Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Jose.92

Sivuja: [1]
1
Vapaa keskustelu / Niklaus
« : 16.03.08 - klo: 20.04 »
Joo eli tein tälläsen topicin kun minua kiinnostaisi miten tuo homma toimii, enkä kehdannut sitä motot.netin sivuille laittaa kun siellä on niitä murrosikaisiä/teinejä joilta saa yleensä vittuilut ku yrittää jotain tehdä. Tarkoituksena olisi päällystää pääosin mopedien osia, mutta niillä saa myös näyttäviä osia rc autoihin.
Eli jos joku tietäisi miten tämä niklaus, nikkelillä päällystäminen toimii kotikonstein niin voisi kertoa tai jos joku tietää hyviä linkkejä niin kertoisi.
Kyseessähän on johin kahden metallin, nesteen ja sähkövirran kautta tapahtuva reaktio jossa siirtyy elektroneja.

2
Vapaa keskustelu / työkalut
« : 17.06.07 - klo: 21.07 »
Onko kellään kokemusta craftin valmistamista kompressoreista tai mistään craftin työkaluista? Ite olisin ostamassa kompuraa, kun on ainakin halpa. vähän päälle 200 egee 3hp 2200w 8bar imutuotto 50l säiliö. Ei olis kallis. Ja viel v-lohko. Ei vaan viittis ostaa niin sanotusti sikaa säkissä. Kyseessähän on kiinalainen merkki.

3
Vapaa keskustelu / Jyrsin
« : 31.12.06 - klo: 16.33 »
Onko kenelläkään jyrsimiä? Olisi vähän tarkoitus ruveta tai ainakin mieli tekisi tehdä sellainen pikku jyrsin. Eli dremeli siihen kiinni, jyrsittävä kappale purislimin kiinni, kaksi säätö ruuvia joista dremeli liikkuu eteen-taakse ja sivuille. Olisiko kellään esim valmistus ohjeita.

Suurin ongelmani on se että, millä menetelmällä saisin se dremelin liikkumaan

4
Yleinen keskustelu / Taipalsaaren rata projekti
« : 24.07.06 - klo: 22.42 »
Juu eli nyt löytyy taipalsaarelta ainakin 3 ratakelpoista ajokkia. Olemme päättäneet rueta valmistamaan rataa. Emme ole vielä saaneet selville kukan paikan omistaa jonne rataa ruetaan rakentamaan, mutta yritämme asiasta ottaa selkoa.

Tahtoisinkin tietää muutamat asia. Eli se rata pohja on todella kovaa, Se on tavallaan sellatasta soraa. Pinnassa on vähän isrtonaista ja sen alta löytyy kova hiekka.
Niin sitä että millaisesta hiekasta niitä hyndeja tehdään, millatavlla ne kovetetaan, mistä tehdään reunat rataan jne kaikki rakenteluvinkit ovat tehvettulleita ja kuvat myöskin.

5
Vapaa keskustelu / ajoneuvos
« : 08.04.06 - klo: 18.54 »
Kuinkas moni katsoo kyseistä ohjelmaa?
Muille tiedoksi: Lauantaina klo 18,00.
Minusta oikein mukavaa katselatavaa. Ainakin oli siistiä kun ajoivat panssarivaunuilla, ja tänään sisuilla kävivät metässä. (hienosti levis se polo, kun ajoivat tankilla yli) Ainut mikä on niin se juontaja on minusta aikamoinen leija.

6
Yleinen keskustelu / Missä muualla hyödyntää rc-autoa?
« : 05.04.06 - klo: 21.13 »
Tälläsen tein kun haluaisin tietää mihin muuhun tarkoitukseen käytetään rc autoja, kuin kisaamiseen ja pihasuditteluun.

Isäni heitti mulle sellasen jutun, että voisin rueta vetämään verkkoja jäällä, niin ei vahingossakaan rasittaisi itseään.

