Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - SlidSlide

Sivuja: [1]
1
Vapaa keskustelu / Fifa 2012
« : 14.10.11 - klo: 20.38 »
Fifa 2010 jälkeen (jota vielä kesällä pelailin) on muuttunut melkoisesti. Kerrassaan mahtava peli.

Ikävä kyllä en ole kerennyt vielä hirveästi pelaamaan. Taottuna on about 70 matsia - lähinnä head to headia ja pari cuppia. Tällä hetkellä rankingin mukaan kutos divarissa.

Careerin aloittamista odotan innolla, koska 2010:ssä careeria jaksoi pelata useamman kauden. Tässä mitä ilmeisemmin se on vielä entistäkin hohdokkaampaa ja yksityiskohtaisempaa.

Jos täältä löytyy pelaajia, niin olisi kiva joskus pelailla vastakkain. Pelaan Xboxilla.

2
Yleinen vuodatuskeskustelu. Jos jokin asia ärsyttää avauduttavasti, niin avaudu siitä. Monasti se helpottaa. Kirjoituskieli hyvän maun ja foorumin sääntöjen rajoissa ja vältetään mieluiten pe-la aamuyön klo 4:00-5:00 baarin jälkeisiä avautumisia :police:.

Korkkaan keskustelun Ruotsin kuninkaallisten häillä. Kyseistä settiä on tullut joka tuutista viimeisen viikon. Kaksi ihmistä menevät naimisiin ja Suomen tiedotusvälineistö nostaa sen suuriin otsikoihin viikon ajalta lähes päivittäin. Miksi? Mielummin lukisin Mervin ja Matin kahakoista kuin Ruotsin kuninkaallisten häistä :huh:.

3
Polttisautot / Mistä muovinen mod1 spurri keskidiffiin?
« : 25.08.07 - klo: 11.40 »
Mikä valmistaja tekee normi keskidiffeille muovisia spurreja, joiden hammasluku lähtee 48 eteenpäin? Itellä on harjaton projekti valmisteilla, mutta kyoshon 44 spurri osottautu liian pieneks halkasijaltaan (pinjoni ei ylety spurriin. Isompaan pinjoniin vaihtaessa välitys menee aivan liian lyhyeks.

Kysyn täällä, koska mod1 hammasväli on pääasiassa polttisautoille ominainen eikä motivaatioo oo lähtee ettii googlen kautta sitä oikeaa.

4
Tein ek-4 projektia eteenpäin. Pääsin vaiheeseen, jossa asensin harjattomat patentilla autoon. Käytin e-maxxin isoratasta ja normaalia moottoriin kuuluvaa 32dp pinjonia. Ongelmaksi muodostui ensinnäkin se, että pinjoni ja isoratas on melko tiukasti kiinni toisissaan. Onko tästä haittaa? Jostain olen saanut käsityksen että se rasittas moottorin laakereita ja auton akselistoja.

Toinen ongelma tuli vastaan, kun yritin ohjelmoida säädintä uudelleen (warrior 12020). Jostain syystä se piippaa vain 2 kertaa (oranssin palan irrottamisen jälkeen) ja muuttuu mykäksi sen jälkeen. En pysty säätämään autoon pelkkää kaas/jarru -toimintoa. Mikä neuvoksi?

Akut on normaaleja sub-c kennoilla varustettuja NiMH-akkuja. Moottorissa yksi johto on patentilla kiinni ja toistaiseksi kolvaamatta. Moottori on BK Wanderer 20XL6. Teen kolvausprosessin huomenna.

5
Sähköautot / Auto pätkii, tökkii ja rääkyy
« : 09.09.06 - klo: 20.53 »
Twinistä on kysymys. Autossa kiinni BK:n 12020 säädin ja 20XL6 moottori. Ensiksi auto piti karmeeta rääkynää aina välillä.
Purin takapään ja siellä oli metalliset hammasrattaat menny. Seuraavaks pistin lukkoperän kiinni. Auto tuntuu toimivan ilmassa moitteettomasti, mutta kun iskee maahan, niin tökkii. Kaasu ei anna ikinä täyttä vaan tökkimällä aina n.1 sekunnin välein lopettaa (vähän kuin kengurubensalla ajelis :wink: ).

Mikä neuvoksi? Ehdotuksia..

