä saa asennettua kaikkiin automalleihin esimerkiksi joissain krossareissa voi asennukseen käytettävä tila käydä ahtaaksi kuten koekäytössä olevassa precirotaten SB401:ssä.

Paketin mukana tulee ohjeet, sähköjohtoa, y-kaapeli aux kanavalle ja itse nopari, Näiden lisäksi tarvitsee Sanwan radiolähettimen MT-4S tai M12, jotta saa hyödynnettyä SSL toimintoa itse sain koekäyttöä varten MT4S radion.


Paketti auki ja asenuksen kimppuun. Siinä vierähti parisen tuntia, kun en ole 4wd-crossiin hetkeen sähköjä laitellut ja jouduinpa tekemään kaiken vielä uusiksi, kun en kaikesta huolimatta löytänyt ohjeista miten moottorin pyörimissuunnan saa vaihdettua. No loppulta sain sähköt paikalleen ja korikin mahtuu nyt auton päälle. Tosin noparissa olevan tuulettimen jouduin ottamaan pois.

 SSL on lyhenne Sanwa Synchronized Link ja sen avulla voi säätää alla listattuja toimintoja suoraan radion kautta. Auton voi siis ajaa radan sivuun ja säätää vaikkapa drag brakea parilla napin painalluksella. Radiossa nämä muutettavat parametrit pitää ensin asettaa ohjeiden mukaisesti toimimaan AUX1 ja AUX2 paikoille. Nopeudensäätimen cut-off jännitteen, peruutus ominaisuuden, lämpösuojauksen sekä onko ennakon säätö käytössä vai ei joutuu näppäilemään ihan manuaalisesti noparin virtakytkimessä sijaitsevan napin kautta.

  Sanwa Super Vortex-PLUS ZERO on monipuolinen nopeudensäädin joka sopii niin harrastajalle kuin kisakuskille. Moottori rajoitus 2s Lipolla on 4,5T ja 1s Lipolla 3,5T ja nopari syöttää parhaillaan 740A virtaa, joten puhtia riittää ihan kelvollisesti jokaisen kuskin tarpeisiin. Itse testasin noparia 4wd krossilla, mutta säädin kelpaa hyvin myös touring-autoihin ja miksei vaikkapa drifterin nopariksi. Nopeudensäätimen testausaika jäi vähän lyhyeksi ja en varmastikkaan saannut hyödynnettyä kaikkia sen tarjoamia ominaisuuksia. Mutta kaiken kaikkiaan kyseessä on mielenkiintoinen ja monipuolinen nopeudensäädin/vastaanotin yhdistelmä joka on kaikkien rc-hifistelijöiden unelma.

ladattavissa kuvineen https://www.facebook.com/groups/1671680513090411/

Terkuin
Jarno
Sanwa - OS-Engines - Hobao - HongNor - Himoto - Savöx - Axial - Byron fuels - G-Force - Gens Ace - Traxxas - Tamiya - SAB
www.rckauppa.fi