Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Henko

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 6
1
Vapaa keskustelu / Vs: Millä 1:1 autolla ajelette ?
« : 14.10.09 - klo: 17.34 »
Jotenkin olikin tuo Henko:n volle tutun oloinen.
Tuolla SVF:ssähän siitä lueskelin projektipäiväkirjaa.
Ihan mielenkiintoista stooria, jatka etipäin vaan.. hyvä siitä tulee.

Pikkuhiljaa, varaosa-autosta lukkoperä ja tiuhempi välitys seuraavaksi. Toi on nyt talven yli käyttöautona, ei mihinkään aikaavievään voi ryhtyä. Eiköhän se parisataa heppaa takapyöriltä talvella riitäkin.

2
Vapaa keskustelu / Vs: Millä 1:1 autolla ajelette ?
« : 13.10.09 - klo: 19.57 »
Ei siinä mitään nolaamista ole muutakuin omassa päässä.
14-15sek auto on normiliikenteen seassa kova luu.
Ja jostain on aloitettava,mä ajoin ekan kerran 16.6sek...
Radalle vaan kokeilemaan.

Kyllä mää sen tiedänkin. Piti menneenä kesänä poiketa muutenkin, mutta tapahtui niin vääriä asioita, että koko autoharrastus oli jäissä kesän yli. En viittinyt semmosella autolla lähteä, missä hukkaportin akseli ja tanko ottaa iskaritolppaan kiinni, kun kaasua painaessa kone vääntää kallelleen :D Eikä ees johdu väsyneistä moottorintyynyistä, on vaan niin tila vähissä, kun ei oo tommoselle ahtimelle suunniteltu peltisarja.
Hestec ja riittävä ahdin on ollu hyllyssä jo viime talvesta. Jos ny ens kesänä taas koittas motivoitua.

3
Vapaa keskustelu / Vs: Millä 1:1 autolla ajelette ?
« : 12.10.09 - klo: 15.03 »
Mun ois kans joskus tarkotus viedä Volvo varttimailille, mutta tavoitteena vois olla realistisemmin joku 14-15 sekkaa. En mää vakioahtimella viitti mennä itseeni nolaamaan, ei oo vielä ees lukkoperää.

4
Vapaa keskustelu / Vs: Millä 1:1 autolla ajelette ?
« : 09.10.09 - klo: 12.10 »
Laitetaan ny foto, ku muutkin siihen lähti:


5
Vapaa keskustelu / Vs: Millä 1:1 autolla ajelette ?
« : 03.10.09 - klo: 23.39 »
Tosin sähkömoottoreiden suoraveto takapyöriin rajoittaa huiput 200km/h, vaan suomessa ei niin haittaa.
Mahtaiskohan se oikeasti haitata Saksan autobahnillakaan? Meinaan, jos pitäis vaikka tunti pohottaa yli 200km/h, saattais ruveta väsyttään, vaikka oiskin alusta ja ilmanvastustekijät kunnossa.

6
Vapaa keskustelu / Vs: Millä 1:1 autolla ajelette ?
« : 03.10.09 - klo: 12.34 »
Jumaliste, Volvo 245 Turbohemmetti katsastettu huomautuksitta!

7
Vapaa keskustelu / Vs: Pienet kysymykset ja neuvot.
« : 28.09.09 - klo: 11.12 »
Postaan huvikseni semmosen vinkin, mihin itse joskus kaipailin neuvoa, kun mietin, mistä saa sopivan prikan kytkinkellon pultin alle, kun kaikissa kaupassa myytävät prikat osu laakerin ulkokehään: hajonneesta kytkinlaakeista jää yleensä sopivan kokoinen sisäkehä jäljelle.

9
Polttisautot / Vs: Polttoaineista?
« : 18.09.09 - klo: 15.42 »
Modeltechniksin pakokaasu haisee paljon pahemmalle, ku Daytona :afro:

Koneeni oli jo monta vuotta vanha, ku tossa viikolla loppu Daytonat, ja piti kiireessä ostaa Modeltechniksin 25% fuilia. En tiedä, oliko löpön vaihdolla merkitystä, mutta n. litran Modelilla ajon jälkeen meni kiertokangen alapää. Ei haittaa sinänsä, uus pannu tilaukseen, mutta rupesin vaan miettiin, että uskaltaako ajella sisään sitä tolla Modeltechnicsillä...

10
Bensa-autot / Vs: 1/4 rc-rallicross
« : 31.08.09 - klo: 20.40 »
Sehän näissä isoissa on hauskaa, että liikkuu massan ansiosta vähän niinku 1:1 autot. Volvon kori on muuten aika asiallinen, jos tuon videon oranssin auton oikeen tunnistin. Volvot rokkaa eniten. Liikkuukin miltei yhtä uskottavasti ku mun 240 turbovolvo, mikä on tosin farmari.