6
Vapaa keskustelu / Moderointilinja
« : 08.11.05 - klo: 17.54 »
Lienee jo jonkin aikaa ollut lipsumassa tällä foorumilla. Olisiko asialle mitään tehtävissä? Asiallisia mielipiteitä mutta ei huutoäänestystä.

7
Vapaa keskustelu / WOW
« : 08.11.05 - klo: 17.49 »
Nyt kiinnostas tietää kuka tähän huumeeseen on langenut. Itse ainoastaan näin kokeilematta n. 2h kaverilla kun se sai veljeltään guestpassin. Sen jälkeen aloin oireilla ja viikon päästä piti mennä ostaa. Itsestäni voin sanoa että en ollut addiktoitinut pelaaja ennen sitä. Ne jotka ei oo kokeillu niin suosittelen varomaan kokeilua, sillä sille tielle voi jäädä :wink: .

No mut alkutalkin jälkeen asiaa. Eli mitä hahmoja kelläkin on ja millä servereillä? Kaikki wowikeskustelut lisäristä, hahmoista, tekemisistä questeista tänne. Jos niitä pelaajia sattuu tällä foorumilla olee niin luulen että aika turhaa pistää yleisen peliotsikon alle.

9
Vapaa keskustelu / Resident evil 5
« : 25.07.05 - klo: 08.11 »
Mahtavan näkönen mitä trailereista oon nähny. Mut voi olla et jää kyllä toiveajatteluks. Niin on käyny jo monta kertaa. Mutta ei haudata viä kirvestä. Veljellä on GC:lla re4 ja loistava peli sekin. Re5 tehdään ekaks PS3:lle ja xbox360 ja revolutionille tehdään myös peli. Jos hommaan jonkun noista konsoleista, niin re5 on pakkohankinta. Hyvää lisäjännitystä luo juoksevat zombit :). Kuinkas moni muu on ajatellut hankkia tätä, tai nähnyt trailereja.

10
Vapaa keskustelu / Big Mistake
« : 03.07.05 - klo: 22.01 »
Nonnii...tulipahan tossa selvitettyä stonebomberin kiroiut sun muu huono käytös. Ensinnäkin:

1. Stonebomber oli isänsä veljen häissä kun kyseiset asiat kirjoitettiin ruutana rc - topicciin.

2. Mitä järkee stonebomberin olis ollu mennä kirjottaa sellasta ja mennä muuttaa ensimmäinen teksti muotoon "ime munaa" tai jotain sinne päin.

3. Tässä koko hommassa ei ollu mitään motiivia stonebomberilla.

Saatiin selvitetyks et stonebomberin salasana oli "riihelän" (eli sen joka suljettiin pois kisoista) tiedossa, koska he yhdessä tekivät stonebomberin tunnukset. Riiheläpä (foorumilla nickillä raws) suuttu asiasta, kun sitä ei otettu kisoihin ja halus stonebomberin ulos täältä ja samalla halus aukoo mulle päätä. Sitten se päätti vähän pilata Ruutana rc -topicin ja hommata stonen ulos. Raws on se, joka teiän pitäs heittää pois täältä. Nyt varmaan ymmärrätte miks stone kävi kuumana moderaattoreille ja kirjotti veljensä tunnuksilla valitustekstin, joka ansaitusti johti myös veljen banniin.

Eli tässä nyt kaikille tiedoks, että oli vahinko et näin sattu ja Stonebomber pyytää modeilta anteeks eikä enään syytä modeja. Sääli vaan et yhen idiootin takia menee kahen rc:tä tuntevan hemmon maine :cry: .

Voi poistaa kun modet on lukenu.

11
Yleinen keskustelu / Noobikysymykset
« : 25.06.05 - klo: 21.48 »
Ajattelin et tänne alottelijat voisivat kirjottaa kysymyksiään ilman että ketjuja lukittaisiin, tai että noobeille ärtyiltäisiin (eihän kukaan lue ohjeita eikä siten tajua käyttää "hakua" :shock:). On se kyllä totta et jotain tietoja esim. Stampede topicista on hitonmoista lähtee ettii. Ois kai moden homma tämmönen, mut aattelin kumminkin tehä kun monella foorumilla tämmönen on onnistunu ihan hyvin. Eli fiksuja ja vähemmän fiksuja...korjaan vähemmän tiedollisia kysymyksiä tänne!! :wink:

12
Ei vithitto x 10000 x 100000!!!!!!! Eli kerron tässä tuoreen oman tarinani sanoinkuvaamattoman i*ioottimaisesta ostajasta, jollasta en ole ikinä ennen edes kuvitellut. Tämä kaikki alkoi n. 2.5 viikkoa ennen kesäkuuta.

