Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Hobbyfactory

Sivuja: [1] 2 3
1
Hobbyfactory / Etsimme uutta asiakaspalvelijaa/myyjää
« : 15.12.22 - klo: 13.40 »
Etsimme uutta asiakaspalvelijaa/myyjää!

Kiinnostaako työ RC-autojen parissa Suomen johtavassa RC-autojen kaupassa? Etsimme uutta asiakaspalvelijaa/myyjää vahvistamaan tiimiämme. Työpaikka sijaitsee Vantaan Hakkilassa. 

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu ja myyntityö sekä sähköpostilla, puhelimessa että myymälässä. Olet vastuussa asiakaspalvelusta ja tulet toimimaan meidän Vantaan tiloissa myyntitehtävissä, vastaamaan puhelimeen ja sähköposteihin, kuin myös muihin asiakaspalvelun kanaviin. Tehtäväsi on siis lyhykäisyydessään huolehtia siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä!

Etsimme henkilöä jota kiinnostaa Radio-ohjattavat laitteet. Sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija kaikissa RC-autoihin liittyvissä asioissa, vaan koulutamme sinut asiantuntijaksi. Meille tärkeintä on, että sinulla on intoa RC-autoihin, asiakaspalveluhenkisyyttä, halu kehittyä, sekä valmiutta itsenäisesti hoitaa asiakaspalvelua useammassa kanavassa. Sinulla on apuna työkaverit ja me yhdessä pidätte huolen siitä, että asiakaspalvelukokemus on aina loistava asiakkaiden asioidessa meidän kanssa. Tavoitteemme on ratkaista jokainen asiakaspalvelutilanne niin, että asiakas on tyytyväinen ja ongelmaan on löydetty ratkaisu.

Työ on täysipäiväistä ja olet töissä myös silloin tällöin lauantaisin. Työt sijoittuvat pääsääntöisesti kello 9 ja 19 väliin ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työaikaasi.
Odotamme sinulta Suomen ja Englannin kielen taitoa ja Ruotsin kielestä saa plussaa.

Hobbyfactory on yritys joka aktiivisesti kehittää toimintaa. Meillä on kaksi myymälää ja kansainvälinen verkkokauppa, joista jokainen on tärkeä yritykselle. Vantaan tiloissa työskentelee lisäksesi 5 täysipäiväistä työntekijää, jotka ohjeistavat ja auttavat sinua kehittymään ja ratkaisemaan ongelmatilanteita. Pääset mukaan kehittämään RC-autoilua ja parantamaan hienon harrastuksen mielekkyyttä. Olet mukana tiimissä, joka aktiivisesti kehittää liiketoimintaa. Meillä on vahva suunta ja suunnitelma kasvuun.

Jos kuvaus herätti mielenkiintoa työtä kohtaan, pistä meille hakemusta tulemaan. Lähetä hakemuksesi Max Söderlundille osoitteeseen Max@Hobbyfactory.fi. Haastattelut aloitamme 21.12 alkaen ja paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

2
Hobbyfactory / Black Week on täällä!
« : 21.11.22 - klo: 13.32 »
Black Week on täällä ja luvassa on hurjia alennuksia koko viikon!Tänään aloitettiin esimerkiksi ARRMA Boost autoilla, Spektrum latureilla sekä valituilla Absima autoilla ja NiMH akuilla. Käy tsekkaamassa kaikki alet suoraan tästä linkistä: https://hobbyfactory.fi/kampanja_voimassa.php?_id=86

Lisätietoja Boosteista:


ARRMA Boost 4x2 autot ovat ehkä paras tapa aloittaa RC harrastuksen reilun kahden sadan euron budjetilla. Nämä autot perustuvat jo lähes legendaariseen 4x4 sarjaan joka ovat olleet Suomen suosituimmat harrastetason RC-autot jo monta vuotta putkeen. 4x2 Boost autot ovat edullisempi ja hieman pelkistetty versio näistä 4x4 Mega autoista mutta ovat täysin päivitettävissä Nelivetoisikisi harjattomaiksi täyden suorituskyvyn autoksi kovaan harrastukseen.

Vakiona auto on takavetoinen joten se on huoltovapaampi ja helpompi ylläpitää sekä edullisempi mutta kun haluat lisää ajettavuutta, vauhtia ja vaarallisia tilanteita nelivetoisuus on vain yhden päivityspaketin päässä. Päivityssarjan asentaminen on helppoa kun seuraa Arrman omia videoita ja samalla opit miten ruuvaat autoa.

Black Week tarjoukset löydät täältä:
https://hobbyfactory.fi/kampanja_voimassa.php?_id=86

3
Hobbyfactory / Enjoy RC - Hobbyfactoryn viikon kuulumiset
« : 19.10.21 - klo: 14.16 »
Ollaan kuluvan vuoden aikana ajettu ja kuvattu aika paljon RC videoita ja tehtiin niistä kooste. Videon teemana on meidän slogan, Enjoy RC. Eli nauti RC:stä.

