Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - RC Areena

Sivuja: [1]
1
RC-kerhot ja -radat / Vs: Oulun seudun Crawlerit
« : 13.05.16 - klo: 18.22 »
RC Areenalta morjens,

RC Areena on mukana BF-miitissä autotuning tapahtumassa. Löytyskö crawleriporukkaa 21.5. klo 15-18 aikavälille esittelemään rc-kalustoaan? Alueen kylkeen on tulossa muitakin rc-esittelijöitä niin nyt pääsisi esille oman laitteiston kanssa. Sekä kertomaan harrasteesta lisää jos kyselijöitä on.

Ottakaapa yhteyttä pikaiseen jos on kiinnostusta esitellä yleisölle crawling autoja. Tapahtuma on ilmainen ja voi poikia lisää rc-harrastajia alueelle.

Mukaan pääsee kun ottaa yhteyttä meihin esim. 044-9890785 tai rcareena@rcareena.fi tai vaikka yv:llä.

RC-terveisin,

Jani / RC Areena

2
Yleinen keskustelu / Vs: LapSnapper kokemuksia
« : 08.10.15 - klo: 09.29 »
Hei,

Meillä on LapSnapperin järjestelmät ihan yrityskäytössä ja ovat olleet jo kohta vuoden. Olimme varmasti ensimmäisiä jotka lähtivät tällä järjestelmällä liikkeelle Suomessa joten käyttökokemusta on kertynyt reippaasti. Uskallan kyllä suositella harrastekäyttöön kun meidän liiketoiminta ainakin pyörii hyvin pitkälle näiden tuotteiden varassa. Tuotetuki on hyvä ja ohjelmistot kehittyvät nopeaa. Vuodessa on tullut samaan hintaan hyviä päivityksiä ohjelmistoon.

Ponderit tuntuu kestävän melkoista rääkkiä kun katsoo miten autot on kesällä ulkoradalla lennelleet verkkoaitoihin ja ottaneet tällejä ratavalleihin. Oma veikkaus on että autot hajoaa ennenkuin nuo ponderit. Ulkoponderit sietävät vettäkin kun ovat suljetussa kotelossa. Pondereita on myyty jo useita kymmeniä ja takaisin niitä ei ole tullut huoltoon tms. vikojen takia. Ponderit ovat meillä käytössä ulkoradalla 1/10 autoissa ja sisällä 1/27 Mini-Z autoissa joten toimivat näinkin eri kokoisissa luokissa luotettavasti. Lukuvirheitä näillä ei saa tehtyä ellei asenna maalilinjoja väärin tai laitteiden asetukset ovat pielessä. Meilläkin moni "ongelma" alussa selvisi vain käyttäjän virheeksi eli oltiin tehty itse jotain väärin jos jotain ihmettelyä oli. Laitteet toimivat kyllä luotettavasti jos vain käyttäjä osaa käyttää.

RC Areenalla ajanotto on hoidettu yhdellä päälaitteella niin että sisä- ja ulkoradalla voi ajaa yhtäaikaa ja yksi laite hoitaa ajanoton molemmille radoille. Edullisempaa ratkaisua saa varmasti hakea. Lisämausteena on myös wi-fi verkossa toimiminen eli muilla tableteilla ja puhelimilla voi pyörittää omaa ajanottoa kun vain on samassa wi-fi verkossa. Rinnakkain voi siis ajaa useampaa sessiota kun vain valitsee mitkä autot ovat sessiossa mukana. Ja mikä mukavinta niin ajanotto kulkee vaikka omassa puhelimessa kun se vain on android ja siinä on OTG-tuki usbille. Eli ne vanhat PC-laatikot voi nakata kierrätyskeskukseen ja hoitaa ajanotto taskuista löytyvillä laitteilla... ja luotettavasti.

Voin kyllä suositella ehdottomasti pienemmillekin harrastajaporukoille sillä ajanotto antaa ihan uutta suuntaa harrastamiselle ja niiden autojen säätämiselle. Kello on armoton työkalu joka kertoo totuuden kun kaverit laitetaan samalle viivalle aikaa vastaan.

Terveisin,

Areenapäällikkö
RC Areena
www.rcareeena.fi

3
RC-kerhot ja -radat / Vs: CROSSIRATAA OULUNSALOON
« : 19.03.15 - klo: 21.39 »
RC Areenalla kisaa ja kova tuotepalkinto:

http://rc10.fi/index.php?topic=90077.0

4
RC-kerhot ja -radat / Vs: Raahen sisä crossirata
« : 19.03.15 - klo: 21.38 »
RC Areenalla kisaa ja kova tuotepalkinto:

http://rc10.fi/index.php?topic=90077.0

5
RC-kerhot ja -radat / Vs: Kiimingin mattorata
« : 19.03.15 - klo: 21.37 »
Kisaa RC Areenalla ja kova tuotepalkinto nopeimmalle:

http://rc10.fi/index.php?topic=90077.0


Sivuja: [1]