Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Jukis

Sivuja: [1]
1
Sähköautot / Team Powers nopeudensäätimet ja moottorit
« : 01.06.12 - klo: 16.04 »


Uusi merkki suomen markkinoilla, rceet.net edustaa.

Itselläni oli aiemmin Lyhyessä testissä XPS sport - sensorillinen combo 6.5t moottorilla ja 70A säätimellä. Ulkokuoreltaan erittäin laadukkaan oloisia laitteita. Kaikkien sensorillisten säädinten mukana tulee ohjelmointikortti jolla oli helppoa myöskin laittaa asetukset halutunlaiseksi ja säätämään esim dynaamista ennakkoa tai "turboa".

parin päivän "rasitustestissä" kerkesin lähinnä saada säädöt suurinpiirtein kohilleen, en edes moottoria tai säädintä saanut oikeen edes lämpenemään kun takapotkulla ajoin. Kaasutuntuma oli erittäin hyvä ja sitäkin myös pystyi säätämään.

Tilasin nyt omakseni vastaavan mutta 7.5T plutonium moottorilla.

Laitan tänne kokemuksia sitä mukaa kun tulee, laittakaa muutkin laitteiden omistajat kokemuksianne ja kiinnostuneet kysymyksiä.

2
Radiolaitteet / Sanwa MX-V
« : 19.03.12 - klo: 13.21 »
Sanwalta tullut uusi suht halpa mankka. Onko näitä vielä kellään käytössä suomessa ja tietääkö kukaan kauppaa jossa näitä olisi varastossa? Ulkomailtakin siis kelpaa.

Sivuja: [1]