Linkin videoon löydät täältä:
https://www.youtube.com/watch?v=omeEmtrJjl8

https://www.youtube.com/watch?v=omeEmtrJjl8

Teema on meille tärkeä, me haluamme että RC-harrastus on kaikille mahdollisimman mukava harrastus ja että harrastukseen on helppo päästä mukaan ja kiva harrastaa pidempään. Kirjoitettiin meidän uusin blogi siitä, pääset siihen täältä: https://hobbyfactory.fi/a112/enjoy-rc

Jotta harrastaminen olisi näin syksyllä mahdollisimman mukavaa suosittelemme suojapussia jos tulee ajettua kurakeleillä, ja laitoimmekin kaikki hyllyssä olevat Dusty Motors suojapussit alennukseen. Dusty pussi on lähes pakollinen lisävaruste mutakeleissä ja talvella ja pitää auton paremmassa kunnossa ja helpottaa putsaamista.Axial tiputti viime viikolla aikamoisen pommin ja julkaisi uuden SCX6 Monsterin! Tämä auto on ISO, 11kg painava, 1/6 koon maasturi.


Ensimmäinen erä saapuu meille arviolta marraskuun lopussa. Jos haluat auton ensimmäisestä erästä suosittelemme tekemään ennakkotilauksen, vaikuttaisi siltä että SCX6 tulee olemaan erittäin suosittu ja ekasta erästä on jäljellä vain rajallinen määrä autoja.

https://hobbyfactory.fi/p72014/axial-scx6-jeep-jlu-wrangler-4wd-rtr

Meillä on menossa syysale RC-veneistä ja tarjolla on todella hyviä tarjouksia niin isoista kuin pienistä veneistä.Esimerkiksi lähes metrin pitkä Proboat Sonicwake on todella hyvä vene harrastajalle, siinä on mieletön kiihdytys, se kääntyy takaisin oikeinpäin jos se sattuu kaatumaan ja sillä vedät pitkiä ja hienoja kaarteita. Tämä on meidän ehdotus ensimmäiseksi kunnon RC-veneeksi ja hintaa on nyt vain 375,99€ (norm. 489,90€)

https://hobbyfactory.fi/c10541/veneet


Kisakuskeille olisi luvassa kauden ensimmäinen FORS osakilpailu Fullspeedin RC-keskuksessa meidän myymälän vieressä. Muistakaa ilmoittautua kisaa tai tervetuloa paikan päälle seuraamaan jännittäviä kisoja, kilpailukutsu löytyy RC10:istä: http://rc10.fi/index.php?topic=110731.0

Ei muuta tällä kertaa, muistakaa harrastaa varsinkin nyt kun monella on syysloma on loistava mahdollisuus päästä ajamaan enemmän. Mukavia harrastushetkiä!

Ps. kiinnostaako meidän RC-aiheiset kuulumiset? Liity uutiskirjelistaan täältä: https://hobbyfactory.fi/info

4
Hobbyfactory / MCD Maahantuonti
« : 06.10.20 - klo: 14.50 »
Meille on saapunut MCD kuorma ja suoraan hyllystä löytyy tärkeimmät varaosat, renkaat sekä esim. MCD RR5 FT-R auto!On tämä kyllä hieno auto, koko ja laatu on vakuuttava, tule tutustumaan autoon Vantaan myymälässä!
MCD tuotteet löytyvät täältä: https://hobbyfactory.fi/b305/mcd-racing


Jatkossa MCD autoja ja varaosia tulee löytymään suoraan hyllystä sekä tehdastilaukset tulevat jatkossa meille säännöllisesti, olemme MCD:n virallinen maahantuoja joten meillä on suora yhteys tehtaan kanssa. Meillä on myös ilo ilmoittaa että jatkossa MCD varaosat ja tarvikkeet tulevat löytymään myös kisapaikalta Pekka Heikkilän kyydissä joka toimittaa renkaita ja osia kisapaikalle joten MCD:n tuki tulee olemaan jatkossa Suomessa hyvä!


5
Hobbyfactory / Etsimme uutta asiakaspalvelijaa/myyjää!
« : 17.08.20 - klo: 12.55 »


Kiinnostaako työ RC-autojen parissa nopeasti kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä? Etsimme uutta asiakaspalvelijaa/myyjää vahvistamaan kasvavaa tiimiämme. Työpaikka sijaitsee Vantaan Hakkilassa. 