No, ensin kaveri tulee eräänä kauniina kesäpäivänä meille ihastelemaan mun upeeksi tuunattua xx4:sta ja sen huippu varusteita. Kaverilla on ultiman ensimmäinen malli eikä pärjää sillä mitenkään nykysille crossareille ja haikailee uuden auton perään. Minä sitten heitin hatusta vaan et ois mulla tua vähän vakiovarusteisempi xx4, joka täytys saada pois. Kaverihan riemastu heti ja alko kyselee jo hintaa. Ennen kun ehdin mitään sanoa se jo tarjos ultimaansa vaihdossa ja mää heitin siihen 200e. No se tinkas 175e + rämä ultima. Aluks epäröin mutta sitten suostuin.

Aloin fiksaa kaverille xx4:sta kuntoon ja pianhan se oli jo kasassa. Enään oli ongelma, että sen vanhemmat ei ollu viä suostunut siihen kauppaan ja kaveri ilmotti olevansa 50% varma.

Siitä kulu viikko ja kesä jo häämötti niin kaveri vaihto mulle ultiman ja annoin sille xx4 koeajalle ylimäärästen varusteiden kanssa, jota ei ees alunperin kauppaan kuulunu, mutta ajattelin et se pääsis paremmin niillä vauhtin ja ostas uudet vehkeet autoon, kun kyllästyy vanhoihin. Ultiman huolsin kuntoon ittelleni ja tyyppi sai rauhassa testailla kotonaan ultimaa.

Sitten...kaveri soitti mulle et hihna oli rikki ja toi mulle auton korjattavaks viikonloppuna. Kerto myös et kauppa on 95% varma ja saa ostaa auton. Uhrasin kallista aikaani hihnan vaihtoon ja muihin moottorinvaihdoksiin ja noparin testailuihin, jota se halus. Sain selville et pääajatus oli, että auto vaan kulkis kovaa. Yritin sanoo et saat nopeemman auton ostamalla paremmat saähköt, mutta niin se lähestulkoon pakotti mun ottaa sen ultiman surkeet sähköt (jotka sille piti jäädä) ja sai hintaa 50e alemmas. Tein siinä jo häviöö. Kysyin siltä et haluutko tän (heiluttelin kassia jossa oli kaikki kamat auton lisäks, jotka kuulu mukaan sovittuun pakettiin). Kaveri vastas et "kai mää tän otan" ja lähti menee.

No mää aloin sit syömään ja sen jälkeen soitin sille et koskas maksat. Se sano maksavansa parin päivän päästä.
Eipä mitään kuulunu ja soitin uudestaan mut ei vastannu. Sit lähettiin Bulgariaan.

Vajaa viikko sitten Bulgariaan tuli mulle viesti kännykkään et "mää en ota tätä autoo koska käytän rahat muuhun". Kaikkien niiden uurastustuntien jälkeen mitä olin auton eteen tehny olikin nyt turhaa. Auto oli jo ollu sillä koeajalla ja kaupan jälkeen n. 3 viikkoo ja just kun rahat pitäs antaa, se alkaa peruu.


Tänään soitin sen vanhemille ja äiti vaan sano koko ajan et "ei me anneta sen pojan ostaa sitä autoo. Ne rahat menee pyörään ja urheiluun." Koitin sanoo et uskon et molemmat niistä on tärkeitä mut kaupassa menetän 200e rahana + kaikki tunnit hukassa mitä sen eteen oon tehny. Silti ne väitti et ei oo pakko ostaa kun ei anneta lupaa. Tavallaan ymmärrän vanhempien logiigan et lapsi ei osta ellei anna lupaa, mut mitä hittoo ne vanhemmat ajatteli sillon, kun se auto oli koeajalla 3 viikkoo? Miks ne ei käskeny pojan tuoda sitä mulle kun tiesi ettei poika saa ostaa sitä?? Pojan äiti vaan sano "oisit pyytäny. Sun hommas se on. Oisit pyytäny...blaa,blaa,blaa... Tommosta se sönkkäs koko puhelun. En voi uskoa tätä vieläkään enkä usko että koskaan uskon. Kuinka voi olla noin tyhmää porukkaa??

