Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - lapiska

Sivuja: [1] 2 3
1
RCParts.eu

Lupaavalta liikkeeltä vaikuttaa, hinnat ovat edulliset (Saksassa sama tuote 250 ja tuolla postien kans 203 egeä) ja tilauksen käsittely on ok. nopeaa. 4.12 tilasin ja 6.12 lähetetty. Tosin en tiedä onko tuote oikea, koska googlettamalla ei löytynyt minkäänlaista tietoa liikkeestä ja liike sijaitsee Bulgariassa. Liikkeellä oli facebookisa kokonaiset 15 tykkääjää. Kyseessä EU maa, joten lisämaksuja ei taida hirveesti tulla. Pystyi maksamaan paypallila, joten jonkulaista turvaa antaa sekin. Jännät 1-2 vko. edessä, et miten käy  :grin:

Muistaakseni 11.12 oli tilaukseni kotona. Melko nopeaa toimintaa ja kaikinpuolin positiivinen kokemus

2
RCParts.eu

Lupaavalta liikkeeltä vaikuttaa, hinnat ovat edulliset (Saksassa sama tuote 250 ja tuolla postien kans 203 egeä) ja tilauksen käsittely on ok. nopeaa. 4.12 tilasin ja 6.12 lähetetty. Tosin en tiedä onko tuote oikea, koska googlettamalla ei löytynyt minkäänlaista tietoa liikkeestä ja liike sijaitsee Bulgariassa. Liikkeellä oli facebookisa kokonaiset 15 tykkääjää. Kyseessä EU maa, joten lisämaksuja ei taida hirveesti tulla. Pystyi maksamaan paypallila, joten jonkulaista turvaa antaa sekin. Jännät 1-2 vko. edessä, et miten käy  :grin:

3
Sähköautot / Mitkä hyviä mini rc-autoja?
« : 12.09.12 - klo: 21.13 »
Kiinnostais pieni rc-auto, ehkäpä touring tyyppinen. Pienellä tarkoitan n 1:24. Yksi vaihtoehto on mini-z. Mitä muita merkkejä ja malleja on saatavana, missä on hyvä vara/hop up osien saanti. Ketjua en löytänyt asiasta, muutako vanhan, joka on siirretty johonkin?

4
Mä meen lauantaina aamusta 9-10 koskelle. Ainaski kaks mattiskuskia on 10 jälkeen paikalla

5
Oli kyl hauska kisailla. Onko mahdollista saada bestläpit näkyviin?

6
Kiitoksia munki puolesta. Oli kyl kiva ajaa miehekkäällä latinolaisella tavalla. Pitää kattoa almanAKKAA, jos vaikka pääsis joulukuussa ajaa uudestaan kilpaa (jos pääsen, niin voinko olla eri ryhmässä jounin kans? PLZ  :wink: )

7
Siinä olis muutaman viikon takaiset treenit meidän kerholta. Muistakaa nostaa resoa vähän korkeammaksi.

http://www.youtube.com/watch?v=yWapvDnzCa4

8
Iso PLUSSA Medasecille. Ostin viime talvena harjattoman koneen, tosin en ehtiny ajaa ku n.10 akullista ja kone hajos. Koneella oli vähän hoppu, eikä ollu kyseistä osaa hyllyssä, niin sain sopuhintaan uuden koneen.

Tilasin koneen maanantai iltana 5 minuuttia ennen liikkeen sulkemista ja tiistaina tuli puoleltapäivin matkahuollosta viesti.

9
Kiitos! Hyvät Jussit munki puolesta kaikille!

10
Hyvät uujet vuojet kaikille tasapuolisesti

11


Mites koskella ne 1:12 mattikset menee, Vai onko kukaan edes vielä ajanu radalla?