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu ja myyntityö. Olet vastuussa asiakaspalvelusta ja tulet toimimaan Vantaan myymälässä myyntitehtävissä, sekä vastaamaan puhelimeen ja sähköposteihin, kuin myös muihin asiakaspalvelun kanaviin. Tehtäväsi on siis lyhykäisyydessään huolehtia siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä!

Etsimme henkilöä, jota kiinnostaa RC-autoilu ja jolla on jonkinlaista kokemusta niistä. Sinun ei silti välttämättä tarvitse olla valmis asiantuntija kaikissa RC-autoihin liittyvissä asioissa, vaan koulutamme sinut asiantuntijaksi. Meille tärkeintä on, että sinulla on intoa RC-autoihin, asiakaspalveluhenkisyyttä, halu kehittyä, sekä valmiutta itsenäisesti hoitaa asiakaspalvelua useammassa kanavassa. Sinulla on apuna työkaverit ja te yhdessä pidätte huolen siitä, että asiakaspalvelukokemus on aina loistava, kun asioidaan myymälässä tai verkkokaupassa. Toiveemme on ratkaista jokainen asiakaspalvelutilanne niin, että asiakas on tyytyväinen ja ongelmaan on löydetty jonkin näköinen ratkaisu.

Työ on täysipäiväistä ja olet töissä myös silloin tällöin lauantaisin. Työt sijoittuvat pääsääntöisesti kello 9 ja 18 väliin.

Hobbyfactory on nopeasti kasvava yritys, joka aktiivisesti kehittää toimintaa. Meillä on kaksi myymälää ja kansainvälinen verkkokauppa, joista jokainen on tärkeä yritykselle. Vantaan tiloissa työskentelee sinun lisäksi 4 täysipäiväistä työntekijää, jotka ohjeistavat ja auttavat sinua kehittymään ja ratkaisemaan ongelmatilanteita. Pääset mukaan kehittämään RC-autoilua ja parantamaan hienon harrastuksen mielekkyyttä. Olet mukana tiimissä, joka aktiivisesti kehittää toimintaa ja meillä on vahva suunta ja suunnitelma kasvuun.

Jos kuvaus herätti mielenkiintoa työtä kohtaan, pistä meille hakemusta tulemaan. Lähetä hakemuksesi Max Söderlundille osoitteeseen Max@Hobbyfactory.fi. Haastattelut aloitamme 24.8 alkaen ja paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

6


Meillä on Vantaan myymälä normaalisti auki ja verkkokaupan lähetykset kulkevat normaalisti tämänhetkisestä tilanteesta huolimatta!

Olemme kuitenkin päättäneet että tällä hetkellä kaikki Schenkerin Noutopistepaketti lähetykset ovat ILMAISIA kaikille verkkokaupan tilauksille. Ilmaiset toimituskulut ovat voimassa ainakin koko ensi viikon alkaen nyt heti!

7
Hobbyfactory / SWorkz maahantuonti
« : 13.01.20 - klo: 12.11 »
Meillä on ilo ilmoittaa että olemme solmineet sopimuksen SWorkz autojen ja osien maahantuonnista!

Merkillä on todella iso kilpa-tiimi joka varmistaa että autot ovat kunnolla testattuja ja varmasti toimivia autoja.

SWorkz tarjoaa laadukkaat 1/8 autot ja niillä on uudet modernit 1/10 nelivetokrossarit sekä matolle että saviradoille. SWorkz:ilta on myös tulossa uusi takavetokrossari täydentämään valikoimaa.

https://hobbyfactory.fi/SWorkz+S35-3+1-8+Pro+Nitro+Buggy+Kit+SW910025?_tu=54627https://hobbyfactory.fi/SWorkz+S35-3E+1-8+BL+Power+Pro+Buggy+Kit+SW910027?_tu=54462


https://hobbyfactory.fi/SWorkz+S14-3+1-10+4WD+EP+Off+Road+Racing+Buggy+Pro+Kit?_tu=54326


Kaikki Sworkz osat:
https://hobbyfactory.fi/SWorkz?_tm=299

8
Hobbyfactory / UUSI DB SCHENKER NOUTOPISTE TOIMITUSTAPA
« : 25.11.19 - klo: 18.01 »


Olemme lisänneet DB Schenkerin Noutopistepaketin uudeksi toimitustavaksi!

Paketit tulevat valitsemaasi R-kioskiin tai K-markettiin nopeasti ja edullisesti, sekä liikkuu hyvin myös nyt Postin lakon aikana. Toimitustapa löytyy tilausta tehdessäsi nimellä: Nouto R-kioskin tai K-kaupan noutopisteestä

Ja jotta pääsisit kunnolla tutstumaan tähän toimitustapaan tämän viikon ajan toimitustapa on ILMAINEN sinulle!

