Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - rcheatsnrace

Sivuja: [1]
1
Aikaiset linnut – käyttäjiä ja testaajia RC-autoiluharrastuksen mobiilisovellukseen

Jotkut ovat jo saattaneet kuulla ja osa jo ehkä hieman saanut ensituntumaa ja päässeet vaikuttamaan myös kehitykseen kuluneen vuoden aikana :azn: Mistä siis on kyse?

RC-autoiluharrastukseen kerho- ja treenipäiviin sekä parantamaan jokaisen omaa treenausta ja sitä kautta tuloksia on Suomessa kehitetty yhdessä harrastajien, kilpailijoiden ja kerhovastaavien kanssa RC Heats ’n’ Race niminen mobiilisovellus ja tässä hieman esimakua tulevasta:

https://www.youtube.com/watch?v=Nv2rmO00PIASovelluksen voi ladata käyttöönsä ilmaiseksi.


Sovellus käyttöön ja testaukseen jo ennakkoon

RC Heats ’n’ Race sovellus on ollut jo aiemmin koekäytössä rajatulla joukolla harrastajia ja kilpailijoita. Saatujen palautteiden ja toiveiden perusteella sovellusta on kehitetty eteenpäin palvelemaan entistä paremmin kaikkia harrastajia ja kilpailijoita. Nyt etsimmekin lisää harrastajia ja kilpailijoita kokeilemaan sovellusta ja olemaan ns. Early Birdejä ja näin päästä myös vaikuttamaan sovelluksen kehitykseen antamalla palautetta, jotta sovellus palvelee jatkossa entistä paremmin kaikkia harrastajia ja kilpailijoita.

Mikäli kiinnostuit ja haluat saada sovelluksen ennakkoon käyttöösi ja päästä vaikuttamaan kehitykseen, niin voit rekisteröidä sähköpostiosoitteesi RC Heats ’n’ Race sivuilla olevan Early Bird rekisteröintilomakkeen kautta:

https://gs1.huippeeheroes.com/LinkServer/link?code=RC10_PREREG_RC_HEATS_N_RACE

Saat sähköpostiisi ohjeet sovelluksen lataamisesta mobiililaitteeseesi, kun lataus avataan ennakkoon kaikille halukkaille.

Kehitysideoita ja palautetta sovellukseen liittyen otamme erittäin mielellämme vastaan  :azn:


Ennakkorekisteröinti avattu

RC Heats ’n’ Race sovelluksen voi käydä myös Google Play sovelluskaupassa ennakkorekisteröimässä itselleen, jolloin se on heti käytettävissä mobiililaitteessa, kun se virallisesti julkaistaan:

https://gs1.huippeeheroes.com/LinkServer/link?code=RC10_PREREG_DOWNLOAD_RC_HEATS_N_RACE

Jos haluat sovelluksen jo ennakkoon, niin rekisteröi sähköpostiosoitteesi Early Bird rekisteröintilomakkeen kautta.

Sivuja: [1]