-Jarkko

Ei ole viellä omalla porukalla kokeiltu. Eikhä parin vko:n sisällä saaha testattua

12
laitama tännekkin, että ketä on tulossa keskiviikkona ajeleen, jos on vierailijoita tulossa. Ainaski minä ja top_speed tullaan

13
Tässä olis pikku pätkä Vesan ajosta. Laittakaa viestiä jos tuntuu että näkyy/kuuluu jotain ylimääräistä.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Jx8NS9u2jk8[/youtube]


14
btw. Joko paikallisilla on ainoan oikean, eli C-12 luokan kalusto tilauksessa? :)

Ei viellä, mutta ajattelin auton tilata tälläviikolla ja varmaan jotain muutaki. Tarkoitus kuitenki tämän vuojen puolella saaha auto ajokuntoon

15
Kellään ei vissiin ollu kameraa tai videomatskuja mukana? Ke tai tod näk to oltais tulossa muutaman ukon voimin illaksi ajamaan, mikäli onnistuu. Aika hyvä pito tulee olemaan jo sillon illalla, su oli illasta jo keskivertoa parempi. Se matto toimii erinomaisesti.

Mä sain video matskua, pitäs vähä yrittää editoida sitä.

16
Ite en pääse torstaina ko eilen kerkesin sopia kodinkone korjauksen torstaille. Me mennään Top_speedin kans huomenna koskelle n. klo. 17.01:53

17
Ok. Niin arvelinki, koska antoi paljon hyviä vinkkejä.

18
Kiitokset Oulun miehille! Oli hieno nähä c-12 auto tositoimissa, semmonen ois seuraavana hankittava.

Ps. kuka miehistä oli vesa?

19
Miltä se tilanne näyttää, onko kannatusta tulla sunnuntaina paikalle? Pari kuskia olisi tulossa C-12 autoilla kurvailemaan, myös tourinki mukana.

Myös mie ja Top_speed tullaan paikalle puolenpäivän jälkeen.

20
Mullaki on tarkoitus tulla keskiviikkkona koskelle ja saan ehkä top_speedin matkaan

21
Ite olen ainakin kiinnostunut C-12 autosta. Nyt ei vaa viellä ole tarpeeksi roposia. Täytyy kysyä sitten tosiaan neuvoa, ku alkaa ostaa kalustoa

22
Rata on hyvä, mutta oman auton välitykset on liian pitkät ko. radalle. Täytyy spurria isontaa, ku pinjoni on vissiin pienin minkä saa.

23
Olemme tästä päivästä eteenpäin Meri-Lapin pienoisautoilijat RY  :grin:

Nonii asiat menny eteenpäin, johan tapahtuu. Valitettavasti en huomenna pääse, ku tulee siskon mukulat hoitoon. Lauantai on 100%varma ajopäivä! (ainaki tällä hetkellä)

24
Päevee,

onkohan huomenna ketään tulossa ajamaan 1:18 autoilla? Itellä vois kans olla mahkut tulla mutta en viitsisi pelkästään minien kanssa kisata.

Eikhän tänään selviä, että pääsenkö huomenna ja kokeilen top_speediä saaha kans ajamaan 1/18 reiskalla.

25
Jos pääsen, niin 4 jälkeen.

26
Mieki vain saatan tulla. Vai onko sinne sharkilla mitään asiaa minien keskelle?

27
Hox Acomssin käyttäjät!

Löytyi hyvä vinkki kaikille radion käyttäjille ko. topicista.


"Ratin jousen esijännitystä voi säätää ratin alapuolella olevasta kolosta pienellä ristipääruuvarilla. Pitää olla vaan varovainen, ettei ruuvaa sitä irti, mutta säätövaraa on ainakin melkein ulkokuoreen asti. Itselläni se on ehkä milli-pari ulkokuoresta ja se on enemmän mieleeni, kun se timmi tehtaan asetus."

28
JEEE!!! Uudet matot ja mieki pääsen koskelle, tästä se putki sitten lähti.

29
Valitettavasti jää huominen koski väliin, ku täytyy maalata, ku on viellä kelejä ja ei ole lapsenvahti vuoroa(johtuen molempien vapaapäivästä).

Varmaan meän omassa osiossa selviää asiat mitä käsittelittä, sekä päätökset?

Hauskoja kokouksia/ajoja lauantaille!

30
MOROOO!!!

lauantaina 90% varmuudella pääsen mukaan (lapsenhoito saattaa olla ?).

Miten DM kuskit, meinaan etten ole nähny tositoimissa heitä?

Sivuja: [1] 2 3