9
Hobbyfactory / TRAXXAS MAXX esillä liikkeessämme!
« : 24.10.19 - klo: 14.06 »


TRAXXAS MAXX on saapunut ja nähtävissä Vantaan myymälässämme!

Auto on ennakkotilattavissa myymälässämme NYT! Ennakkoon tilatut autot ovat noudettavissa 1.11 alkaen myymälästämme. Marraskuussa autot ovat siis vain noudettavissa myymälästämme, ei postilla.

Maxx autojen normaali myynti verkkokaupan ja postin kautta alkaa 1.12!

Tervetuloa tutustumaan tähän hurjaan autoon!!

10
Hobbyfactory / Käytetyt autot + vaihtotarjous!
« : 26.09.19 - klo: 15.55 »
Hyvitämme vanhoista rullaavista kilpa-autoista 100€-150€ vaihtaessasi auton uuteen Team Associated tai HB Racing autoon!

Autoista joissa on sähköt tai ovat erityisen uusia, hyvitämme jopa enemmän.

Hyödynnä tarjous olemalla meihin yhteydessä sähköpostilla: info@hobbyfactory.fi tai tule käymään liikkeessämme!

Meillä on myös myynnissä käytettyjä autoja. Käytetyt autot on hyvä tapa aloittaa harrastus vähän halvemmalla. Käytettyjä autoja tulee lähiaikoina lisää.

Täältä löydät tämän hetkiset käytetyt
kilpa-autot:
https://hobbyfactory.fi/K%C3%A4ytetyt?_tr=1066511
Hobbyfactory / Hobbyfactory on uusi Awesomatix maahantuoja
« : 19.09.19 - klo: 15.07 »


Hobbyfactory on tehnyt sopimuksen Awesomatix autojen ja osien maahantuonnista Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

Meidän kautta saat jatkossa huippulaadukkaat ja innovatiiviset Awesomatix autot ja varaosat suoraan verkkokaupasta sekä kivijalkamyymälästämme Hakkilan RC-keskuksessa.

Autojen ja varaosien ennakkotilaus on voimassa viikon aina keskiviikko 25.9 loppuun asti ja ensimmäinen kuorma lähtee tulemaan meille ensi viikon loppupuolella.

Kaikista varaosista saat nyt 20% ennakkotilaus alennuksen. A800FX Etuveto autojen ennakkotilaus hinta on 465€. A800X EVO auton ennakkotilaus alkaa parin viikon päästä.

Kaikki Awesomatix autot ja varaosat löydät täältä: https://hobbyfactory.fi/Awesomatix?_tm=124


12
Uusi myymälämme Fullspeed RC-keskuksessa alkaa hitaasti mutta varmasti näytämään jo kunnon RC-myymälältä!

Paljon on vielä tekemättä mutta uusi myymälämme on auki normaalisti arkipäivisin klo. 11-18 ja lauantaisin klo. 12-16 ja.

Uusi osoitteemme on:
Vanha Porvoontie 231 B-talo
01380 VantaaHobbyfactory muuttaa Fullspeed RC:n Hakkilan RC-keskukseen tiistaina 17.9!!

Myymälämme Vantaan Vauhtipuistossa on auki normaalisti aina tiistai 17.9 klo 14.00 asti jonka jälkeen myymälämme muuttaa uusiin isoihin 250 neliön tiloihin Fullspeed RC Hakkilan RC-keskukseen! Uusi myymälä aukeaa keskiviikkona 18.9 klo 11.00 osoitteessa: Vanha Porvoontie 231, C1 rappu, 3 krs.Vantaa.


Meillä on tällä viikolla Muuttoale, hyödynnä hurjat tarjoukset:
https://hobbyfactory.fi/kampanja_voimassa.php?_id=62


Tuleva sijainti: https://goo.gl/maps/oLdoom2SsN5yoUCo8

13
Hobbyfactory / Element RC
« : 29.08.19 - klo: 12.10 »


Element RC on Associated Electrics:in uusin Scale Crawler brändi!
AE:n muut brändit ovat esimerkiksi Team Associated, Reedy ja Factory Team. AE:n brändit ei kauheasti esittelyitä tarvitse, Team Associated on maailman suurin ja menestynein RC valmistaja kilparadoilla!Element RC valmistaa huippulaadukkaita Crawler autoja ja niiden eka automalli, Element RC Enduro, on ollut todella suosittu niin Suomessa kuin Maailmalla. Ensin julkaistiin ajovalmis Sendero, seuraavana oli vuorossa kasauskitti ja nyt uusimpana julkaisuna ajovalmis Trailwalker.Olemme Element RC virallinen Maahantuoja Suomessa ja meidän valikoimasta löytyy KAIKKI Element RC autot, varaosat ja tuotteet. Element RC varastomme kasvaa koko ajan ja nytkin meille on matkalla uusi kuorma missä tulee sekä autoja, varaosia että päivitysosia.

