Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - TheArska

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 75
1
Yleinen keskustelu / Vs: Kuvia omista Rc-autoista
« : 03.05.19 - klo: 22.34 »
Muutaman viikon takaisilta hankiajoilta, uusilla aluvanteilla.

Tämä on kyllä hyvä, kuin oikea toitsu metsässä.  :smiley:

2
Polttisautot / Vs: 1/8 rata-autot (C8 luokka)
« : 02.03.19 - klo: 20.30 »
Niinkuin on jo vastattu, niin kyllä offroad pannulla pystyy ajamaan, ihan kivastikin,  mitään rtr pannua en kyllä laittaisi, ne on niin nuhaisia. Noista vaihteenvaihto kohtiin tietysti välitykset vaikuttaa mutta kyllä sen saa toimimaan ihan hyvin harrastekruisailuun.
Toki On Road motti on paljon kivempi.
Ite joskus huvikseni heitin melko kireän .28 koneen kiinni, lähti kuin per*ele, yks pitkänlinjan kisaaja totesi et kyllä on sairas vehe, mutta hihnat ei tykänny. Lähti kuin tykinsuusta siis.
Ulkomaan putiikeista saa monesti todella huokealla vuoden muutaman vanhoja laadukkaita on-road koneita.

3
Yleinen keskustelu / Vs: Sähkökonversiot
« : 10.10.17 - klo: 00.47 »
Tuli mieleen kysäistä täältä hiukan neuvoa....
Olen rakentamassa kyoshon laitetta, nimellä ja merkillä ei tässä tapauksessa ole väli mutta ongelmanani on se että tarvitsisin sähkömoottoriin sellaisen adapterin jotta voin käyttää polttiskoneen kytkintä ja kytkinkelloa...Mistä tälläistä kannattaisi kysellä????Kiitos vastanneille

Tässä yksi vaihtoehto, muiltakin valmistajilta noita sähkömoottoriin tarkoitettuja "polttistyylin" kytkimiä löytyy..
Ihan suomikauppakin..
http://www.rccenter.fi/product/1649/tlr342003---electric-clutch-system-8e8te3   
Eli kyllä niitä on..  :wink:

4
Käy vaikka linkin radiot, on ihan yleistä vaihdella radioita ja myös servot voivat olla mitä merkkiä vain,kunhan muuten sopivat ovat..

5
Yleinen keskustelu / Vs: Noobikysymykset
« : 14.07.17 - klo: 16.37 »
Mä olen vaan huolellisesti asetellut läpinäkyvän korin oikeaaseen kohtaan tolppien päälle ja tussilla tehnyt merkit, hissukseen porannut dremelillä kartioterällä reikiä isommiksi välillä sovittaen..

6
Yleinen keskustelu / Vs: Häiriö kaasussa
« : 13.07.17 - klo: 19.20 »
Onko vastari orkkis paikalla?  Kokeile siirtää kauemmaksi koneesta. Onko sulla giga vai megahertsi radiot?

Ps. Vanhat topikit on ihan toimivia, käytetään niitä...

7
Polttisautot / Vs: Aloittelijan polttiskysymykset
« : 02.07.17 - klo: 16.07 »
Kyllähän se kuulostaa siltä että rikki on mutta voit vielä varmistua/selvittää onko se varmasti servo joka ei toimi, vaihtamalla ohjausservon ja kaasu/jarruservon liittimien paikkaa vastaanottimessa. Jos sitten ei rattia kääntämällä kaasu toimi niin servo on rikki.
Kai tuota voisi ainakin kysyä takuuseen kun noin uusi peli..

8
Sähköautot / Vs: Himotoraging
« : 05.12.15 - klo: 18.05 »
Himoto on kiinalainen, ei japanilainen.

9
Bensa-autot / Vs: HPI Baja 5B
« : 29.11.15 - klo: 22.10 »
Eiköhän kyse ole siitä että vanne(ja siis sen muovi) "leviää" kiristettäessä ns. kierteille, eli itse vaan riuhtaisisin sen irti...kyllä se lähtee, eihän siellä ota vastaan kuin kierteet, jos nyt oikein ongelman ymmärsin.


10
DIY / Vs: Omatekoiset osat
« : 13.11.15 - klo: 23.41 »
Eli äsken ajatus oli että ties kuinka mones "sadas" kehotus/opastus auttaa...mutta nyt toivotaan että osaavat ilmankin..?   :laugh:   
 ..no, toivotaan, toivotaan...