11
Keskustelua kaupankäynnistä / Vs: Huijari Liikkeellä!
« : 26.08.09 - klo: 17.45 »
Nää on kans semmosia juttuja, että vaikka summa olisi pienikin, aina pitäisi se rikosilmoitus tehdä. Jotkut tyypit varmaan olettaa, että ihmiset ei jaksais alkaa pikkusummista ilmoittelemaan, mutta iso puro niistäkin voi lopulta tulla.

12
Keskustelua kaupankäynnistä / Vs: Alaikäiselle myyminen
« : 26.08.09 - klo: 17.33 »
Pitää varmaan saada joku förbjuden under 18 år näihin laitteisiin, ettei satu mitään  :evil:
Niinkuin väkivaltaisissa videopeleissä. Näin kerran tilanteen, missä pelikaupan myyjä kysyi vanhemmilta niiden ostaessa jotain Grand Theft Auton osaa, että "tiesittehän tämän olevan kielletty alle 18-vuotiailta". No, peli jäi hyllyyn. Hirveesti ei taas liittynyt mihinkään, sori.

13
Vapaa keskustelu / Vs: Maahanmuuttajat..
« : 26.08.09 - klo: 17.16 »
Jos vakituisessa työsuhteessa olevat työntekijät on potkittu pellolle ja heti perään otettu toiset tilalle tekemään samoja hommia, on potkut olleet laittomat ja poispotkituilla oikeudet korvauksiin lakien (työsopimuslaki, työehtosopimuslaki jne) nojalla. Tietty tapauskohtaisia ja olosuhteet vaikuttavat.
Useinhan noissa ns. lapiohommissa ei juuri ole vakituisia sopimuksia, vaan jatketaan ties millä syyllä määräaikaisia. Sama tosin pätee moniin hyvin palkattuihinkin töihin. Ei oo pakko tehdä uutta määräaikaista, voi ottaa uuden työntekijän. No, ei liittynyt enää otsikkoon mitenkään.

14
Yleinen keskustelu / Vs: Omat RC-Videot
« : 25.08.09 - klo: 21.32 »
Tampereen SM:n finaalista:
http://www.youtube.com/watch?v=lAuZ05Tqtc4

15
Tulokset / Vs: LOPPUTULOKSET M8 SM4 TAMPERE 22.8.2009
« : 25.08.09 - klo: 13.20 »
Tossa videopätkää finaalista:
http://www.youtube.com/watch?v=lAuZ05Tqtc4

16
Vapaa keskustelu / Vs: Maahanmuuttajat..
« : 25.08.09 - klo: 13.18 »
Kuinka moni niistäkin jotka itkee, että ne tulee ottamaan meidän työpaikat, suostuisivat siivoojiksi tai pitsanpaistajiksi? Tuskin moni. Jose sano just oikein. Kaikki voi katsoa myös itse peiliin.
Tästä on syyttäminen osin myös tiettyjä työnantajia, koska palkkaavat ulkomaalaisia mm. siivoushommiin, koska tekevät halvemmalla. Tuttu kertoi ollessaan L&T:llä, että antoivat vanhemmille työntekijöille fudut, ja "säästivät", kun ottivat uusia ulkomaalaistaustaisia henkilöitä tilalle. Osilla näistä oli todella huono motivaatio, osalla hyvä.

17
Mites muuten, jos servo hajoaa, eikö sieltä yleensä mee rattaat p*skaks? Voiko se helposti jäädä lukkoon, harmillisesti osakaasulle tjsp.?

18
Vapaa keskustelu / Vs: Maahanmuuttajat..
« : 23.08.09 - klo: 16.28 »
Sit mää tiedän kans aika paljon suomalaisia, mitkä ei käy töissä. Tossa niitä istuu Anttilan penkillä joka päivä, veronmaksajien rahoilla kai ryyppäävät. Pöllivät herneitä ruoakseen tossa yhtenä päivänä semmoselta torimyyjältä, kun silmänsä vältti.