Liikkeessämme on myös esillä Sendero, tervetuloa tutstumaan siihen!

Tutustu Element RC tuotteisiin täältä:
https://hobbyfactory.fi/Element+RC?_tm=279Ps. Meidän koko Scale Crawler valikoima kasvaa koko ajan ja meille on matkalla iso kasa koreja, renkaita ja muita tarvikkeita!

14
Meillä on ilo ilmoittaa että muutamme kesäksi Fullspeed RC:n Lavangon RC-Keskukseen samaan tapaan kuin viime kesänä!

Muutamme samaan punaiseen rakennukseen ratojen yhteyteen ja muuton suoritamme Vappuna

Tervetuloa Torstaina 2.5 klo. 11.00 alkaen tutustumaan uuteen liikkeeseemme. Liikkeen löydät parhaiten kirjoittamalla navigaattoriin osoitteen: Myllypadontie 150

Tarkka sijainti: https://goo.gl/maps/q9eqkX6Y8yH2


15
Olemme mukana Hupicon messuilla tulevana viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa! (Hakkilan myymälä myös auki normaalisti)

Osastomme on yhdessä Fullspeed RC:n kanssa suoraan RC testiradan sekä WJ kilparadan vieressä ja meidän osastolla löytyy vastaus kaikkeen mitä RC-autoista voisi ihmetellä!

Viikonloppuna löytyy paikanpäältä tarjouksia niin RTR autoista kun myös Kilpapuolen tuotteista, Tervetuloa tutsutmaan meidän osastoon!

HUOM. Hakkilan liike on normaalisti auki Perjantaina 11-18 ja Lauantaina 12-16. Osa tuotteista ovat mukana messuilla mutta suurin osa tuotteistamme ovat normaalisti vapaana Hakkilassa.

Kuvia viime vuoden osastolta:16


Hobbyfactory on solminut maahantuontisopimuksen Performa Racing:in kanssa!

Performa Racing on uusi huippumerkki joka tekee laadukkaita moottoreita, akkuja, nopeudensäätimiä ja paljon muuta edulliseen hintaan. Performaan luottaa esimerkiksi David Ronnefalk ja Adrien Bertin.


Lisätietoja: https://hobbyfactory.fi/blog/Performa_Racing?_bl=57

In English:
Hobbyfactory and Performa Racing have started an official partnership! Read more: https://hobbyfactory.fi/en/blog/Performa_Racing?_bl=57Lisätietoja: https://hobbyfactory.fi/blog/Performa_Racing?_bl=57

17

Meillä on ilo ilmoittaa että Hobbyfactory on tehnyt sopimuksen Power HD servojen maahantuonnista!

Täältä lisätietoja: https://hobbyfactory.fi/blog/Power_HD?_bl=55


Olemme testailleet Power HD servoja jo pidemmän aikaa ja testitulokset ovat vakuuttaneet kuljettajamme. Power HD servoilla on otettu jo useampi A-finaalipaikka niin Winter Jumps - 1/10 Off-road RC series kuin FORS sarjassa. Koeajajina on toiminut esimerkiksi Lauri Ruotsalainen, Arttu Syrjänen - RC, Markku Honkanen, Ari Heinonen, Joona Lempiäinen RC ja Max Söderlund.

Testeissä servot ovat vakuuttaneet kuskimme äärimmäisen nopealla reagoinnilla ja tarkkuudella.

Power HD on servotehdas joka valmistaa kaikki servonsa itse. Tämä tarkoittaa että servot tulevat meille suoraan ilman välikäsiä joka mahdollistaa parhaat mahdolliset hinnat. Uskomme että Power HD servot ovat hinta / laatusuhteeltaan parhaat markkinoilla.

Nyt KAIKKI Power HD servot tutustumistarjouksessa -20% 10.3.2019 saakka!!!

Täältä lisätietoja: https://hobbyfactory.fi/blog/Power_HD?_bl=55
18
Nyt Joulun erikoistarjouksena RC-Auton ostajalle ILMAINEN ajokuukausi (24.12-24.1) Fullspeed RC:n isolle harkkaradalle(videossa näkyvä rata).

Hakkilan harkkarata

Liikkeemme sijaitsee Vantaalla Fullspeed RC:n Hakkilan RC-Keskuksessa joka on yksi maailman suurimmista RC-keskuksista.

Yli 3000m2 kokoisesta Hakkilan RC-keskuksesta löytyy:

-Meidän RC-liike
-Krossi turffirata
-Touring rata
-Driftirata
-Iso harkkarata
-Pieni harkkarata
-Ura-autorata
-Kahvio
-Hyvä ja auttava meininki varikolla  :wink:


19
Meillä on ilo ilmoittaa että pystymme jatkossa tarjoamaan entistä edullisemmat toimituskulut ja nopeammat toimitusajat Suomessa!