11
DIY / Vs: Omatekoiset osat
« : 13.11.15 - klo: 23.14 »
Vau... ylläpitokin "pakitti" juuri tekstinsä nopeasti pois..  :grin: (n.5 min. sitten, se koski tätä yhtä jannua kuten yleensä, tai niitä paria)
Mun mielestä noille parille "sankarille" joilla ei oikein normaali foorumi käyttäytyminen juuri koskaan onnistu, voisi jakaa banaania paljon rohkeammin, sekun on sitä samaa pas*aa lähes aina kun tänne kirjoittavat, joskus harvoin se rajoittuu vaan siihen omakehuun...

Ystävällisin terveisin: Minä

Ja sori tämä OT.

12
Olen kanssa niillä linjoilla että jos auton ajamiseen hankkii niin ei mitään vanhaa rytökasaa vaan uusi, kun kerran uuden semmoisen saa, sitä ei tarvi säästelläkään niinkuin jotain vintage"helmeä"...

13
Bensa-autot / Vs: Kopio Losi 5ive-T on täällä
« : 10.11.15 - klo: 17.04 »
Pistä tämmöinen letkun päähän..
http://www.lightinthebox.com/fi/lika-pit-bike-polttoaine-tankin-korkin-bensiini-sailion-ilmausventtiili-huohottimen-letku-random-vari_p4236276.html
..noita löytyy lähes joka prätkä yms. liikkeistä, hinnat n.2-10e riippuen liikkeestä.

14
Sähköautot / Vs: Thunder Tiger MT4 G3 Monster Truck
« : 10.11.15 - klo: 16.51 »

Ja miten tähän ketjuun ei oltu vuoteen mitään kirjoitettu? Onko markkinoilla joku parempi monsteri?

Kiitos

Paremmuuteen kantaa ottamatta, ainakin suositumpia on, esim. hpi savage ja traxxasin mallit...

15
Suosittelen pojilta ostamaan, ihan vain rouvan voiteluunkin, heidän omaa kahvia. Hakkaa varmasti 100/0 Juhlamokat jne. Saa sitten itse muutaman euron satsauksella ostaa hyvillä mielin muutaman satasen käpistimen taas  :grin:

Ööö, siellä siis myydään kahviakin?   :shocked:   ..ja jotain omaa, onko se jotain speciaaliseosta siis..

16
Myönnetään mitalli.  :azn:

17
Kyosho / Vs: Kyosho inferno mp 7,5 sport
« : 01.11.15 - klo: 02.52 »
Keskidiffin saa lukkoon jollain tehokkaalla liimalla tms. Jotkut on työntäneet sinitarraa yms. niin sen saa lähes lukkoon... Mutta lukitsemalla voi sanoa hei hei juurikin niille ajo-ominaisuuksille... Oikeilla öljyillä saat auton toimimaan ns. kunnolla.  :wink:

18
Kyosho / Vs: Kyosho inferno mp 7,5 sport
« : 01.11.15 - klo: 00.53 »
Diffejä/tasauspyörästöjä säädetään eri paksuisilla(eri viskositeetti) silikooniöljyillä, joita saa rc-liikkeistä, eli mitä paksumpi öljy ja sitä enemmän "lukkoefektiä", niillä pystyy vaikuttamaan paljon auton käytökseen. Eli laita nyt alkuun ainakin keskidiffiin paksummat öljyt niin veto jakaantuu paremmin etu- ja takapäähään, sama periaate toimii myös molemmissa päissä.

Tuo takaveto modaus on tosi huono idea, mutta sekin onnistuu kun laitat keskidiffin lukkoon. Mutta laita mieluummin sopivat öljyt joka diffiin.

Noihin ajo-ominaisuuksiin(myös puskemisiin) vaikuttaa diffien lisäksi myös iskareiden öljyt ja asennot, pyörien kulmat ym..

19
SCX10:n akselit on kyllä ihan jees 1/10 autoonkin, mutta melkeinpä vaatii beef tubet, että saa hivenen leveyttä lisää, ja silti vaatii Clodin vanteiden kanssa vielä 25mm adapterispacerit(jollaisia pystyn kyllä tulostamaan). Ja vanteen kiinnitykseen vielä tuolla reseptillä tarvitsee Junfacin barrel nut setin.

Ja joillain HPI:n rattailla onnistuu myös avoimien diffien rakentelu, kun monsterissa ei kannata käyttää kuin korkeintaan takalukkoa.

Ja tosiaan, 1/10 skaalan vehkeisiin sitten ehdottomasti Clodilaiset renkaat alle! :afro:

Tuota mä juuri olen ajatellut että vähän liian kaposet sellaisinaan ja rattaiden(ja koko akseleiden) kestävyys isoilla, painavilla renkailla on mietittänyt... Mä kun juurikin haluaisin clod-kokoisen/tyylisen rengastuksen.. Ja sitten on vielä tuo diffihommakin(eli avoimet pitäs rukata), kyllä mä taidan jättää väliin scx10 akselit tässä hommassa ja kattoa jos vaikka kyoshon akselit sais hommattua...