19
Tulokset / Vs: KILPAILUKUTSU M8 SM4 TAMPERE 22.8.2009
« : 23.08.09 - klo: 11.20 »
Napsin kans vähän kuvia, pelkästään finaalista, tuolla:
http://public.fotki.com/Henko666/m-8-tampereen-sm-os/

20
Vapaa keskustelu / Vs: Maahanmuuttajat..
« : 22.08.09 - klo: 12.08 »
Allekirjoitan vaan sen, että maassa maan tavalla, mutta toivottavasti se ei tarkoita, että maahanmuuttajat saa pieksää mut porukalla yhtä pahasti, kuin kotosuomalaiset tossa pari vuotta sitten, tai niinkuin yksi vapaaottelijasankari teki puolustuskyvyttömälle kaverilleni hiljattain. Enkä halua, että maassa maan tavalla tarkoittaa sitäkään, että maahanmuuttaja saa ajaa mun Volvon keulaan kavennetulla tiellä, missä kavennus oli vastaantulijan puolella, niin kuin yksi vanhempi tamperelainen herrasmies viime keväänä. Eikä mun mielestä mustalaiset saa parkkeerata autojaan invapaikalle yhtään enempää, kuin ne lippispäiset tuning-pellet, mitkä tulee ABC:n parkkipaikalle esittelemään uusia vanteitaan tai levikkeitään.
Henk. koht. en oo koskaan tuntenut oloani uhatuksi tai loukatuksi maahanmuuttajien takia, aika monesti sen sijaan joidenkin sisäsiittoisten junttien tai vaikkapa Kallion narkkareiden takia. Tai mun lapsuuden naapurin takia, mikä istuu linnassa nykyään.
Threadin aloittajan mielestä varmaan vaihto-oppilaatkin on näitä maahanmuuttajia. Voisin ottaa toki kantaa joistain ulkomaalaisten tekemistä raiskauksista, mutta ei liene tarpeellista. Ikäviä kokemuksia lähipiirissä parilla naispuolisella ystävällä. Siitä huolimatta ihmisiä pitää kohdella yksilönä.

21
Vapaa keskustelu / Vs: Millä 1:1 autolla ajelette ?
« : 21.08.09 - klo: 20.56 »
Turbo Vulva
Kuin myös. 200 serier tietenkin ;)

22
Yleinen keskustelu / Vs: Akut ja laturit
« : 21.08.09 - klo: 20.52 »
Linkin mukainen laite? Tuon mukaan lataisi myös NiMH-akkuja.
http://www.hobby-shop.at/produkte/produkt06805.htm
Geeignet für: NiMH+NiCd Akkus
Nennspannung: 4,8-9,6 V (4-8 Zellen)
Kapazität: 400 bis 4600 mAh


Kappas kehveliä, laitteessa lukee tosiaan noin... näyttää aivan samalta, enkä juuri nyt ole kotona, pitää tarkastaa laturista, lukeeko siinä samat jutut kannessa. Aloin vaan sillä miettimään, ku hain netistä manuaalia, kun mulla ei niitä oo, ja siinä mainitaan vain nicadeista.
http://s195302033.onlinehome.us/CX/Char/LRPChar5.pdf

Olen varmaan aiemmin ladatessani huomannut kyseisen tekstin, mutta en ole sitä sen kummemmin rekisteröinyt, nyt vasta tossa manuaalissa pisti silmään. Tostahan voi olla jotain vanhempiakin malleja olemassa.

23
Yleinen keskustelu / Vs: Akut ja laturit
« : 21.08.09 - klo: 18.13 »
Hep!
Mulla on käytetty LRP Quadra charger, etin just netistä käyttöohjeita, joissa mainitaan vain nicad-akkujen lataamisesta, mutta mulla on vaan ni-mh akkuja. Voinko huoletta ladata tolla LRP:llä niitä? Vai pitääkö jotain ottaa huomioon?

24
Nyt lisäks kattelin Futaban S9351:n laatikossa lukee, että Ni-Cd use only. Mulla on se pyörille siis. Ja tietty Ni-Mh akku. Käyttöohjeessa taas lukee, että "1.when using a NICAD BATTERY (mitäs muutakaan siinä lukis, kun kannessakin lukee Ni-Cd only :tongue: ) following will occur".
"2. when using systems with failsafe function it has a higher CUT-OFF VOLTAGE SETTING which willa cause shorter operation time.
En tiä, voisko erityyppisillä akuilla ja servoilla olla ongelmia keskenään. Hassu ristiriita vain, että ensin sanotaan, että nicad only, myöhemmin sanotaan, että nicadeja käyttäessä...

25
Polttisautot / Vs: Xray XB8
« : 21.08.09 - klo: 11.37 »
Vanha TQ toimi hyvin parin kesän tauon jälkeen, mutta onkos markkinoille ehtinyt tässä välissä tulla mitään erikoista varaosaa, joka kannattaisi vaihtaa? Mitäs nuo Big Bore-iskarit nyt sitten? Tai jos innostun ostamaan jossain vaiheessa uuden auton, vanhan jäädessä varaosiksi, niin onko tuo 808 hyvä valinta? Lukisin kyllä viestiketjua pidemmällekin, mutta ei enää aika riitä, eikä haullakaan kaikki selviä.