7
Sähköautot / Säätimen konffaus
« : 04.04.06 - klo: 18.22 »
Eli nyt tule sellainen propleemo, että auto ei liikukkaan enään. Tulin siihen tulokseen että vika olisi säätimessä. Kun laittaa kaasun täpölle niin moottori ulisee, mutta ei pyöri. Mitenköhän tuollasta Nosran tomhawk säädintä säädetään asetuksiin.

8
Sähköautot / Hpi dash
« : 01.04.06 - klo: 21.40 »
http://www.hpieurope.com/kit-info.php?partNo=961&lang=en
Tuollainen  tullut vai onko ees uusi? En itse ole kyllä nähnyt ennen. Onko kellään kenties tuota autoa? Aika Hyvän näkönen sellain, että ei kastu elektroniikka.

9
Sähköautot / f1 auto
« : 18.02.06 - klo: 16.39 »
Onko kellään tälläistä?
http://tuskan.huuto.net/auctionimages/c/e7/31ef47857027720d32e52cf4dfe0a-orig.jpg
Noita on aikapaljonkin myytävänä esimerkiksi auto varaosa liikkeissä ja huuto netissä. Jos jollain on tollanen ni voisko kertoo että olisiko mahollista laittaa tollaset harraste auton sähköt kiinni?

10
Vapaa keskustelu / Pimp my potkukelkka
« : 31.12.05 - klo: 00.40 »
Onko kukaan tunannut omaa potkukelkkaa? Ite olisin aikeissa. Metalli osat kromisiksi, pehmustettu penkki, tupet joissa lämmitys, sellaiset käsi suojat joita on krossi pyörissä ja alumiiniset jalka sydeemit. Nyt kysyisin että miten saisin tuon kähvan lämmityksen aikaan. Eli joku patteri ja vastus, mutta mikä?

11
Yleinen keskustelu / mallimania
« : 12.11.05 - klo: 17.04 »
Onko kellään tietoa mikä tämä tälläinen sivu on? www.mallimania.com

12
Vapaa keskustelu / MalliExpo messut
« : 26.10.05 - klo: 16.24 »
Kysyisin vaan, että onko siellä mitään nähtävää ja onko mitään järkeä lähteä ajamaan 200 km sinne tämän messun takia. Toisaaltaan tekisi mieli lähteä, kun en oo moneen vuoteen käynyt oikeasti missään, mutta jos siellä ei ole oikeesti mitää nähtävän niin ei kehtaa paria rc autoa lähteä katsomaan täältä korvesta

13
Sähköautot / Kannattava ostos
« : 23.10.05 - klo: 14.41 »
Onko kannattava ostos http://www.sabe.fi/hobby/index.php?prodid=15051&grpid=5015 Mitähän pakettiin kuuluu

14
Yleinen keskustelu / Jännitevahti
« : 08.10.05 - klo: 17.19 »
Kysisin tälläistä että toimiiko tuollainen jännitevahti rc polttis autossa. Lennokeissa niitä käytetään. Kyseessä on savage ja akussa on 5 kennoa.

15
Vapaa keskustelu / rc veneeseen moottori
« : 19.09.05 - klo: 16.35 »
Kaverilla olisi myynnissä hieno polttis vene f-1 malli. Ajattelin ostaa jos löydän siihen sopivan moottorin. Tarvitsisin teidän apua, koska en tiedä yhtään mistä lähteä tuollaista moottoria etsimään. Pitäisi olla kuulemma polttis ulkoperämoottori. Kuulostaa vaikealta. Toivottavasti joku vaivautuu auttamaan.

16
Yleinen keskustelu / Kuka korvaisi?
« : 10.07.05 - klo: 10.45 »
Jos olisi ajelemassa radalla rc autolla ja sinne tulisi joku toope samoilla kiteillä. Laittais ohjaimen päälle ja mun auto törmäis seinään ja menisi tuusan nuuskaksi, niin joutuisiko hän korvaamaan sen? Siis jos olisi ihan tosi mies, niin se kyllä korvaisi, mutta jos on tälläinen poikkeus tapaus joka kävisi nipottamaan vastaan, niin mitä pitää tehdä? . Näihin vehleisiinkään kun ei saa vakuutuksia.

Sivuja: [1]