Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - stribu

Sivuja: [1]
1
Sähköautot / Neuvoja kokoamisessa [hpi rs4pro1]
« : 01.12.04 - klo: 18.13 »
Moi, amatööri taas ongelmissa.

Ensimmäistä kertaa jouduin kokoamaan auton kasaan, ongelmitta tämä ei kuitenkaan sujunut.
Probleemana on että auto ei kulje lähellekkään niin kuin pitäisi. Tuntuu kuin kaikki voima katoaisi matkalla moottorista renkaisiin.

Jotenka tarvisi tarkempaa tietoa mm. siitä että kuinka paljon diffirasvaa kuuluu laittaa [hpi pro diff grease taisi olla putkilon merkki]?

Ja mistä vikaa voisi alkaa etsimään?

Moottori pyörii kyllä niinkuin pitääkin, ja parilla eri akullakin on kokeiltu.

2
Sähköautot / Vanhan auton tarkistuskohteet
« : 01.08.04 - klo: 01.38 »
Olen vasta puolivuotta kerennyt perehtyä tuohon sähköautoon, jonka ostin käytettynä keväällä [-98 vuonna valmistettu HPI rs4 pro1].
Ja nyt tuli ensimmäinen hyvä syy purkaa auto atomeiksi. Etudiffin hajotti kivi, ja nyt voisi samalla korjata, vaihtaa, öljytä osia. Mutta mitä osia?

Tuohan on jo aika monta vuotta vanha auto, ja ei mitään hajua onko kertaakaan kokoamisen jälkeen tehty mitään huoltoja. Eli nyt kun luultavasti pitää diffi ostaa uusi [ja siihen öljyä?], niin mitä muuta kannattaa tarkistaa? ja mahdollisesti tilata uutta osaa samalla.

Lisätty myöhemmin:
Aloitin sitten purkamisen, ja on kyllä likaiseksi päässyt sisältä. laakereita löytyy jotka rahisee, ja muutamasta paikkaa löytyi kuulia joista puolet oli ihan mustina ja jumittuneena. Taitaa tulla aika urakka puhistaa ja ehostaa koko auto.

3
Vapaa keskustelu / Rc-kamaa ruotsista?
« : 04.03.04 - klo: 12.16 »
Asun lähellä ruotsin rajaa, niin tuli mieleen että oisko ruotsin puolella jotain mielenkiintoista rc tavaraa mitä sieltä hakea? 8)
Onko siellä jotain osia mitä saa erittäin edullisesti verrattuna suomen hintoihin? kellään mitään tietoa asiasta?   :roll:

Nuuskaa sieltä ainakin saa, tarviiko kukaan  :mrgreen:

Sivuja: [1]