Uudet edullisemmat hinnat:

Paketit alk. 3,90€ (Pakettiautomaatti ja nouto postista)
Kirjeet 1,90€

Ja yli 100€ tilaukset ilman toimituskuluja!!


Pääsääntöisesti kaikki ennen kl 14 tehdyt tilaukset lähtevät liikkeelle samana päivänä ja ovat näin yleensä noudettavissa seuraavana arkipäivänä.

20
Hobbyfactory / Hobbyfactoryn RC videot
« : 30.08.18 - klo: 21.30 »
Keräsimme yhteen parhaat RC-auto aiheiset videot mitä meillä oli viime vuodelta. Tällainen siitä tuli:

! No longer available

Ja tässä vähän meidän vanhoja vidoita, saa tykätä ja kommentoida jos haluatte lisää videoita  :azn:

! No longer available

! No longer available

! No longer available

! No longer available

21
Hobbyfactory / Hobbyfactory ja M8 sarja
« : 07.07.18 - klo: 20.48 »
Lauri Ruotsalainen voitti Lavangon M8 SM sarjan toisen osakilpailun Vantaan Lavangossa!

Lisätietoja:
https://hobbyfactory.fi/blog/Ruotsalainen_ja_Team_Associated_voittoon?_bl=12


22
Olemme tuttuun tyyliin mukana kesän maastosarjassa ja luonnolisesti mukana kauden avaavassa Vaasan osakilpailussa tulevana viikonloppuna!

Tänään, keskiviikkona, ennakkoon tilatut tuotteet ehtivät mukaan Vaasaan ja ovat Vaasassa jo Perjantai aamupäivällä/päivällä.

Mukana meillä on tuttuun tyyliin Team Associated ja HB Racing varaosat, viralliset kisarenkaat, Team Orion ja Reedy sähköt, Ultimate Racing työkaluja, Öljyjä, tarvikkeita ja paljon muuta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme. Paikalla meitä edustaa Max Söderlund jolta voi kysyä osia ja tutstua meidän toimintaan.

Nähdään Vaasassa!23
Hobbyfactory / Hobbyfactory uusi JConcepts maahantuoja
« : 24.04.18 - klo: 10.53 »
Iloksemme ilmoitamme että Hobbyfactory on uusi JConcepts maahantuoja Suomessa!
Lisätietoja huippulaadukkaista JConcepts tuotteista löydät täältä ja täältä löydät myös ennakkotilauskampanjan:

Suomeksi: https://hobbyfactory.fi/blog/JConcepts_maahantuonti?_bl=4

In English: https://hobbyfactory.fi/en/blog/JConcepts_Finland?_bl=4

24
Hobbyfactory / Uusi verkkokauppa!
« : 13.04.18 - klo: 17.37 »
Meillä on ollut kiireinen viikko ja paljon hyviä uutisia josta ilmoitamme lähiaikoina! Ensimmäinen niistä on:

Uusittu verkkokauppamme on avattu!

Käykää kokeilemassa uutta verkkokauppaa osoitteessa: www.hobbyfactory.fi

Olemme vihdoinkin saaneet auki meidän uuden verkkokaupan. Tämä on todella iso uudistus ja nyt verkkokaupan pitäisi toimia todella nopeasti ja olla huomattavasti parempi kuin vanha sekä tietokoneella että puhelimella.

Jos haluat kirjautua samalla sähköpostilla jolla kirjauduit vanhassa verkkokaupassa klikkaa kirjaudu ja sen jälkeen Unohditko salasanasi tai kirjaudutko ensimmäistä kertaa?
Siihen syötät sähköpostiosoitteesi jolloin saat sähköpostiin linkin jota kautta voit kirjautua.

Voit myös rekisteröityä ensimmäisen tilauksesi yhteydessä ostoskorissa tai tilata rekisteröitymättä.

Mikäli löydätte jotain ongelmia tai kehitysehdotuksia saatte mielellään ilmoittaa meille niistä osoitteeseen: info@hobbyfactory.fi

Kaikki vanhat alennuskoodit pitäisi myös toimia, mikäli ei toimi niin olethan yhteydessä meihin!

25
Hobbyfactory / 1/8 kausi 2018!
« : 01.03.18 - klo: 12.43 »
Kevät tekee pikku hiljaa tuloa ja se tarkoittaa sitä että 1/8 kilpakausi on alkamassa!

Me olemme ainakin innostuneita uudesta 1/8 kaudesta ja nyt on aika alkaa valmistelut ja siksi avaammen kilpaautojen ennakkotilaukset nyt jo hyvissa ajoissa jotta saatte autot ajovalmiiksi hyvissä ajoissa ennen kesää.