Sanokaa edes jotain järkeviä tai järjettömiä mielipiteitä tästä asiasta. Kumpi oli oikeessa ja kumpi väärässä?
Oli pakko pistää kun meni täysin hermot ja sulattelen tätä vielä pitkään.


Tänne voi yleisesti pistää pieleen menneitä kauppojaan ja pyydän moderaattoreilta myötätuntoa, koska kun ottaa näin paljon päähän niin täytyy purkaa se jonnekkin ja tää ois hyvä ketju siihen.

KIITOS

13
Vapaa keskustelu / Warhammerit
« : 10.06.05 - klo: 22.22 »
Tämmöstä ei viä ollu joten pistin itte. Mulla on fantasy dark elvesejä ja nyt ois tarkotus ostaa 40k chaos space marinesejä. Onko kellään kokemuksia kummistakaan?

14
Vapaa keskustelu / Sauna Open Air
« : 09.06.05 - klo: 10.29 »
Kuinkas moni on menossa kyseiseen tapahtumaan? Tänään alkaa ja loppuu lauantaina. Itte meen tänään kattoo tietty SLAYYEERRGGHHIIIAAA!!!! Eli tänään oon menossa. Muita kovia bändejä SOA:ssa on Dio, Megadeth, Teräsbetoni :o  jne.

15
Polttisautot / Hot Bodies 1/8 Lightning Pro 2 Prebuilt
« : 05.05.05 - klo: 13.54 »
Elikkä mielipiteitä tästä http://www.hotbodiesonline.net/lightning2pro.html .

Se on vahvana mun ostolistalla, mut niin on myös:    
Hot Bodies 1/8 Lightning 2RR RTR .26 http://www.hotbodiesonline.net/lightning2rr.html
Hobaon Hyper 7 TQ RTR http://www.hobao.fi/fi/main.php?mod=prod&prod_id=217
TT:n eb-4 S3 http://www.jr-hobby.com/shop/catalog/product_info.php?cPath=21_86&products_id=872

Hinta/laadulta varmaan paras ois toi hobaon. Jos ymmärsin oikein niin  Lightining pro 2 rebuiltin hinta tulleineen on towerista 545$, mut mottia ei tuu mukana. Muista paitsi hotbodiesin autoista on ollu paljon keskustelua viimeaikoina, mut haluan silti pistää nää vaihtoehdot tähän, koska tuun valittee autoni näiden joukosta.

16
Polttisautot / Äkkiä apua!
« : 16.04.05 - klo: 21.03 »
Kävi sit niin v-mäisesti et ajelin autollani ja tietenkin sen p****an ohjauksen tai p****aan ohjaajan vuoks lensi suoraan vesiojaan ja uppos sinne. Kaasarissa on vettä.  Eli miten nyt kannattas hommata kaasarista vesi pois? Entä miten kuivaan servot? Kannattaisko servot avata ja vaikka pistää saunaa kuivuun? Kaasu servo alko vammailee. Se alko menee ittestään edestakasvaikkei painanu mitään. Huomenna pitäs päästä ajaa soramontulle ja jää ajot väliin ellen saa caaraa toimii.

17
Polttisautot / Polttoaine
« : 11.04.05 - klo: 12.31 »
Oon tähän mennessä käyttäny Morgan coolpower 20% löpöö. Polttoaine loppu ja ostin Sidewinder 20% löpöö. Onko vaihdolla moottorin kannalta mitään merkitystä, elikkä vaikuttaako se moottorin kuntoon. (Toiminu on ainakin toistaseks ihan hyvin.)

18
Yleinen keskustelu / Harvinaiset autot
« : 06.04.05 - klo: 15.41 »
Vaihteeks tämmönen kun mistään ei tällasta löytyny. Mistä tietää onko kyseessä harvinainen auto. Tietenki pitää olla aika vanha. Tänne voi kerätä harvinaisista tai omasta mielestään tuntemattomista autoista listaa. (Mitään nykysten autojen prototyyppejä tai erikoisversioita (joita on joku 2 ja maksaa kipeesti) ei lasketa.)
Onkos muuten ketjuvetoset autot yleisiä enään missään kolkassa maailmaa, vai valmistetaanko nykyään pelkkää hihnaa ja kardaania?

