Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - lassii

Sivuja: [1]
1
Yleinen keskustelu / Jäykkä taka-akseli diffillä
« : 14.11.21 - klo: 11.30 »
Olen metsästänyt moisia akseleita omiin projekteihin. Nykyään crawlereissa on jäykkiä akseleita, mutta harvoin avoimella perällä. Tiedossa on, että Axialilla on Ryftissä ja Wraithissa saatavilla diffillä, mutta onko muilla valmistajilla suht kestävää akselia?

2
DIY / RC ja hydrauliikka
« : 17.03.21 - klo: 19.55 »
Onko porukalla minkäänlaista kokemusta moisista laitteista? Sain kipeän vision rakennella laitteen johon olis tarkoitus sujauttaa moista tekniikkaa.

Kiinastahan noita osia saapi tilaamalla, hinta on kyllä melko suolainen mutat niin on tekniikkakin.

3
Sähköautot / Moottoriteline
« : 18.05.18 - klo: 13.30 »
Eli pitäs löytää moottorille pukki autoon. Nyt on paikalla teline joka sopii vakio 36mm moottorille mutta ajattelin laittaa tuollasen toisen joka on halkasijaltaan 42mm, mistäs moisen saa? moottori siis Xerun 4268

4
Kauppapaikalla on täysin puutteellisia ilmoituksia. Miksei voi vastata viestiin? Miksi ilmoittajat eivät laita yhteystietoja? Perusasiat kuntoon. Aivan älytöntä olettaa, että myyjä tai ostaja kyttää foorumia 24/7.

5
Sähköautot / XL5 nopari
« : 31.08.17 - klo: 13.23 »
Tällänen on hyppysissä, moottorina mabuchi 540 ja joku kärkkäisen ohjausservo, akkuna Traxxas 3000 power cell 3000, vastari joku kössin meganen.

Moottori ei lähde tekeen mitään. Ohjausservo toimii. Moottori on ehjä.

Koitin ohjelmoida mutta jää punainen valo palaan. Siihen tyssää.

Mitäs seuraavaks? Eihän tuota voi mitenkään väärin edes kytkeä vai voiko? Ch 1 on ohjaus ja noparille menee Batt liitännän kautta vai kuinka?

6
Polttisautot / Edukas nitrokone
« : 03.06.12 - klo: 08.17 »
Jees.

Hakusessa harrastaja ja lompakkoystävällinen .21 kone. Muutamia kattellu hintaluokkaan 100e +/-

Onko tässäkin asiassa niin, että köyhän ei kannata ostaa halpaa? Toistaseks ei oo tarkotus tuhota motivaatioo liialla vauhdilla vaan opetella autojen saloja ja yrittää oppia ajaan.

Ps.mukavaa kun jälkikasvu herättää kuudelta sunnuntaiaamuna.

7
Yleinen keskustelu / Nummelan seudulla starttiboksia?
« : 05.04.12 - klo: 19.54 »
Joo, eli tulin veljen luo kylään ja tietenkin katkes infernosta käynnistysnaru. Huomenna olis tarkotus mennä ajeleen kahella autolla niin jos joku olis näillä seuduilla nii apu olis kiva. Tietenkin tuo naru on korjattu hetkessä mutta pääsis helpommalla jos joku harrastaja jeesis.

Yv tavottaa.

8
Yleinen keskustelu / Itsetehty starttiboksi
« : 27.03.12 - klo: 16.04 »
Onko kukaan rakentantu tuollasta?

Aloin vaan miettiin jos nakittas vaikka isäukon tekeen sellasen ku hän tajuaa sähköistä enemmän kun allekirjottanu.

Jos sattus oleen heittään rahaa ilmaan niin olisin jo ostanu sellasen ja nauttisin kevätsäästä auton kans. Harmittaa toi narusta nyppiminen kun näyttää olevan päivästä ja kuun asennosta kii tuo auton käynnistyminen  :grin:


9
Vapaa keskustelu / Kysymyksiin vastailu
« : 27.01.12 - klo: 18.26 »
Olen uusi harrastaja ja suoraan sanottuna potuttaa se, että kaivan vanhan aiheen esille ja lisään kysymyksen siihen eikä kukaan vastaa.

Joka paikassa hehkutetaan kui on hieno harrastus ja mukavaa porukkaa mutta ensivaikutelma tästä foorumista ei ole kovin hyvä. Taitaa olla sisäpiirin foorumi jossa autetaan jos jaksetaan.

Ite oon "joutunu" ostaan käytettyjä autoja ja muutenkin suht pihalla noista polttiksista ja apu olis tarpeen. Lukea osaan ja myös ymmärrän luetun mutta jotkut asiat on avoimia.

Mutta pitäkää tunkkinne jos tää on tän foorumine käytäntö.

Ja ps. olen käyttäny hakua.

10
Yleinen keskustelu / vastaukset
« : 10.01.12 - klo: 21.23 »
Millanen foorumi tää on oikeen on kun oon kaivanu esille vanhan aiheen kyoshon MFR autosta kysymyksen muodossa eikä vastauksia kuulu. Aihe löytyy siis polttisosiosta. Osa porukasta sanoo et käytä hakua, no minäpä käytin mut mitään ei tapahdu.

Alkaa harmittaa näin uutena polttisharrastajana.

Sivuja: [1]