Tältä rata näytti viime vuonna 1.4, Toivottavasti kuukauden päästä rata näyttäisi samalta


Olemme todella tyytyväisiä nykyiseen auto tarjontaamme joka on nyt mielestämme vahvempi kuin koskaan aikaisemmin! Meidän edustamamme autot 1/8 luokissa: Team Associated B3.1 ja B3.1e, HB racing D817v2 ja E817 sekä myös pienemmällä budjetilla ajaville Arrma Typhonia

Team Associated B3.1 ja B3.1e päivitys julkaistiin viime vuonna ja uuden .1 version myötä auton suorituskyky ja kestävyys on huippuluokkaa. Sen todistaa esimerkiksi Top25 ranking lista jossa ykkösenä on Team Associated:in nuori italialais lupas Davide Ongaro joka on myös hallitseva Neobuggy mestari.

Team Associated autoja alkaa tulemaan meille heti ensi kuormassa, tilaa ajoissa mikäli haluat autot ajoissa.

http://www.hobbyfactory.fi/product/10301/team-associated-rc8b31e-team-kit
http://www.hobbyfactory.fi/product/10300/team-associated-rc8b31-nitro-team-kit

HB Racing julkaisi talven aikana uudet v2 versiot D817 ja E817 autoista. Jo todella hyvää pakettia hiottiin vielä vähän paremmaksi ja tiimikuskien suosimat optiot lisättiin pakettiin. HB Racing on jo pitkään ollut tunnettu juuri niiden 1/8 ohjelmasta eikä suotta. Maailmanmestaruus 2014 JA 2016 todistaa sen että nämä autot ovat huippunopeita.
HB autoja on saatavilla kevään aikana ja julkaisemme tarkemman aikataulun kun se on tiedossa

http://www.hobbyfactory.fi/product/9624/hb-racing-e817-18-competition-electric-buggy
http://www.hobbyfactory.fi/product/9623/hb-racing-d817-18-competition-nitro-buggy
Eikä unohdeta Arrma Typhonia. Arrma Typhon perustuu Team Durango DEX8 autoon joka oli erittäin kilpailukykyinen auto. Muoviosat ja geometria on sama tehden Typhonista lähes yhtä nopean kun täysiverinen kisakitti. Mutta Arrmassa tulee mukana laadukkaat ja tehokkaat harjattomat sähköt, Metallirattainen servo sekä luotettava 2,4ghz radio. Mitä parasta, Arrma Typhonin saa ajovalmiina hintaan 499€. Lisää vain akku ja laturi ja olet valmis 1/8 radalle!

Typhonia saatavilla suoraan hyllystä!
http://www.hobbyfactory.fi/product/5803/arrma-typhon-6s-2018-4wd-blx-race-buggy-18-rtrMeillä siis on kova luotto siihen että pystymme tarjoamaan sinulle parhaan autopaketin 1/8 luokkaan ja jotta pystymme tarjoamaan teille parasta mahdollista asiakaspalvelua kierrämme itse aktiivisesti kisoja ja Suomen ratoja. Ostamalla kalustosi meiltä varmistat siis sen että saat säätöapua ja tukea sekä toimivan varaosapalvelun jokaisessa SM osakilpailussa ja kaikissa isoimmissa kisoissa Suomessa. Saat myös säätöapua varsinkin Fullspeed:in radoilla sekä netin välityksellä hyvien setup lappujen muodossa :)

Ja vaikka autopaketti on se tärkein osa kokonaisuutta niin voit varmistua että meiltä saat varmasti laadukkaat moottorit, sähköt, renkaat ja oheistuotteet sekä polttisluokassa että sähköluokassa. Tästä lisää vähän myöhemmin, pysy kuulolla!

26
Myymälämme sijaitsee Fullspeed RC-keskuksessa Vantaan Hakkilassa

Myymälässä löytyy esillä kaikki tuotteet mitä verkkokaupan varastosta löytyy ja esittelemme mielellään tuotteet paikan päällä. Myymälään kannaattaa tulla myös jos haluaa tutustua yhteen maailman isoimmista RC-keskuksista. Fullspeed RC-keskuksessa löytyy 8 rataa mukaan lukien krossirata, turistirata, kaksi harkkarataa, driftingrata, crawling rata, mini-z rata ja ura-autorata.