26
Kyllä mää uskon Hokea ihan suosiolla tosta pumppaamisliikkeestä, auto toimikin tänään ihan hyvin. Mulla on vanha akku, seissyt pari vuotta, enkä ladannut kovin montaa tuntia sitä. Kummastutti vain, kun latailin hetken toista akkua, ja vaihdoin vastarin, niin failsafe toimi. Ainakin olohuoneen lattialla. Virtaa oli latautunut sen verran vähän, että renkaat kääntyivät muutaman kerran, mutta sitten kun koski kaasuun ja renkaiden kääntöön, akku hyytyi heti, ja jarru meni päälle. Vastarissa vilkkui silloin vihreä ledi nopeaan. Eiköhän se aiemmin käytössä ollutkin vastari silti ehjä ole.
Saapa nähdä sitten, miten käy tositoiomissa seuraavan kerran, kun en ehdi vaihtaa/ladata akkua.
Edit: ennen vastarin vaihtoa olin tekevinäni huomion, että ohjaus toimi hetken kun laitto virrat päälle, mutta vastarin ledi ei vilkkunutkaan selkeästi, vaan ennemmin alkoi vilkahteli epäsäännöllisesti nopeaan tahtiin, ja ledin kirkkauskin himmeni. Ihan kuin se ei tunnistais ajoissa, että virta loppuu.

27
RC-kerhot ja -radat / Vs: Tampere Lahdesjärven rata
« : 20.08.09 - klo: 11.20 »
Pyörähdinkin paikalla, mutta siellä on ajokielto, olikohan se nyt rempan takia, vai onko kilpailut tulossa... No anyway, lätäköt oli sen verran isoja, ettei ny ois voinut ajaakaan. Ehkäpä ens kesälle maksan taas jäsenmaksun, jos innostuis ajeleen. Maksoin kannatuksen vuoksi yhdeltä vuodelta, vaikka en koskenutkaan koko autoon  :afro:

28
Testasin eilen autoa jokusen vuoden tauon jälkeen, ja kerkesin miltei ajaa tankin tyhjäksi. En osaa sanoa, missä vika oli, mutta ajoin vain pienen lätäkön yli, kun ohjaus hävisi vähän ajan päästä. Radiot on Spektrumin joku perusmalli, missä on sisäänrakennettu failsafe. En oo vielä varma, oliko kosteudella tekemistä asian kanssa, kun vastarikotelo ei ollut kastunut ollenkaan. Servot sen sijaan olivat, mutta niiden pitäisi olla ihan hyvin roiskesuojatut, vaikka ei mitään kalleinta hifiä ookaan. auto ei vain totellut, pyörät ei kääntyny mihinkään, kaasu liikkui päälle/pienemmälle jossain puolen kaasun tienoilla. Jos ei ois vähän kaartanut vasempaan, niin olisi varmaan törmännyt kentän toisessa päässä olevaan autoon. Onneksi pysähtyi puskaan.
Kotona tutkin tuota, latasin vähän aikaa akkua, ja ihan pari sekuntia kerrallaan se vain toimi. Kävi sitten mielessä, että johtuisiko tuo siitä, että vastarin akun jännitteen pudotessa riittävästi failsafe ei enää osaisikaan vetää jarrua päälle, vaan alkaisi sekoilemaan. Tuokin tuli mieleen vasta sitten, kun vaihdoin radion mukana tulleen extravastarin, käyttämättömän, paikoilleen, ja ohjelmoin failsafeasennon. Sen jälkeen ohjaus toimi hetken, mutta vastarin valo alkoi vilkkumaan, ja jarru meni päälle. En vain tiedä, että olisiko johtunu vastarin vaihdosta, vai mahdollisen kosteuden haihtumisesta servoista.
Ärsyttävä juttu, jos moista sattuisi noin pienestä kosteudesta, ja täytyisi alkaa silikoneja vetämään servoihin.

29
RC-kerhot ja -radat / Vs: Tampere Lahdesjärven rata
« : 19.08.09 - klo: 17.59 »
Oon ollut täysin poissa harrastuksen parista kolme vuotta, onkon Lahdesjärven rata edelleen samassa paikassa, minne se joskus muinoin tehtiin? Eikö siihen pitänyt tulla joku kauppa?
P.S. akut latingissa pitkästä aikaa.

30
Vapaa keskustelu / Vs: Millä 1:1 autolla ajelette ?
« : 19.06.07 - klo: 22.19 »
Meikä osti 89' Caprice Classicin, että mahtuu romua mukaan. Ja läskibasso.

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 6