19
Sähköautot / Team losi xx4 vs. xxx4 graphite plus
« : 09.02.05 - klo: 17.47 »
Eli nytten pääasiassa näille autoille topicci, jossa on molempien hyviä ja huonoja puolia. Tänne kaikkee vaan mitä autoista tietää (mielipiteet myös sallittuja, mutta mielummin enemmän kommenttia, kuin esim. " xxx4 G+ on paras" :wink:  

Ja vielä niille jokka on heti syöttämässä jotain linkkiä, niin kävin lähes kaikki kyseisten autojen keskustelut läpi, enkä saanut tietoa että kumpi todellisuudessa ois se parempi ja varmempi vaihtoehto. Voi myös keskustella muistakin losin malleista, mutta ei niin että menee offtopiciks.

20
Sähköautot / Kestääkö kyoshon moottori 8.4v:n akun??
« : 17.04.04 - klo: 11.41 »
Minulla on Kyoshon K-speed 19T virimoottori ja haluaisin tietää kestääkö tämä moottori 8.4v:n akun. Minulla ei ole manuaalia siitä tai mitään muita moottorin tietoja. Sen tiedän että nopari kestää.
Olen kysynyt tätä asiaa jo toisilla foorumeilla, mutta en ole saanut siitä tietoa jotenka tein tästä oman topicin, koska pitäs tietää se asia.

21
Sähköautot / Mikäs auto toi mahtaa olla???
« : 17.11.03 - klo: 20.57 »
Elikkä tossa ois tommone samallainen tamiyan auto ku mulla, mut mulla ei oo mitään hajua mikä sen nimi o. Voisko joku joka tuntee ton auton tutuks vähä helppiä? Tossa on jotain sen tietoja:


Auto 3: 1/10 Monster, Tamiya
Kori: Chevy Pickup
Moottori: ei tietoa
Vastaanotin: Acoms AR-227FE
Servot:  Acoms
Elektr. nop.säädin: ei ole, mekaaninen nop.säädin eli kaksi servoa  
Ohjain: Acoms Techniplus AP-27, tikkuohjain
Kiteiden taajuus: 26.995 Mhz

22
Polttisautot / apua säädöissä
« : 10.10.03 - klo: 20.23 »
Mulla on tunder tiger ek-4 ja tarttisin vähän apua. Mää haluaisin tietää mistä sais tähä autoon suomenkieliset ohjeet (vai saako mistään)? . Nyt kunnon asiantuntijan neuvoo. Tyhjäkäynti käy samallai korkeella kun Mikellä. Auto ei lähe kunnolla liikkeelle vaikka painaa kaasua. Sit kun painaa  kaasua kovaa auto lähtee ittestään ajaa ja kaasu täysillä, moottori ulvoo eikä kumminkaan mee kovaa vaan iha kävelyvauhtia. Auto ei ota ohjaimen käskyjä vastaan vaikka on täydet patterit.  Kun ajoin auto meni puuta päin ja jäi siihen kuluttaa tankkia. Auto on kaikenlisäks viä sisäänajolla. Mistä nää jutut mahtais johtua?

23
Polttisautot / Rc-auto videoita
« : 07.10.03 - klo: 20.48 »
Voisko joku kertoo jotain sivuja josta löytyy rc-videoita? Oon ihan hulluna noihin autoihin ja haluaisin videoita. Haluaisin videoita varsinkin tunder tiger ek4:sta mutta kaikki kelpaa. Oon jo hakenut paljon videoita netistä ja selaillu mut haluaisin erityisesti tosta ek4:sta.

24
Sähköautot / Takokaa järkee pikkuveljen päähän
« : 07.10.03 - klo: 20.35 »
Mun pikkuveli jääräpäisesti haluaa ostaa sähköcrossarin ittelleen vaikka meilläpäin ei oo sille maastoo. Me kun mun kavereitten kaa mennään ajaa jonnekkin mettään off roadia niin se vaan sanoo et voi tulla kaikista juurakoista sunmuista kivistä ja jne. Voitteko kertoo onks sen ostamisessa mitään järkee vaan johonkin pikkuseen tieajoon, kun monsterilla pääsis hienoista paikoista?

25
Polttisautot / Talvella ajo
« : 07.10.03 - klo: 08.01 »
Pystyykö polttiksilla ajaa talvella. Tarkotan sillee et sei vahingoittais mitään. No entä bensa? Mitä se tykkä pakkasista?

Sivuja: [1]