Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Judenza

Sivuja: 1 2 3 4 [5]
121
Polttisautot / Thunder Tiger EK-4
« : 02.06.04 - klo: 16.34 »
Moi!

Mulla on nyt auton hankinta ajankohtanen asia ja oon katellu näitä monstereita, mites tän EK-4:n kestävyys? Vaikuttaa vähän siltä ettei se kestä tota tehoa vaan saa koko ajan olla korjaamassa? Auton kuitenkin pitäisi kestää pihasudittelua, maastoajoa ja asvalttiteillä ajoa hyvin. Onko tämän ja Savage 25:n kestävyydellä miten paljon eroa vai onko Savage huomattavasti kestävämpi?
Kiitoksia.

122
Polttisautot / Neuvoja aloittelijalle?
« : 20.11.03 - klo: 22.13 »
Elikkäs oon innostunu tästä harrastuksesta ja on muutamia vuosia takaperin ollu Nikko, Tyco jne leluautoja mihin on vaihdeltu renkaita sun muita, joten täysin tuntematon tämä laji ei ole mutta kaipaisin silti muutamia neuvoja:

Mikä auto? Auto tulisi nyt ainakin ensimmäiseksi talveksi mökille jää/lumi radalle. Tykkään niistä crossarin tyylisistä autoista (esim. inferno tr-15, ultima st, HoBao hyper 7).
Ehkä ens kesänä jo voi alkaa miettimään jonkinlaista rata-ajoa.
Polttista haluaisin koska olen muutenkin kiinnostunut moottoreista ja niiden huolloista on erittäin paljon kokemusta.

Mitä tarvitsen? Tiedän että ainakin radion, polttoainetta, hehkun, joitain varaosia. Mitä muuta tarvitsee ajoon, paitsi huollon sun muut tarpeelliset?

Mistä auto? Raha on vähän esteenä ja joku 250-300e on max raja mihin auton hankinta kustannukset pitää jäädä, eli toimintavalmis paketti pitäis saada tolla hinnalla. Käytettykin käy erinomaisesti koska olen vasta aloittelija.

Siinä muutama kysymys, ja loppuihin yritän ettiä vastauksen forumeilta.  :)

123
Vapaa keskustelu / Varokaa mustaa jäätä!
« : 20.11.03 - klo: 21.30 »
No mulla tapahtu sillee ikävästi yks päivä piikillä risteyksessä.
Käännyin ja lähdin normaalisti kiihdyttää, siinä oli mustaa jäätä ja pyörä meni poikittain ennenku ehti tajutakkaa sit mentii sillan kaiteesee ja nurin.
Tulokset: Pyörään korjauskustannus arvio: 1850e ja itseltäni jalkapöytä murtu. Että semmosta   :|

Sivuja: 1 2 3 4 [5]