20
Jep.
Mun tekisi kanssa mieli solid axle monsteria ja olisi yhdet ylimääräiset SCX10 akselitkin, mutta ajattelut että ne on liian pienet omaan makuun tuohon tarkoitukseen...pitää miettiä..

Mitä renkaita oli ajatus Tomi_A:lla käyttää noiden akselien kanssa?  ..Tai mitä muut suosittelisi?
Eikö nuo lunch boxin vanteet/kumit ole vähän pienet jos oikeen monsteri luukkia haluaa?  Ainakin jos korina käyttää jotain muuta kuin LB koria, eli vaikka jotain 1/10 kokoa....

21
Tuossa kun juuri on ollut puhetta mm. WK akseleista, lounaslaatikon korista ja mittasuhteista... Niin törmäsin tällaiseen kuvaan, toki lexan kori mutta kaiketi saman kokoinen alkuperäisen kanssa, jos tuosta olisi apua homman hahmottamiseen..


edit. http://www.tamiyaclub.com/showroom_model.asp?cid=115236&sid=33435

Alkoi taas kiinnostus näitä kohtaan, jos bensa baja kiinnostaa niin käy tsekkaa myyntiosiosta ja tarjoa vaikka huokeata jäykkäakseli monsua vaihdossa, esim mad/twinforce...myös projekteja, ei MOA vehkeitä, eikä pikkuruisia.

ps. Baja 5b now only 320e!

22
Bensa-autot / Vs: HPI Baja 5B
« : 27.10.15 - klo: 22.10 »


..myyntiosiosta löytyy loput..  :lipsrsealed:

23
Vapaa keskustelu / Vs: Youtube:sta keskustelua ja videota.
« : 17.10.15 - klo: 00.54 »
.

24
Vapaa keskustelu / Vs: Youtube:sta keskustelua ja videota.
« : 17.10.15 - klo: 00.51 »
Musiikkia...
! No longer available
ja lisää..
! No longer available

..kyllä osas vastustaa..........

25
Vapaa keskustelu / Vs: Youtube:sta keskustelua ja videota.
« : 14.10.15 - klo: 22.27 »
Tulevaisuudessa kun akut ja sähköt vielä kehittyy(jos ei vielä onnistu), ja noi vehkeet saa kulkemaan vaikka 70-100km/h niin alkaa kartingradalla olemaan tosi jännää..  :laugh:  ..saati krossiradalla.

26
Vapaa keskustelu / Vs: Youtube:sta keskustelua ja videota.
« : 14.10.15 - klo: 22.15 »
Oorait, ois mukava kokeilla joskus tuommoista, skeitti kokemustakin löytyy, tosin aktiivisesta semmosesta alkaa olemaan parikymmentä vuotta mutta kyllä mä vieläkin laudan päällä pysyn...skeittipuisto voisi olla aika jännä paikka ajella tuollakin.. ja kauniina kesäpäivinä voisi olla ihan kiva vaan kruisailla ympäri "kylää"..
Ei siinä, ihan makea vekotin.  :wink:

27
Vapaa keskustelu / Vs: Youtube:sta keskustelua ja videota.
« : 14.10.15 - klo: 21.44 »
Vängän näköstä touhua. Jalkalihakset ym. tykkää varmaan.. Kauanko oot treenannu/ajanu, siis lähinnä kiinnostaisi tietää onko tuo kovin vaikeaa, esim. jos on vaikka krossipohjaa tms.(en kyllä tiedä onko siitä paljon hyötyä), vai sujuiko homma heti laakista noin kuin videolla?

ps. esim. supermäni ois kyllä komeeta katsottavaa kun tuolla vetäisi.  :grin:

28
Vapaa keskustelu / Vs: rc lentokoneet
« : 14.10.15 - klo: 17.41 »
Tuolla jengi on keskustellut myös multikopuista...
http://rc10.fi/index.php?topic=29064.msg782715#new

29
Yleinen keskustelu / Vs: Kuvia omista Rc-autoista
« : 11.09.15 - klo: 23.09 »
Oisko toi edellisen sivun auto fg beetle...ja toi keltanen palikka vois olla vaikka gyro..?

FG Marder se on, tunnistit varmaan siitä kuvasta, missä näkyy moottori ?
Mutta Gyro veikkaus on väärä.
Siitä ja etuviistokuvasta, näkyi pohjalevyä ja sitä alumiinitukilätkää etupäässä, mietin beetleä ja marderia, valitsin ekan...

Äänimoduuli?

30
Yleinen keskustelu / Vs: Kuvia omista Rc-autoista
« : 11.09.15 - klo: 22.47 »
Oisko toi edellisen sivun auto fg beetle...ja toi keltanen palikka vois olla vaikka gyro..?

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 75