Osoitteemme on:

HOBBYFACTORY OY
Vanha Porvoontie 231, C1 rappu, 3. krs.
01380
Vantaa
Fullspeed RC-keskuksessa


Arkisin: 11.00-19.00
Lauantaisin: 10.00-16.00


Puh. 044-5444595.
Kotisivut: www.hobbyfactory.fi
Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen, info@hobbyfactory.fi

https://hobbyfactory.fi/myymala


27
Hobbyfactory / Myymälämme aukioloajat
« : 22.01.18 - klo: 14.10 »
Myymälämme uusiutuneet aukioloajat.

Arkisin: 11.00-18.00
Lauantaisin: 12.00-16.00


28

Joulutarjous

RC-autot on loistava joululahja, mutta talvisin ulkona voi olla kylmää ja pimeää! Jos olet uusi harrastaja ja ostat meiltä uuden auton saat KAUPANPÄÄLLE ilmaisen ajokuukauden (25.12-31.1) Fullspeed RC:n sisäradoille. Ostamalla joululahjasi meiltä saat siis sekä takuulla laadukkaan auton mutta myös loistavan ajopaikan.

Tutustu meidän valikoiman autoihin täältä: http://www.hobbyfactory.fi/category/218/sahkoautot
29
Hobbyfactory / ARRMA RC (Kraton tarjous)
« : 14.12.17 - klo: 17.02 »

Arrma RC Autot ovat hurjia ajovalmiita RC autoja niin aloittelevalle kuin vaativalle harrastajalle.

Älä sekoita näitä halpoihin kopioihin, nämä ovat oikeita harrastajien unelmia. Nopeimmat autot kulkevat yli 100km/h mutta tehon säädön ansiosta autot sopivat myös loistavasti ensikertalaisille. Tutustu mallistoon tästä: https://hobbyfactory.fi/ARRMA+RC?_tm=122


30
Hobbyfactory on Team Associated ja Reedy virallinen maahantuoja Suomessa, Virossa, Venäjällä ja Latviassa
(https://www.teamassociated.com/pdf/International_Distributors.pdf)

Kaikki Team Associated tuotteet löytyvät täältä:
https://hobbyfactory.fi/Team+Associated?_tm=199

Reedy: https://hobbyfactory.fi/REEDY?_tm=241

Iloksemme ilmoitamme että Hobbyfactory Oy on uusi virallinen Team Associated ja Reedy maahantuoja Suomessa!

Haluamme kiittää entistä maahantuojaa RCM:ää ja erityisesti Matti Eskelistä hyvin hoidetusta maahantuonnista ja tulemme tekemään parhaamme jatkaakseemme hyvää työtä Team Associated:n parissa! Jatkamme suoraa tehdas sopimusta ja tavarat tulevat meille ilman välikäsiä jolla pyrimme varmistamaan että hinnat ja saatavuus tulevat olemaan mahdollisimman hyvät!

Team Associated on ehkä maailman tunnetuin RC kilpapuolen merkki jolta löytyy kilpailukykyiset autot lähes joka luokkaan! Team Associated merkillä on eniten maailmanmestaruuksia ja lukuisia voittoja eri kilpailuista kansainvälisesti. Suomessa Team Associated on dominoinut kisoja jo useamman vuoden ajan ja haluamme jatkaa yhtä voittoisissa merkeissä.

Laitamme pyörät heti pyörimään ja pyrimme saamaan ensimmäisen kuorman meille mahdollisimman nopeasti! Aikataulusta tiedotamme heti kun tiedämme tarkemmin.

Pyytäisimme kaikkia Asson ja RCM:än vanhoja tiimikuskeja ottamaan meihin yhteyttä. Haluamme jatkaa Asso tiimin pyörittämistä ja haluamme mukaan kaikki vanhat kuskit sekä uusia kasvoja.

Haluamme myös jatkaa toimiviksi todettuja kerhopakkeja joten toivoisimme että kaikki kerhot joilla on ollut Asson kerhopakki, ottavat meihin yhteyttä jotta voisimme jatkaa yhteistyötä.
Myös uudet kerhot ovat tervetulleita!

Mikäli olet kiinnostunut Team Associated jälleenmyynnistä, otathan meihin yhteyttä. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja nopeat toimitukset.

Tällä hetkellä prioriteetti on saada 1/10 crossi puoli kuntoon joten ekassa tilauksessa painotamme B6 ja B64 autoja ja varaosia. Jatkossa tulemme kasvattamaan koko valikoimaa ja kuuntelemme mielellämme harrastajien mielipiteitä siitä mitä tuotteita haluaisitte että pidämme hyllyssä.


Tulemme kohtapuolin julkaisemaan ennakkotilaus tarjouksen Team Associated automalleista, pysy kuulolla!
Meidät tavoitat:
sähköpostilla: Info@Hobbyfactory.fi,
Puhelimella: 044 544 4595,
Facebookissa: https://www.facebook.com/HobbyfactoryOY/
Sekä tietysti tulemalla liikkeeseemme
Kauppakeskus Ristikkoon (2.krs)
Ajomiehentie 1
00390 Helsinki.

Ystävällisin terveisin,
Hobbyfactory Oy
#WeAreAE


Sivuja: [1] 2 3